The Criminal Police State is Rapidly Taking Over America – Does the General Public even Understand This?

Kommentarer fra Brian Shilhavy
Editor, Health Impact News

Når vi ser på at livet i USA endres helt til noe ingen i dette landet noen gang har sett før, kan jeg ikke la være å lure på hvor mange mennesker blant allmennheten, de fleste som tror de ser på “ekte” nyheter med “ekte” informasjon fra bedriftsnettverk, har til og med en grunnleggende forståelse av USAs grunnlov, eller hvordan er livet i en tyrannisk politistat?

Vi har en kopi av Grunnloven og Bill of Rights her på hjemmesiden vår, og hvis du aldri har lest den, eller har lest den så lenge siden at du ikke husker hva den sier, kan det være et godt tidspunkt å sette seg inn i deg selv med det .

Denne rettsstaten som har veiledet USA gjennom sin 200 år gamle historie, blir for øyeblikket dratt i stykker og ignorert, alt i navnet “COVID,” som vi nå vet er en plandemisk som brukes av globalistene til å etablere sine Ny verdensorden .

Tenk på følgende kommandoer som er påført amerikanske borgere, som IKKE er lover fordi lover krever at et lovgivende organ utarbeider lovforslaget, og deretter passerer det i begge hus, og deretter har den utøvende grenen (guvernører i stater, presidenten nasjonalt) å registrere det i loven.

Alle disse kommandoene påført den amerikanske offentligheten er UTROLIG og ulovlige fordi ingen av dem er basert på gjeldende lover:

 • Krever at alle skal ha ansiktsmaske
 • Sosial distansering
 • Karantene SUNTE mennesker
 • Å bli tvunget til å få temperaturen tatt
 • Sporing av folks bevegelser og personlige omganger
 • Å legge ned virksomheter og sette folk ut av arbeidslivet
 • Nekter offentligheten å skaffe FDA-godkjente medisiner og krever at de bruker raske sporer i stedet
 • Forhindrer at barn går på skole
 • Å forby kirker og andre religiøse institusjoner fra å tilbe og synge

Den eneste grunnen til at disse kommandoene er overholdt, er fordi folk valgte å adlyde dem, selv om de har ZERO-rettslig grunnlag.

Og nå som denne første fasen er blitt implementert så vellykket, blir det fremmet flere ulovlige kommandoer og edikter, alt sammen i navnet til COVID og et virus som det ikke er en eneste FDA-godkjent test som er nøyaktig, bare 100+ hurtigsporede tester som riktignok er svært unøyaktige.

I dag kunngjorde New York City-ordfører Bill de Blasio at de vil få på plass karantene-sjekkpunkter av rettshåndhevelse for å stoppe folk i kjøretøyene og avgjøre om de skulle settes i karantene eller ikke. ( Kilde .)

Dette er aktivitetene i en POLITISK STAT, ikke en fri nasjon som drives av rettsstat definert av en lovlig grunnlov som beskytter folks rettigheter.

Hva blir det neste?

Hva kommer nå? Følg banen vi er på, dette er hva du kan forvente:

 • Tilfeldig søk og beslag i folks hjem av væpnede regjeringsbriller
 • Tvungne medisinske prosedyrer, inkludert vaksiner, og inndragning av alternative behandlinger som faktisk fungerer
 • Barn som blir fjernet fra hjemmene sine og ført bort fra foreldrene sine hvis de eller foreldrene deres tester positivt for COVID, eller nekter å bli testet, eller nekter COVID-vaksinen, etc.
 • Tilfeldig drap av væpnede myndighetskanaler uten rettssak mot de som anses som ”farlige” for samfunnet
 • Poeng for sosial kreditt og et kontantløst samfunn der regjeringen bestemmer hvilke matvarer du får lov til å kjøpe, hvor mye toalettpapir du har lov til å kjøpe, hvor du får lov til å bo, hvorvidt du får lov til å reise utenfor din beliggenhet eller ikke , hva slags av bil du har lov til å kjøre osv.

Hvis du tror dette er en overdrivelse, sover du fortsatt, fordi vi allerede er godt nede på denne veien, og massene har tilbudt liten eller ingen motstand.

Kriminelle og massemordere har overtatt landet, og det ser ut til at det meste av den amerikanske offentligheten fremdeles ikke fatter dette ennå, selv om millioner tar gatene for å protestere i Europa .

Vi vet allerede fordi president Trump har fortalt oss det så mange ganger nå, at militæret vil være med å distribuere vaksiner. Snart.

Og mens den marxistiske finansierte urbane opptøyer fortsetter, har ikke forsøket på å erklære krigslov og la militæret ta over byene skjedd ennå.

