BREAKING: SPANIA INNRØMMER Å SPRØYTE DØDELIGE PLANTEVERNMIDLER SOM EN DEL AV FNS HEMMELIGE CHEMTRAIL-PROGRAM.

Det spanske meteorologiske byrået har tilstått at Spania blir sprøytet med blydioksid, sølvjodid og kiselgur.

Av Rumi

 23. MARS 2022

Spania var den første vestlige regjeringen som offisielt inkluderte “chemtrail” i sin offisielle tidsskrift. Det spanske helsedepartementet ga NBC-enhetene (Nuclear, Biological and Chemical) til og også UME tillatelse til å bruke biocider fra luften. En måned etter at alarmtilstanden ble innført, begrunnet Executive i BOE at denne teknikken er en av de “mest effektive” mot siden med “nebulisering, termonebulisering og mikronebuliseringsteknikker nås alle overflater med hastighet”.

Styret begrunnet også at de nevnte enhetene “har personlige midler, materialer, prosedyrer og tilstrekkelig opplæring til å utføre luftdesinfeksjon, siden de er operasjoner som de utfører regelmessig, med unntak av at de i stedet for å bruke biocidprodukter gjør det med andre dekontaminerende kjemikalier.

19. mai 2015 kunngjorde MEP Ramon Tremosa i Balcells (ALDE) i Europaparlamentet at fire arbeidere fra Statens meteorologiske byrå hadde tilstått at Spania blir sprøytet helt fra fly som sprer blydioksid ut i atmosfæren. , sølvjodid og diatomitt. Målet, ifølge samme MEP, ville være å holde regnet unna og la temperaturene stige, noe som skaper et sommerklima for turisme og samtidig hjelper bedrifter i landbrukssektoren. Dette produserer i sin tur kalde dråper med stor intensitet.

Murcia-regionen, Valencia og provinsen Almería er de mest berørte, til det punktet at ikke en dråpe regnvann faller på mer enn syv måneder, katastrofale kuldefall genereres og luftveissykdommer til befolkningen ved å inhalere bly dioksid og andre giftige forbindelser. San Javier militærflyplass i Murcia ville bli brukt til avgang av disse flyene.

Tremosa ba EU-kommisjonen ta stilling til saken.

HVA ER EN CHEMTRAIL?

Chemtrails er kjemiske stier som kan sees på himmelen. Mange mennesker har trodd at disse langvarige kondenssporene etterlatte av fly i store høyder faktisk er “chemtrails” som består av kjemiske eller biologiske midler sprayet av fly for formål som ikke er avslørt for innbyggerne. Formålet med den kjemiske frigjøringen kan være håndtering av solstråling, værmodifisering, psykologisk manipulasjon, kontroll av menneskelig befolkning eller biologisk eller kjemisk krigføring. Contrails hevdes også å forårsake luftveissykdommer og andre problemer.https://boe.es/boe/dias/2020/04/17/pdfs/BOE-A-2020-4492.pdf

