5G Fra Verdensrommet Kommer – Hva Det Betyr For Helsen Din

15. September 2020

5G, neste generasjon mobilnettverk, er rett rundt hjørnet. Mobil-, teknologi- og kommunikasjonsgiganter lover at 2020 er året 5G virkelig begynner å rulle ut ( 1 ).

Selv den verdenskjente gründeren Elon Musk har store planer for å gjøre 5G til en global realitet. Hans selskap SpaceX har fått godkjenning til å skyte opp 12 000 lavbanesatellitter for å implementere verdensomspennende 5G ( 2 ).

Denne neste generasjonen trådløs vil bety mye raskere nedlastinger og bedre tilkobling, i større byer der 5G først introduseres og etter hvert over hele verden. Det er enhver teknologielskers drøm.

5g fra verdensrommet kommer – hva det betyr for helsen din

Mange eksperter advarer imidlertid om at den utbredte introduksjonen av 5G er en ulv i fåreklær. Dr. Trevor Marshall, direktør for Autoimmunity Research Foundation i California advarer,

” Den nye trådløse 5G-teknologien involverer millimeterbølger (ekstremt høye frekvenser) som produserer fotoner med mye større energi enn til og med 4G og Wi-Fi. Å la denne teknologien brukes uten å bevise dens sikkerhet er uvøren i det ekstreme, ettersom millimeterbølgene er kjent for å ha en dyp effekt på alle deler av menneskekroppen ” ( 3 ).

Men hva er egentlig 5G og hva slags dype effekter kan det ha på kroppen din? Og bør du være bekymret for 5G eller er det hele blåst ut av proporsjoner?

Hva Er Egentlig 5G?

5G står for femte generasjons trådløs teknologi. 5G bruker millimeterbølger ved frekvenser som er mellom 10 og 100 ganger høyere enn radiobølgene som brukes til 4G ( 4 ). Dette er de samme bølgene som brukes til å generere høyoppløselige bilder i kroppsskannere på flyplasser ( 5 ).

For ikke å forveksle med ioniserende stråling (som i røntgenstråler), genererer millimeterbølger stråling som er ikke-ioniserende, som ikke er like ødeleggende. Likevel kan ikke-ioniserende stråling varme molekyler ( 6 ). Disse bølgene er en klasse av frekvenser som kalles elektromagnetiske frekvenser eller EMF.

Sammenlignet med forgjengerne (2G, 3G og 4G), sender 5G ut et betydelig høyere energisignal. Disse høyenergifrekvensene tillater raskere nedlastingshastigheter for trådløse enheter.

Men denne hastighetsøkningen har et fall: rekkevidden til 5G er mye kortere sammenlignet med de eldre slektningene. På grunn av den kortere rekkevidden krever å sette opp en 5G-infrastruktur et enormt antall små sendere spredt i befolkede områder.

Så, i stedet for et mindre antall høye mobiltelefontårn, krever 5G et mye større antall små tårn, med mobiltelefoner plassert så nært som 100 meter fra hverandre. Når 5G-infrastruktur er etablert, vil folk i det området være oversvømmet av disse elektromagnetiske frekvensene.

Så hvorfor er dette et problem?

De Potensielle Farene Ved 5G

Tilbake i 2015 studerte mer enn 230 forskere de biologiske effektene av elektromagnetiske felter som Wi-Fi og trådløs teknologi som ligner på 5G ( 7 ). Sjokkerende nok oppdaget de bevis på at elektromagnetiske felter som 5G kan…

  • Forårsak oksidativ skade : dette kan føre til mange problemer, inkludert kronisk betennelse, kronisk sykdom og for tidlig aldring ( 8 ).
  • Skade DNA: Dette er en bekymring fordi DNAet ditt fungerer som instruksjonene for alt som er laget i kroppen din – så når dette blir skadet, kan det lett utvikle seg helseproblemer.
  • Forårsaker reproduksjonsskader: det er bevis for at EMF fra smarttelefoner og millimeterbølger som 5G kan skade sædceller og derfor redusere mannlig fertilitet ( 9 , 10 ).
  • Produser lærings- og hukommelsessvikt: EMF-er som 5G kan indusere hjernetåke og kompromittere din evne til å tenke klart.
  • Undertrykk immunsystemet: Forskere fant at bare én dag med eksponering for elektromagnetiske felter som 5G reduserte aktiviteten til visse immunceller hos mus med 50 % ( 11 ).
  • Muligens øke risikoen for kreft: Forskere ved National Toxicology Program fant en sammenheng mellom mobiltelefonstråling og hjernekreft hos hannrotter ( 12 ).

Husk at de fleste av de mulige bivirkningene av elektromagnetiske felter som 5G ikke er øyeblikkelige, og noen mennesker er mer følsomme for denne typen stråling enn andre. Disse symptomene kan ta år å manifestere. Men hvordan kan EMF-er som 5G forårsake så mye skade?

