LOVLØST KAOS: LAPD ber innbyggerne om å “GI SEG OVER” til ranere når samfunnet kollapser i blå byer … rømme mens du fortsatt kan

Fredag ​​12. november 2021 av: Mike Adams
Tagger: blå byer , bugout , kaos , Kollaps , kriminalitet , kriminelle , demokrater , galskap , rettshåndhevelse , lovløs , venstrekult , galninger , Politi , ran , voldelig kriminalitet
Omgå ved å dele denne lenken:

Ny

Kopier URL2400VISNINGER

Bilde: LOVLØST KAOS: LAPD ber innbyggerne om å "følge seg" med ranere når samfunnet kollapser i blå byer ... rømme mens du fortsatt kan

Natural News ) Blå byer i Amerika – drevet av forræderske demokrater som desperat prøver å destabilisere samfunnet og ødelegge Amerika – kollapser til lovløshet og kaos . På tvers av NYC, Chicago, Seattle, Portland, Boston, St. Louis, Los Angeles og andre blå byer skyter innbrudd i kjøretøyer i været , overfall øker og butikktyveri kommer ut av kontroll i så stor grad at mange forhandlere (som Walgreens) og CVS) legger ganske enkelt ned butikker i blå byer .

Denne uken i Connecticut plyndret tyver frekt en dagligvarebutikk på høylys dag, gikk ut med handlekurver fulle av dagligvareprodukter (og giftig vaskemiddel, merkelig nok), stappet produktene inn i kjøretøy uten skilt, og kjørte deretter hensynsløst av gårde i høy hastighet. . Se videoen her:

https://youtube.com/watch?v=GET23syD8Nw%3Ffeature%3Doembed

LAPD gir opp å stoppe kriminalitet, ber innbyggerne om å “samarbeide og rette seg” med ranere

Ran er nå så ille i Los Angeles at LAPD direkte råder innbyggerne til å “samarbeide og rette seg” med ranere. Forbløffende nok oppfordrer ikke til og med politiet i LA lenger folk til å prøve å stoppe ran eller fange kriminelle som utfører dem. I stedet sier de «samarbeid og følg» slik at du kan: «Vær et godt vitne».

Selvfølgelig vet røvere godt at det er vanskelig å være et godt vitne når du er død .

LAPD har egentlig nettopp annonsert et “frikort” for alle kriminelle som prøver å rane folk, og de har til og med minnet disse kriminelle på hvorfor de kanskje vil skyte og drepe ofrene sine for å eliminere vitner.

Dette er “politi” i en liberal by . Det er mer enn patetisk… det er kriminelt. LAPD hjelper i hovedsak voldelige kriminelle på dette tidspunktet, og den holdningen har selvfølgelig full fra demokratene, som mener politiet bør definansieres og at kriminelle bør settes fri. (Vi klandrer ikke politiet, men heller de gale venstremarxistene som gir dem ordre.)

I San Francisco har butikktyveri blitt legalisert , så tyver plyndrer ganske enkelt butikker på høylys dag:

https://www.brighteon.com/embed/b2663ea7-886f-4dc4-b88d-5549273ba38b

Kom deg ut av blå byer mens du fortsatt kan

Hvis du er gal nok til å fortsatt bo i en blå by, lukkes ditt mulighetsvindu for å evakuere før den totale kollapsen kommer raskt. Det er helt klart at hvis dagens trender fortsetter, vil politiet bli tvunget til å bare forlate store deler av blå byer og merke dem som «ikke-håndhevelsessoner» hvor kriminelle opererer uten grenser.

Husker du CHAZ-sonen i Seattle? Politiet evakuerte og etterlot innbyggerne som kidnappede ofre for sinnssyke, gale venstreorienterte voldelige kriminelle som erklærte eierskap over seks byblokker i sentrum av Seattle.

I 2022 kommer vi til å se noe lignende skje i mye større skala, med mange kvadratkilometer med blå byer fullstendig forlatt av rettshåndhevelse.

Forræderiske demokratiske ordførere og guvernører presser i mellomtiden grunnlovsstridige våpenbegrensninger for å sikre at innbyggerne ikke kan forsvare seg mot voldelige kriminelle. Ikke noe politi, ingen andre endring, ingen rettsstat… du er på egen hånd.

Og så når du tør forsvare deg selv – som Kyle Rittenhouse – blir du erklært som en morder og en terrorist.

Kom deg ut mens du fortsatt kan . Kom deg til en pro-2A-stat hvor du kan bevæpne deg selv og hvor du lovlig kan utplassere skytevåpen mot ranere og hjemmeinntrengere som mener du skader.

Svaret på voldelig er flere våpen i hendene på lovlydige borgere . Stater med den høyeste andelen av våpeneierskap har den laveste andelen av voldelig kriminalitet. Og byene med den verste voldskriminaliteten – Chicago tenker på – har de strengeste våpenlovene som gjør lovlydige borgere hjelpeløse i møte med stadig mer aggressive kriminelle.

Matinflasjon vil bare gjøre de kriminelle mer desperate

Biden-regimets uendelige pengetrykking som driver løpende og matprisøkninger, gjør bare kriminelle mer desperate. Ettersom Biden-regimet trykker mer fiat-valuta, driver det lavinntektsfolk til fattigdom og hjemløshet. Selv med stigende lønninger, stiger matvareprisene mer enn dobbelt så raskt , og den “forgjengelige” unnskyldningen til Det hvite hus har allerede kollapset. Inflasjonen akselererer raskt, og Amerika er på vei inn i en hyperinflasjonshendelse i Venezuela-stil .

Dollaren kommer til å miste så mye som 50 % av kjøpekraften i løpet av de neste 12 månedene alene. Her er Gregory Mannarino ( TradersChoice.net ) som forklarer hvorfor Fed ønsker inflasjon og fortsetter å skape den:

https://www.brighteon.com/embed/b73538a4-94a2-4433-b137-c3ead72cd905

Amerika i 2022: Folk vil fryse og sulte mens dollaren og økonomien fortsetter å kollapse (alt av design)

Med de marxistiske demokratene i kontroll (for øyeblikket), akselererer ødeleggelsen av Amerika bare. Biden stenger rørledninger og drivstoffforsyninger. Meningsløse covid-nedstenginger forårsaker vedvarende mangel på arbeidskraft som forverrer sammenbruddet av matforsyningen. (Matopptøyer kommer i 2022.) Og forsyningskjeden kraterer, noe som fører til mangel på deler og produkter i nesten alle bransjer.

Gjødselanlegg blir også lukket i et forsøk på å forårsake global hungersnød og massesult. Det hele er en del av Decarbonization Terraforming-innsatsen som jeg har dokumentert i en annen artikkel.

Det vi alle er vitne til er folkemord i global skala / utryddelse av menneskeheten av terroristregjeringer som åpenbart jobber for en enhet som ikke er menneskelig.

Få alle detaljer i dagens situasjonsoppdatering-podcast her:

Brighteon.com/5a54f82a-5bcf-44ec-b8ee-9c654155cc51

https://www.brighteon.com/embed/5a54f82a-5bcf-44ec-b8ee-9c654155cc51

Finn en ny podcast hver dag (pluss kraftige intervjuer) på:

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

Sørg også for å se  Brighteon.TV  hver dag for live show og sendinger med over 30 verter.

Bruk  Brighteon.Social  for din ytringsfrie sosiale medieplattform.

Du kan også følge meg på Telegram på: https://t.me/RealHealthRangerForrige :Vaksinepass forvandler samfunnet til et dystopisk MARERITT, som tvinger unvaxxed til å leve som FUGITIVE

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.