STATLIG OFFISIELL NYHETSBREV

Bidrag gjennom  ”  Paypal  

Fredag ​​17. april 2020

HELSEDEPARTEMENTET
Pålegg SND/351/2020, av 16. april, som gir NBC-enhetene i Forsvaret og den militære beredskapsenheten fullmakt til å bruke biocider godkjent av Helsedepartementet i desinfeksjonsoppgaver for å utføre i møte med helsekrisen forårsaket av .
Kongelig resolusjon 463/2020, av 14. mars, som erklærer en alarmtilstand for håndtering av helsekrisesituasjonen forårsaket av COVID-19, vurderer en rekke tiltak rettet mot å beskytte innbyggernes velvære, helse og og inneslutning av utviklingen av sykdommen og styrke det offentlige helsesystemet.
Artikkel 4.2.d) i nevnte kongelige resolusjon 463/2020 av 14. mars bestemmer at helseministeren skal ha status for utøvelse av funksjonene som er fastsatt deri og under overordnet ledelse av presidenten for regjeringen. av delegert kompetent myndighet, både i dets eget ansvarsområde og på andre områder som ikke faller innenfor den spesifikke kompetansesfæren til de andre sjefene for avdelingene som er utpekt som delegerte kompetente myndigheter i forbindelse med den nevnte kongelige resolusjonen.
Nærmere bestemt, i samsvar med bestemmelsene i artikkel 4.3 i kongelig resolusjon 463/2020 av 14. mars, har helseministeren fullmakt til å gi de pålegg, resolusjoner, bestemmelser og fortolkningsinstrukser som innenfor sitt virkeområde som delegert myndighet er nødvendig for å garantere levering av alle tjenester, ordinære eller ekstraordinære, for å beskytte mennesker, varer og steder, gjennom vedtakelse av noen av tiltakene fastsatt i artikkel elleve i organisk lov 4/1981 av 1. juni i statene. av alarm, unntak og beleiring.
For effektiv oppfyllelse av disse tiltakene kan de delegerte kompetente myndighetene kreve handling fra Forsvaret, i samsvar med bestemmelsene i artikkel 15.3 i organisk lov 5/2005 av 17. november om nasjonalt forsvar.
Når det gjelder å begrense utvidelsen av koronaviruset, kreves det spesiell oppmerksomhet til desinfeksjonsaksjoner i anlegg som sosialsentre, sykehus og andre helsesentre, fengsler, trafikkstyringssentraler og transportknutepunkter, oppgaver som Forsvaret utfører som en av deres prioriterte oppgaver.
Helsedepartementet har publisert og oppdatert listen over biocider
skal brukes mot det nye koronaviruset, autorisert og registrert i Spania i henhold til UNE-EN 14476-standarden, som evaluerer den virucidale kapasiteten til kjemiske antiseptika og desinfeksjonsmidler. Spesielt, på grunn av deres spesielle effektivitet, er noen biocider fastsatt i hovedgruppe 1 i artikkel 1.1 i kongelig resolusjon 830/2010 av 25. juni, som fastsetter forskriftene for opplæring for å utføre behandlinger med biocider, spesifisert.
Blant de mest effektive desinfeksjonsteknikkene er bruken av luftmidler fordi gjennom dem, med forstøver-, termonebuliserings- og mikronebuliseringsteknikker, nås alle overflater raskt, og unngår avhengig av manuell påføring, som er langsommere, og noen ganger når den ikke alle overflater fordi det er hindringer som hindrer å nå dem.
CBRN-forsvarsenhetene til Forsvaret og Military Emergency Unit (UME) har tilstrekkelig personell, materiell, prosedyrer og opplæring til å utføre luftdesinfeksjon, siden det er operasjoner som de utfører regelmessig, med unntak av at de i stedet for If bruker biocidprodukter, gjør de det med andre kjemiske dekontamineringsprodukter. Det er derfor, på bakgrunn av det foregående og for å forbedre og fremskynde desinfeksjonsoperasjonene av alle typer anlegg som Forsvarets personell har utført, anses det som hensiktsmessig å godkjenne, unntaksvis og mens alarmtilstanden, til NBC Defence Units of the Armed Forces og UME, bruken av desinfeksjonsmidler og biocider i hovedgruppe 1 beskrevet i artikkel 1.1 i kongelig resolusjon 830/2010,
I kraft av det, i samsvar med fullmakter gitt av artikkel 4.3 i kongelig
resolusjon 463/2020, av 14. mars, bestemmer jeg:
– Først. Tillatelse for NBC-enhetene til Forsvaret og Militær beredskapsenhet til å bruke biocider godkjent av Helsedepartementet. CBRN-enhetene til de væpnede styrker og den militære beredskapsenheten, innenfor de generelle handlingene for desinfeksjon av rom, både offentlige og private, som de nevnte enhetene utfører på grunn av alarmtilstanden, er autorisert til å bruke disse biocidene til hoveddelene. gruppe 1, beskrevet i artikkel 1.1 i kongelig resolusjon 830/2010 av 25. juni, som fastsetter regelverket for opplæring for å utføre behandlinger med biocider, som er godkjent og relatert av Helsedepartementet som effektive i kampen mot COVID-19 .
På samme måte er enhetene angitt i forrige avsnitt autorisert til å bruke luftdesinfeksjonsprosedyrer, gjennom nebuliserings-, termonebuliserings- og mikronebuliseringsteknikker for å utføre de nevnte
desinfeksjonsoppgavene.
– Sekund. Gyldighet.
Tiltakene fastsatt i denne ordren vil være gjeldende under gyldigheten av alarmtilstanden erklært ved kongelig resolusjon 463/2020, av 14. mars, og dens mulige forlengelser.
– Tredje. Effekter.
Denne ordren trer i kraft samme dag som den er publisert i “Offisiell
statstidende”.
– Kvartal. Ressursregime.
En omstridt-administrativ klage kan inngis mot denne kjennelsen, som setter en slutt på administrative saksbehandlinger, innen en frist på to måneder fra dagen etter at den ble offentliggjort, for det omstridte-administrative kammeret i Høyesterett, i samsvar med bestemmelsene i artikkel 12 i lov 29/1998, av 13. juli, som regulerer den konfliktfylte-administrative jurisdiksjonen.
Madrid, 16. april 2020.–Helseministeren, Salvador Illa Roca.