Kroppen Din Går På Elektrisitet

Enten du innser det eller ikke, er kroppen din sterkt avhengig av forskjellige spenninger og spesifikke frekvenser for å utføre en rekke grunnleggende biologiske funksjoner ( 13 ). Mange av disse funksjonene er avgjørende for et sunt sinn og kropp.

Det er her EMF-er som 5G kommer inn i bildet. EMF-er kan forstyrre kroppens naturlige bioelektriske frekvenser.

For eksempel har forskere funnet ut at EMF kan aktivere spenningsstyrte kalsiumkanaler som ligger på overflaten av cellene dine ( 14 ). Dette betyr at 5G kan forårsake skade ved å påvirke den elektriske ladningen til celler. Ved å gjøre det kan det resultere i et bredt spekter av problemer som betennelse, cellulær skade og tretthet (fra skadede mitokondrier).

Siden det er et begrenset antall studier om dette emnet, er dette bare toppen av isfjellet når det gjelder hvordan 5G virkelig påvirker menneskets biologi.

Beskytt Deg Selv Mot Effekten Av 5G

Å fullstendig unngå eksponering for elektromagnetiske felter som 5G er umulig – spesielt ettersom telekommunikasjonsselskaper utvikler sin 5G-infrastruktur, og flere 5G-aktiverte telefoner kommer på markedet. Men den gode nyheten er at du kan ta flere skritt for å minimere risikoen for 5G-eksponering.

Først og fremst, sørg for at du ikke sover med telefonen i nærheten av sengen. Ideelt sett bør telefonen lades over natten i et annet rom. På den måten blir ikke kroppen din utsatt for så mye 5G (eller noen EMF-er for den saks skyld) ettersom kroppen din regenererer gjennom natten. Dette er når det er mest sårbart for effektene av 5G.

Det kan også være lurt å unngå å ha telefonen i lommen eller tett inntil kroppen så mye som mulig. Som en generell tommelfingerregel, jo mindre telefonen din berører deg eller nær deg, jo bedre.

Å øke forbruket av antioksidanter og sulforafan fra korsblomstrede grønnsaker som brokkoli kan bidra til å kontrollere betennelsen og beskytte kroppen mot oksidativt stress forårsaket av 5G. For de beste resultatene bør du vurdere å konsumere økologiske bær på daglig basis, eller innta et økologisk grønt juicepulver som er rikt på antioksidanter.

Trening er en annen teoretisert måte å beskytte deg mot effekten av 5G og EMF. Studier har funnet at trening kan gjenopprette nivåene av glutation, som er en utrolig potent antioksidant som kroppen din naturlig lager ( 15 ). Dette kan igjen bidra til å redusere mengden oksidativt stress forårsaket av 5G og andre miljøfaktorer.

Sammen med å få nok antioksidanter, og regelmessig mosjon, sørg for at du får i deg nok magnesium i kostholdet ditt. Husk at elektromagnetiske felter som 5G aktiverer kalsiumkanaler når de ikke burde være det, og magnesium er en naturlig kalsiumblokker ( 16 ). Og siden de fleste har mangel på magnesium , er det et smart trekk å spise mer magnesiumrik mat.

Bunnlinjen

5G kommer og vil snart bli utbredt, sammen med 5G-telefoner. Selv om denne nye teknologien vil gi raskere hastigheter og tilkobling, kommer den med potensielle helserisikoer som ikke er fullt ut forstått. Inntil videre forskning er utført, er det fornuftig å ta forholdsregler for å beskytte deg mot overdreven eksponering for millimeterbølge-EMF.

Kilde: HumansAreFree.TheGoodInside.com

Stor Sak Anlagt Mot Guvernør Og Staten Ohio For Å Begrense Friheten Uten Legitim BegrunnelseForrige Innlegg

Hitlers Flukt Til Argentina (Full Dokumentar)Neste Innlegg

Relaterte Artikler

som ble tvunget til å trekke seg tilbake etter at mange nasjoner avviste pandemiavtalen

HELSEVESENINSPIRASJONHVEM

WHO Tvunget Til Å Trekke Seg Tilbake Etter At Mange Nasjoner Avviste Pandemiavtalen

HAF4. Juni 2022

monkeypox er det siste verktøyet som brukes til å innlede den store tilbakestillingen

FLOTT TILBAKESTILLINGHELSEVESEN

Monkeypox Er Det Siste Verktøyet Som Brukes Til Å Innlede The Great Reset

HAF31. Mai 2022

Kina helsevirus

HELSEVESEN

Wuhan Bio Lab Utførte Forsterket Funksjonsforskning På Monkeypox Virus

HAF29. Mai 2022

apekopper

SAMMENSVERGELSEHELSEVESEN

Den Ufortalte Historien Om Monkeypox

HAF29. Mai 2022

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.