Kanadisk Høyttaler Kutter Medlemsstrømmen Når Han Spør Hvorfor Klaus Schwab ‘Skryter’ Av WEF ‘Infiltrerer Halvparten Av Canadas Kabinett’

21. Februar 2022

Selv har ikke lov til å stille noen spørsmål.

Lørdag fortsatte det kanadiske parlamentet debatten om Trudeaus enestående bruk av nødloven, og på grunn av det pågående angrepet mot lastebilkonvoien, deltok de fleste medlemmene på sesjonen praktisk talt gjennom videochat.

kanadisk foredragsholder kutter medlemsinnmatingen når han spør hvorfor klaus schwab "skryter" av veven som vellykket "infiltrerer halvparten av Canadas kabinett"

Men – som et medlem raskt fant ut – hvis du ikke møter opp, kan du bli stilt mye lettere.

Under sesjonen fikk Oshawa-parlamentsmedlem Colin Carrie feeden kuttet av talmannen etter å ha spurt om “påvirkning utenfra” – nærmere bestemt Klaus Schwab – som potensielt kan korrumpere den kanadiske regjeringen.

Carrie spurte lovgiverne rett og slett om hvorfor Schwab har «skryt» av «infiltrerende regjeringer rundt om i verden», inkludert over «halvparten av Canadas kabinett», men feeden kuttes ut før han kan fullføre hele uttalelsen – rett etter at han har spurt hvilke spesifikke medlemmer som er i liga med Schwabs World Economic Forum.

Hvor praktisk.

Når feeden kuttes ut, roper den synlig panikkslagne høyttaleren raskt etter “ordre” mens han vifter med hendene og hevder at en “veldig veldig dårlig lyd”-forbindelse var i at Carrie ble mørk. Så – som om spørsmålet aldri hadde blitt stilt – forsøker han å gå videre til neste emne.

Utrolig nok var den neste parlamentsmedlemen som snakket – NDPs Charlie Angus – så opprørt over spørsmålet at han sint anklager Carrie for å spre «feilinformasjon».

Ta en titt:

https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&features=eyJ0ZndfZXhwZXJpbWVudHNfY29va2llX2V4cGlyYXRpb24iOnsiYnVja2V0IjoxMjA5NjAwLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwidGZ3X2hvcml6b25fdHdlZXRfZW1iZWRfOTU1NSI6eyJidWNrZXQiOiJodGUiLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwidGZ3X3NwYWNlX2NhcmQiOnsiYnVja2V0Ijoib2ZmIiwidmVyc2lvbiI6bnVsbH19&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1495124955859668992&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansbefree.com%2F2022%2F02%2Fcanadian-speaker-cuts-members-feed-when-he-asks-why-klaus-schwab-is-bragging-about-wef-infiltrating-half-of-canadas-cabinet.html&sessionId=98522b99ae839897b74ce6d31c64e71c3ad24d2e&theme=light&widgetsVersion=0a8eea3%3A1643743420422&width=550px

Når det gjelder Angus' grunnløse påstand om “feilinformasjon,” her er en video av Schwab som skryter av å ha Trudeau og den kanadiske regjeringens “lojalitet” og kaller den kanadiske statsministeren den beste representasjonen av WEFs dystopiske agenda.

Carries spørsmål er fullstendig gyldige, og tross alt spurte han bare:

Her er en annen video der Schwab åpenlyst skryter av å korrumpere regjeringer ved å infiltrere innenfra ved å bruke kandidater fra WEF Young Global Leaders Program – som Trudeau og Canadas finansminister Chrystia Freeland.

“Det vi er veldig stolte av, er at vi trenger gjennom de globale kabinettene til land med våre WEF Young Global Leaders.” – Fortsett å lese her: World Economic Forums ‘Young Global Leaders' er et massivt nettverk av kongelige, politikere, store teknologiske, milliardærer og andre ‘eliter' .

Av Julian Conradson , gjesteskribent

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.