Prosjekt AZURE Sounding Rocket Chemtrails fra verdensrommet!

Artikler om klingende raketter på ClimateViewer News

https://climateviewer.com/tags/sounding-rocket/

https://climateviewer.com/2019/04/06/project-azure-sounding-rocket-chemtrails-from-space/

Tidslinjeoppføringer på klingende raketter på værendringshistorikk

https://weathermodificationhistory.com/tags/chemtrails-from-space/

https://youtube.com/watch?v=videoseries%3Flist%3DPLfN7m5OaSZKTe5O7etn9N8zeQOjep3nKk%26autoplay%3D1%26showinfo%3D1%26modestbranding%3D1

« fra SPACE! , satellittkjemikalier og ionosfæriske varmeovner» • 

Se denne spillelisten på YouTube

Tweet av Chris Fallen

Tweet fra Chris Fallen, direktør for på Sounding Rockets and legitime chemtrails – 

Chemical Tracer from a Previous Rocket Launch (NASA)

Prosjekt AZURE

RAKETTER DUMPER KJEMIKALIER I NORDLYS – SpaceWeather.com

Fredag ​​kveld (5. april) i skjøt forskere ved Andøya Space Center to sonderraketter inn i en mindre geomagnetisk storm. Resultatene var ute av denne verden. Aurora – reiseleder Kim Hartviksen fotograferte glødende klatter av blått og lilla forårsaket av rakettene som dumpet kjemisk pulver i stormen:

«Beboere i hundrevis av miles ble overrasket av disse merkelige lysene, som førte til oppringninger til politiet og «Romvesenene kommer!» hysteri!” sier Chris Nation som driver guidetjenesten Aurora Addicts .

Da natten begynte, ble Nation, Hartviksen og deres klienter behandlet med en visning av , antent av en strøm av solvind som traff jordens magnetfelt. – Da nordlyset begynte å ebbe ut, skjøt vennene våre på Andøya rakettene sine inn i de falmende lysene, sier Nation. “Showet begynte på nytt da rakettene slapp nyttelasten ut i den øvre atmosfæren.”

Et automatisert webkamera drevet av Chad Blakely fra Lights over Lappland i Abisko, , fanget de første pustene med pulver som dukket opp fra rakettene. “Det så ut som en invasjon av UFOer,” sier Blakley.

“Snart utviklet de glødende klattene seg til mer kompliserte strukturer – som to gigantiske blekkspruter som danser på den nordlige himmelen med et imponerende nordlys som bakteppe,” beskriver Blakley. “Vårt webkamera har tatt et bilde hvert femte minutt i nesten 10 år. Disse bildene er uten tvil de mest spennende jeg noen gang har sett det ta opp.”

Navnet på det klingende rakettoppdraget er AZURE – en forkortelse for Auroral Zone Upwelling Rocket Experiment. Målet er å måle vinder og strømmer i ionosfæren, et elektrisk ladet lag av jordens atmosfære der nordlys vises. Spesifikt er forskerne interessert i å oppdage hvordan nordlysenergi kan trenge ned mot jorden for å påvirke den nedre atmosfæren.

Tvillingrakettene utplasserte to kjemiske sporstoffer: trimetylaluminium (TMA) og en barium/strontiumblanding . Disse blandingene skaper fargerike skyer som lar forskere visuelt spore strømmen av henholdsvis nøytrale og ladede partikler. Ifølge , som finansierte oppdraget, utgjør kjemikaliene ingen fare for innbyggerne i regionen. Aurora-varsler: SMS-tekst , e -post .

Oppdatering – en film! ” Her er sanntidsvideoen min av overraskelsesrakettoppskytningen i går kveld fra NASA/ASC,” rapporterer Ole Salomonsen fra Tromsø, Norge. ” Jeg ble sjokkert da jeg så dette på nattehimmelen vendt mot nord, jeg var ikke klar over oppskytingen.

