Rockefeller Foundation ‘Reset the Table’-rapport spådd covid-relatert matkrise – 2 år før det skjedde

Bare noen få måneder inn i -pandemien – og nesten to år før globale helsemyndigheter advarte om en matmangelskrise – ga Rockefeller Foundation ut en rapport som forutsier krisen og tilbyr løsninger, inkludert “skift til online registrering, online kjøp av mat.”

Linken er kopiert

rockefeller foundation tilbakestillingstabell covid matkrisefunksjon

Savner en dag, savner mye. Abonner på The Defender's Top News of the Day . Det er gratis.

Bare noen få måneder inn i COVID-19- pandemien – og nesten to år før globale helsemyndigheter advarte om en matmangelskrise – ga Rockefeller Foundation ut en rapport som forutsier krisen og tilbyr løsninger, inkludert “skift til online registrering, online kjøp av mat.”

I en rapport publisert 28. juli 2020, « the Table: Meeting the Moment to Transform the US Food System», beskrev stiftelsen «en sult- og ernæringskrise … ulik noen dette landet har sett i generasjoner».

Forfatterne skyldte krisen på COVID-19.

Rapporten konkluderte med at krisen ikke måtte håndteres ved å styrke matsikkerheten for de mest sårbare, men ved å fornye hele matsystemet og den tilhørende forsyningskjeden – med andre ord, vi må “tilbakestille bordet.”

Rockefeller Foundation ba om at dette matsystemet skulle «tilbakestilles» mindre enn to måneder etter at (WEF), 3. juni 2020, avslørte sin visjon for « Great Reset ».

Noen av bidragsyterne til Rockefeller Foundation-rapporten er WEF-medlemmer; noen av dem, sammen med andre talsmenn for å “tilbakestille bordet”, også har bånd til enheter som driver med vaksinepass og digitale ID-ordninger.

Rockefeller Foundation: «endringer i retningslinjer, praksis og normer» er nødvendig

WEF beskriver Rockefeller Foundation som en «vitenskapsdrevet» filantropisk organisasjon som «søker å inspirere og fremme storstilt menneskelig påvirkning som fremmer menneskehetens velvære over hele verden» og som «fremsetter de nye grensene for vitenskap, data , politikk og innovasjon for å løse globale utfordringer knyttet til helse, mat, kraft og økonomisk mobilitet.»

I forordet til «Reset the Table»-rapport for 2020 uttaler stiftelsespresident Dr. Rajiv J. Shah, som er en tidligere administrator for US Agency for International Development (USAID):

“Amerika står overfor en sult- og ernæringskrise ulik noen dette landet har sett på generasjoner.

“På mange måter har Covid-19 kokt over langvarige problemer som plager USAs matsystem. Det som begynte som en folkehelsekrise førte til en økonomisk krise, og gjorde at 33 prosent av familiene ikke hadde råd til mengden eller kvaliteten på maten de ønsker.

“Skolesengning setter 30 millioner elever i fare for å miste måltidene de trenger for å lære og trives.”

Rapporten forklarte ikke hvordan Rockefeller Foundation var i stand til å vite om denne matkrisen bare måneder etter at pandemien tok tak – spesielt ettersom rapporten sier at den ble utviklet fra “videokonferansediskusjoner i mai og juni 2020.”

Rapporten ga heller ingen innsikt i hvilken rolle pandemiske mottiltak som nedstengninger – som stiftelsen forkjempet sammen med WEF – spilte for å bidra til matkrisen.

I sin rapport foreslår Rockefeller Foundation en rekke løsninger, avledet fra “dialoger med over 100 eksperter og utøvere.”

En anbefaling krever å gå bort fra et “fokus på å maksimere aksjonæravkastningen” til “et mer rettferdig system fokusert på rettferdig avkastning og fordeler for alle interessenter – å bygge mer rettferdig velstand gjennom hele forsyningskjeden.”

Dette kan høres ut som en god idé, helt til man vurderer at “interessenter” i dette tilfellet refererer til “interessentkapitalisme” – et konsept sterkt fremmet av de samme store selskapene som har vært begunstigede av det aksjonærkapitalistiske systemet.

WEF fremmer også sterkt «interessenterkapitalisme», og definerer den som «en form for kapitalisme der selskaper søker langsiktig verdiskaping ved å ta hensyn til behovene til alle deres interessenter, og samfunnet for øvrig».

For en eller annen sammenheng omfattet økonomisk fascisme, som personifisert av regimene i Nazi -Tyskland og det fascistiske Italia, regjeringsbetingede “partnerskap” mellom næringsliv, myndigheter og fagforeninger organisert av et system av regionale “økonomiske kamre”, og en filosofi der “den felles det gode kommer før det private.»

Det er selvfølgelig uklart hvordan «behovene [til] samfunnet for øvrig» bestemmes – eller av hvem.

Rockefeller Foundation-rapporten erklærer: “Suksess vil kreve en rekke endringer i retningslinjer, praksis og normer.”

