Forskjellen på smartmåler og en mobiltelefon:

Kopiert!

En smartmåler gir fra seg korte, skarpe nano pulser hele dagen på mange tusen mikrowatt. Målern pulseralt fra 2 ganger i sekundet, til 1 gang pr andre minutt, alt etter som hvilken firmware nettselskapet har fjernstyrt til. Det gjør ikke en mobiltelefon. En mobil har en mer jevn stråling når den er i bruk, og den gir fra seg signal 1-3 gng i timen om den ligger i standby modus! Se grafer på forside bilde av hvor mye stråling en smartmåler gir fra seg i forhold til en mobil telefon! En smartmåler har IKKE en flymodus knapp. Det går ikke ann å slå av smartmåleren. Det betyr totalt UNØDVENDIG stråling hele dagen i skarpe pulser, som du selv ikke kan slå av, ikke om natta en gang!

Når nettselskapene spør folk om de bruker mobil, og påstår at da kan de liksågodt bli påtvunget en smartmåler. Vel, HVOR er flymodus knappen på smartmålern?? Og om en person røyker 20 sigaretter daglig, skal han/henne da bli påtvunget 20 sigaretter til? Og det i små innhalasjoner hele dagen og natten??? Min ANA blodprøve (kroppen går til angrep på seg selv, uten at jeg gidder å gå mer innpå det) var positiv da smartmålern til nærmeste nabo vegg i vegg strålte over i mott kjøkken 2 ganger pr sekund hele dagen og natta i mange måneder! Prøven er nå negativ når målern til naboen har gått over til “en snillere firmware” på “bare” 1 puls pr 2 minutt! Men jeg er fortsatt plaget med leamus i hele nervesystemet av målerne rundt her. I hvilken grad jeg er plaget, kommer ann på hva nettselskapet fjernstyrer til, og det er for jævlig. Skulle noen tvile på at de fjernstyrer til hva de vil, så har jeg det skriftlig på mail!Skagerak energi har behandlet meg som dritt! Rett og slett. Historien egner seg ikke her, da den er veldig komplisert og slitsom å forklare. MEN de som jobber i Skagerak er noen drittsekker, som ikke bryr seg om andre mennesker. Godt jeg har tatt vare på alt av mailer. Det blir jo et milliardbeløp de må ut med når det blir et massesøksmål.

Legg igjen en kommentar