“Andøya Space Center / NASA Rocket launch – Azure Program 5. april 2019” • 

Se denne videoen på YouTube

Project AZURE Sounding Rocket Lansering 5. april 2019

Andøya Space Center – Sounding Rocket Launch Site

https://www.andoyaspace.no/

Hørende rakettoppdrag vil spore nordlysvind

https://www.nasa.gov/feature/goddard/2018/sounding-rocket-mission-will-trace-auroral-windsFra bakken kan nordlysets dans, eller nordlys, se fredelig ut. Men de glitrende arkene med farget lys er et produkt av voldsomme kollisjoner mellom jordens atmosfære og partikler fra solen.De vakre lysene er bare det synlige produktet av disse kollisjonene – den kinetiske og termiske energien som frigjøres, usynlig for det blotte øye, er ikke mindre viktig. Å forstå bidraget som nordlys gir til den totale energimengden som kommer inn i og forlater jordas georomsystem – referert til som nordlyspådriv – er et av hovedmålene for det NASA-finansierte Auroral Zone Upwelling Rocket Experiment, eller AZURE. Jo mer vi lærer om nordlys, jo mer forstår vi om de grunnleggende prosessene som driver verdensrommet nær – en region som i økende grad er en del av det menneskelige domenet, hjem til ikke bare astronauter, men også kommunikasjon og GPS-signaler som kan påvirke de av oss. på bakken til daglig.AZURE er det første av åtte klingende rakettoppdrag som lanseres i løpet av de neste to årene som en del av et internasjonalt samarbeid mellom forskere kjent som The Grand Challenge Initiative – Cusp. Disse oppdragene skal skytes opp fra rakettområdene Andøya og Svalbard i Norge for å studere prosessene som skjer inne i jordens polare spissen – der planetens magnetfeltlinjer bøyer seg ned i atmosfæren og lar partikler fra verdensrommet blande seg med partikler av jordisk opprinnelse – og i nærheten. auroral oval, som AZURE vil fokusere på.AZURE skal studere strømmen av partikler i ionosfæren, det elektrisk ladede laget av atmosfæren som fungerer som jordas grensesnitt til verdensrommet, og fokuserer spesifikt på E- og F-regionene. E-regionen – såkalt av tidlige radiopionerer som oppdaget at regionen var elektrisk ladet, og derfor kunne reflektere radiobølger – ligger mellom 56 og 93 miles over jordens overflate. F-regionen ligger like over den, mellom 93 og 310 miles høyde.

Science on the Cusp: Sounding Rockets Head North

https://www.nasa.gov/feature/goddard/2018/science-on-the-cusp-sounding-rockets-head-north

NASA Sounding Rocket-hjemmeside

https://www.nasa.gov/mission_pages/sounding-rockets/index.html

Grand Challenge Initiative 2017-2020

https://www.andoyaspace.no/the-grand-challenge-initiative/

Grand Challenge Initiative (GCI) er en storstilt internasjonal samarbeidsinnsats rettet mot fremskritt i spesifikke, grunnleggende spørsmål innen rom- og jordvitenskap

 • JAXA SS-520 (Ny-Ålesund, Svalbard, jan 2020 ) Ioneutstrømning i cusp
  PI: Yoshifumi Saito, Japan / JAXA
 • AZURE (2X BB XI) – Andøya, Norge, april 2019)
  Larsen, 51.001 og 51.002
 • TRICE-2 (2x BB XII – Andøya, Norge, des 2018)
  Kletzing, 52.003/004
  NASA misjonsleder: jay.scott@nasa.gov
  Twin Rockets to Investigate Cusp Electrodynamics-2
  PI: Craig Kletzing, USA / Univ. av Iowa
 • VISIONS-2 (2x BB X – Ny-Ålesund, Svalbard, des 2018)
  Rowland, 35.039/040
  NASA misjonsleder: brittany.e.mckinlay@nasa.gov
  VISualizing Ion Outflow via Neutral atom Sensing–2
  PI: Douglas Rowland, USA / NASA Goddard
 • CAPER-2 (BB XII – Andøya, Norge, jan 2019) Cusp Alfven og Plasma Electrodynamics Rocket-2
  PI: James LaBelle, USA / Dartmouth College
 • ICI-5 (Ny-Ålesund, Svalbard, TBD( JAN 19 or DEC 19 ) )
  3D in-situ observasjoner av ionosfæriske uregelmessigheter i cusp
  PI: Jøran Moen, Norge / UiO
 • C-REX-2 (BB XII – Andøya, Norge, nov/des 2019)
  Cusp-Region Experiment 2
  PI: Mark Conde, USA / University of Alaska, Fairbanks (UAF)
 • G-CHASER (Andøya, Norge, jan 2019)
  Grand Challenge Student Rocket (internasjonalt samarbeid)
  Koehler, 46.018
  NASA misjonsleder: nathan.k.empson@nasa.gov
  PI: Chris Koehler, Colorado Space Grant Consortium
  Koordinator: Kolbjørn Blix, Andøya Romsenteret
 • CHI (BB IX – Ny-Ålesund, Svalbard, nov/des 2019)
  Cusp Heating Investigation
  PI: Miguel Larsen, Clemson University, USA
Grand Challenge Initiative CUSP 12 klingende rakettoppdrag
Grand Challenge Initiative CUSP-sonde rakettbaner, nordlysradarer og ionosfæriske varmeovner (etiketter).
Grand Challenge Initiative CUSP-sonde rakettbaner, nordlysradarer og ionosfæriske varmeovner (Kart).

