Bill Gates Oppfordrer Verdens Myndigheter Til Å STRAFTE Alle Som Motsetter Seg Masker Og Vaksiner På Nett

12. November 2021

Bill Gates har oppfordret regjeringer over hele verden til å utstede straff til nettbrukere som stiller spørsmål ved maske- og vaksinemandater.

I et nytt 30-minutters intervju med den britiske politikeren Jeremy Hunt, diskuterte Gates “pandemiberedskap” og den nåværende globale vaksineutrullingen.

“Vi trenger en ny og ny måte å gjøre vaksinene på ,” sa Gates til Hunt .https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1458180914576609282&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2021%2F11%2Fbill-gates-to-punish-anyone-who-oppose-masks-and-vaccines.html&theme=light&widgetsVersion=e1ffbdb%3A1614796141937&width=550px

Lifesitenews.com rapporterer: Gates understreket viktigheten av å undertrykke det han kalte “falsk informasjon” rundt det nye koronaviruset og den medfølgende regjeringen godkjente “vaksiner.” Han beklaget økningen av såkalt “maske-nøling” og “vaksine-nøling” blant de som velger å ikke ta på seg dekkene eller utsette seg for eksperimentelle skudd.

I stedet for å stole på sosiale medier for å regulere “hva ting skal sirkulere” på nettet angående vitenskapelige diskusjoner om medisin og covid-skudd, foreslo Gates at regjeringer burde “trappe opp” for å kontrollere sensur av nettmedier etter å ha kritisert plattformer som Facebook for å være “litt” sakte» for å få ned hammeren.

Fortsatt hyllet teknologimogulen enda mer kritikk mot sosiale mediegiganter, og hånet deres motivasjoner angående innholdspublisering som langt fra dydige, samtidig som de tok til orde for at regjeringer skulle overta politiarbeidet av internettdiskusjoner.

Gates argumenterte for at det ikke er “realistisk” å forvente at Big Tech modererer seg kraftig nok, og foreslo at “til slutt vil regjeringer bestemme seg for antatte ville konspirasjonsteorier: må de dobbeltsjekkes? Må de bremse spredningen? Må du legge inn motvektssynspunkter der?»

Etter å ha uttrykt en viss misnøye med den globale responsen på COVID-19, forklarte Gates at han nå ønsker å se politikere planlegge for “fremtidige pandemier”, som bygger på baksiden av 2020s felles innsats ved å la internasjonale organer etablere medisinske overvåkingsprogrammer og begynne å “øve ” reagerer på mulige biologiske trusler ved å bruke en serie “kimspill.”

Gates ba om en “pandemi-arbeidsgruppe ved WHO [Verdens helseorganisasjon]” som ville utføre simuleringer av bioterrorangrep på flyplasser, sa han, for eksempel.

«Du sier, ok, hva om en bioterrorist brakte kopper til 10 flyplasser? Du vet, hvordan ville verden reagere på det? Det er naturlig forårsakede epidemier og bioterrorisme-forårsakede epidemier som til og med kan være mye verre enn det vi opplevde i dag.»

Arbeidsgruppen vil kreve «titalls milliarder» dollar i investeringer fra verdens nasjoner for å forberede seg på muligheten for et produsert biovåpen, foreslo Gates.

“Så du skulle tro at dette ville være en prioritet,” sa han, og spådde at “neste år vil være der de [økonomiske] tildelingene må gjøres, inkludert denne globale pandemiske arbeidsgruppen.”

Kilder: En-volve.com ; LifeSiteNews.comFlorida: Ingen Nedstengninger, Ingen Maskemandater Og Landets Laveste COVID-SakstallForrige InnleggPave Frans Sa Nettopp At Global Tilbakestilling Er Ekte: Ingen “Retur Til Normalitet”Neste Innlegg

Relaterte Artikler

moderna begynner å teste eksperimentelle covid-injeksjoner på spedbarn, til tross for at covid 19-dødsraten for barn i alle aldre faktisk er null

KORONAVIRUSAVFOLKINGTYRANNIVAKSINER

Moderna Begynner Å Teste Eksperimentelle Covid-Injeksjoner På SPEDBARNE, Til Tross For At Dødsraten For Covid-19 For Barn I ALLE Aldre Faktisk Er NULL

HAF13. November 2021

kardiolog som sa at han 'ikke vil gråte i begravelsen' for 'egoistiske' uvaksinerte mennesker dør plutselig i søvne 2 uker etter tredje covid-jab

KORONAVIRUSAVFOLKINGVAKSINER

Kardiolog Som Sa At Han ‘Ikke Vil Gråte Ved Begravelse’ For ‘Egoistiske’ Uvaksinerte Mennesker, Døde Plutselig I Søvne 2 Uker Etter Tredje Covid-Jab

HAF13. November 2021

cdc innrømmer at det ikke har noen oversikt over en uvaksinert person som sprer covid etter å ha blitt frisk etter covid

KORONAVIRUSTYRANNIVAKSINER

CDC Innrømmer At Det Ikke Har Noen Oversikt Over En Uvaksinert Person Som Sprer Covid Etter Å Ha Blitt Frisk Fra Covid

HAF12. November 2021

Florida: Ingen nedstengninger, ingen maskemandater og landets laveste COVID-sakstall

KORONAVIRUSTYRANNIVAKSINER

Florida: Ingen Nedstengninger, Ingen Maskemandater Og Landets Laveste COVID-Sakstall

HAF12. November 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.