Geir Bolgen.

m2S9. jan0oo05rua1rcf 2202d1  · 

Ja hva tenker jeg på? Noen surfer på en bølge som kalles direktedemokrati. Tanken er nok god, men hvor gjennomførbart er det? Hvis hver Nordmann & kvinne (for å være korrekt) som et splittet folk i flere generasjoner skal være med å bestemme så er det å be om et restaurantkjøkken fullt av unger som vil leke kokk. Svaret er nok klart for mange.hva tenker DU om den ekstreme andelen voksne sosialister hvis religion er kommunismens likhetsprinsipper, og som går helt av skaftet om noen rokker ved deres ufattelige forkjørs-regler i samfunnet og overbetalte jobber i forvaltningen for å kun være tilstede.

I tillegg har de bidratt til alt som har med bærekraftig utvikling å gjøre som alltid rammer oss med egne tanker og ideer, nemlig oss individualister som overlevde deres stigmatisering og stempling. Se bare på helse og omsorg.. som i praksis stinker av anti-omsorg og aktiv avliving av gamle syke. dette er ikke tull.

Denne gjengen eier ikke medmenneskelighet og omtanke for andre enn sitt eget slag som springer ut fra alt annet enn naturlige medfødte egenskaper, nemlig Carl Marx. og AP’s doktriner. Dette menneskeslaget har praktisk talt knust livet mitt siden første dag på skolebenken, og de er fortsatt ikke ferdig. De tåler ikke mennesker som ikke passer inn i deres stereotype selvgode mono-verden. Hvis dette pakket skal være med å bestemme noe som helst så er vi på vei tilbake til status quo fra dag 1. Du vet at hvis man gir dette folkeslaget hånden så tar de hele armen så noe direktedemokrati har jeg ingen tro på. Og for de som tror dette kan løses på stortinget under en superkorrupt nasjonalstat, av et nytt parti så må jeg be dem tenke seg om. Jeg har så mange førstehånds erfaringer med dette tyranniet at det vil ingen ende ta, bare for at jeg vil bestemme over eget liv. En uke før Jul ble jeg forkynnet av politiet tvangssalg av min eiendom her på Stokkøya. Grunnlaget: Fosen renovasjon begjærer tvangssalg av eiendommen grunnet manglende oppgjør for tømming av septiktank (som de ikke har utført på 2,5 år). faktura pålydende 2500.- men etter kravet har gått gjennom systemet så har det 3-4 doblet seg. Jeg visste ingen verdens ting om kravet før politiet kom. Noen skal brennes for dette. men det er flere.. Jeg ble skjønnslignet føråret enda jeg hadde varslet at firmaet var sovende og ikke i drift. Jeg var forøvrig enda halvveis i en ettårs rekonvalesens etter en stor spinal stenose operasjon i ryggen etter tre år i kø som forværret situsjonen veldig. (terror) Og etter at NAV stanset alle utbetalinger for tre år siden, etter svært reell kritikk fra meg så skulle de ha tilbake alt det jeg hadde fått av ytelser tidligere. Det var heldigvis lite.. 170 000,- ca. Beskatningen på ingenting lød på rundt 190 000,- + flere beløp, og de fortsetter å kreve.. Statens tjenere går rett inn på konten å henter så mye de vil uansett. Statseide DNB har blokkert meg fra å ta ut kontanter og krever redegjørelse for de kontantene jeg fikk tatt ut før de stengte, ca 380 000,- Om jeg ikke svarte så “kunne det få følger” og pengedisposisjonen kunne også rammes av hvitvaskingsloven!? ????Det er arvede mange ganger beskattede penger fra før av og det vet de. Hørt om “follow the money” Jeg vet ikke om folk har forstått at alt de selv holder på med i monopolstatens regjering går de ut i media å fordømmer på det sterkeste.

Ett eksempel uttrykkes av Erna Solberg som “Vi har nulltoleranse for korrupsjon i Norge” Jeg spør: men hva med staten da Erna? hva med staten?Hun stevnet meg forøvrig for “retten” for noen år siden da jeg på hennes trynebok sa at.. “jeg syns du skal passe på din egen retorikk” og la på litt ekstra. Stevnevitnet ga opp og jeg har ikke hørt noe siden. J eg pleier å si at lydige mennesker som alltid gjør som de får beskjed om, motvillig eller ei, sjelden klarer å forstå at noe er forferdelig galt. Man må i direkte berøring med the BEAST for å fatte ondskapen. F.eks. ved å ikke jatte med, motargumentere et vedtak eller avslag, påpek feil i systemet og man har helvete i gang med en jævlig gang.

Takker McKinsey & Company for kinautdannede ekspertise-konsulenters kursing av offentlige ansatte i kinesisk marxist-kapitalisme og dertil fascistisk fremtreden av saksbehandlere og annet råttent avfall i offentlig sektor.Hvem har ikke hørt i telefonen: “nei, hun er på kurs til tirsdag neste uke” Dette har pågått for fullt maskineri siden 2014 da det kommunistiske grunnfjellet i AP overlot til sitt søsterparti Høyre å fullføre agendaen for å berge eget skabbskinn! Nå holder det! Men jeg kunne fortsatt et døgn her å pumpet ut all elendigheten som dette menneskelige avfallet påfører egen befolkning.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.