Hva innebærer en slik “suksess”? Rapporten nevner tre hovedmål:

  • Datainnsamling og digitalisering: Rapporten krever «skifter til nettregistrering, nettkjøp av mat, direkte kjøp fra gård til forbruker, telemedisin, telekonsultasjoner, samt [bredbåndstilgang som er avgjørende for] utdanning, økonomi og sysselsetting. ”

Rapporten beskriver mangelen på universell bredbåndsaksess i denne sammenhengen som «et grunnleggende motstandskraft og egenkapitalgap».

  • “Berørte parter” jobber sammen med målet om å danne en “samarbeidsbevegelse.”
  • “Endringer i retningslinjer, praksis og normer,” som rapporten sier vil være “mange.”

Disse målene, kledd i “inkluderende” språk, er videre beskrevet i rapporten som gunstige for menneskers helse, og sikrer “sunne og beskyttende dietter” som “vil tillate amerikanere å trives og få ned nasjonens kvelende helsekostnader.”

Rapporten går så langt som å beskrive dette som en “arv” etter COVID-19, og forutsier til og med at leger vil “skrive ut” produkter til pasienter.

I følge rapporten:

“En av arven til Covid-19 burde være at det var det øyeblikket amerikanere innså behovet for å behandle næringsrik mat som en del av helsevesenet, både for dens rolle i forebygging og i behandling av sykdommer.

“Ved å integrere sunn mat i helsevesenet, kan leger foreskrive produkter like enkelt som legemidler og redusere bruken av dyre helsetjenester som ofte kreves på grunn av ernæringsusikkerhet.”

Men som Dr. Joseph Mercola påpekte , til tross for denne påståtte vektleggingen av sunn, næringsrik mat, vises ikke ordene “organisk”, “naturlig” og “gressmatet” i rapporten.

Det som vises er uttrykket “alternative proteiner”, i dette tilfellet som refererer til proteiner avledet fra forbruk av insekter – et annet konsept fremmet av WEF.

I 2021 publiserte for eksempel WEF en rapport med tittelen “Hvorfor vi trenger å gi insekter den rollen de fortjener i våre matsystemer,” som antydet at “insektoppdrett for mat og dyrefôr kan tilby en miljøvennlig løsning på den forestående matkrisen [uthevelse lagt til].”

Nok en gang er det spådd en “forestående matkrise”, noe som kan få noen til å spørre hvordan enheter som Rockefeller Foundation og WEF visste hva som kom.

Som uttalt av Mercola:

“COVID ble erklært en pandemi 11. mars 2020, så da denne Rockefeller-rapporten ble publisert, hadde pandemien bare eksistert i fire måneder, og selv om visse høyrisikogrupper opplevde matusikkerhet, for eksempel barn hvis primære måltid er et skolelunsj, utbredt matmangel, i form av tomme hyller, var ikke utbredt eller spesielt alvorlig i USA

“Det ser ut til at ingenting slipper unna de profetiske sinnene til fremtidens selverklærte designere. De forutser nøyaktig “naturkatastrofer” og forutsier tilfeldige “Guds handlinger”. De vet alt før det skjer.

«Kanskje de virkelig er profeter. Eller kanskje de bare beskriver de uunngåelige utfallene av sine egne handlinger.»

Mercola antyder at slike kriser er uunngåelige fordi de er en del av “en intensjonell plan” av de samme aktørene.

Rockefeller Foundations fantastiske “spådommer” om fremtidige kriser, og dens bånd med Big Tech og Big Pharma 

Ved å tro på Mercolas syn, og som nylig rapportert av The Defender , spådde Rockefeller Foundation, WEF og andre enheter nøyaktig et bemerkelsesverdig antall kriser som så skjedde.

For eksempel, Event 201 , holdt i oktober 2019 og co-organisert av Rockefeller Foundation, “spådde” nøyaktig det globale utbruddet av et koronavirus.

Tilsvarende har Nuclear Threat Initiative (NTI), som co-organiserte en ” bord-simulering ” som forutsier det globale utbruddet av apekopper i mars 2021, med en tenkt startdato på mai 2022, mottatt 1,25 millioner dollar i tilskudd fra Rockefeller Foundation siden januar 2021.

På sin side holdt den andre medarrangøren av “tabletop-simuleringen av apekopper”, Munich Security Conference, i mai 2022 et rundebord med Rockefeller Foundation om “Transatlantisk samarbeid om matsikkerhet.”

Blant forslagene som kommer fra denne rundebordskonferansen inkluderer et “fokus på å transformere det globale matsystemet og gjøre det mer motstandsdyktig mot fremtidige sjokk, med skritt tatt nå og på lang sikt.”

Rockefeller Foundation er også partner og styremedlem og giver til GAVI: The Vaccine Alliance – sammen med WEF, Bill & Melinda Gates Foundation og Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, som var vertskap for Event 201.

Som tidligere rapportert av The Defender , proklamerer GAVI-alliansen et oppdrag for å «redde liv og beskytte folks helse» og sier at den «hjelper med å vaksinere nesten halvparten av verdens barn mot dødelige og ødeleggende infeksjonssykdommer».

