World Economic Forum: Innen 2030 ‘You Will Own Nothing’ (New World Order Detaljert)

25. Oktober 2020

World Economic Forum (WEF) PR ga ut en video med tittelen: “8 Predictions for the World in 2030. “

Kort som det kan være, gir det et talende innblikk i hva den teknokratiske eliten har i vente for oss andre.

I følge WEF er dette hvordan verden vil bli transformert som en del av Agenda 2030 , under den beryktede New World Order :

World Economic Forum Wef New World Order

1. “Du vil ikke eie noe, og du vil være glad for det.”

I stedet vil du leie alt du trenger, og det vil bli levert med drone rett på døren.

Leie alt av hvem? “Elite” blodlinjene, selvfølgelig.

2. «USA vil ikke være verdens ledende supermakt» — I stedet vil en håndfull land dominere sammen.

Disse “elite” blodlinjene snakker allerede om USA i fortid. En sosialistisk maktovertakelse av Amerika skal skje: ingen våpen, ingen amerikansk grunnlov, ingen pressefrihet , ingen privateid eiendom, ingen privateide småbedrifter; spores og spores til enhver tid, vaksinert med et sterilitetsmedisin, sosial kredittscore for å vurdere din lydighet. Et verre enn .

Disse såkalte elitene setter pris på den kinesiske modellen , der folk alle er livegne til en totalitær regjering som eier dem, og kan slå av bankkontoene deres og ta fra seg privilegiene deres (ikke rettigheter!), som å reise .

De ønsker å dele USA mellom Kina og FN, og avslutte dets status som supermakt.

Hunter Biden kinesiske e-postskandalen begynner å gi mer mening nå, ikke sant?

3. “Du vil ikke dø mens du venter på en organdonor”.

I stedet for å transplantere organer fra avdøde givere, vil tilpassede organer bli 3D-printet på forespørsel. Ja, men bare hvis din sosiale kredittscore er høy nok. Dessuten er dette bare en veldig liten del av en veldig stor agenda: transhumanisme .

Svært få mennesker er klar over den syntetiske agendaen, som er et springbrett for transhumanisme . Vennligst sett av tid til denne artikkelen også: The Synthetic Agenda: The Distorted Heart Of The New World Order .

4. “Du vil spise mye mindre kjøtt”.

Kjøtt vil være “en og annen godbit, ikke en stift, til beste for miljøet og helsen vår”.

Kjøtt vil med andre ord bli så sjeldent og dyrt at det kun er de aller rikeste som har råd til det. Noe som forklarer hvorfor Billy Boy er så dypt involvert i å produsere falskt kjøtt . Selvfølgelig kunne de ikke bry seg mindre om helsen vår, ellers ville ikke kjøttalternativene deres være laget av  GMO som er fylt med dødelige kjemikalier og glyfosatrester .

For at denne agendaen skal fungere, må de finne alternative proteinkilder, siden de fleste vil bo i megabyer der de ikke vil være i stand til å dyrke sin egen mat, så det er grunnen til at disse globalistiske sykene fremmer spisefeil og til og med medmennesker i mainstream media.Spis insekter for å redde planeten

Nei takk!

En virkelig dystopisk fremtid hvis vi lar det skje!

5. «En milliard mennesker vil bli fordrevet av » — Som et resultat vil land måtte forberede seg på å ta imot flere flyktninger.

Ved å “ta imot flere flyktninger”, mener de faktisk at vi ikke skal gjøre noe og ganske enkelt akseptere en utenlandsk invasjon , fra voksne menn som er veldig fattige, syke, uutdannede til det punktet at de er analfabeter, av en annen religion (muslim) og som ikke gjør det. ønsker å integrere , men danner separate stater med separate lover , som er undertrykkende og langt dårligere enn Vestens.

Eksempler på en mentalitet fra 1200-tallet, som er svært undertrykkende mot kvinner (som skjer i dag over hele ):

muslimske flyktninger
Shariahfortheuk
Sverige Gren av kollaps fra Mu 1030x772

Nå bør du være oppdatert på at en “erstatningsagenda” er i gang i Europa .

La dette være en alvorlig advarsel til Amerika: Den innfødte hvite rasen i Europa blir erstattet av illegale migranter fra det afrikanske kontinentet , og bare en liten brøkdel av dem kommer fra krigsherjede land. Hvite vil bli en minoritet i sine egne land i løpet av de neste tiårene .

De forræderiske regjeringene i Europa betaler menneskesmuglere for å smugle disse voksne mennene i kampalder til Europa, de beskytter dem fra lovens rekkevidde når de begår usigelige forbrytelser , de gir dem gratis bolig , og betaler dem til og med for å leve komfortabelt mens de innfødte må jobbe til de er 70 i noen tilfeller, og betale stadig høyere skatter for å støtte sin egen invasjon .

Dette forklarer hvorfor hvite, og spesielt hvite menn, er så åpenlyst foraktet av mainstream media og Hollywood-kjendiser de siste årene: den hvite rasen er satt til å bli erstattet, utryddet .

