Barn Dør Med En Hastighet Som Er 62 % Høyere Enn 5-Årsgjennomsnittet Siden De Begynte Å Bli Gitt Covid-19-Vaksinen

29. Oktober 2021

Den 13. september 2021 rådet de fire Chief Medical Officer (CMO’er) i Storbritannia den britiske regjeringen til å tilby Pfizer Covid-19-vaksinen til alle barn over tolv år.

Dette til tross for at Joint Committee on Vaccination and Immunization (JCVI) tidligere uttalte at de ikke kunne støtte universell vaksinasjon av barn.

Er det bare en tilfeldighet at dødsfall blant barn siden har økt med 62 % mot femårsgjennomsnittet?

barn dør med en hastighet som er 62 % høyere enn gjennomsnittet på 5 år siden de begynte å bli gitt covid 19-vaksinen

Chris Whitty støttet grepet om å vaksinere alle friske barn over 12 år, og hevdet at det kan «bidra til å forhindre utbrudd i klasserom og ytterligere forstyrrelser i utdanningen denne vinteren».

brevet sendt til regjeringen av de fire CMO-ene står det at de så på bredere folkehelsefordeler og risikoer ved universell vaksinasjon hos barn for å avgjøre om dette endret risiko-nytte-rasjonen begge veier. Chris Whitty og hans kolleger hevder i sitt brev at “det viktigste i denne aldersgruppen var innvirkning på utdanning”.

Men hvis Chris Whitty ikke vet at Covid-19-vaksinene er ineffektive for å forhindre overføring eller infeksjon nå, bør inkompetansen hans koste ham jobben. For selv direktøren for Center for Disease Control (CDC) i USA vet at Covid-19-injeksjonene ikke forhindrer overføring eller infeksjon .

Delta-varianten er angivelig nå den mest dominerende varianten i Storbritannia, og det har den vært i flere måneder, og vi vet nå takket være data fra Public Health England at personer som hadde blitt vaksinert mot Covid-19, sto for 71 % av alle Delta Covid- 19 dødsfall siden 1. februar 2021 til 12. september 2021.

Ett hundre-seksti-seks dødsfall ble registrert blant den delvis vaksinerte befolkningen, 722 dødsfall ble registrert blant den uvaksinerte befolkningen, og 1613 dødsfall ble registrert blant den fullt vaksinerte befolkningen.

Selv om Covid-19-vaksinene var effektive for å forhindre dødsfall, noe de tydeligvis ikke er, ville dette fortsatt ikke rettferdiggjøre å gi den eksperimentelle behandlingen fortsatt i kliniske studier før tidligst 2023 til barn, fordi de ikke dør av Covid- 19.

Data tilgjengelig fra NHS viser at mellom mars 2020 og 20. oktober 2021 døde bare 14 personer under 19 år på britiske sykehus med Covid-19 som ikke hadde noen kjente pre-eksisterende forhold, mens bare 50 personer under 19 år døde i britiske sykehus som hadde andre ekstremt alvorlige, svekkende, eksisterende tilstander.

Det er omtrent 15,6 millioner mennesker i alderen 19 år og under i Storbritannia, noe som betyr at bare 1 av hver 312 000 barn og tenåringer angivelig har dødd med Covid-19 på 18 måneder som hadde andre alvorlige tilstander. Mens bare 1 av hver 1,1 million barn angivelig har dødd med Covid-19 i løpet av 20 måneder, som ikke kjente til forhåndseksisterende forhold.

barn som dør covid vax

Som du kan se, er det absolutt ingen rettferdiggjørelse for å gi en eksperimentell Covid-19-vaksine til barn, og unnskyldningen brukt av Chris Whitty om at det kan “hjelpe til med å forhindre utbrudd i klasserom og ytterligere forstyrrelser i utdanningen denne vinteren” er opprørende fordi de gjør det. ikke forhindre infeksjon eller overføring, selv den britiske regjeringen og Oxford University har innrømmet dette i nylig publiserte vitenskapelige studier .

Så med alt som er sagt og gjort, tyder bevis tilgjengelig fra Office for National Statistics (ONS) definitivt at Chris Whitty, Chief Medical Officer for England, har noen alvorlige spørsmål å svare på.

Chris Whitty rådet den britiske regjeringen til å lansere Pfizer Covid-19-vaksinen til alle barn over 12 år i uke 37 i 2021. Takket være forberedelser som allerede er iverksatt av NHS for å trenge inn på utdanning i skolene og administrere støtet til barn, startet utrullingen uken etter (uke 38).