GAVI er også en kjernepartner i Verdens helseorganisasjon (WHO).

GAVI-alliansen – og Rockefeller Foundation – jobber også tett med ID2020-alliansen . Grunnlagt i 2016, hevder ID2020 å gå inn for «etiske, personvernbeskyttende tilnærminger til digital ID», og legger til at «å gjøre digital ID rett betyr å beskytte sivile friheter».

Som tidligere rapportert av The Defender , inkluderer ID2020s grunnleggende partnere Rockefeller Foundation, GAVI, UNICEF, Microsoft, Bill & Melinda Gates Foundation og Verdensbanken, mens generelle partnere til ID2020 inkluderer Facebook og Mastercard .

De siste to årene har Rockefeller Foundation og enheter som ID2020 og WEF vært tett involvert i arbeidet for digitale «vaksinepass».

For eksempel, 9. juli 2020, lanserte Commons Project, selv grunnlagt av Rockefeller Foundation, “en global innsats for å bygge en sikker og verifiserbar måte for reisende å dele sin COVID-19-status” – det vil si et vaksinepass.

Commons-prosjektet sto også bak utviklingen av CommonPass , et annet vaksinepassinitiativ, utviklet i takt med WEF.

På sin side ble Good Health Pass lansert av ID2020 , som en del av et samarbeid mellom Mastercard, International Chamber of Commerce og WEF. Den ble godkjent av den tidligere britiske statsministeren Tony Blair, som nå er administrerende styreleder for Tony Blair Institute for Global Change .

Andre medlemmer av Good Health Pass Collaborative inkluderer Accenture, Deloitte og IBM – som utviklet New Yorks ” Excelsior Pass “-vaksinepasssystem.

Rockefeller Foundation, sammen med Bill & Melinda Gates Foundation, finansierte også et 27. august 2021 – dokument utstedt av WHO med tittelen “Digital dokumentasjon av COVID-19-sertifikater: Vaksinasjonsstatus.”

Dokumentet er beskrevet som følger:

“Dette er et veiledningsdokument for land og implementeringspartnere om de tekniske kravene for å utvikle digitale informasjonssystemer for utstedelse av standardbaserte interoperable digitale sertifikater for covid-19-vaksinasjonsstatus, og hensyn til implementering av slike systemer, med tanke på kontinuitet i omsorgen. , og bevis på vaksinasjon.”

Og i en annen bemerkelsesverdig forutsigbar “prediksjon”, publiserte Rockefeller Foundation i 2010 en rapport – “Scenarioer for fremtiden for og internasjonal utvikling” – som presenterte fire fremtidsscenarier.

Et av disse hypotetiske scenariene var «Lock Step» – beskrevet som «[en] verden med strammere myndighetskontroll ovenfra og ned og mer autoritært lederskap, med begrenset innovasjon og økende innbyggernes tilbakeslag».

Beskrivelsen av dette “Lock Step”-scenariet fortsetter med å si:

“Teknologisk innovasjon i ‘Lock Step' er i stor grad drevet av myndighetene og er fokusert på spørsmål om nasjonal og helse og sikkerhet.

“De fleste teknologiske forbedringer er skapt av og for utviklede land, formet av regjeringers doble ønske om å kontrollere og overvåke sine innbyggere.”

Dette scenariet spådde også “smartere” matemballasje:

“I kjølvannet av pandemi-skrekk, blir smartere emballasje for mat og drikke først brukt av store selskaper og produsenter i et business-to-business-miljø, og deretter tatt i bruk for individuelle produkter og forbrukere.”

Dessuten spådde “Lock Step”-scenarioet bemerkelsesverdig at ville klare seg bedre enn de fleste land i en hypotetisk pandemi, på grunn av de hardhendte tiltakene det ville implementere:

“Men noen få land klarte seg bedre – spesielt Kina.

«Den kinesiske regjeringens raske innføring og håndhevelse av obligatorisk karantene for alle innbyggere, samt dens umiddelbare og nesten hermetiske sperring av alle grenser, reddet millioner av liv, stoppet spredningen av viruset langt tidligere enn i andre land og muliggjorde en raskere post-pandemisk bedring.”

Rockefeller Foundations engasjement i er ikke nytt.

Går tilbake mer enn et århundre , fremmet stiftelsen tungt “vitenskapelig medisin” og formalisert medisinsk praksis basert på europeisk modell på global skala, på bekostning av homeopati og andre tradisjonelle og naturlige midler.

Stiftelsens “filantropiske” aktiviteter er blitt beskrevet som “de facto kolonialisme i land inkludert Kina og Filippinene.”

Dessuten bidro stiftelsen til å gi opphav til de første globale folkehelseenhetene, International Health Commission (1913-16) og International Health Board (1916-1927).

Det hjalp også med å finansiere de tidligste folkehelseprogrammene ved universiteter som Harvard og Johns Hopkins – i dag hjemmet til Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health.

Synspunktene og meningene som uttrykkes i denne artikkelen er forfatternes og gjenspeiler ikke nødvendigvis synspunktene til Children's Health Defense.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.