Meldinger om mulige bivirkninger av koronavaksine per 1. februar

Etter at over 11 millioner doser er satt, har Legemiddelverket mottatt 54 657 meldinger om mistenkte bivirkninger. Av disse er 27 813 meldinger behandlet. 5 070 er klassifisert som alvorlige og 22 743 er klassifisert som lite alvorlige.Les mer…
Informasjon til veterinærer og fiskehelsebiologer om ny forordning om legemidler til dyrSe informasjon om blant annet forskriftsendringer og håndtering av søknader om godkjenningsfritak, rensubstans, unntak fra utleveringsbestemmelser og så videre.Les mer…Ledige stillingerVi har nå to ledige stillinger:Legemiddelinspektør GMP/GDPEnhetsleder – utredning av legemidlers kvalitet Se utlysningene
Øvrige nyheter Koronavaksiner og betennelse i hjertet – oppdatering Koronavaksiner og menstruasjonsforstyrrelser – oppdatering Europeisk høring: Sikkerhetskrav til produkter uten et tiltenkt medisinsk formål Permanent innføring av ny ordning for opplæringsmateriell 10 dagers gyldighet på antibiotikaresepter – tilrettelagt funksjonalitet i FEST og i legenes journalsystemer Nytt om legemidler nr. 2 Melatonin – mange markedsførte legemidler i Norge – oppdatering Melatonin 3 mg tablett og kapsel fjernes fra negativlista Høring om implementering av IVDR og overtredelsesgebyr

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.