USAs militære planlegger å ta i bruk det kraftigste laservåpenet noensinne

Ingeniøren11. august 20190

IFCP-HEL vil være det kraftigste laservåpenet av det amerikanske militæret

Den amerikanske hæren går videre med sine planer om å utvikle det kraftigste laservåpenet til dags dato. Indirect Fires Protection Capability-High Energy (IFCP-HEL) vil være et 250-300 våpen som er omtrent ti ganger kraftigere i motsetning til den amerikanske marinens laservåpensystem.

IFCP-HEL vil være det kraftigste laservåpenet av det amerikanske militæret

Denne mye kraftøkningen vil gjøre det mulig for IFCP-HEL å ta ut mål inkludert innkommende kryssermissiler. Det amerikanske er sterkt fokusert på med alle tre hovedtjenestene, hæren, marinen og , og prøver sitt beste for å innlemme dem i bakkekjøretøyer, skip og fly. Den primære grunnen til at lasere skaper så mye hype er på grunn av deres raske reaksjonstid og evnen til å avfyre ​​et stort antall skudd uten å måtte lagre kuler, missiler eller granater.

IFCP-HEL vil være det kraftigste laservåpenet av det amerikanske militæret

Lasere er avhengige av elektrisk kraft i stedet, og så lenge du har elektrisiteten til å drive våpenet; den kan avfyre ​​et uendelig antall skudd. Ammunisjonen til laservåpnene er kostnaden for generatordrivstoffet – omtrent $10 per skudd som avfyres. Hæren prøvde å utvikle et 100 kilowatt , men måneder etter denne rapporten har det oppgradert til 250-300 kilowatt våpen ved å velge IFCP-HEL.

IFCP-HEL vil være det kraftigste laservåpenet av det amerikanske militæret

Tre hundre kilowatt er omtrent ti ganger kraftigere sammenlignet med det for tiden funksjonelle laservåpenet kjent som (LaWS) er en 30 kilowatt laser som kostet 40 millioner dollar og har blitt installert på den amfibiske havbasen – USS Ponce – tilbake i 2014. Den har aldri vært brukt i aksjon, men den er i stand til å blende fiendtlige styrker som en advarsel, skyte ned droner, skade helikopter og til og med deaktivere båter.

https://youtube.com/watch?v=jIxugT-QiEI%3Fversion%3D3%26rel%3D1%26showsearch%3D0%26showinfo%3D1%26iv_load_policy%3D1%26fs%3D1%26hl%3Den-US%26autohide%3D2%26wmode%3Dtransparent

IFCP-HEL vil bli montert på en lastebil og må følges av et generatorkjøretøy som må ha tilstrekkelig med diesel. Den vil være i stand til å engasjere mål på maksimal rekkevidde gitt at den er plassert på høyt terreng. Den første troppen av fire IFCP-HEL skytekjøretøyer er beregnet til å gå inn i tjenesten i 2024.

Forrige artikkel

Russland har startet produksjonen av sitt Stealth Su-57 jagerfly etter et tiår

Neste artikkel

Den amerikanske hæren utvikler smartere landminer for å forhindre sivile tap

relaterte artikler

Militær teknologi

Japan jobber med en ny plan for å feste raketter til sin flåte av lastefly

Militær teknologi

AI piloterte nettopp USAFs Valkyrie Combat Drone for aller første gang

Militær teknologi

Nord-Korea ser ut til å ha utviklet sin egen “Poseidon” nukleære ubemannede ubåt

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.