Eksplosiv! India-Staten På 241 Millioner Mennesker Erklærte COVID-Fri Etter At Regjeringen Promoterer Ivermectin

19. September 2021

Staten Uttar Pradesh i India, som har tilsvarende to tredjedeler av USAs befolkning, har blitt erklært COVID-fri, kunngjorde statsregjeringen i forrige uke. Det er ikke flere aktive tilfeller av koronavirus i de 33 distriktene i Uttar Pradesh , som har en befolkning på 241 millioner mennesker.

“Totalt sett har staten totalt 199 aktive saker, mens positivitetsraten kom ned til under 0,01 prosent. Gjenopprettingsraten er i mellomtiden forbedret til 98,7 prosent, ” rapporterte Hindustan Times .uttar pradesh, india google covid statistikk

Kreditt: Google COVID -statistikk

Hvordan er det at Uttar Pradesh har kommet seg helt etter COVID til tross for at bare 5,8% av befolkningen har blitt fullstendig vaksinert , sammenlignet med USA som har 54% fullstendig vaksinert ?

Svaret er sannsynligvis på grunn av regjeringens tidlige bruk og distribusjon av ivermektin til innbyggerne.

Fra Indian Express :

” Uttar Pradesh var den første staten i landet som introduserte profylaktisk og terapeutisk bruk av Ivermectin i stor skala . I mai-juni 2020 administrerte et team på Agra, ledet av Dr. Anshul Pareek, Ivermectin til alle RRT-teammedlemmer i distriktet på eksperimentell basis. Det ble observert at ingen av dem utviklet til tross for at de var i daglig kontakt med pasienter som hadde testet positivt for viruset, sier Uttar Pradesh statlige overvåkingsoffiser Vikssendu Agrawal.

Han la til at basert på funnene fra Agra sanksjonerte statlige myndigheter bruken av Ivermectin som en profylaktisk behandling for alle kontaktene til Covid -pasienter og senere godkjente administrering av terapeutiske doser for behandling av slike pasienter.

Han hevdet at rettidig introduksjon av Ivermectin siden den første bølgen har hjulpet staten med å opprettholde en relativt lav positivitet til tross for den høye befolkningstettheten , sa han: «Til tross for at vi er staten med den største befolkningsbasen og en høy befolkningstetthet, har vi opprettholdt en relativt lav positivitetsrate og tilfeller per million innbyggere. ”

Han sa at bortsett fra aggressiv kontaktsporing og overvåking, kan lavere positivitet og tilskrives den store bruken av Ivermectin-bruk i staten , og la til at stoffet nylig har blitt introdusert i den nasjonale protokollen for behandling og behandling av Covid . “Når den andre bølgen har avtatt, ville vi gjennomføre vår egen undersøkelse ettersom det har kommet en mengde bevis som kan underbygge vår tids bruk av Ivermectin fra selve den første bølgen,” sa Vikasendu til Indian Express. “

Man skulle tro at Verdens helseorganisasjon, Big Pharma , de vanlige mediene og Dr. Anthony Fauci ville bli overlykkelig over denne utviklingen at ivermektin utvilsomt redder liv.

Men ikke tro på at de feirer det, for det ville skade deres bunnlinjer for profitt og kraft fra deres eksperimentelle og ineffektive .

Derfor har de smeltet over ivermektin etter at Joe Rogan vellykket brukte det til å behandle COVID -infeksjonen hans tidligere denne måneden .

Kilde: InfoWars.com / Referanser: HindustanTimes.com ; IndianExpress.comNesten Alle Covid -Tilfeller På Offentlige Videregående Skoler Som Forekommer Hos “Fullt Vaksinerte” StudenterForrige Innlegg

Relaterte Artikler

nesten alle covid -tilfeller på offentlige videregående skoler som forekommer hos 'helt vaksinerte' studenter

KORONAVIRUSNYHETERVAKSINER

Nesten Alle Covid -Tilfeller På Offentlige Videregående Skoler Som Forekommer Hos “Fullt Vaksinerte” Studenter

HAF19. September 2021

fda vaksine hørselsinjeksjoner dreper mer enn å spare

KORONAVIRUSVAKSINER

Bombskall Vitnesbyrd Fra FDA -Vaksinehørsel: Injeksjoner Dreper Flere Enn Å Spare Og Kjøre Varianter

HAF19. September 2021

sveitsiske borgere gjør opprør - de installerer bord ute foran barer og restauranter for å ignorere vax -pass

KORONAVIRUSVAKSINER

Sveitsiske Borgere Gjør Opprør – De Installerer Bord Utenfor Barer Og Restauranter For Å Ignorere Vax -Pass

HAF18. September 2021

lokal detroit tv ber om historier om ikke -voksen som dør av covid - får i stedet over 180 000 svar fra vaksine skadet og død i stedet

KORONAVIRUSVAKSINER

Lokal TV I Detroit Ber Om Historier Om Uvaksdød Død Av COVID – Får Over 180 000 Svar På Vaksine Skadet Og Død I Stedet

HAF17. September 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.