Israel ser ut til å være den første nasjonen som kom i gang i neste verdenskrig, ettersom noen hevder at de står bak bombeangrepene på steder som Iran, og i Beirut i går, hvor angivelig hundrevis ble drept.

Men USA ligger ikke langt etter, da det ser ut til at de presser på for en krig med Kina.

Dr. Ron Paul, som var en amerikansk kongressmann da USA invaderte Irak på jakt etter “Våpen av masseødeleggelse” som aldri ble funnet, men som tillot USA å gripe oljefeltene og landet deres uansett, sa tilbake 22. juli 2020 i løpet av sitt daglige kringkaster, at han ser lignende falsk informasjon som blir matet til den amerikanske offentligheten av bedriftsmediene om Kina, som den ble gitt til publikum om Irak under president Bush.

Se:

USA utviser Kina fra Houston-konsulatet. Pushes Pompeo To Spark China War?

Kan det være en “første streik” mot Kina som ber dem om å gjengjelde seg, og kanskje få ned USAs kraftnett, eller Internett, forårsake utbredt panikk og plyndring, omtrent som det vi så i New Orleans under orkanen Katrina-katastrofen?

Det var en lokal begivenhet, men tenk deg at scenariet ble avspilt i alle de store byene i USA samtidig. Det ville absolutt gi presidenten grunn nok til å sende inn troppene og erklære krigslov ved å overta byene.

Er du klar for dette Amerika?

P er for Predator State: The Building Blocks of Tyranny fra A til Å

Av advokat John W. Whitehead
The Rutherford Institute

Mens Amerika fortsetter å fiksere på det dramafylte reality-showet som er skrevet av maktene som skal være, regissert fra nasjonens hovedstad, og spilt ut i høy definisjon over hele landet, har den amerikanske politistaten beveget seg jevnlig fremover.

Ingenting har forandret seg.

COVID-19-pandemien har vært en praktisk, traumatisk, ødeleggende distraksjon.

Det amerikanske folket, den faste underklassen i Amerika, har tillatt seg å bli så distrahert og splittet at de ikke har lagt merke til at byggesteinene til tyranni ble lagt rett under nesen av arkitektene til Deep State.

Det er på tide å bli utdannet om hva som virkelig skjer. Derfor, i interesse av frihet og sannhet, er her en A-til-Z-grunning som stave ut de dystre realitetene i livet i den amerikanske politistaten.

A er for den amerikanske politistaten. En politistat “er preget av byråkrati, hemmeligholdelse, evigvarende kriger, en nasjon av mistenkte, militarisering, overvåkning, utbredt politiets tilstedeværelse og et statsborgerskap med liten anvendelse mot politiets handlinger.”

B er for vår voldsomme RETTIGHETSREGLER. I den militariserte politikulturen som er Amerika i dag, kan du bli sparket, stanset, utskåret, skutt, skremt, trakassert, strippet, søkt, brutalisert, terrorisert, urettmessig arrestert og til og med drept av en politibetjent, og den offiseren blir sjelden holdt ansvarlig for brudd på dine rettigheter.

C er for CIVIL ASSET FORFEITURE , en statlig ordning for å frata amerikanere deres friheter, nemlig retten til eiendom.

D er for DRONES.

E er for NØDSTAT. Fra 9/11 til COVID-19 har vi blitt utsatt for en “nødstilstand” som rettferdiggjør all slags regjerings tyranni og maktfangre i det såkalte nasjonale sikkerhetsnavnet.

F er for FASCISM , en regjeringsform der private selskapsinteresser styrer, og penger kaller skuddene.

G er for GRENADE LANSERERE. Den føderale regjeringen har distribuert mer enn 18 milliarder dollar slagvolds passende militære våpen, kjøretøy og utstyr som droner, stridsvogner og granatkastere til innenlandske politiavdelinger over hele landet.

H er for HOLLOW-POINT BULLETTER. Regjeringens innsats for å militarisere og våpenføre byråer og ansatte når episke proporsjoner.

Jeg er for tingenes internett, der internett-tilkoblede “ting” overvåker hjemmet ditt, helsen din og vanene dine, førerløse biler befolker motorveiene, og en persons biometri blir kontinuerlig skannet og brukt til å spore bevegelsene sine, målrette dem for reklame , og hold dem under evig overvåking.

J er for JAILING FOR PROFIT. Denne gevinststyrte formen for massestraff har gitt opphav til en privat fengselsindustri på 70 milliarder dollar som er avhengig av statlige regjeringers medvirkning til å holde sine privatdrevne fengsler fulle ved å fengsle et stort antall amerikanere for småforbrytelser.

