DARPA, Smart Dust og Rogue Geoengineering

TRYKK PÅ BLÅ SKRIFT SOM LEDER TIL MER INFO.

7. desember 2023 | Zerogeoengineering.com | har vært i spissen for militær forskning i flere tiår. For eksempel “metode for å moderere planetariske oppvarmingstrender ved midlertidig å øke konsentrasjonen av sulfat-aerosolpartikler i den nedre stratosfæren” ble diskutert i DARPAs 1975 rapport, SOVIET-UTVIKLINGER I VÆRMODIFIKASJON, KLIMA-MODIFIKASJON OG KLIMATOLOGI.

Vær og klimamodifisering, ommarkert som SAI geoengineering eller modifisering av solstråling ( SRM ) fortsetter å bli promotert av regjeringer, stipendavhengig akademikere og militær intelligens byråer som om denne formen for miljøkrigføring er ny.

“ Smart Dust” og fjernmåling er et annet område av interesse for militære etterretningsbyråer.

Link til full artikkel HER


Technology Convergence 2035 

“ når det smarte støvet er distribuert, er det i det vesentlige umulig å komme seg. På sin side vil selskaper ha tilgang til et mangfold av sensorer som er i stand til å samle lyd- og / eller visuelle data uten samtykke fra dem som blir overvåket. ” – s.108-109

Link til dokument HER


Amerikas forsvarsavdeling leter etter useriøse geoengineere ( economist.com )

DARPAs antakelse er at ethvert forsøk på ensidig vil bruke en teknikk kalt stratosfærisk aerosolinjeksjon ( SAI ). Dette vil bruke fly for å spre svovelsyre, eller dens forløper svoveldioksid, i den øvre atmosfæren, for å danne bittesmå sulfatpartikler som vil reflektere sollys tilbake i verdensrommet.

Link til full artikkel HER

PDF America's forsvarsavdeling leter etter useriøse geoengineere


DARPA for å utforske geoengineering | Science | AAAS | 2009

Link til full artikkel HER


Implanterbar “ Neural Dust ” Gjør det mulig med presis trådløs registrering av nerveaktivitet ( darpa.mil )

“ Nevralt støv representerer en radikal avvik fra den tradisjonelle tilnærmingen til å bruke radiobølger for trådløs kommunikasjon med implanterte enheter, ” sa Doug Weber, DARPA-programleder for ElectRx. “ Det myke vevet i kroppen vår består stort sett av saltvann. Lydbølger passerer fritt gjennom disse vevene og kan fokuseres med presis nøyaktighet ved nervemålene dypt inne i kroppen vår, mens radiobølger ikke kan. Dette er faktisk grunnen til at ekkolodd brukes til å avbilde objekter i havet, mens radar brukes til å oppdage gjenstander i luften. Ved å bruke ultralyd for å kommunisere med nevralt støv, kan sensorene gjøres mindre og plasseres dypere inne i kroppen, ved nåleinjeksjon eller andre ikke-kirurgiske tilnærminger. ”

Link til full artikkel HER


Relatert

REAL, LIVE “ SMART DUST ” — SORTA | Military.com

Smart støv og fjernmåling: Det politiske emnet i autonome systemer | Cold War Legacies: Systems, Theory, Aesthetics | Edinburgh Scholarship Online | Oxford Academic (oup.com)

SMART DUST (berkeley.edu)

Smart støv: Hva er det og hvordan det brukte? (Technocracy.news)


https://zerogeoengineering.com/2023/oblivion-weather-engineering-warfare/embed/#?secret=fQ6QCPzxsB#?secret=r3xnKcU7hA
https://zero5g.com/2022/technology-convergence-2035-humanity-vs-ai/embed/#?secret=PHGAQOCXZI#?secret=rzRwY4X64j
https://zerogeoengineering.com/2018/nasa-future-strategic-issues-future-warfare-circa-2025/embed/#?secret=vw0sxH9lYM#?secret=bwbdE63kHg

For å lære mer om hvordan du kan bli involvert i advokatvirksomhet for lovgivning for å forby værteknikk og andre atmosfæriske / miljømessige farer i din e-post eller stat: contact@americans4acleanatmosphere.com 


Send en melding til dine lovgivere i USA HER

internasjonal HER

Hvis nasjonen din ikke er oppført, kan du kontakte oss HER

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.