Familie Saksøker Etter At Sønn Er Vaksinert På Skolen UTEN Deres Samtykke

28. Oktober 2021

Kenner, LA – I en sjelden innrømmelse har et massivt helseselskap , Ochsner Health, innrømmet feil etter at et barn ble administrert Pfizers COVID-19-vaksine på skolen – uten foreldrenes tillatelse.

Ifølge Lafayette-baserte advokat Shelly Maturin saksøker familien nå både skoledistriktet og Ochsner Health for grovt brudd på foreldres rettigheter.

av Matt Agorist

familie saksøker etter at sønn er vaksinert på skolen uten deres samtykke

Ifølge barnets mor, Jennifer Ravain, leverte sønnen tilbake det usignerte samtykkeskjemaet til skolen, og til tross for at det ikke var signert av en av foreldrene hans, fikk han stikket uansett. Arrangementet var en del av et Ochsner Health-skolevaksinasjonsprogram – et forsøk på å vaksinere barn over hele staten.

“De grove og hensynsløse handlingene til Ochsner og East Jefferson High School gikk langt utover alle juridiske eller moralske grenser og utgjør i det minste et batteri på det mindreårige barnet,” sa Maturin.

“Forhåpentligvis vil denne typen hensynsløs oppførsel stoppe umiddelbart, og ingen andre foreldre eller barn vil måtte gå gjennom dette marerittet.”

Ochsner Healths medisinske overlege Dr. Robert Hart sa til lokale medier at de er enige om at ingen barn skal vaksineres uten foreldrenes samtykke.

“Ochsner Health har jobbet tett med skoler gjennom -pandemien for å holde lærere og studenter trygge i klasserommet og utover, og vi har blitt invitert av skoler til å gi vaksinasjoner på stedet siden Food & Drug Administration (FDA) godkjente Pfizer-vaksine for ungdom i alderen 12-17,” sa Hart.

“Selv om vi har stor tro på å vaksinere ungdom for å holde dem trygge mot COVID-19, bør dette bare gjøres med foreldrenes samtykke. Teamet vårt har fått beskjed om at en elev ble vaksinert uten samtykke fra foreldrene ved et skolevaksinasjonsarrangement 20. oktober.

«Vi har prosedyrer på plass for å sikre at alle retningslinjer følges; men i dette tilfellet skjedde ikke dette. Vi har tatt umiddelbare tiltak for å gjennomgå våre retningslinjer for vaksinasjon på stedet og for å sikre at disse retningslinjene blir strengt håndhevet fremover.

«Vi er i kommunikasjon med foreldrene som gjorde oss oppmerksom på dette. Vi tilbyr vår oppriktige beklagelse og unnskyldning for all nød dette har forårsaket.”

Talsmann for Jefferson Parish School Board, Paris Vinnett, reagerte også og innrømmet feilen, og sa i en uttalelse:

«Ochsner Health-tjenestemenn har informert oss om at de gjennomfører en grundig undersøkelse av vaksinehendelsen for å sikre at dette var en isolert hendelse og ikke skjer igjen. …

“Våre standard operasjonsprosedyrer inkluderer å innhente skriftlig samtykke fra en forelder eller verge før en elev mottar vaksinen under et arrangement som gjennomføres på en av skolene våre. Vi vil fortsette å samarbeide med Ochsner Health og våre andre helsepartnere for å sikre at vaksinasjonsarrangementer som gjennomføres på campusene våre følger denne prosessen.”

Gitt det faktum at en studie ble publisert i forrige måned som antyder at gutter er mer utsatt for -jab enn de er fra COVID-19, er ideen om å vaksinere gutter i det hele tatt tvilsom, men blir direkte åpenbar når det gjøres uten foreldrenes samtykke.

De siste 20 månedene har 59 268 barn i alderen 0-17 år dødd av ulike årsaker. Bare 542 av dem har dødd av eller med COVID-19. Så selv om dette nye vaksinemandatet for barn kan lette nervene til Branch Covidians  og Team Doom , er det grunnløst å hevde at det er til fordel for barn, og gitt resultatene fra denne nylige studien, direkte lumsk.

Forskning utført av et team ved University of California har funnet ut at tenåringsgutter har seks ganger større sannsynlighet for å lide av hjerteproblemer forårsaket av covid-19-vaksinen enn å bli innlagt på sykehus som følge av covid-19 i seg selv. 

Les det igjen. Se nå for deg at barnet ditt får det uten ditt samtykke.

Dessverre for noen foreldre har de ikke noe å si for at barnet deres får stikk. Før FDA i det hele tatt hadde godkjent Pfizers eksperimentelle COVID-19-vaksine for barn i alderen 12-15, utstedte San Francisco en helseordre som tillot barn å motta skuddet uten foreldrenes samtykke. I DC kan du være 11 år for å få stikk uten at foreldrene dine vet det.Stor Økning I Akuttinnleggelser Fra Personer Som Lider Av Akutt OrgansviktForrige Innlegg

Relaterte Artikler

stor økning i akuttinnleggelser fra personer som lider av akutt organsvikt

KORONAVIRUSVAKSINER

Stor Økning I Akuttinnleggelser Fra Personer Som Lider Av Akutt Organsvikt

HAF28. Oktober 2021

joe rogan legen min behandlet over 200 kongressmedlemmer med ivermectin

SENSURKORONAVIRUS

Joe Rogan: Legen Min Behandlet Over 200 Kongressmedlemmer Med Ivermectin

HAF28. Oktober 2021

ama planlegger å forby ivermectin slik at flere dør av covid

KORONAVIRUS

AMA Planlegger Å Forby Ivermectin Slik At Flere Dør Av COVID

HAF27. Oktober 2021

rand paul sprenger løgnaktige fauci over eksperimenter med "ende på sivilisasjonen".

KORONAVIRUSINSPIRASJON

Rand Paul Sprenger Løgnaktig Fauci Over Eksperimenter Som Tar Slutt På Sivilisasjonen

HAF27. Oktober 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.