K er for KENTUCKY V. KING. I en 8-1 kjennelse avgjorde Høyesterett at politifolk kan bryte seg inn i hjem uten garanti, selv om det er feil hjem, så lenge de tror de kan ha en grunn til å gjøre det.

L er for LISENSPLATE-LESERE , som gjør det mulig for lovhåndhevelse og private instanser å spore hvor kjøretøyer, og deres beboere, over hele landet befinner seg.

M er for HOVEDKJERNE. Siden 1980-tallet har den amerikanske regjeringen anskaffet og vedlikeholdt, uten hjemmel eller rettskjennelse, en database med minst 8 millioner navn på amerikanere som anses å være trusler mot nasjonen.

N er for NO-KNOCK RAIDS. På grunn av militariseringen av landets politistyrker blir SWAT-team nå mer og mer satt ut for rutinemessige politisaker. Mer enn 80 000 SWAT-team raid gjennomføres hvert år.

O er for OVERKRIMINALISERING og OVERREGULERING. Takket være en overflod av føderale forbrytelser på 4500 pluss og 400 000 pluss regler og forskrifter, anslås det at den gjennomsnittlige amerikaneren faktisk begår tre forbrytelser om dagen uten å vite det.

P er for PATHOCRACY. Det vi opplever er et patokrati : tyranni i hendene på en psykopatisk regjering, som “opererer mot egne folks interesser bortsett fra å favorisere visse grupper.”

Q er for KVALIFISERT IMMUNITET. Kvalifisert immunitet lar politifolk gå bort uten å betale en krone for sin forseelse.

R er for VEILEDNINGSTRIPSØKNINGER. Domstolene har i økende grad gjort feil på siden av å gi myndighetspersoner – spesielt politiet – et stort skjønn i å utføre stripesøk, blodtrekk og til og med anale og vaginale sonder for en lang rekke brudd , uansett hvor mindre lovbruddet er.

S er for overvåkingstaten. Et biprodukt av den elektroniske konsentrasjonsleiren vi bor i, kan du være sikker på at noen myndighetsorgan lytter på og sporer din oppførsel .

T er for TASERS. Nonlethal våpen har blitt stadig brukt av politiet som våpen for etterlevelse, slik at politiet kan angripe med et trykk på en knapp .

U er for ubevæpnede borgere skutt av politi. Det er ikke lenger uvanlig å høre om hendelser der politiet skyter ubevæpnede personer først og stille spørsmål senere.

V er for virusser og tvangsvaksinasjoner. Med millioner av dollar i stimulansemidler som er rettet mot politimyndigheter over hele landet, planlegger den føderale regjeringen å bekjempe dette COVID-19-viruset med opprørsutstyr, gassmasker, ballistiske hjelmer, droner og høyteknologisk overvåkningsteknologi . Nå er det snakk om å mobilisere militæret til å levere tvangsvaksinasjoner .

W er for HELE KROPPSKANNERE. Ved å bruke røntgenstråling eller radiobølger, brukes skanneenheter og myndigheters mobile enheter ikke bare til å “se” gjennom klærne dine, men for å spionere på deg i hjemmet ditt.

X er for X-KEYSCORE , et av de mange spioneringsprogrammene som er utført av National Security Agency som er rettet mot hver person i USA som bruker en datamaskin eller telefon.

Y er for DEG-NESS. Ved å bruke ansiktet ditt, manerer, sosiale medier og “deg -het” mot deg, lover ansiktsgjenkjenningsprogramvare å skape et samfunn der alle individer som trer ut i offentligheten blir sporet og registrert mens de driver med sin daglige virksomhet.

Z er for NULL TOLERANS. Vi har flyttet inn i et nytt paradigme der unge mennesker blir behandlet som kriminelle, ofte for å engasjere seg i mer enn barnslig oppførsel eller for å si det “gale” ordet.

Som jeg tydelig gjør i boken min  Battlefield America: The War on the American People , er virkeligheten vi må komme til rette med at i det post-9/11 Amerika vi lever i i dag, gjør regjeringen hva den vil, frihet blir fordømt .

Vi har beveget oss utover tiden med representativ regjering og gått inn i en ny tid.

Du kan kalle det autoritærismens tidsalder. Eller fascisme. Eller oligarki. Eller den amerikanske politistaten.

Uansett hvilken etikett du vil ha på deg, er sluttresultatet det samme: tyranni.

WC: 1091

Les hele artikkelen på The Rutherford Institute

OM JOHN W. WHITEHEAD

Konstitusjonsadvokat og forfatter John W. Whitehead er grunnlegger og president av  The Rutherford Institute . Hans nye bok  Battlefield America: The War on the American People   er tilgjengelig på www.amazon.com . Whitehead kan kontaktes på johnw@rutherford.org.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.