Project Veritas: COVID Vax Eksplosive Hemmelige Opptak Fra Federal Govt Whistleblower

HAF21. September 2021

  • Dr. Maria Gonzales, ER -lege, US Department of Health and Human Services: “Alt dette er tull. Nå har [en pasient] sannsynligvis myokarditt på grunn av [COVID] vaksinen. Men nå skal de [regjeringen] ikke klandre vaksinen. ”
  • Dr. Gonzales: “De [regjeringen] rapporterer ikke [negative bivirkninger mot COVID -] … De vil skyve det under matten.”
  • Deanna Paris, registrert sykepleier, USAs helse- og menneskelige avdeling: «Det er synd at de [regjeringen] ikke behandler mennesker [med COVID] som de skal, som de burde. Jeg tror de vil at folk skal dø. ”
  • Jodi O'Malley, insider og registrert sykepleier, US Department of Health and Human Services: COVID -vaksinen “gjør ikke det formålet var.”
  • O'Malley: “Jeg har sett dusinvis av mennesker komme inn med bivirkninger.”
  • O'Malley: “Hvis vi [regjeringen] ikke samler inn [COVID -vaksine] data og rapporterer det, hvordan skal vi si at dette er trygt og godkjent for bruk?”
  • O'Malley: Jeg er ikke redd for å blåse i fløyten “fordi min tro ligger på Gud og ikke på mennesker … Du vet, hva slags person ville jeg vært hvis jeg visste alt dette – dette er ondt på høyeste nivå. Du har FDA, du har CDC, som begge skal beskytte oss, men de er under regjeringen, og alt vi har gjort så langt er uvitenskapelig. ”
  • O'Malley: “På slutten av dagen handler det om helsen din, og du kan aldri få det tilbake – og om din frihet, og om å leve i et fredelig , og jeg sier nei. Nei. Dette er åsen som jeg skal dø på. ”

[PHOENIX – 20. september 2021] Project Veritas ga ut den første videoen av undersøkelsesserien mot COVID -vaksine i dag med et intervju med US Health and Human Services [HHS] insider, Jodi O'Malley, som jobber som registrert sykepleier hos den lokale Indian Medical Center.

O'Malley fortalte Project Veritas -grunnlegger James O'Keefe om hva som har foregått på hennes føderale regjeringsanlegg. Hun registrerte sine HHS -kolleger som diskuterte bekymringene sine om den nye COVID -vaksinen for å bekrefte påstandene hennes:

Dr. Maria Gonzales, ER -lege, US Department of Health and Human Services:  “Problemet her inne er at de ikke gjør studiene. Folk som hadde [COVID] og de som er vaksinert – de gjør ingen antistofftesting. ”

Jodi O'Malley, insider og registrert sykepleier, US Department of Health and Human Services:  “Nei.”

Dr. Gonzales:  “Alle er stille med det. Hvorfor?”

O'Malley:  “Nå har du denne fyren i Room Four som fikk sin andre dose av [COVID] -vaksinen på tirsdag og har vært kortpustet. Greit? Nå er BNP hans forhøyet. D dykker forhøyet, ALT, alle leverenzymer er forhøyet. Hans PTPTINR er forhøyet. ”

Dr. Gonzales:  “Han har sannsynligvis myokarditt!”

O'Malley:  “Ja!”

Dr. Gonzales:  “Alt dette er tull. Nå sannsynligvis myokarditt på grunn av vaksinen. ”

O'Malley:  “Høyre.”

Dr. Gonzales:  “Men nå skal de [regjeringen] ikke klandre vaksinen.”

O'Malley:  “Vel, og du vet hva – men han har en plikt til å rapportere det, ikke sant? Det skjedde riktig – hva er det – seksti dager etter hvis du ser noe? ”

Dr. Gonzales:  “De må.”

O'Malley:  “Men hvor mange rapporterer?”

Dr. Gonzales:  “De rapporterer ikke.”

O'Malley:  “Høyre!”

Dr. Gonzales:  “Fordi de vil skyve den under matten.”

O'Malley forklarte denne samtalen i detalj under intervjuet med O'Keefe:

James O'Keefe, grunnlegger av Project Veritas:  «Hvilken pasient refererte hun til i dette tilfellet med Dr. Gonzales? Uten å si navnet. “

Jodi O'Malley, insider og registrert sykepleier, US Department of Health and Human Services: “Hun refererte til en tretti-årig pasient som hadde kongestiv hjertesvikt.”

O'Keefe:  “Kongestiv hjertesvikt? I den aktuelle pasientens tilfelle ble det ikke rapportert? ”

O'Malley:  “Nei.”

O'Keefe:  “ Var det andre tilfeller de ikke rapporterte? Eller bare denne? “

O'Malley:  “Ja, mange.”

O'Keefe:  “Hvor mange så du?”

O'Malley:  “Å, jeg har sett dusinvis av mennesker komme inn med bivirkninger [på COVID -vaksinen].”

O'Malley:  “Så, hva ansvaret for alle er – er å samle disse dataene og rapportere det. Hvis vi ikke samler inn [COVID -vaksine] data og rapporterer det, hvordan skal vi si at dette er trygt og godkjent for bruk? ”

Varsleren registrerte også Dr. Gonzales ‘uenighet med en annen HHS -lege vedrørende forskning og rapportering bak COVID -vaksinen:

Jodi O'Malley, insider og sykepleier, US Department of Health and Human Services:  “Så hvorfor har vi ikke undersøkt etter 18 måneder? Er ikke det ekkelt for deg? “

Dr. Maria Gonzales, ER -lege, US Department of Health and Human Services:  “Det gjør det – det er fishy.”

O'Malley:  “Det er super fishy.”

