Amnesty International: Google, Facebook Og Andre Teknologigiganter Er En Trussel Mot Menneskerettighetene

3. Desember 2019

Menneskerettighetsorganisasjonen Amnesty International har  gått offentlig ut  med en skarp kritikk av  Facebook, Google og resten av teknologigigantene , som gruppen sier «truer menneskerettighetene».

Amnesty International beskriver Googles og Facebooks reklamesentrerte forretningsmodeller som « overvåkingsbaserte », og advarer om at « masseinnsamlingen av data  – først og fremst for reklameformål – har ført til at overvåking har blitt «internettets forretningsmodell».»

I en offisiell rapport om Big Techs mange mishandlinger påpeker Amnesty International at:


• Facebook og Google driver begge «kontinuerlig analyse og akkumulering av informasjon om mennesker», som utgjør ulovlig overvåking i henhold til USAs grunnlov.

• Facebook og Google tar ikke betalt for tjenestene sine, og er i stedet avhengige av at folk «utleverer dataene sine som en skjult form for betaling».

• Facebook og Google samler inn «et vell av svært detaljerte data» som lar dem vite mer om enkeltpersoner «enn individene gjør om seg selv».

• Facebook og Google har nå kapasitet til å analysere og forutsi brukervaner og -atferd ved hjelp av kunstig intelligens (AI)-systemer utstyrt med avansert overvåkings- og sporingsteknologi.

Alt dette beviser at Facebook, Google og resten handler mot forbrukernes beste, selv om disse teknologigigantene og andre nekter for at de er engasjert i atferd som skader kundene deres.

Fordi teknologigiganter som Facebook og Google nå har mer makt  enn til og med vår egen regjering , slipper de unna med drap ettersom ingen i Kongressen ser ut til å gjøre noe for å stoppe dem.

Som et resultat får forbrukerne sine rettigheter damprullert ettersom millioner av dem fortsetter å beskytte “tjenestene” som tilbys av disse korrupte teknologiselskapene, som nesten alle opererer utenfor rettsstaten.

“… til tross for den virkelige verdien av tjenestene de tilbyr, har Google og Facebooks plattformer en systemkostnad,”   avslører Amnesty International-rapporten .

” Bedriftenes overvåkingsbaserte forretningsmodell tvinger folk til å gjøre et faustisk kupp, der de bare kan nyte menneskerettighetene sine på nettet ved å underkaste seg et system basert på menneskerettighetsbrudd,” legger den til .

” For det første et angrep på retten til privatliv i en enestående skala, og deretter en rekke ringvirkninger som utgjør en alvorlig risiko for en rekke andre rettigheter, fra ytrings- og meningsfrihet til tankefrihet og rettigheter. til ikke-diskriminering .”

NÅ Er Tiden Inne For Å Demontere Big Tech Fullstendig – Men Er Du Modig Nok Til Å Hjelpe Til Med Det?

Hvis amerikanere, sammen med andre mennesker rundt om i verden som blir negativt påvirket av Big Techs dominans over hva folk har lov til å si og gjøre på nettet, ikke tar et standpunkt mot dette inngrepet i rettighetene deres, så vil de samme rettighetene til slutt forsvinne.

Det er ikke lenger et spørsmål om, men når, Grunnloven vil møte sin endelige og totale ødeleggelse i hendene på tyranner  som Mark Zuckerberg (Facebook) , Jack Dorsey (Twitter),  Jeff Bezos (Amazon), Sundar Pichai (Google) , og Tim Cook (Apple), som alle  hater den første endringen og ønsker å se den avskaffet .

Infografikken ovenfor sier alt, og avslører nøyaktig hva som må skje hvis vi, i det minste som amerikanere, har en sjanse til å beskytte vår rett til ytringsfrihet på nettet.

” Dette er ikke internett folk har registrert seg for ,” bemerker Amnesty International.

“Da Google og Facebook først startet opp for to tiår siden, hadde begge selskapene radikalt forskjellige forretningsmodeller som  ikke var avhengige av allestedsnærværende overvåking . Den gradvise uthulingen av personvernet i hendene på Google og Facebook er et direkte resultat av at selskapene har etablert dominerende markedsmakt og kontroll over det globale ” offentlige torget .”

Alexander: Internett Er Den Moderne Agoraen

Den pågående rensingen av avvikende stemmer, skyggesensur og direkte forbud er varemerket til  Deep State : en useriøs fraksjon som har infiltrert alle aspekter av regjeringen  og nå  tar over USA . Republikken er i faresonen. Vi har aldri møtt en slik fare før . 

Internett er en integrert del av samfunnet vårt, og det har stor innvirkning på hverdagen vår. Det er den moderne  agoraen  – det viktigste mediet for kommunikasjon, forretninger, utveksling av informasjon, sentrum for det kunstneriske, åndelige og politiske livet. 

Internett må beskyttes for enhver pris!

Av  Ethan Huff , gjesteskribent

Nikola Tesla And The Black Knight Satellite: An Alien Satellite In Earth’s OrbitForrige Innlegg

Virginia Til Outlaw Kickboksing, Tai Chi, Skytevåpeninstruksjon Og SelvforsvarstreningNeste Innlegg

Relaterte Artikler

lovtale av dronning elizabeth ii som du ikke vil se på TV-en din

SAMMENSVERGELSENYHETER

Lovtalen Til Dronning Elizabeth II Som Du Ikke Vil Se På TV-En Din

HAF10. September 2022

verdensøkonomiske forum det er "rasjonelle" grunner til å mikrochipe barnet ditt

STYREMIKROBRIKKEIMPLANTATVERDENS ØKONOMISKE FORUM

World Economic Forum: Det Er “Rasjonelle” Grunner Til Å Mikrochipe Barnet Ditt

HAF20. August 2022

verdens økonomiske forum krever sammenslåing av menneskelig og ai intel for å sensurere "hatfulle ytringer" og "feilinformasjon"

KUNSTIG INTELLIGENS (AI)STYREVERDENS ØKONOMISKE FORUM

World Economic Forum Krever Sammenslåing Av Human Og AI Intel For Å Sensurere “Hattaler” Og “Feilinformasjon”

HAF16. August 2022

avsløre agendaen for å implementere global totalitarisme basert på teknokratiske og transhumanistiske ideologier

STYRETEKNOKRATITRANSHUMANISME

Avsløre Agendaen For Å Implementere Global Totalitarisme Basert På Teknokratiske Og Transhumanistiske Ideologier

HAF14. Juni 2022

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.