Whiterace Mixrace Whitesvil bli en aminoritet

Ettersom fødselstallene i Vesten fortsetter å synke , kommer hvite mennesker til å bli minoriteter i sine egne land, og til slutt bli utryddet.

Ettersom hvite europeere sakte vil dø ut, vil også den kristne religionen og Europas eldgamle kulturer bli utryddet. Det er derfor globalistene trengte å plassere satanistiske forrædere i alle sentrale maktposisjoner, inkludert Vatikanet .

Nå skulle det bli klart hvorfor George Soros har investert 500 millioner dollar i tvungen migrasjon .

Det ønskede resultatet: Bare medlemmene av de eldgamle “elite”-blodlinjene vil være hvite, og alle andre på jorden vil bli blandet . I deres øyne vil dette validere deres elitestatus ytterligere.

6. “Forurensere må betale for å slippe ut karbondioksid”.

For å eliminere fossilt brensel vil det være en global pris på karbon. Vandana Shiva, Ph.D., diskuterte dette i et nylig intervju  med Dr. Joseph Mercola.

I stedet for å fremme organisk og regenerativt jordbruk, presser den teknokratiske eliten på noe som kalles naturlig landbruk med nullbudsjett. Billy Boy er en del av dette opplegget  (han ser ut til å være en del av alt som er ondt ).

Som forklart av Shiva, fungerer det helt unaturlige oppsettet omtrent slik: Staten tar opp store lån, som deretter deles ut til bønder for å dyrke mat gratis.

Bøndene tjener pengene sine ikke ved å selge avlingene sine, men ved å handle med sin jordkarbonrate på det globale markedet.

I utgangspunktet blir karbon omgjort til en handelsvare , som erstatter den faktiske gårdens produksjon av korn og andre avlinger.

Bønder med høyere karbon i jorda vil tjene mer penger enn de med karbonfattig jord. I mellomtiden tjener de ingenting på avlingene de dyrker.

Dette betyr også at du til slutt må betale for å slippe ut CO2 (mens du puster), noe som betyr at kun de rike har råd til å få barn.

Co2-avgift

7. “Du kan forberede deg på å dra til Mars”.

Forskere “vil ha funnet ut hvordan de kan holde deg frisk i verdensrommet,” og åpner dermed muligheten for å bli et romfarende rase og kolonisere andre planeter.

Gjett hvem som vil eie koloniene og gruvedriften (og alle andre virksomheter) på Mars?

Koloniseringen av Mars er en utvidelse av imperiet og rikdommen til “elite”-blodlinjene og deres akolytter.

8. “Vestlige verdier vil ha blitt testet til bristepunktet.”

Som forklart tidligere betyr dette at den vestlige kulturen og våre felles verdier sakte vil utryddes.

Du kan se den beryktede videoen fra nedenfor:

Vi Har Noe Å Si I Alt Dette!

Noen spørsmål vi bør stille oss selv før vi aksepterer at uvalgte mennesker som vi ikke engang har hørt om før ganske nylig, former menneskehetens fremtid og bestemmer hvem som lever og hvem som dør:

 Hva er egentlig World Economic Forum og hvem stemte for opprettelsen?

 Hvem er medlemmene og hvem valgte dem til vervet?

 Er det en tilfeldighet at WEF kjørte en koronavirussimulering bare seks uker før pandemien, eller er medlemmene involvert i noe virkelig ondt som de må holdes ansvarlige for?

 Hvorfor er de ikke redde for når de åpent diskuterer en global tilbakestilling  og opprettelsen av en ny global orden? Hvorfor regnes det ikke som en handling av forræderi og aggresjon?

 Hvorfor er ikke USA bekymret for at WEF åpent diskuterer dens undergang og omformer verden?

• Hvem kan holde dem ansvarlige for sine handlinger?

Referanse: Mercola.comWikipedia: Hunter Biden Laptop-Skandalen Er En “Avvist Høyreorientert Konspirasjonsteori”Forrige InnleggMKUltra-Overlevende Cathy O'Brien: Beskytt Barna Våre Fra Den Pedofile AgendaenNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Storbritannias regjering lanserer digital id-teknologi 22. april

KONTROLLDIGITAL ID

Storbritannias Regjering Lanserer Digital ID-Teknologi 22. April

HAF3. April 2022

Klaus Schwab advarer: "Globale energisystemer, matsystemer og forsyningskjeder vil bli dypt berørt"

KONTROLLVERDENS ØKONOMISKE FORUM

Klaus Schwab Advarer: “Globale Energisystemer, Matsystemer Og Forsyningskjeder Vil Bli Dypt Berørt”

HAF1. April 2022

BlackRock-sjef krever at Ukraina brukes til å akselerere introduksjonen av statlig kontrollert digital valuta

KONTROLLFINANSIERE

BlackRock-Sjef Krever At Ukraina Brukes Til Å Akselerere Introduksjonen Av Statlig Kontrollert Digital Valuta

HAF1. April 2022

den nye verdensordenen som forberedes under påskudd av krig i ukraina

NWOPROPAGANDAKRIG

Den Nye Verdensordenen Som Blir Forberedt Under Påskudd Av Krig I Ukraina

HAF30. Mars 2022

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.