Skrev til helsedirektoratet igjen:

Emne: Totalt mangel på ansvar fjerner tillitten til staten/helsevesenetSynd at helsedirektoratet jobber for EU/storkapitalismen og ikke pasienter/folket.Dere har feilinformert fastleger over hele landet til å ikke skrive legeattest pga smartmålerne.Leger bør og skal skrive brev/attest når en passient ber om det på oppfordring fra NVE.Det kreves ikke attest på at måleren er helseskadelig. Det kreves attest på at pasienten er bekymret for måleren og det har legene lov til å skrive.Nå får pasientene beskjed om å skaffe legeerklæring for å få fritak. NVE krever det. Helsedirektoratet derimot nekter legene å skrive attest på at målerne er hekseskadelige, men opplyser ikke om at legene kan dokumentere pasientens bekymring. Så da lurer jeg på om helsedirektoratet har som mål at pasientene skal miste all tillitt til samfunnssystemet og helsevesenet? Eller hva ønsker dere å oppnå?Det er IKKE helsedirektoratets jobb å sørge for at smartmålerne blir tvangsinstallert i folks hjem. Det er IKKE helsedirektoratets jobb å ta fra pasienten all tillitt til helsevesenet. Så jeg gjentar spørsmålet mitt: Hvorfor sendte dere ut et brev til alle fastleger i hvor dere forbyr legene å skrive attest?Dere truer også legene med sanksjoner om de skriver at smartmålerne fører til helseplager.Vi får jo diktaturiske tillstander når dere som etat feilinformerer alle Norges fastleger for å hjelpe EU med å installere forurennsende (mikrobølgestråling) og overvåkende målere i folks private hjem.Helsedirektoratet støtter foreningen for eloverfølsomme med 500000 kr i året og innrømmer egentlig da at eloverfølsomhet er en realitet. Så hvorfor nekte de eloverfølsomme fritak fra en måler som stråler døgnet rundt 3-4 ganger så kraftig som en mobil det surfes på nettet med?Jeg har nå mistet all tillit til demokratiet. Mainstream media er også veldig tyste. Vi har EØS diktatur og fastleger jobber for staten og ikke for å hjelpe pasienten.Her er hvorfor jeg nekter måler. Jeg er ikke elsensitiv:Poenget med å si nei til smartmåler er vel at man selv skal bestemme strålingskildene som er inne i sitt eget hjem. Og det er et poeng at man kan skjerme sitt hjem for stråling utenifra. Smartmåleren stråler kontinuerlig hele døgnet, mens kravet fra NVE er innsending av data en gang i døgnet. Valget av maskenettverk er derfor teknologisk sett overkill. Det hadde holdt med mobilkommunikasjon en gang i døgnet. Men nå stråler målerne (Hafslunds Aidon målere) kontinuerlig døgnet rund. Og det 3-4 ganger så kraftig som en mobiltelefon som bruker 4G. Fortsatt innenfor grenseverdiene som antagelig er for høye. Uansett er strålingen totalt unødvendig i forhold til NVE sine krav til smartmålerne. Nettselskapene har selv valgt , og har da valgt å ikke tilby en måler som stråler minimalt og er innenfor kravet til NVE. Selvråderett over eget hjem er viktig. I tillegg kommer overvåkingspotensialet og hackingspotensialet. Måleren er udemokratisk da det er et EU direktiv som påtvinges folket som har sagt nei til EU to ganger. Jeg finner rett og slett ingen god grunn til å godta smartmålerinnstallasjon.Dette har for mange blitt en kamp for demokrati, frihet, selvråderett og .NRK, TV2, aftenposten, NVE ++ er på kopi.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.