Ståa i Norge! Egne betraktninger!

 De setter folk opp mot hverandre. Det er deres våpen. Nå er det såpass mange som har tatt vaksina og er på terroristenes side slik at de kan foreta seg hva som helst. Nå er det barn ned til 12 år som skal “taes”(fordi de har fått mesteparten av foreldrene på sin side og spesiellt foreldre i aldersgruppen 40-50 år). Ut fra hvajeg leser av div nettsider verden over så er disse terroristene hva de formidler direkte løgner! Når de forsiktig blir tatt i løgner så skylder de på deres modeller. Mao folk blir informert basert på modeller. Det samme skjer ang klimakrisen der vitenskapen og NASA/CIA er betalt av de kriminelle(Deep State). Det samme skjer her. Stortingspolitikerne er nyttige idioter for de som står bak. Folk er så hjernevaska at de ikke skjønner hva som foregår. Folk kommer til å ende opp som zombier etterhvert som STATAN med Deep State fortsetter med sin fremdrift av Agendaen. Erna Solberg fniser av at NWO er en virkelighet og at man ender opp med en verdensregjering og at World Economic Forum vil det samme. Det er ikke første gang dette individet juger for folket. Det gjorde hun og før hun underskrev Migrasjonsavtalen(Marakesh). Hun sa i intervju at den ikke var/er forpliktende/bindende. I samtlige 23 kapitler i avtalen står det i første setning. WE COMMIT og oversatt betyr det VI FORPLIKTER ! Folk vil de neste 2 årene bli fange i eget “land” og Martial Law vil bli innført innen året er omme. Sann mine ord!

Legg igjen en kommentar