BILL GATESKORONAVIRUSGLOBAL OPPVARMING HOAXBill Gates Sier At “Coronavirus Misery” Vil “Skje Regelmessig” Til Klimaendringene Er Fikset

klimatolog Bill Gates sier “Coronavirus Misery” Will ‘Skje regelmessig’ inntil klimaendringene er fikset

Bill Gates estimerte at dødsfallet fra klimaendringene ville samsvare med pandemien innen 2060, og overstige det fem ganger innen 2100.

Den økonomiske virkningen av klimaendringer i løpet av de neste to tiårene, la han til, kan være “like ille som å ha en COVID-størrelse pandemi hvert tiende år.”

Bill Gates sier "coronavirus Elendighet" Vil "skje regelmessig" inntil klimaendringene er fikset

For en belastning det må være å være Bill Gates, en virtuell ekspert på alt og alt, på et oppdrag for å gjenskape verden i sitt eget bilde.

Han har kastet seg som verdens frelser som en viral pandemi raser, men den triste sannheten er at Bill Gates ikke en gang er i stand til å forhindre virus på sitt eget Windows-operativsystem. Men vær så snill, ikke vær oppmerksom på mannen bak gardinen.

Profetene profeterer falskt, og prestene styrer med sine midler; og mitt folk elsker å ha det slik: og hva vil dere gjøre til slutt? ” Jeremia 5:31 (KJB)

Husker du tilbake i 2005 da Al Gore og hans “Inconvenient Truth” -bildeserie var rasende? Husker du hvordan hans ‘spådommer’ og ‘beregninger’ viste at havene steg så raskt at New York ville være under vann i 2015? Ja, det sa han virkelig.

Vel, ikke bare fant ikke noe av det sted, de samme liberale milliardærene som prøvde å få oss til å tro at tull nå lever i megahus ved sjøen.

Hvorfor vil du kjøpe et hjem med flere millioner dollar ved havet når havnivået stiger?

Den upraktiske sannheten her er ganske enkelt denne: løgnere som Al Gore, Bill Gates og alle de andre er bare etter to ting, penger og makt.

Etter at de har fått penger, er det eneste andre de ønsker makt og kontroll over alle andre. Al Gore har fått sin tyvegods og visnet, men Gates er fremdeles sulten på mer.

Bill Gates er en røverbaron fra det 21. århundre, men i motsetning til forgjengerne sine Rockefellers, Morgans og andre, er han i den unike posisjonen til å kontrollere hele verden gjennom teknologi. Noe som de ikke kunne gjøre.

Bill Gates , hvis du leser dette, er du Goliat, det er det ingen tvil om.

Du har mer penger, makt og innflytelse enn noen som meg noen gang kunne forestille deg å ha. Men de 5 glatte steinene i lommen min sier at du kan, og vil bli slått på kampens felt.

Alle pengene dine kan ikke hindre meg i å eksponere deg, dine løgner, dine dødelige vaksiner og ditt digitale ID-system fra Mark of the Beast. Du er en filistin, Bill Gates, og jeg er en soldat i hæren til den levende Gud av Israel. Spill på.

Klimaendringer Hoax Over Global Warming Ice Age Fake News

Bill Gates Hevder Coronavirus-Pandemiens ‘Elendighet’ Vil ‘Skje Regelmessig’ Hvis Klimaendringene Ikke Blir Stoppet

FRA GATESNOTER: En global krise har sjokkert verden. Det forårsaker et tragisk antall dødsfall, gjør folk redde for å forlate hjemmet og fører til økonomisk motgang som ikke er sett på mange generasjoner. Effektene er krusende over hele verden.

Det er klart jeg snakker om COVID-19. Men på bare noen få tiår vil den samme beskrivelsen passe til en annen global krise: klimaendringer. Så forferdelig som denne pandemien er, kan klimaendringene være verre.