Five-Year-Average (2015-2019)-utgaven av ‘Dødsfall registrert ukentlig i England og Wales’, som kan lastes ned  her , og som kan nås på ONS-nettstedet  her , viser som viser at mellom uke 38 og uke 41 totalt 21 dødsfall skjedde blant 10 – 14-åringer.

barn dør 5 år i gjennomsnitt

Mens 2021-utgavene av ‘Dødsfall registrert ukentlig i England og Wales, som kan lastes ned  her , og tilgjengelig på ONS-nettstedet  her , viser at mellom uke 38 og uke 41 i 2021 skjedde det totalt 34 dødsfall blant barn i alderen mellom kl. 10 og 14.

10 14 åringer england wales

Dette viser at antall dødsfall mellom uke 38 og uke 41 i 2021 blant barn i alderen 10-14 år var 62 % høyere enn femårsgjennomsnittet for antall dødsfall i denne aldersgruppen i samme periode, og økningen i dødsfall begynte akkurat samtidig som barn begynte å få Covid-19-vaksinen .

For eksempel i de 6 ukene før uke 38 var femårsgjennomsnittet for dødsfall blant alle barn mellom 10 og 14 år 28. Mens det i de 6 ukene før uke 38 i 2021 var 29 dødsfall blant barn over alder på 10, noe som representerer en økning på bare 3,5 % i 2021 på femårsgjennomsnittet.

Vi kompilerte følgende tabell med ONS-tall slik at vi enkelt kunne sammenligne antall dødsfall per uke blant barn atskilt etter mann og kvinne.

barnedødsfall mannlig kvinne covid

Som du kan se ovenfor, kom den høyeste økningen i dødsfall siden barn ble tilbudt Covid-19-vaksinen i uke 40 i 2021, som så en økning på 120 % i forhold til det femårige gjennomsnittlige antallet dødsfall blant barn.

Det er imidlertid en viss grunn til bekymring for antall dødsfall som skjedde i uke 34 i 2021, før Chris Whitty godkjente utrullingen av Covid-19-vaksinen til alle barn over 12 år.

Uke 34 så en 175% økning i dødsfall for alle barn, en 100% økning i dødsfall blant mannlige barn, og en 400% økning i dødsfall for kvinnelige barn mot femårsgjennomsnittet. Kan dette ha noe å gjøre med at en stor del av barn som anses som sårbare ble gitt Covid-19-vaksinen forrige uke, som anbefalt av JCVI, eller er det bare en annen tilfeldighet?

Dataene er der nå for myndighetene å se, en økning på 62 % i dødsfall blant barn sammenlignet med femårsgjennomsnittet siden de begynte å få Covid-19-vaksinen. Vil de undersøke dette og stanse utrullingen av denne eksperimentelle injeksjonen til barn med umiddelbar virkning? Vi tviler på det.

Kilde: TheExpose.ukReptiloider Ved Roret Til FN: ‘Reptilian’ Foreleser Mennesker Om Ulempene Ved UtryddelseForrige InnleggHelsepersonell Snakker Ut Om Hvorfor De Heller Vil Miste Jobben Enn Å Ta En Covid-19-VaksineNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Maryland county vaksinerer minoritetssamfunn

KORONAVIRUSTYRANNIVAKSINER

Helsepersonell Snakker Ut Om Hvorfor De Heller Vil Miste Jobben Enn Å Ta En Covid-19-Vaksine

HAF29. Oktober 2021

familie saksøker etter at sønn er vaksinert på skolen uten deres samtykke

KORONAVIRUSTYRANNIVAKSINER

Familie Saksøker Etter At Sønn Er Vaksinert På Skolen UTEN Deres Samtykke

HAF28. Oktober 2021

stor økning i akuttinnleggelser fra personer som lider av akutt organsvikt

KORONAVIRUSVAKSINER

Stor Økning I Akuttinnleggelser Fra Personer Som Lider Av Akutt Organsvikt

HAF28. Oktober 2021

joe rogan legen min behandlet over 200 kongressmedlemmer med ivermectin

SENSURKORONAVIRUS

Joe Rogan: Legen Min Behandlet Over 200 Kongressmedlemmer Med Ivermectin

HAF28. Oktober 2021

Legg igjen en kommentar