Se dette kartet på 

ClimateViewer 3D

FLUKSOVERFØRINGSHENDELSER

Strange Portal kobler jord til sol

https://www.space.com/6051-strange-portal-connects-earth-sun.html

Magnetisk tau observert for første gang mellom Saturn og solen

https://www.ucl.ac.uk/mathematical-physical-sciences/news/2016/jul/magnetic-rope-observed-first-time-between-saturn-and-sun

Frykt, RC, et al. “Hvor mye fluks overfører en fluxoverføringshendelse?.” Journal of Geophysical Research: Space Physics 122.12 (2017).

https://agupubs.onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1002/2017JA024730

Southwood, DJ, CJ Farrugia og MA Saunders. «Hva er fluxoverføringshendelser?» Planetary and Space Science 36.5 (1988): 503-508.

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/0032063388901092

“3D Flux Transfer Event Structure” • 

Se denne videoen på YouTube

relaterte artikler

Ødelagte lenker

Hvis noen av koblingene ovenfor ikke fungerer, kopier URL-en og lim den inn i skjemaet nedenfor for å sjekke Wayback Machine for en arkivert versjon av den nettsiden.

DELING ER OMSORG

GJENBRUK LISENS

Prosjekt AZURE Sounding Rocket Chemtrails fra verdensrommet! av Jim Lee er lisensiert under en Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License . Basert på et arbeid på climateviewer.com/ . Tillatelser utenfor omfanget av denne lisensen kan være tilgjengelige på climateviewer.com/terms .

Du står fritt til å:

 • • Del — kopier og redistribuer materialet i et hvilket som helst medium eller format
 • • Tilpass — remiks, transformer og bygg videre på materialet

Under følgende vilkår:

 • • Attribusjon — Du må gi passende kreditt, oppgi en lenke til lisensen og angi om endringer ble gjort. Du kan gjøre det på en hvilken som helst rimelig måte, men ikke på noen måte som antyder at lisensgiveren støtter deg eller din bruk.
 • • Ikke-kommersiell — Du kan ikke bruke materialet til kommersielle formål.
 • • Del på samme måte — Hvis du remikser, transformerer eller bygger på materialet, må du distribuere bidragene dine under samme lisens som originalen.

KOMMENTARER

https://disqus.com/recommendations/?base=default&f=climateviewer&t_u=https%3A%2F%2Fclimateviewer.com%2F2019%2F04%2F06%2Fproject-azure-sounding-rocket-chemtrails-from-space%2F%3Ffbclid%3DIwAR0cDotMoHS952NsU3LnneJ6_sPrigZHos5S–b7Ykl1M_vt6JXElrSABrA&t_d=Project%20AZURE%20Sounding%20Rocket%20Chemtrails%20from%20Space!%20%C2%B7%20ClimateViewer%20News&t_t=Project%20AZURE%20Sounding%20Rocket%20Chemtrails%20from%20Space!%20%C2%B7%20ClimateViewer%20News#version=9d352c9674ae8172f8669d3aa3a905e9

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.