Med Støtte Fra De Store Bankene Forbereder Kina Seg På Verdensherredømme

20. November 2021

Mellom 21. oktober og 27. oktober var det minst 10 eksplosjoner over hele , som drepte minst 13 mennesker og skadet mange flere.

av Greg Reese

med støtte fra de store bankene forbereder ccp seg på verdensherredømme

Disse mystiske eksplosjonene kom bare uker før Xi Jinping ble salvet til en ærverdig leder av KKP, og forberedte ham på neste års KKP-kongress, som er planlagt til neste oktober.

Dette gir Xi mindre enn ett år på seg til å innfri sin forpliktelse til å absorbere Taiwan i Kina og forene hele Kina under kommunismen.

Å la dette skje ville være å overlate verdensøkonomien til kommunistkineserne.

KKP utplasserer massive fiskeflåter for å ulovlig plyndre beskyttede områder, som Galápagosøyene, fordi de er sultne. KKP gjennomgår en matmangelskrise, og advarer folk om å fylle opp essensielle varer og vedtar lover mot matsvinn.

KKP har kjøpt enorme mengder jordbruksland i Australia og USA.

Å overlate verdensøkonomien til kommunistkineserne ville være nasjonalt selvmord for begge nasjoner, som allerede har blitt infiltrert på de høyeste regjeringsnivåene av KKP.

En håndfull republikanske senatorer besøkte Taiwan for å erklære USAs .

USAs utenriksminister har sagt at USA vil forsvare Taiwan og Australias forsvarsminister har lovet å støtte USA og Taiwan mot Kina.

Men hvem har for tiden kontroll over det australske – eller det amerikanske militæret?

KKPs egen våkne amerikanske dukke, general Mark Milley, sier at USA ikke er i stand til å forsvare seg mot Kinas hypersoniske missilteknologi.

PSYOPs, noe vi har lært om, førstehånds. Mange av oss har lest hvordan de har gjort det i historien, men i dag er vi alle vitne til i sanntid hvordan bankkartellet er i stand til å orkestrere en verdenskrig.

Som Kinas boliggigant, Evergrande misligholder milliarder av dollar i gjeld, er Goldman-Sachs opptatt med å kjøpe opp disse søppelmidlene med amerikanske skattebetalerdollar.

Goldman-Sachs redder KKP med amerikanske skattedollar, mens KKP forbereder seg på å føre krig mot USA!

Ved krok eller skurk, er etosen til kommunistkineserne det bankfolkene ønsker for sin verdensregjeringsdrøm: hvert individ koblet til en sentralbank, kontrollert av en sosial kredittscore og skapt til å akseptere endeløse injeksjoner av ukjente stoffer i kroppen.Østerriksk Politi Og Hær Skal Angivelig Nekte Å Håndheve “Helsediktatur” – Vil Marsjere I Protest Mot DetForrige InnleggData Fra European Medicines Agency Viser 1 163 356 Bivirkninger Og 30 551 Dødsfall Etter Covid-19-VaksinasjonerNeste Innlegg

Relaterte Artikler

flashback fauci holdt tilbake vellykkede behandlinger fra aidspasienter (tusenvis døde) fordi han ønsket en vaksine

SAMMENSVERGELSEHELSEVESENNYHETERVAKSINER

Tilbakeblikk: Fauci Holdt Tilbake Vellykkede Behandlinger Fra AIDS-Pasienter (Tusenvis Døde) Fordi Han Ønsket En Vaksine

HAF11. November 2021

Kongressmedlem har et budskap til amerikanerne – «ikke følg, stå på!  amerikanere vil heller dø på føttene enn å leve på knærne

INSPIRASJONNYHETERTYRANNI

Kongressmedlem Har En Melding Til Amerikanerne: ‘Ikke Følg – Stå På! Amerikanere Ville Heller Dø På Føttene Enn Å Leve På Knærne

HAF10. November 2021

msnbc går fullt clowntard gasslights at inflasjon er en "bra ting"

FINANSIEREMSM

MSNBC Goes Full Clowntard: Gaslights That Inflation Is A “Good Thing”

HAF9. November 2021

Kina ber innbyggerne om å fylle opp mat før vinteren

NYHETERPREPPERS

Kina Ber Innbyggerne Om Å Fylle Opp Mat Før Vinteren

HAF5. November 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.