Studie om elektromagnetisme hos vaksinerte personer

Studie utført i Luxembourg: I ​​den vaksinerte gruppen viste 29 av de 30 personene som ble intervjuet tiltrekning til magneten. Det vil si at magneten festet seg til huden deres

Av Mamer og Amar GoudjilGlobal Research, 23. januar 2022European Forum for Vaksine VigilanceRegion: EuropaTema: Vitenskap og medisin

Alle Global Research-artikler kan leses på 51 språk ved å aktivere rullegardinmenyen “Translate Website” på toppbanneret på hjemmesiden vår (Desktop-versjon). 

Besøk og følg oss på Instagram på @crg_globalresearch.

Først publisert av Global Research 8. juli 2021

Studie utført av European Forum for Vaccine Vigilance

***

De siste månedene har hundrevis av amatørvideoer dukket opp over hele sosiale medier med personer som har blitt synlig elektromagnetiske etter vaksinasjon.

Etter at mange spørsmål ble reist av en rekke av våre medlemmer om denne “antatte” elektromagnetiske effekten hos vaksinerte personer, bestemte vår forening seg for å interessere seg konkret for dette spennende emnet.

Denne undersøkelsen, av rent statistisk og sosiologisk art, om denne antatte elektromagnetiske effekten, som er gjenstand for denne rapporten, reiser minst tre viktige spørsmål:

 1. Er det sant at folk viser en elektromagnetisk effekt etter vaksinasjon?
 2. Er det i så fall sant at kun vaksinerte individer viser denne effekten?
 3. Hva er faktisk injisert i individer under kvalifikasjonen av som forårsaker denne effekten?

For å prøve å svare på disse spørsmålene ble undersøkelsen overlatt til Amar GOUDJIL, kasserer i foreningen og medlem med ansvar for demografiske og sosiologiske spørsmål.

Presentasjon av undersøkelsesparametrene:

For å sikre en rask fullføring ble det bestemt:

 • At et panel på 200 personer som bor eller arbeider i Luxembourg ville bli intervjuet.
 • At dette panelet skulle deles inn i 2 grupper. Den første vil være sammensatt av 100 individer vaksinert i Luxembourg og den andre av 100 uvaksinerte individer for sammenligningsformål.
 • At hver av disse gruppene skal ha 50 kvinner og 50 menn.
 • At bare aktive individer vil bli valgt ut til å delta i studien på grunn av det faktum at de er mye mer begrenset til vaksinasjon enn inaktive individer.
 • At stedet for studien ville være kjøpesenteret Belle-Étoile og ruten d'Arlon i Strassen.
 • At variablene som beholdes derfor vil være kjønn, alder, yrke, antall injeksjoner, den farmasøytiske opprinnelsen til injeksjonene, datoen for injeksjonene, den magnetiske tiltrekningen, emisjonen-mottak av et elektrisk felt og bostedsbyen til respondenten. .
 • Det skal også bemerkes at av praktiske årsaker ville kun personer iført kortermede eller ermeløse klær bli intervjuet.

Presentasjon av metoden for tilnærming og utførelse:

 • Intervjueren presenterer seg selv for individene, presenterer assosiasjonen og introduserer deretter undersøkelsen.

“Hei fru eller herr, beklager at jeg plager deg, men jeg heter Amar GOUDJIL, jeg jobber for European Forum for Vaccine Vigilance (EFVV) og jeg gjennomfører for tiden en statistisk og anonym undersøkelse om vaksinerte og ikke-vaksinerte personer som bor i Luxembourg .” … “Det er en undersøkelse om informasjon om hvilke vaksinerte personer som viser elektromagnetiske effekter, og ved EFVV prøver vi å finne ut hva den observerte virkeligheten er”.

 • Intervjueren spør deretter respondentene om de er villige til å delta i undersøkelsen på frivillig basis.

“Vil du være så snill å bruke noen minutter og vil du være interessert i å delta i undersøkelsen vår? “.

