Som et resultat av intens spraying i denne mnd over Tyskland og Østerrike. 17 des 2019.

Jeg bare venter på hva som kommer til å skje i UK og Scotland og for ikke å snakke om Nederland. DET blir ille!

LIVE: I FÖHN-STORMEN OPP TIL 20 GRADER

WetterReporter Marco Kaschuba melder live fra Föhn-stormen i Alpene. Föhnsturmen brakte vårlignende mild luft i Alpene. Temperaturene klør seg i 20 graders grense, som vår værreporter melder. I Sveits og deler av Østerrike har vinden i fjellene nådd orkan styrke. På Gütsch-værstasjonen ovenfor Andermatt i det sentrale Sveits var det til og med et toppvindkast på 166 kilometer i timen. Fohnestormen avtar først i midten av uken.????Kartet viser topp vindkast. Jo rødere farge, jo sterkere vind. Dyprøde farger viser orkan vindkast. Det typiske været i Föhn i Alpene: Temperaturene skyrocket og fuktigheten synker. Men hvordan og når opprettes hårføner faktisk? 

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.