Bombestudie bekrefter sammenhengen mellom 5G trådløs eksponering og COVID-sykdom

Fredag ​​18. februar 2022 av: Ethan Huff
Tags: 5g , badhealth , badpollution , coronavirus , COVID , electropollution , Glitch , pandemic , Plandemic , radiofrequency , SARS-CoV-2 , wireless , Wuhan

Denne artikkelen kan inneholde uttalelser som gjenspeiler meningen av forfatterenOmgå ved å dele denne lenken:

Ny

Kopier URL4.680VISNINGER

Bilde: Bombshell-studie bekrefter sammenhengen mellom 5G trådløs eksponering og COVID-sykdom

Natural News ) Ny forskning publisert i Journal of Clinical and Translational Research fremhever sammenhengen mellom Wuhan coronavirus () og 5G trådløs stråling.

Mens mye av fokuset har vært sentrert rundt selve viruset, ser avisen på miljøpåvirkningene som forverrer sykdommen, inkludert radiofrekvenser fra mobiltelefontårn.

“Ved å vurdere den epidemiologiske triaden (agent-vert-miljø) som gjelder for alle sykdommer, undersøkte vi en mulig miljøfaktor i COVID-19-pandemien: radiofrekvent stråling fra omgivelsene fra trådløse kommunikasjonssystemer inkludert mikrobølger og millimeterbølger,” forklarer avisen.

“SARS-CoV-2, viruset som forårsaket COVID-19-pandemien, dukket opp i Wuhan, kort tid etter implementeringen av byens (femte generasjon [5G] av trådløs kommunikasjonsstråling [WCR]), og spredte seg raskt globalt, først demonstrerer en statistisk korrelasjon til internasjonale med nylig etablerte 5G-nettverk.»

Beverly Rubik og Robert R. Brown, de to studieforfatterne, så på fagfellevurdert vitenskapelig litteratur om de skadelige bioeffektene av WCR. De identifiserte flere mekanismer som WCR kan ha bidratt til Fauci Flu -plandemien som en giftig miljøfaktor. (Relatert: Bevis viser at 5G også ødelegger dyrelivet.)

Ved å krysse grensene mellom fagområdene biofysikk og patofysiologi, la duoen frem følgende bevis som viser at 5G-eksponering:

• Forårsaker morfologiske endringer i erytrocytter inkludert dannelse av echinocytter og rouleaux som kan bidra til hyperkoagulasjon

• Forringer mikrosirkulasjonen og reduserer erytrocytt- og hemoglobinnivåer, noe som forverrer hypoksi

• Forsterker immunsystemets dysfunksjon, inkludert immunsuppresjon, autoimmunitet og hyperinflammasjon

• Øker cellulært oksidativt stress og produksjonen av frie radikaler som fører til vaskulær skade og organskade

• Øker intracellulært Ca2+ (kalsiumioner) som er essensielt for viral inntreden, replikasjon og frigjøring, samt fremmer pro-inflammatoriske veier

• Forverrer hjertearytmier og hjertesykdommer

Fører 5G-eksponering virkelig alvorlig covid?

Ikke bare 5G, men også lavnivå WCR fra forskjellige enheter, inkludert lokale nettverkssystemer, Wi-Fi (offisielt IEEE 802.11b Direct Sequence-protokoll; IEEE, Institute of Electrical and Electronic Engineers), og til og med mobiltelefoner selv skaper intern toksisitet og cellulær skade.

Ikke-termiske bioeffekter, som betyr krafttettheten som forårsaker vevsoppvarming, fra WCR-eksponering på svært lavt nivå, er også rapportert i den vitenskapelige litteraturen ved effekttettheter under eksponeringsretningslinjene fra International Commission on Non-Ionizing Radiation Protection (ICNIRP).

“WCR på lavt nivå har vist seg å påvirke organismen på alle organisasjonsnivåer, fra det molekylære til det cellulære, fysiologiske, atferdsmessige og psykologiske nivået,” forklarer studien.

“I tillegg har det vist seg å forårsake systemiske skadelige helseeffekter, inkludert økt kreftrisiko, endokrine endringer, økt frie radikaler, skader på deoksyribonukleinsyre (DNA), endringer i reproduksjonssystemet, lærings- og hukommelsesfeil og nevrologiske lidelser.”

Mens jorden selv alltid har sendt ut naturlige radiofrekvenser på lavt nivå i bakgrunnen, er de så lave at kroppen vår ikke reagerer negativt på dem. Dette er ikke tilfellet for kunstige RF-er som sendes ut av en stadig mer gjennomgripende WCR-tilstedeværelse i hverdagen.

Interessant nok er utviklingen av covid når det gjelder alvorlig sykdom tett parallell med de negative effektene forårsaket av 5G-eksponering. Disse inkluderer blodforandringer, oksidativt stress, forstyrrelse og aktivering av immunsystemet, økt intracellulært kalsium og hjerteeffekter.

“For eksempel har blodpropp og betennelse overlappende mekanismer, og oksidativt stress er involvert i erytrocyttmorfologiske endringer så vel som i hyperkoagulasjon, betennelse og organskade,” forklarer studien.

“Det er en betydelig overlapping i patobiologi mellom COVID-19 og WCR-eksponering. Bevisene som presenteres her indikerer at mekanismer involvert i den kliniske progresjonen av COVID-19 også kan genereres, ifølge eksperimentelle data, av WCR-eksponering. Derfor foreslår vi en kobling mellom negative bioeffekter av WCR-eksponering fra trådløse enheter og COVID-19.»

Flere relaterte nyheter om den ødeleggende virkningen av 5G-strålingseksponering finner du på 5Galert.com .

Kilder for denne artikkelen inkluderer:

ncbi.nlm.nih.gov

NaturalNews.com

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.