Dr. Dale McGee, ER -lege, US Department of Health and Human Services:  “Det er ikke det at det ikke er gjort. Det er ikke publisert, det er derfor. ”

Dr. Gonzales:  “Det har sannsynligvis ikke blitt gjort fordi regjeringen ikke vil vise at den [COVID] vaksinen er full av skitt.”

O'Malley snakket med Deanna Paris, som jobber som registrert sykepleier ved det samme føderale regjeringsanlegget, for å sammenligne det de begge har sett om bivirkninger av COVID -vaksine:

Deanna Paris, registrert sykepleier, USAs helse- og menneskelige avdeling:  «Det er synd at de [regjeringen] ikke behandler mennesker [med COVID] som de skal, som de burde. Jeg tror de vil at folk skal dø. ”

Jodi O'Malley, insider og registrert sykepleier, US Department of Health and Human Services:  “Hvor mange har du sett som har blitt vaksinert her?”

Paris:  “Ble det syk av bivirkningene? Mye.”

O'Malley:  “Mye!”

Paris:  ” Har du sett det også?”

O'Malley:  “Ja, og jeg er som, hvem skriver VAERS -rapportene?”

Paris:  “Ingen fordi det tar over en halv time å skrive den jævla tingen.”

Insideren fortalte O'Keefe hva som fikk henne til å blåse i fløyta på den føderale regjeringen.

“Det som fikk meg til å gjøre dette var da jeg var husleder en natt, og en av kollegaene mine hadde tatt [COVID] -vaksinen for to uker siden, og hun ville ikke. Hun gikk gjennom hele denne pandemien og jobbet på intensivavdelingen, som stort sett var en COVID -enhet, ”sa O'Malley.

“Hun ønsket ikke å ta [COVID -vaksinen] på grunn av sin religiøse overbevisning, og hun ble tvunget til å ta den. Det er som om ingen – ingen burde måtte bestemme mellom levebrødet sitt, å være ‘en del av teamet på sykehuset', eller ta [COVID] -vaksinen. “

O'Malley sa at det er viktigere å belyse korrupsjon enn å frykte gjengjeldelse fra maktene:

James O'Keefe, grunnlegger av Project Veritas:  ” Hva vil du si til folk som er i en posisjon der de kan gjøre noe?”

Jodi O'Malley, insider og sykepleier, US Department of Health and Human Services:  “Jeg sier at vi må gjøre noe. Akkurat nå er det fryktens ånd som plager dette landet. ”

O'Keefe:  “Er du redd?”

O'Malley:  “Det er min karriere, vet du? Det er hvordan jeg hjelper folk. Men er jeg redd? Jeg vil ikke nødvendigvis si at jeg er redd fordi min tro ligger på Gud og ikke på mennesker. Så jeg har to eldre barn som er alene, og jeg har en tolvåring hjemme som jeg bryr meg om alene, men du vet, hva slags person ville jeg vært hvis jeg visste alt dette- dette er ondt. Dette er ondt på høyeste nivå. Du har FDA, du har CDC, som begge skal beskytte oss, men de er under regjeringen, og alt vi har gjort så langt er uvitenskapelig. ”

O'Keefe:  “Er du redd for at de kommer til å ta igjen mot deg?”

O'Malley:  “Ja. Jeg er en føderal ansatt. Hvilke andre føderale ansatte ser du komme ut? ”

O'Keefe:  “Men du tror på Gud.”

O'Malley:  “Amen. På slutten av dagen handler det om helsen din, og du kan aldri få det tilbake – og om din frihet, og om å leve i et fredelig samfunn, og jeg sier nei. Nei. Dette er åsen som jeg skal dø på. ”

Project Veritas oppfordrer flere modige varslere som O'Malley til å komme med informasjon om COVID -vaksinen ved å sende en e  -post til VeritasTips@protonmail.com .

Flere videoer som avslører offentlige helsebyråer og farmasøytiske selskaper vil bli utgitt av Project Veritas umiddelbart. Klikk her for å motta disse kommende videoene direkte i innboksen din  .

Kilder: ProjectVeritas.com ; YouTube.comNBA -Stjerner Kreves Ikke For Å Ta Covid -Vaksiner – Akkurat Som Medlemmer Av Kongressen Og Deres AnsatteForrige InnleggSatanisme Powerpoint -Lysbilde Presentert For Den Amerikanske Hæren: ‘Hvor Mange Barn Har Blitt Ofret Til Satan For Vaksinen?'Neste Innlegg

Relaterte Artikler

satanisme powerpoint slide presentert for oss hæren "hvor mange barn har blitt ofret til satan for vaksinen?"

SATANISMEVAKSINER

Satanisme Powerpoint -Lysbilde Presentert For Den Amerikanske Hæren: ‘Hvor Mange Barn Har Blitt Ofret Til Satan For Vaksinen?'

HAF21. September 2021

nba -stjerner vil ikke bli pålagt å ta covid -vaksiner - akkurat som medlemmer av kongressen og deres ansatte

KORONAVIRUSVAKSINER

NBA -Stjerner Kreves Ikke For Å Ta Covid -Vaksiner – Akkurat Som Medlemmer Av Kongressen Og Deres Ansatte

HAF20. September 2021

uttar pradesh, india google covid statistikk

KORONAVIRUSHELSEVESEN

Eksplosiv! India-Staten På 241 Millioner Mennesker Erklærte COVID-Fri Etter At Regjeringen Promoterer Ivermectin

HAF19. September 2021

nesten alle covid -tilfeller på offentlige videregående skoler som forekommer i "fullstendig vaksinerte" studenter

KORONAVIRUSNYHETERVAKSINER

Nesten Alle Covid -Tilfeller På Offentlige Videregående Skoler Som Forekommer Hos “Fullt Vaksinerte” Studenter

HAF19. September 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.