Leder For Chemnitz-Klinikken Begår Selvmord: ‘COVID-19-Vaksine Er Folkemord’

22. November 2021

Sjefen for en klinikk i Chemnitz, Tyskland begikk selvmord. I et brev funnet på stedet forklarer han at han ikke lenger kan være en del av folkemordet.leder for chemnitz-klinikken begår selvmord 'covid 19-vaksine er folkemord'

Dr. Thomas Jendges (†55) Chemnitzer Klinikum / Foto: Klinikum Chemnitz

Tirsdag begikk Dr Thomas Jendges, leder av Chemnitz-klinikken, selvmord ved å hoppe fra toppen av klinikkens bygning i Flemmingstrasse, Tyskland, ifølge avisen Bild . Han var 55 år gammel.https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&features=eyJ0ZndfZXhwZXJpbWVudHNfY29va2llX2V4cGlyYXRpb24iOnsiYnVja2V0IjoxMjA5NjAwLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwidGZ3X2hvcml6b25fdHdlZXRfZW1iZWRfOTU1NSI6eyJidWNrZXQiOiJodGUiLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwidGZ3X3NwYWNlX2NhcmQiOnsiYnVja2V0Ijoib2ZmIiwidmVyc2lvbiI6bnVsbH19&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1462527472231231488&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2021%2F11%2Fcovid-19-vaccine-is-genocide.html&sessionId=31c1c87718514d26d697589a4ae4d997a8192e67&theme=light&widgetsVersion=f001879%3A1634581029404&width=550px

Legen på stedet av skadene. Jendges hadde bare blitt utnevnt til den eneste administrerende direktøren for Chemnitz-klinikken siden 1. oktober 2021. Siden april har han fungert som administrerende direktør for Øst-Tysklands største kommunale sykehus.

Sven Schulze forklarte tirsdag ettermiddag på byens hjemmeside at Chemnitz-klinikken, til tross for det tragiske dødsfallet til Dr. Thomas Jendges fortsatt er i stand til å handle. Schulze: “Det utvidede lederteamet vil ha ansvaret for virksomheten i de kommende dagene.”

«Det er med stor forferdelse jeg nettopp har fått vite om det tragiske dødsfallet til Dr. Thomas Jendges' erfaring. I går kveld (mandag, red.) snakket vi lenge om kronens vanskelige situasjon,” sa ordføreren i Chemnitz Sven Schulze (50, SPD) tirsdag morgen.politiet på selvmordsstedet, chemnitzer klinikum

Politi på selvmordsstedet, Chemnitzer Klinikum / Foto: Harry Haertel

Rapporter om et brev som den avdøde angivelig etterlot seg, sirkulerer. Jendges skal ha drept seg selv for å være et eksempel mot koronavaksinasjonene. Dette er « bio-warfare agents», så står det i oppslagene. Han skal også ha beskrevet vaksinen i brevet sitt som folkemord og en forbrytelse mot menneskeheten», ifølge Tag24 .

I følge Las repúblicas , I det lange avskjedsbrevet Dr. Thomas Jendges skrev før sitt selvmord og krevde at det skulle publiseres, skal han ha kritisert informasjonspolitikken til regjeringer i håndteringen av farligheten til Covid-. De stadige løgnene og bedrageriet til pasienten og de vaksinerte om at vaksinene skal være ufarlige, han orket ikke lenger, heter det i brevet.

Han fordømmer å vaksinere befolkningen med eksperimentelle og dødelige vaksiner mot , som faktisk er mer et biologisk krigføringsmiddel skapt og manipulert for den bruken, enn for noen annen kjent nytte. For Dr. Thomas Jendges finner et folkemord og en forbrytelse mot menneskeheten sted akkurat nå.

Fordi ordføreren truet med å sparke ham hvis han ikke lenger holdt seg i den underdanige linjen som ble pålagt ved myndighetsordre og nektet å vaksinere pasienter ved klinikken, var det antagelig ikke flere alternativer for Jendges.

Denne direktøren har ikke ønsket å en forbrytelse fra den føderale regjeringen, delstatsregjeringen og hans trofaste håndlangere. Så hun mente at selvmordet hans var den eneste måten å motarbeide ham på.

Dette er noen detaljer om avskjedsbrevet som for tiden er i omløp:

chemnitz klinikk selvmord

Selv om Dr. Jendges har beordret at hele selvmordsbrevet hans skal publiseres, fortsetter ifølge den nåværende kunnskapen til borgermesteren i Chemnitz, Sven Schulze i SPD, å forhindre denne publikasjonen.

Tallrike grupper har dannet seg i forskjellige fora som krever at Schulze forlater sin blokkerende holdning og til slutt respekterer Jendges' siste ønske.

Jendges etterlater seg en kone og en sønn.

Kilde: StessNews.online  / Referanse: Bild.deMayo Clinic-Utdannet Lege: Laboratorietesting Viser At COVID-Jabs Vil Gjøre Folk Utsatt For Kreft, HIV, HPV Osv. – “Det Er Nesten Omvendt HIV”Forrige InnleggDen Tidligere Russiske Militærgeneralen Sier At Utenomjordiske Er HerNeste Innlegg

Relaterte Artikler

leger "slipper som fluer" etter å ha fått covid-stikk

KORONAVIRUSAVFOLKINGVAKSINER

Vaksine-Pushende Leger ‘Slipper Som Fluer' Etter Å Ha Fått Covid-Stikk

HAF23. November 2021

advokat aaron siri

KORONAVIRUSVAKSINER

Advokat Frigir Første Sider Fra Stevnede FDA-Filer: Pfizer Dokumenterte 158 893 Uønskede Hendelser I Løpet Av De Første Månedene Med Distribusjon

HAF22. November 2021

Laboratorietesting fra mayo-klinikken viser at covid-jabs vil gjøre folk utsatt for kreft, hiv, hpv

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSAVFOLKINGVAKSINER

Mayo Clinic-Utdannet Lege: Laboratorietesting Viser At COVID-Jabs Vil Gjøre Folk Utsatt For Kreft, HIV, HPV Osv. – “Det Er Nesten Omvendt HIV”

HAF21. November 2021

folkehelse england "hyppigheten av covid-infeksjon per 100 000 er nå høyere blant de vaksede enn de som ikke er vaksinerte."

KORONAVIRUSIMMUNITETSPASSVAKSINER

Offisielle Folkehelsedata I England Sier At COVID-Infeksjonsrater Er Høyere I Vaxxed Enn Unvaxxed

HAF21. November 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.