Dokumenter avslører Barack Obama beordret bygging av biolaboratorier i Ukraina for å skape farlige patogener

9. mars 2022

Sensitive biolabs-dokumenter slettet av den amerikanske ambassaden og publisert av GreatGameIndia avslører at det var den tidligere amerikanske presidenten Barack Obama selv som autoriserte byggingen av biolabs i Ukraina for å skape farlige patogener.

Dokumenter avslører Barack Obama beordret bygging av biolaboratorier i Ukraina for å skape farlige patogener

I følge en fjernet nettside hentet av GreatGameIndia , presset tidligere president Barack Obama på en ordning som resulterte i utviklingen av biolaboratorier som behandler “spesielt farlige patogener” i .recommended byNATISENSILGjør det før du legger deg, så går du ned 25 kg på 3 uker!LES MER

Overskriftene kommer samme dag som Biden-administrasjonen Victoria Nuland informerte USAs senat om at den amerikanske regjeringen er bekymret for at biologiske forskningssentre skal slippe inn i russisk kontroll som en konsekvens av de eskalerende kampene i Øst-.

Nå har vi offisiell bekreftelse fra USAs underminister på at Russland faktisk planla å angripe biovåpenlaboratorier i Ukraina og at samarbeidet med Kiev om farlige patogener i disse laboratoriene som er autorisert av USAs tidligere president Barack Obama selv.

https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?creatorScreenName=greatgameindia&dnt=true&embedId=twitter-widget-0&features=eyJ0ZndfZXhwZXJpbWVudHNfY29va2llX2V4cGlyYXRpb24iOnsiYnVja2V0IjoxMjA5NjAwLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwidGZ3X2hvcml6b25fdHdlZXRfZW1iZWRfOTU1NSI6eyJidWNrZXQiOiJodGUiLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwidGZ3X3NwYWNlX2NhcmQiOnsiYnVja2V0Ijoib2ZmIiwidmVyc2lvbiI6bnVsbH19&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1501313109520175104&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fgreatgameindia.com%2Fobama-authorized-biolabs-ukraine%2F&sessionId=aad5b825778a1999f3e91d2c0b2f323b1b19865b&siteScreenName=greatgameindia&theme=light&widgetsVersion=2582c61%3A1645036219416&width=550px

Artikkelen «Biolab Opens in Ukraine», som opprinnelig ble publisert 18. juni 2010, beskriver hvordan Obama, da han fungerte som Illinois-senator, bidro til å sikre en avtale om å opprette et nivå-3 biosikkerhetslaboratorium i den ukrainske byen Odessa .Anyone With Blurry Eyesight Should Watch This (They Hide This From You)Alle med uskarpt syn bør se dette (de skjuler dette for deg)The Daily SurvivorThe Daily SurvivorAnnonser fra Revcontent

ABONNER PÅ GREATGAMEINDIA

Skriv inn e-postadressen din for å abonnere på GGI og motta varsler om nye innlegg på e-post.

Epostadresse

Abonnere

Historien, som spesielt understreket innsatsen til tidligere senator Dick Lugar, ble også publisert i utgave nr. 818 (les nedenfor) av USAF Counterproliferation Center's Outreach Journal.

“Lugar sa at planene for anlegget begynte i 2005 da han og daværende senator Barack Obama inngikk et samarbeid med ukrainske tjenestemenn. Lugar og Obama hjalp også til med å koordinere innsatsen mellom amerikanske og ukrainske forskere det året i et forsøk på å studere og bidra til å forhindre fugleinfluensa», sto det i rapporten.

Barack Obama beordret bygging av biolaboratorier som håndterer farlige patogener i Ukraina 1
USAF JOURNAL.

Det Odessa-baserte laboratoriet “er ansvarlig for identifisering av spesielt farlige biologiske patogener,” ifølge en rapport fra 2011 fra National Academy of Sciences' Committee on Anticipating Biosecurity Challenges of the Global Expansion of High-Containment Biological Laboratories.recommended byNATISENSILGjør det før du legger deg, så går du ned 25 kg på 3 uker!LES MERabout:blank

«Dette laboratoriet ble rekonstruert og teknisk oppdatert opp til BSL-3-nivået gjennom en samarbeidsavtale mellom USAs forsvarsdepartement og Ukrainas helsedepartement som startet i 2005. Samarbeidet fokuserer på å forhindre spredning av teknologier, patogener, og kunnskap som kan brukes i utviklingen av biologiske våpen», fortsetter rapporten.

“Det oppdaterte laboratoriet fungerer som midlertidig sentralt referanselaboratorium med et depozitarium (patogensamling). I henhold til ukrainske forskrifter har den tillatelse til å arbeide med både bakterier og fra den første og andre patogene gruppen», forklarer rapporten.Anyone With Blurry Eyesight Should Watch This (They Hide This From You)Alle med uskarpt syn bør se dette (de skjuler dette for deg)The Daily SurvivorThe Daily SurvivorAnnonser fra Revcontent

BioWeapons Prevention Projects tilleggsrapport som dokumenterer Ukrainas biolab-nettverk går i betydelig detalj om patogenene som institusjonen har forsket på.

Ebola og “virus av patogenitetsgruppe II ved bruk av virologi, molekylære, serologiske og ekspressmetoder” var blant patogenene som ble undersøkt av laboratoriet.

Anlegget tilbød også “spesiell opplæring for spesialister på biosikkerhet og biosikkerhetsspørsmål under håndtering av farlige biologiske patogener.”recommended byREDD LIV I UAUkrainas kamp for verdens frihet. Send støtte nåHver dollar lar Ukraina beskytte sivileLÆRE MER

Barack Obama beordret bygging av biolaboratorier som håndterer farlige patogener i Ukraina 2

https://greatgameindia.com/us-removes-evidence-ukraine-bioweapons-labs/embed/#?secret=eRwaFm1jEy#?secret=0jXtecXIDz

Oppdagelsen av biolab-anlegget kommer etter at den amerikanske regjeringen møtte alvorlig kritikk for å ha finansiert farlige « gain-of-function »-eksperimenter i Wuhan ved et kinesisk kommunistparti-drevet anlegg med militært samarbeid.

Les hele dokumentet nedenfor:

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.