Spania har innrømmet å sprøyte dødelige plantevernmidler under Chemtrail-programmet

Et spansk meteorologisk byrå har kommet ut og sagt at det har deltatt i et chemtrail-program for å sprøyte territoriet med dødelige plantevernmidler: sølvjodid, blydioksid og diamotid for å bekjempe Covid-19.

Bildekreditt: imagii

Det har også vært anklager om at Spania legger uautoriserte mengder sprøytemidler i mat – og økologer har krevd en 50 % reduksjon i bruken av sprøytemidler.

Den 17. april 2020 publiserte den spanske regjeringen en ordre i den offisielle statstidende som lyder:

Pålegg SND/351/2020, av 16. april, som gir Forsvaret og enheter og militære beredskapsenheter fullmakt til å bruke biocidkjemikalier godkjent av Helsedepartementet for desinfeksjon for å håndtere Covid 19-helsekrisen.

Kongelig resolusjon 463/2020, av 14. mars, erklærer herved en unntakstilstand for håndtering av helsekrisesituasjonen forårsaket av COVID-19, som inkluderer en rekke tiltak rettet mot å beskytte innbyggernes velferd, helse og sikkerhet og inneslutning av utviklingen av sykdommen og styrke det offentlige helsesystemet.

Artikkel 4.2.d) i det nevnte kongelige resolusjon 463/2020 av 14. mars bestemmer at,

for utøvelse av funksjonene forutsatt i samme og under overordnet ledelse av

Regjeringspresident vil helseministeren ha status som myndighetskompetent delegat, både på eget ansvarsområde og på de øvrige områder som ikke faller inn under det spesifikke kompetanseområdet til de øvrige innehaverne av avdelinger utpekt som kompetente myndigheter delegert til virkningene av det nevnte kongelige resolusjon.

Nærmere bestemt, i samsvar med bestemmelsene i artikkel 4.3 i kongelig resolusjon 463/2020 av 14. mars, har helseministeren fullmakt til å diktere ordre, resolusjoner, bestemmelser og fortolkningsinstrukser som innenfor deres virkeområde som delegert myndighet, er nødvendig for å garantere levering av alle tjenester, ordinære eller ekstraordinære, for å beskytte mennesker, varer og steder, gjennom vedtakelse av noen av tiltakene fastsatt i artikkel elleve i organisk lov 4/1981 av 1. juni av alarmtilstandene, unntaket og stedet.

For effektiv oppfyllelse av disse tiltakene kan de kompetente myndigheters delegater kreve handling fra Forsvaret, i samsvar med det som er fastsatt i artikkel 15.3 i organisk lov 5/2005 av 17. november av det nasjonale forsvaret.

Når det gjelder å begrense utvidelsen av koronaviruset, krever de spesiell oppmerksomhet til desinfeksjonshandlingene til anlegg som sosiale sentre med boligkarakter, sykehus og andre helsesentre, fengselsanstalter, trafikkstyringssentraler og transportknutepunkter, oppgaver som Forsvaret er utføre som en av sine prioriterte oppgaver.

Helsedepartementet har publisert og oppdatert listen over biocider som skal brukes mot det nye koronaviruset, autorisert og registrert i Spania i henhold til UNE-EN 14476-standarden, som evaluerer den virucidale kapasiteten til antiseptika og kjemiske desinfeksjonsmidler. Spesielt på grunn av deres spesielle effektivitet er noen biocider etablert i hovedgruppe 1 i artikkel 1.1 i kongelig resolusjon 830/2010 av 25. juni, som fastsetter forskriftene for opplæring for å utføre behandlinger med biocider.