Jeg er klar over at det er vanskelig å tenke på et problem som klimaendringer akkurat nå. Når katastrofen rammer, er det menneskets natur å bare bekymre seg for å dekke våre mest umiddelbare behov, spesielt når katastrofen er så ille som COVID-19.

Men det faktum at dramatisk høyere temperaturer ser langt ut i fremtiden, gjør dem ikke noe mindre problem – og den eneste måten å unngå de verste mulige klimautfallene er å fremskynde innsatsen nå.

Selv om verden jobber for å stoppe det nye coronavirus og begynne å komme seg etter det, må vi også handle nå for å unngå en klimakatastrofe ved å bygge og distribuere innovasjoner som lar oss eliminere klimagassutslippene våre.Avgjort vitenskap?  Barack Obama blir siste liberale klimaendringsbedrageri for å kjøpe et strandhus ved havet til tross for at han hevdet at "havene stiger"

Avgjort vitenskap? Barack Obama blir siste liberale klimaendringssvindel for å kjøpe et strandhus ved havet til tross for at han hevdet at “havene stiger” (Bill Gates og Al Gores kjøpte også eiendommer foran havet de siste årene).

Du har kanskje sett anslag på at fordi økonomisk aktivitet har avtatt så mye, vil verden avgi færre klimagasser i år enn i fjor.

Selv om disse anslagene absolutt er sanne, er deres betydning for kampen mot klimaendringer overvurdert.

Analytikere er uenige om hvor mye utslipp som vil gå ned i år, men Det internasjonale energibyrået legger reduksjonen på rundt 8 prosent. Virkelig betyr det at vi vil frigjøre tilsvarer rundt 47 milliarder tonn karbon, i stedet for 51 milliarder.

Det er en meningsfull reduksjon, og vi ville vært i god form hvis vi kunne fortsette den nedgangstakten hvert år. Det kan vi dessverre ikke.

Vurder hva som skal til for å oppnå denne 8 prosent reduksjonen. Mer enn 600 000 mennesker har omkommet, og titalls millioner er uten arbeid. I april var biltrafikken halvparten av hva det var i april 2019.

I flere måneder stoppet flytrafikken praktisk talt. Helsepersonell sa i årevis at en pandemi var praktisk talt uunngåelig. Verden gjorde ikke nok for å forberede seg, og nå prøver vi å gjøre opp for tapt tid.

Dette er en advarsel for klimaendringer, og den peker oss mot en bedre tilnærming.

Hvis vi starter nå, utnytter kraften til vitenskap og innovasjon, og sørger for at løsninger fungerer for de fattigste, kan vi unngå å gjøre den samme feilen med klimaendringer.

Kilder: Nowtheendbegins.com ; GatesNotes.comYouTube / Google Whistleblower Avslører En Farlig AgendaForrige InnleggModernes Administrerende Direktør, CMO Begge Selger Andeler Som Endelige Vaksineforsøk Med Coronavirus Begynner – Hva Vet De At Vi Ikke Gjør Det?Neste Innlegg

Relaterte Artikler

Hvis Bill Gates var president ...

BIG PHARMABILL GATESVAKSINER

Hvis Bill Gates Var President …

HAF8. August 2020

Massiv lockdown-protest i Berlin bagatellisert og demonisert av Msm

SENSURKORONAVIRUSMSMNYHETER

Massive Lockdown Protest I Berlin Bagatelliserte Og Demoniserte Av MSM

HAF8. August 2020

Covid 19: Argentina som forbereder massevaksinasjon

KORONAVIRUSVAKSINER

Bare 42% Av Amerikanerne Sier At De Vil Inngi Seg Mot Coronavirus-Vaksine

HAF7. August 2020

Modernas administrerende direktør, Cmo Begge selger andeler som endelige vaksineforsøk med Coronavirus begynner - Hva vet de at vi ikke gjør det?

KORONAVIRUS

Modernes Administrerende Direktør, CMO Begge Selger Andeler Som Endelige Vaksineforsøk Med Coronavirus Begynner – Hva Vet De At Vi Ikke Gjør Det?

HAF7. August 2020

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.