New Zealand-domstol truer med å beslaglegge eiendom på grunn av manglende betaling av bot for COVID-testing.

Ny

“manglende overholdelse”18.02.2022 / Av JD Heyes / Kommentarer Omgå ved å dele denne lenken:

Kopier URL

New Zealand-domstol truer med å beslaglegge eiendom på grunn av manglende betaling av bot for COVID-testing "manglende overholdelse"

ANNONSE

Nok et “demokrati” i vestlig stil går sakte over til bare et annet venstreorientert diktatur ved å bruke Wuhan- () som en unnskyldning for å bli fullstendig autoritær.

I følge et bilde som er lagt ut på sosiale medier, truer en domstol i New Zealand med å beslaglegge en borgers eiendom på grunn av påstått «manglende overholdelse» av COVID-testing, som rapportert av det Storbritannia-baserte Daily Exposé .

Hvis du ikke betaler eller ordner betaling, kan retten utstede en arrestordre; suspendere førerkortet ditt; beslaglegge og selge eiendommen din, eller ta penger fra inntekten eller bankkontoen din; rapporter din forfalte bot som en del av kredittreferansesjekken din – noe som betyr at du kanskje eller ikke kan få et lån, kredittkort eller leiekjøp; begrense din evne til å selge eiendom; og stoppe deg fra å reise utenlands.

Bøtene ble først ilagt av New Zealands helsedepartement , Caroline McElnay, som hevdet at det var nødvendig å gå fra overvåking av overholdelse til håndhevelse for å forhindre at viruset sprer seg eller dukker opp i det hele tatt.

“Grensekontroll er et nøkkelverktøy for å stoppe innføringen og spredningen av nye saker fra utlandet og forblir sentralt i elimineringsstrategien vår, som har tjent oss så godt,” sa hun etter at 18 grensesikkerhetsansatte ikke klarte å bli testet ordentlig.

Daily Exposé rapporterte: « For   å ikke ta en test, for ikke å være lydig mot staten, kan en person miste retten til å kjøre bil, reise, få et kredittkort eller lån og/eller bli begrenset i å selge eiendom. I hovedsak, hvis en person ikke adlyder, risikerer de å ha færre rettigheter. Dette har utseendet og følelsen av et sosialt kredittsystem i kinesisk stil.»

Carol Sakey fra Wake Up New Zealand sa at hun tror det kinesiske kommunistiske sosiale kredittsystemet allerede opererer i øynasjonen.

«Det kommunistiske kinesiske regimet er ‘anti-menneskerettigheter', ateist og motstander av kristendommen. Merkbart at disse er lignende egenskaper som Arderns marxistiske sosialistiske politiske ideologi,”  sa hun i fjor .

Spesielt deltok New Zealands statsminister Jacinda Ardern på Klaus Schwabs verdensøkonomiske forum for unge globale ledere, som alle er “opplært” i måtene av antidemokratisk styring.

«Siden Jacinda Ardern ble statsminister i New Zealand, har våre menneskerettigheter, sivile friheter, friheter blitt alvorlig erodert og våre demokratiske rettigheter blitt målrettet. På grunn av dette tror jeg at New Zealand har blitt fruktbart land å frø, dyrke det kommunistiske kinesiske kredittsystemet,” sa Sakey.

Dette er den samme Ardern som i august 2020 sverget å sette innbyggere som testet positivt for COVID-19 i “karanteneleirer”, som Natural News rapporterte .

«New Zealandere som er innlagt i disse leirene vil bli overvåket 24 timer i døgnet, syv dager i uken. Hver bevegelse deres vil bli sporet, og “helsepersonell” vil angivelig være tilstede “til enhver tid” for å “passe på folk.” I en kunngjøring forklarte New Zealands generaldirektør for helse, Dr. Ashley Bloomfield, at disse såkalte karantenefasilitetene representerer en stor avvik fra hva helsetjenestemenn gjorde i landet i den siste gjenåpningsfasen på nivå tre,» rapporterte Natural News .

Opprinnelig ble newzealandere som testet positivt eller som fikk viruset ganske enkelt bedt om å isolere seg selv, men det endret seg raskt etter at den WEF-trente Ardern forsto at hun kunne utnytte viruset til å dramatisk utvide sin egen autoritet og regjeringens.

“[Det] viser hvor seriøse vi er med å begrense enhver risiko for pågående overføring – selv i selvisolasjon og inkludert til andre i husholdningen,” forklarte Bloomfield den gang.

“En påminnelse om at disse fasilitetene er satt opp spesifikt og har utmerkede prosesser og ressurser på plass for å ivareta personer med COVID-19, inkludert helsepersonell på stedet til enhver tid,” la han til. “Det vil hjelpe oss å unngå ytterligere utilsiktet spredning til samfunnet som en del av vår generelle respons.”

Ekte demokrati dør over hele kloden , og det vil kreve ukonvensjonelle metoder for å få det tilbake.

Kilder inkluderer:

DailyExposé.uk

NaturalNews.com

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.