 • Intervjueren forklarer deretter interessene til undersøkelsen til intervjuobjektene og introduserer individene for emnet ved å presentere dem med en magnet som han fester, ved magnetisk effekt, til en metallisk gjenstand (stolpe, bil, etc.). Deretter forklarte han at magneter ikke fester seg til mennesker og at de kun fester seg til metalliske gjenstander, men at det var mottatt informasjon som hevdet at vaksinerte mennesker skapte en tiltrekning til magneten fordi de var vaksinert.
 • Intervjueren spør deretter respondenten om han eller hun er villig til å spille spillet og bruke magneten på stedet der han eller hun ble injisert.
 • Når magneten fester seg til huden på skulderen, ber intervjueren respondenten om å feste magneten på den andre skulderen.
 • Intervjueren spør deretter respondenten om han eller hun er villig til å ha en elektrisk og magnetisk felttester (Meterk-merke, modell MK54) på ​​skuldrene, og forklarer at det også var rapportert informasjon til vår forening om at vaksinerte mennesker også genererer elektriske felt. .
 • Intervjueren fortsetter diskusjonen og fortsetter å svare, så langt det er mulig, til intervjuobjekter som er interessert i det utførte eksperimentet og i resultatene av undersøkelsen.

Oppsummerende presentasjon av resultatene for studieuken fra 1. juni til 5. juni 2021:Grafenoksidpartikler i Covid mRNA “vaksiner” som forårsaker magnetisme?

 • Bare 30 vaksinerte og 30 uvaksinerte personer ble til slutt intervjuet, mens målet var å intervjue 100 for den første gruppen og 100 for den andre.
 • Vilkåret om kjønnsfordeling var oppfylt. I hver gruppe ble 15 kvinner og 15 menn intervjuet.
 • I den ikke-vaksinerte gruppen, av de 30 personene som ble intervjuet, var antallet personer som viste tiltrekning til magneten 0 (null). Derfor endte eksperimentet der for denne gruppen.
 • I den vaksinerte gruppen, derimot, viste 29 av de 30 personene som ble intervjuet tiltrekning til magneten. Det vil si at magneten festet seg til huden deres uten problemer.
 • Av disse samme 29 individene har 22 magneten festet seg til bare én skulder og kun til injeksjonsområdet. Disse 22 personene er de som bare fikk én injeksjon. De andre 7 personene i samme gruppe har magneten festet på begge skuldrene.
 • I denne gruppen, kjent som gruppen vaksinerte personer som bor eller arbeider i Luxembourg, ser det ut til at:
  • 17 mottok minst én injeksjon fra
  • 7 fikk minst én injeksjon fra Astra Zeneca
  • 3 fikk minst én injeksjon fra Moderna-laboratoriet
  • 3 mottok enkeltinjeksjonen fra Johnson & Johnson
  • 6 fikk begge Pfizer-injeksjoner
  • 1 fikk de 2 injeksjonene fra Astra Zeneca
  • 1 fikk de 2 injeksjonene fra Moderna
 • To av personene i denne gruppen, en sykepleier ved CHL som var en av de første som ble vaksinert, og en finansanalytiker, viste totalt unormale elektriske feltutslipp. Når det gjelder sykepleieren, ble det til og med laget en video som viser verdiene som ble sendt ut av testeren i området rundt venstre skulder. For analytikeren var verdiene som ble sendt ut av testeren omtrent de samme, men individet avsluttet brått deltakelsen.
 • Av de 30 respondentene i den vaksinerte gruppen er 29 bosatt eller arbeider i Strassen. Bare 1 bor i Metz, men jobber i Strassen.
 • Det ser ut til at personer som ble vaksinert tidligere innenfor det statlige vaksinasjonsprogrammet, er mye mer elektromagnetiske enn personer som nylig ble vaksinert. Magneten fester seg raskere og holder bedre enn hos nyvaksinerte personer.

Mer presise målinger bør tas i forhold til dette siste funnet.

Merk: Øvelsen var totalt destabiliserende for respondentene, og de ble ikke på noe tidspunkt bedt om å bruke magneten på andre områder enn skuldrene. Det hadde vært veldig interessant å vite om magneten også festet seg til nakke-, bryst-, panne- eller benområdene og om andre gjenstander som skjeer, saks og smarttelefoner også festet seg.

