Tusenvis av fosterdødsfall og skader er nå rapportert etter COVID-19 injeksjoner av gravide kvinner

av Brian Shilhavy
Editor, Health Impact News

Det har nå vært 1 614 registrerte fosterdødsfall etter injeksjoner av gravide kvinner i VAERS ( Vaccine Adverse Event Reporting System)  fra 9/10/2021. ( Kilde .)

Alle erkjenner og er enige om at VAERS er sterkt underrapportert, men nå har vi en ekspertanalyse om hvor lite rapporterte bivirkninger er fra Dr. Jessica Rose . Hennes konservative estimat basert på en grundig analyse av dataene er at hendelsene registrert i VAERS må multipliseres med X41.

Det ville bety at et konservativt estimat av det sanne antallet fosterdødsfall ville være 66 174 når mødrene deres injiseres med et COVID-19-skudd.

I tillegg til fosterdødsfall, vet vi også at det er 96 registrerte tilfeller der et barn som ble ammet ble skadet etter at ammende mor tok et COVID-19-skudd. ( Kilde .)

Igjen, hvis vi multipliserer dette tallet med X41, vil et konservativt estimat være omtrent 3 936 bivirkninger hos spedbarn som blir ammet når mødrene deres injiseres.

To av dem resulterte i at det ammede barnet etter at ammende mor ble injisert.

VAERS  rapport-ID 1532154  ble tilsynelatende arkivert av moren, en 36 år gammel kvinne fra New Mexico:

17. juli døde babyen min.

Jeg hadde ammet den 6 uker gamle babyen min da jeg mottok den første -vaksinen 4. juni 2021.

Han ble veldig syk med høy feber ca 2 uker etter at jeg fikk den første Pfizer -vaksinen 21. juni. Han ble behandlet i 2 uker med IV -antibiotika for en antatt bakteriell infeksjon.

Imidlertid fant de aldri noen spesifikke bakterier, og kalte diagnosen hans for kulturnegativ sepsis. På slutten av sykehusoppholdet testet han positivt for rhinovirus.

Etter 14 dagers antibiotikakur var han hjemme i en uke, men viste merkelige (f.eks. Hovent øyelokk, merkelige utslett, oppkast).

Jeg tok ham tilbake til sykehuset 15. juli, hvor han presenterte det de kalte en atypisk Kawasaki sykdom.

Han døde kort tid etter blodpropper i de sterkt betente arteriene.

Jeg er nysgjerrig på om piggproteinet kunne ha gått gjennom morsmelken og forårsaket en inflammatorisk respons hos barnet mitt.

De sier at Kawasakis sykdom viser seg på samme måte som det multisysteminflammatoriske syndromet hos barn som de ser etter infeksjoner etter Covid. (Babyen min hadde også uvanlige fødselsforhold, da han ble født i 37 uker, utløst av en blindtarmsbetennelse hos mor.)

Men hvis de vet at antistoffer går gjennom morsmelken som en god ting, hvorfor skulle ikke piggproteinet også gå gjennom morsmelken og potensielt forårsake problemer. ( Kilde .)

Den andre ammende spedbarnsdøden er  VAERS -sak 1166062,  som viser  trombotisk trombocytopenisk Purpura  som et av symptomene. Trombotisk Trombocytopen Purpura er en sjelden blodsykdom der det dannes blodpropper i små blodkar i hele kroppen.

Pasienten mottok andre dose Pfizer - 17. mars 2020 mens han var på jobb. 18. mars 2020 hennes fem måneder gamle ammede spedbarn utviklet utslett og var innen 24 timer trøstelig, nektet å spise og utviklet feber.

Pasienten brakte babyen til lokal legevakt der vurderinger ble utført, blodanalyse avslørte forhøyede leverenzymer. Spedbarn ble innlagt på sykehus, men fortsatte å avvise og døde.

Diagnose av TTP. Ingen kjente allergier. Ingen nye eksponeringer bortsett fra mors vaksinasjon dagen før. ( Kilde .)

Forrige uke lastet noen fra Storbritannia opp en video av et nyfødt som angivelig led av virkningene av et COVID-19-skudd moren ble tvunget til å ta mot hennes vilje som en betingelse for å ha babyen på sykehuset.

“Niesen min fikk sitt andre barn i forrige måned, og gjennom hele svangerskapet motsto hun å bli vaksinert. En måned før babyen ble født, ble hun fortalt at hun ville trenge keisersnitt, og sykehuset og legene insisterte på at de ikke ville slippe henne inn på sykehuset med mindre hun hadde jabben.

Med et slikt press og bekymring for babyens helse, følte hun seg tvunget til å følge og ta COVID -skuddet. Nå er babyen på sykehuset, har ukontrollerbare periodiske ‘rystelser' som forverres og trenger en hjerneskanning da de ikke kan forstå hva som forårsaker dette????

Hver som er utført har kommet tilbake negativ, så de blir overført til sykehuset i Great Ormond Street for å gjøre ytterligere undersøkelser. “

Dette er fra vår Bitchute -kanal . Det er også på vår Rumble -kanal .

https://www.bitchute.com/embed/ZrYoJmKVrPgO/

Kommenter denne artikkelen på HealthImpactNews.com .

Se også :

COVID-19 “Vaksine” -liste

STUDIE: Regjeringens egne data avslører at minst 150 000 sannsynligvis DØDE i USA etter COVID-19-vaksiner

Fullstendig vaksinert konto for 74% av dødsfallene av Covid-19 i sommerbølgen i Storbritannia i henhold til siste Public Health England-rapport

Lokal Detroit -TV ber om historier om uvaksdød død av COVID – Får over 180 000 svar på vaksine skadet og død i stedet

24 526 dødsfall 2317 495 skader etter COVID -skudd rapportert i EUs database for bivirkninger

Tenåringer 50X mer sannsynlig å få hjertesykdom etter COVID -skudd enn alle andre FDA -godkjente vaksiner kombinert i 2021 – CDC innrømmer at det er sant, men anbefaler det fortsatt

Foruten fosterdød, dør ammende babyer og blir syke etter mødres COVID -skudd

Militære medlemmer dør og lider av lamslående effekter av vaksinasjoner mot COVID

CDC: Tenåringer injisert med COVID -skudd har 7,5 X flere dødsfall, 15 X flere funksjonshemminger, 44 X flere sykehusinnleggelser enn alle FDA -godkjente vaksiner i 2021

COVID -skudd dreper og lamslår tenåringer i rekordmange tall – Små barn er neste

Se hele listen over tragiske dødsfall og skader her!

Se også :

Forstå tiden vi lever gjennom

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.