Blant de mest effektive desinfeksjonsteknikkene er bruken av luftmedier, så gjennom dem, med teknikker for forstøver, termoforstøver og mikroforstøver, nås alle overflater raskt, og unngår avhengig av manuell påføring, som er langsommere, og noen ganger ikke når alle overflater fordi det er hindringer som hindrer å nå dem.

CBRN-forsvarsenhetene til Forsvaret og Military Unit of Emergencies (UME) har personlige midler, materialer, prosedyrer og tilstrekkelig opplæring til å utføre luftdesinfeksjon, siden de er operasjoner som de utfører regelmessig, med unntak av at i stedet for å bruke biocidprodukter gjør det med andre dekontaminerende kjemikalier. Det er derfor, på bakgrunn av det foranstående og effekten av å forbedre og effektivisere driften av desinfeksjon av alle typer anlegg som Forsvarets personell kommer til å gjennomføre, anses det som hensiktsmessig å tillate unntaksvis og for varigheten av alarmtilstand, Forsvarets CBRN-forsvarsenheter og UME, bruk av desinfeksjonsmidler og biocider fra hovedgruppe 1 beskrevet i artikkel 1.1 i kgl. resolusjon 830/2010 av 25. juni,

regulering av opplæring for å utføre behandlinger med biocider, som er autorisert og utpekt som effektive for kontroll av COVID-19-pandemien.

I kraft av det, i samsvar med myndighetene gitt av artikkel 4.3 i kongelig resolusjon 463/2020, av 14. mars, vedtar jeg:

Først. Tillatelse til CBRN-enhetene i Forsvaret og til Unit Emergency Military til å bruke biocider godkjent av Helsedepartementet.

CBRN-enhetene til de væpnede styrker og den militære nødenheten, innenfor de generelle handlingene for desinfeksjon av rom, både offentlige og private, som i anledning alarmtilstanden kommer til å utføre de nevnte enhetene, for å bruke disse biocidene av hovedgruppe 1, beskrevet i artikkel 1.1 i kongelig resolusjon 830/2010 av 25. juni, som fastsetter regelverket for opplæring for å utføre behandlinger med biocider, som er godkjent og oppført av Helsedepartementet som effektive i bekjempelse av covid-19 .

På samme måte er enhetene angitt i forrige avsnitt autorisert til å bruke luftdesinfeksjonsprosedyrer, gjennom forstøvingsteknikker, termoforstøver og mikroforstøver for utførelsen av de nevnte desinfeksjonsoppgavene.

Sekund. Gyldighet.

Tiltakene fastsatt i denne ordren vil være gjeldende i løpet av alarmtilstanden erklært ved kongelig resolusjon 463/2020 av 14. mars, og dens mulige forlengelser.

Tredje. Effekter.

Denne ordren trer i kraft samme dag som den er publisert i “Betingelsens offisielle tidsskrift”.

Fjerde. Ressursregime.

Mot denne kjennelsen, som setter en stopper for den administrative prosessen, kan den inngis omstridt-administrativ klage innen en frist på to måneder fra dagen etter at den ble offentliggjort, for det omstridte-administrative kammeret i Høyesterett, iht. bestemmelsene i artikkel 12 i lov 29/1998 av 13. juli, Regulator for den konflikt-administrative jurisdiksjonen.

Madrid, 16. april 2020.–Helseministeren, Salvador Illa Roca.

I følge Philosophers Stone har fire ansatte i statens meteorologiske byrå innrømmet at fly sprer kjemikalier over hele Spania:

«Den 19. mai 2015 kunngjorde MEP Ramon Tremosa i Balcells (ALDE) i Europaparlamentet at fire arbeidere fra Statens meteorologiske byrå hadde tilstått at Spania blir sprøytet helt fra fly som sprer blydioksid gjennom atmosfæren. , sølvjodid og diatomitt. Målet, ifølge samme MEP, ville være å avverge regnet og la temperaturene stige, noe som skaper et sommerlig klimatisk miljø for turisme og samtidig hjelper bedrifter i landbrukssektoren. Dette produserer i sin tur kalde dråper med stor intensitet.”

Siste innlegg

Se alt

Flere nasjoner avviser WHOs pandemiavtale

Video: Fauci innrømmer at maskemandater handler om å opprettholde “autoritet”

Storbritannia ser ut til å lempe på regelverket

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.