Konklusjon:

 • Det ble funnet at vaksinerte individer avgir et elektromagnetisk felt, og at jo tidligere individene ble vaksinert, jo sterkere felt ga de fra seg. Denne følelsen og vurderingen, som kun er en taktil opplevelse når skuldermagneten påføres og fjernes, bør verifiseres mye mer nøyaktig med mye mer presist utstyr.
 • Det var ekstremt vanskelig å finne individer som var villige til å spille sammen med dette ekstremt desorienterende eksperimentet.
 • Enkeltpersoner er interessert i eksperimentet av nysgjerrighet, og når de ser at magneten klamrer seg til huden deres, blir de først tvilsomme, så blir de plutselig kalde. Noen av dem blir til og med ekstremt nervøse, til og med helt sjokkerte.
 • Folk lurer oppriktig på hvordan en magnet kan feste seg til huden deres like lett som den fester seg til en metallstang.
 • De ber om en forklaring og etterforskeren beroliger dem med at det må finnes en forklaring. De blir henvist tilbake til legen som rådet dem til å få en injeksjon.
 • En dame gråt til og med og fortalte meg at hun ikke ønsket å bli vaksinert, men ble tvunget til det fordi arbeidsgiveren sa hun måtte fordi hun jobber i kontakt med kunder.
 • I samtalene kom det frem at folk ikke engang vaksinerer seg av medisinske eller helsemessige årsaker, av overbevisning eller for sykdommen men ofte i håp om å komme tilbake til et normalt liv og kunne reise fritt igjen.
 • Under utvekslingene uttrykker folk tydelig sin forferdelse ved i etterkant å si at de blir tatt som gisler. Mange erkjenner at denne injeksjonen er uten samtykke, og at de ikke på noe tidspunkt ble gitt rasjonelle forklaringer, selv om det bare er ut fra et nytte-risiko-forhold. Etter refleksjon og diskusjon beskriver de denne handlingen som: «feil, galskap, smutthull, løsning eller til og med utpressing».

Disse eksakte begrepene ble brukt ofte.

Også her bør det gjennomføres en psykososial undersøkelse av de reelle motivasjonene som førte til at de vaksinerte personene gikk med på å bli injisert. Ideelt sett vil alle samtaler med vaksinerte bli tatt opp og filmet for videre analyse.

 • Undersøkelsen stoppes av samvittighets- og moralske grunner fordi etterforskeren ikke lenger er i stand til å takle hjelpeløsheten til mennesker hvis ansikter blir forsteinet når de innser at de har blitt injisert med et stoff de ikke vet noe om.

Etterforskeren, som har studert ledelsesteknikker og psykososiologi tidligere, er svært ukomfortabel med disse menneskene som lurer på hva som skjer med dem.

Folk blir bleke, hvite, nervøse, legger en hånd mot pannen eller krysser armene og klyper seg i underleppen. Noen svetter fra hendene når de blir sett tørke dem på hoftene eller lårene.

Disse effektene og uttrykkene oppstår vanligvis i tilstander av angst, ekstrem stress eller virkelig målbare spenninger.

For respondentene er disse ukontrollerte fysiske manifestasjonene tegn på en dyp sykdomsfølelse når de i etterkant innser at de kan ha gjort noe uopprettelig.

Vaksinasjonshandlingen er en irreversibel handling.

På spørsmålet, er det sant at folk har en elektromagnetisk effekt etter å ha gjennomgått minst én vaksinasjonshandling, svaret er bekreftende, og ja, faktisk, individer blir i det minste elektromagnetiske på injeksjonssonen.

På spørsmålet om hva som injiseres i individer som forårsaker denne effekten, svarer vi at det er opp til myndighetene og myndighetene som er ansvarlige for luxemburgernes helse å svare på dette spørsmålet, siden det er de som tok den tunge beslutningen om å vaksinere befolkningen. .

Her vil vi ikke svare for hver enkelt parts ansvar, men det er sikkert at dersom paramagnetiske nanopartikler (nanobærere eller magnetiske perler) har kommet inn i sammensetningen av disse såkalte vaksinene, er det trygt at vi veldig raskt vil høre om en enestående helsekatastrofe.

Det er nå toksikologers og farmakologers ansvar å oppdage opprinnelsen og årsakene til disse attraktive effektene på vaksinerte forsøkspersoner, og det er ansvaret til garantistene for helsen til innbyggerne i dette landet å svært raskt kreve at det åpnes en undersøkelse om den nøyaktige og virkelige sammensetningen av disse såkalte vaksinene.

*

Merknad til leserne: Vennligst klikk på deleknappene over eller under. Følg oss på Instagram, @crg_globalresearch. Videresend denne artikkelen til e-postlistene dine. Krysspost på bloggen din, internettfora. etc.

Oversatt fra fransk av Marie De PlumeDen opprinnelige kilden til denne artikkelen er European Forum for Vaccine VigilanceCopyright © Mamer og Amar Goudjil , European Forum for Vaccine Vigilance , 2022

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.