Nesten Alle Covid -Tilfeller På Offentlige Videregående Skoler Som Forekommer Hos “Fullt Vaksinerte” Studenter

19. September 2021

Vi fortsetter å bli fortalt at ekstra-autoritære tiltak må påtvinges nasjonens offentlige skolebarn med tvang for å holde Wuhan-koronaviruset (Covid-19) i sjakk. Men en av dem, Fauci Flu -skudd, gjør elevene sykere enn noen gang før .

nesten alle covid -tilfeller på offentlige videregående skoler som forekommer hos 'helt vaksinerte' studenter

Ifølge de siste dataene fra Illinois forekommer et overveldende flertall av nye “tilfeller” av kinesisk virus hos ” fullt vaksinerte ” studenter som brettet opp ermene i lydighet mot guvernør JB Pritzker og Biden White House. Bare en liten brøkdel av nye tilfeller forekommer hos de “uvaksinerte.”

Hele 82 prosent av de nye tilfellene av Wuhan -influensa er fullt vaksinerte barn som ble fortalt av sine overordnede og regjeringen at injeksjon ville holde dem “trygge” mot trusselen fra kinesiske bakterier. Det viser seg at denne påstanden var løgn.

Les også: Lokal Detroit TV ber om historier om uvoksende døende av COVID – får over 180 000 svar på vaksine skadet og død i stedet .

Gov. Pritzker hadde tidligere beordret gjennom et “mandat”, som ikke er lov, at alle offentlige skoleelever og ansatte i Illinois mottar alle doser av den kinesiske influensajabben som en betingelse for å få utdanning og forbli ansatt. Mange av dem adlød, men noen gjorde det ikke.

De som trosset regjeringens fascistiske ordrer, klarer seg nå fint, mens deres lydige kolleger har ødelagt immunsystem som gjør dem utsatt for infeksjon, slik man nå ser.

Skoler I Illinois Krever Nå “90 Prosent Eller Høyere” Vaksineoverholdelse For Å Oppnå “Flokkimmunitet”

Nå som det utvilsomt er åpenbart at “vaksinene” ikke har klart å gjøre det vi ble fortalt at de ville gjøre, dobler de offentlige skolene i Illinois seg med å påstå at “Delta -varianten” er skylden.

“Tidligere i pandemien var det overordnede målet for å nærme oss flokkimmunitet 70 prosent av vår befolkning fullstendig vaksinert,” kunngjorde en skole.

“Imidlertid har Delta -varianten endret ligningen. I henhold til vår siste veiledning, bør vi sikte på en fullt vaksinert hastighet på nærmere 90 prosent eller høyere. ”

Så, for å fikse problemene forårsaket av jabs, må flere mennesker få nevnte jabs, ifølge Illinois offentlige skoler. Dette er folkeskolens “logikk “.

Jo flere som blir vaksinert, jo mer sykdom sprer seg. Og likevel vil offentlige skoler i Illinois bare beholde marerittet ved å skyve skuddene på alle gjenværende friske mennesker som ikke har bukket under for å bli injisert.

Children’s Health Defense (CHD) prøver å sette rekorden rett ved å advare alle som vil lytte til at de verste utbruddene skjer i områder av verden som Illinois hvor jabbene blir presset mest aggressivt.

“Storbritannia er blant de mest vaksinerte landene i verden, men det opplever en tredje bølge av koronavirusinfeksjoner som angivelig hovedsakelig skyldes spredningen av Delta -varianten av viruset,” kunngjorde CHD.

“Andre sterkt vaksinerte land som Israel opplever også en ny bølge av koronavirusinfeksjoner på grunn av Delta -varianten.”

Når vi snakker om Israel, er det store flertallet av de nye tilfellene der også i “fullt vaksinert”, akkurat som det er tilfellet på offentlige skoler i Illinois. Når vil folk endelig våkne til sannheten om at jabbene er sykdommen?

“Er det ikke morsomt hvor få ungdommer som ble syke før jabben, og nå som de tvinger folk til å ta den, løper WuFlu flau gjennom skolene sammen med stadig flere vaksineskader og dødsfall,” spurte en kommentator på LifeSiteNews. “Hvor mange flere må dø før verden våkner?”

“Overraskelse, overraskelse, overraskelse: De prøver virkelig å drepe oss alle,” skrev en annen.

Av Ethan Huff, NaturalNews.comBombskall Vitnesbyrd Fra FDA -Vaksinehørsel: Injeksjoner Dreper Flere Enn Å Spare Og Kjøre VarianterForrige Innlegg

Relaterte Artikler

fda vaksine hørselsinjeksjoner dreper mer enn å spare

KORONAVIRUSVAKSINER

Bombskall Vitnesbyrd Fra FDA -Vaksinehørsel: Injeksjoner Dreper Flere Enn Å Spare Og Kjøre Varianter

HAF19. September 2021

sveitsiske borgere gjør opprør - de installerer bord ute foran barer og restauranter for å ignorere vax -pass

KORONAVIRUSVAKSINER

Sveitsiske Borgere Gjør Opprør – De Installerer Bord Utenfor Barer Og Restauranter For Å Ignorere Vax -Pass

HAF18. September 2021

lokal detroit tv ber om historier om ikke -voksen som dør av covid - får i stedet over 180 000 svar fra vaksine skadet og død i stedet

KORONAVIRUSVAKSINER

Lokal TV I Detroit Ber Om Historier Om Uvaksdød Død Av COVID – Får Over 180 000 Svar På Vaksine Skadet Og Død I Stedet

HAF17. September 2021

24 526 dødsfall 2317 495 skader etter covid -skudd rapportert i EUs database over bivirkninger

KORONAVIRUSVAKSINER

24 526 Dødsfall 2317 495 Skader Etter COVID -Skudd Rapportert I EUs Database For Bivirkninger

HAF17. September 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.