Katastrofen som ble feid under krigsteppet

Av leserinnlegg -3. april 20220

Shutterstock

Av Jan Terje Voilaas.

Om jeg har forstått dette rett; en utsetter den vaksinerte for et fragment eller en død del av det viruset det vaksineres mot. Dette stimulerer og programmerer den vaksinertes immunforsvar slik at dette kjenner igjen og kan bekjempe det opprinnelige viruset om man blir smittet. Poenget med en vaksine er med andre ord å forberede og styrke den vaksinertes immunforsvar mot viruset det vaksineres mot.

Det er også et poeng at et fra naturens side ikke har til hensikt å drepe den smittede. Da utsletter viruset seg selv. Derfor, om et virus dreper verten, så vil det mutere inntil det ikke lenger skjer, noe Covid 19 er et klassisk eksempel på.

Tabellen over forteller oss følgende:

 1. 96,5% av samtlige C19-smittede og 82,7% av alle C19- i har skjedd etter at mRNA- vaksinene ble introdusert i Norge.
 2. 86,5% av samtlige C19-smittede og 65,8% av alle C19-døde i Norge har kommet etter at mer enn 70% av befolkningen var fullvaksinerte.
 3. 71,8% av samtlige C19-smittede og 48,2% av alle C19-døde i Norge har kommet etter at mer enn 50% av befolkningen har vært trippelvaksinerte.
 4. I Norge har det dødd 178,2% flere av  etter at mer enn 73,8% var fullvaksinerte og mer enn 50,3% var trippelvaksinerte, enn hva som døde før den første vaksinedosen ble satt, og det med en mye mildere virusmutasjon enn det opprinnelige viruset.
 5. Bare i mars-2022, en periode på kun 31 dager, døde 646 mennesker av C19 i Norge. Dette er 48,2% mer enn hva som døde gjennom hele 2020, altså før vaksineringen begynte, og tallet utgjør hele 25,7% av samtlige C19-døde i Norge så langt.
 6. Februar 2022 var den nest mest C19-dødelige måneden så langt. I Mars-2022 døde 59,5% flere av C19 enn i Februar-2022.
 7. I mars 2022 døde 277,8% flere mennesker av C19 i Norge enn under den mest dødelige måneden i vaksinefrie 2020.
 8. I første kvartal 2022, over kun 3 måneder, døde 178,2% flere av C19 enn gjennom 10 vaksinefrie måneder i 2020.
 9. I første kvartal 2022, over kun 3 måneder, døde 39,6% flere av C19 enn gjennom hele 2021.
 10. Siden Oktober-2021 viser trenden av flere og flere dør hver måned av C19, til tross for stadig høyere vaksineringsgrad og til tross for et stadig mildere virus.
 11. I 2020 ble det registrert nye smittetilfeller i 309 dager. I denne perioden døde i snitt 1,41 person hver dag av Covid-19. I Februar-2022 var tilsvarende tall 14,46 som er opp 925,5% i forhold til 2020. I Mars-2022 var tilsvarende tall 20,84 som er opp 1,378.0% i forhold til 2020.

Det som også er klart er at det ikke er uvaksinerte som nå dør av C19, men vaksinerte, da med stor overvekt blant fullvaksinerte. Jeg har ikke sjekket tall i Norge, men ferske tall fra UK viser at 92% av alle som døde av C19 mellom 21/2 og 20/3 2022, var vaksinerte.

Tallene er hentet fra FHI via Worldometer og Our World in Data og viser med all tydelighet at det norske folk har blitt løyet til og forledet til å delta i et medisinsk eksperiment som ikke bare allerede har gått fryktelig galt, men som ifølge alt vi nå vet bare vil øke i omfang i månedene og årene som kommer. Og det er ikke Covid-19 viruset som er problemet, det har det aldri vært, men mRNA-vaksinene.

Vaccine Induced Acquired Immune Deficiency Syndrom (V-AIDS)

Dokumenter frigjort av viser tusenvis av side-effekter fra deres vaksine og vi vet fra ulike rapporteringssystemer som USAs VAERS, EU's EudraVigilance og UK's Yellow Card at flere millioner mennesker allerede er drept av mRNA-vaksinene og at mange ganger flere er skadet, ikke sjelden for resten av livet. Dette er ofte reaksjoner som kommer umiddelbart eller i relativt kort tid etter .

Offisielle data fra UK, Canada og New Zealand bekrefter nå også at vaksinene reduserer vaksinertes naturlige immunforsvar samtidig som effekten av vaksinene forsvinner etter kort tid. Svekkelsen av immunforsvaret øker med antall doser og og øker over tid. Etter tre doser kan immunforsvaret være svekket med 75-80%.

Dette åpner for at bakterier og virus som et normalt immunforsvar håndterer uten problemer, kan få alvorlige til dødelige for fullvaksinerte, da spesielt trippelvaksinerte.

Jeg har selv hatt tuberkulose. Jeg overlevde (åpenbart), men har fremdeles bakteriene i kroppen, nå under kontroll av mitt immunforsvar. Hadde jeg vært trippelvaksinert med kun 20-25% av mitt normale immunforsvar intakt, ville risikoen vært høy for at tuberkulosen ville blusset opp igjen. Det samme gjelder tidligere kreftpasienter som, som hvis mRNA- vaksinert, nå løper stadig høyere risiko for at kreften vender tilbake.

Covid-19 mutasjonene som nå smitter folk i Norge er vesentlig mildere enn det opprinnelige viruset. Likevel, og til tross for høy vaksineringsgrad, har det i fire av de fem siste månedene blitt satt nye rekorder i antall C19-. Og jo flere som dør, dess færre snakker om det.

Dette er et utdrag av en artikkel av Jan Terje Voilaas publisert i hans nyhetsbrev JTV-posten.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.