Takk til vår kjære Bestemor nok en gang!

VI HAR BLITT VANT TIL FORFALLET.

La det være klart: Når Trettebergstuen griner på TV, så er det fordi hun ble tatt, og fordi hun er skuffet over at folkene (AP og Stortingspartiet) hun har viet halve livet sitt til, sviktet henne. Alle er jo korrupte og kriminelle på hvert sitt vis, så hvorfor henne og ikke Brenna, eller Støre, Raymond og noen av de andre? Og hva med Hadja som tas inn i varmen igjen etter å ha svindlet til seg en haug med cash fra fellesskapet? Og Jonas som kan lyve om , spare masse penger på å betale polakker for svart arbeid, og mye annet? For ikke å snakke om Trine Skei Grande, også et medlem av ettparti- staten som kalles Stortinget, som kan gripe tak i ballene på mannfolk for deretter å lure med seg en beruset 17 åring ut i en åker for å få ham til å tilfredsstille henne seksuelt? Og hva skal man si om Erna som nektet meg å gå i begravelse til en god venn, samtidig som hun ga blaffen i korona-restriksjonene da hun feiret bursdagen sin? Det var sikkert viktigere enn mitt anliggende. Eller?

La det ikke levnes noen tvil: Samtlige 169 på Stortinget og hele regjeringsapparatet er korrupte og mangler enhver moral og integritet. “Våpen er veien til fred”. Ikke sant?

Ingen, ikke en gang de kjøpte og betalte nyhetsmediene kan telle alle overtrampene og lovbruddene som er begått av norske med makt de siste årene. Det har aksellerert kraftig, og er utvilsomt det tydeligste tegnet på det massive forfallet som har skjedd i og vesten. Alt som heter lovlydighet, sannhet, moral, æresfølelse og integritet er borte. Kastet på båten.

Ingen steder i verden er forfallet like ille som i . Det startet med Obama, som var mastermind bak “Russiagate” i samarbeid med crooked Hillary som brukte ulovlige midler for å skjule hennes direkte i angrepet i Benghazi som drepte ambassadepersonell der. “Hvorfor maser dere om dette nå?!” utbrøt hun indignert under høringen i kongressen, etter at hun hadde brukt hammer og bleechbite for å ødelegge bevisene som lå på blackberriene hennes og serveren hun hadde på badet. De drepte i Benhghazi var ikke noe å mase om. Samtidig kokte hun, Obama, Biden og de andre i hop en løgnhisorie som de begikk lovbrudd for å lure til seg rettslig tillatelse til å knekke Trump.

Clinton body count økte i antall på den tiden. Og akkurat den svære likhaugen begynte med Vince Foster, en insider som Hillary hadde hatt seg med, og som ble funnet hengt i et tre og skutt i brystet. Selvmord! hylte de, mens vi konspirasjonsteoretikere lurte på om han hadde hengt seg, eller skutt seg først. Det var på den tiden Monica Lewinsky sugde Bill Clinton under kontorpulten in the oval office mens de planla å bombe Libya tilbake til steinalderen. Noe Stoltenberg syntes var en unik mulighet til en slags militær trening. Again: Våpen er veien til fred. Ikke sant?

Dessuten er det visst nå blitt et alvorlig anliggende at krig ødelegger naturen. Forresten mulig at Stoltenberg tar feil der. Syttisyv tusen drepte ukrainere, – unge sønner, fedre og ektemenn, i Bakhmut alene, burde være egnet til å gjødsle jorden godt, slik at naturen gjenopprettes i rekordfart. Ikke bekymre deg du, Stoltenberg. Biden got this. Imens blir ukrainske generaler og ledelse styrtrike av alle pengene dere sender.

After all, det libyske folket var ikke noe å bry seg om, så hvorfor skulle noen nå bekymre seg om det ukrainske folket? Ups, der var det en helt uforvarende paralell til gammel historie. AP -regjeringen a la 20 og 30 tallet ofret ikke en kalori på at det ukrainske folket sultet ihjel på den tiden. En privatperson ved navn Nansen gjorde imidlertid en innsats.

Hvis det nå høres ut som jeg drypper av forakt for norske politikere, så er det hundre prosent korrekt. Jeg spyr. Bokstavelig talt.

Jeg har ukrainske flyktninger som nabo. Fem barn og seks voksne bor på 60 kvm rett ved siden av meg, og jeg undrer meg hver dag om de har skjønt at de var utpekt som slakteofre for at korrupte, kriminelle politikere i Norge og Washington og over alt ellers, skulle ta for absolutt enhver pris bare de ikke betaler prisen selv, og at det er derfor naboene mine har kommet seg ut av for å redde ungene sine? Jeg sverger ved Gud at jeg ville ha gjort nøyaktig det samme.

Jeg må bare si det: Hvis du tror at Biden fikk over 81 millioner stemmer, sånn ca 15 millioner flere enn Obama på sitt beste, – og hvis du tror at vaksinene er effektive og trygge etter at du har tatt tre-fire doser og hatt covid et par ganger, samt litt hjerteplager, eller annet dritt vaksinene har gitt, har du for lengst passert klovnestadiet.

Propaganda virket i nazityskland på trettitallet og i under Stalin. Det er ingen grunn til at propaganda skulle virke nå når alle har . Hvor i helvete har ryggraden din tatt veien? Vi, det norske folk som er kjent over hele verden for å være sterke, frie, fredsarbeidere og motstandsdyktige, har blitt en jævla dum saueflokk!!

Du skjønner ikke en gang at hverdagen din er styrt av krisestaben i Washington, ledet av Fauci, mannen som myrdet minst tjuefem svarte foster- barn på åttitallet da han skulle teste aids- medisiner. Merittene hans har passert Mengele med god margin.

Uff, jeg gidder ikke en gang å utbrodere forbrytelsene til den mannen. Les “The real Antony Fauci”, skrevet av RFK jr, så har du fasiten. Poenget er at det var Fauci som bestemte at du ikke kunne gå på jobb. Og etter først å ha sagt at masker ikke virker, hvilket er sant når det gjelder luftbårne , snudde og sørget for at alle i den vestlige verden ble pålagt maskebruk.

Og nordmenn valgte å være en saueflokk, mot all vitenskaplig fornuft. Masker har jo ingen effekt overhodet mot luftbårne virus. Så jævlig trist et skue å se nordmenn underkaste seg kvakksalveriet!

Jeg møtte blottere to ganger mens jeg var barn på sekstitallet. Selv da forsto jeg at det var noe seksuelt, rettet mot oss barn. Nå er det et tegn på frihet at voksne mannfolk blotter seg i parader og ifører seg strap on i arrangementer, rettet mot barn.

Sannelig jeg sier deg: Hvis du faller for de korrupte medienes narrativ på dette punktet, så har du forfalt til forfallet.

Planlagt, eller ikke. Forfallet er her. Det er en katastrofe vi har blitt vant til mens vi tror at den kan leve sitt eget liv, mens vi lever vårt.

Dessverre er ikke det sant.

– Bestemor

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.