Portugal Og Nå Sverige Forbød Reisende Fra Israel, Den Mest Vaksinerte Nasjonen På Jorden

6. September 2021

Etter Portugal har nå Sverige blitt den andre europeiske nasjonen som har utestengt reisende fra den mest vaksinerte nasjonen Israel. Sverige forbød også innreise av borgere fra USA, Kosovo, Libanon, Montenegro og Nord -Makedonia.

Portugal og nå Sverige utestengt reisende fra Israel, den mest vaksinerte nasjonen på jorden

Sverige ble det andre EU-landet som forbød israelske innbyggere å komme inn på grunn av en økning i COVID-19-tilfeller i Israel, til tross for at landet er et av de mest vaksinerte landene i verden.

Portugal ble onsdag det første EU -landet som forbød reiser fra Israel på grunn av en økning i sakene . Begge landene følger EUs anbefaling om å fjerne Israel fra listen over grønne land.

Sverige forbød også innreise av borgere fra USA, Kosovo, Libanon, Montenegro og Nord -Makedonia.

Innenriksminister Mikael Damberg sa til nyhetsbyråene at de kraftige økningene i COVID-19-tilfeller i Israel, USA og andre land er årsaken til at de ble fjernet fra Sveriges unntak fra reiseforbud. Til tross for Israels massevaksinasjonskampanje, har viruset fortsatt å spre seg, sa Damberg.

Tidligere i april publiserte den israelske folkekomiteen (IPC), et sivilt organ bestående av ledende israelske helseeksperter, sin rapport om  Pfizer -vaksinens bivirkninger som indikerer skade på nesten alle systemer i menneskekroppen .

GreatGameIndia  advarte den gang om at funnene fra IPC var ekte, så var Pfizer -vaksinen knyttet til flere dødsfall i Israel enn AstraZenecas i hele Europa.

Nå er den enorme bølgen av COVID-19-infeksjoner i Israel, et av de mest vaksinerte landene på jorden, intet mindre enn en katastrofe. Vaksinakrisen i  Israel  bør være en advarsel til resten av verden.

Ifølge en pressemelding fra den svenske regjeringen vil den gjeninnføre et reiseforbud mot Israel, USA og andre land fra og med 6. september.

– Når det gjelder utenlandske statsborgere som reiser til Sverige fra USA, Israel, Kosovo, Libanon, Montenegro og Nord -Makedonia fra 6. september, er det bare de som omfattes av et annet unntak fra innreiseforbudet som kan komme inn i Sverige, heter det i meldingen.

“Dette kan angå utenlandske statsborgere som har oppholdstillatelse i Sverige, har særlig presserende behov eller som skal utføre viktige funksjoner, og som også kan presentere en negativ COVID-19-test.

Det negative COVID-19-testresultatet kan ikke være eldre enn 48 timer. Dette kravet gjelder for utenlandske borgere på 18 år og eldre, med visse unntak. ”

Den svenske regjeringen sa at den følger EUs retningslinjer for fjerning av disse landene fra sin sikre reiseliste, og den sa at direktivet vil bli revidert på et senere tidspunkt.

30. august fjernet EU unionen, Israel, Kosovo, Libanon, Montenegro, Nord -Makedonia og andre fra sin sikre reiseliste. Listen er ikke bindende, og land står fritt til å bestemme sin egen grensepolitikk.

“Ikke-essensielle reiser til EU fra land eller enheter som ikke er oppført i vedlegg I, er underlagt midlertidige reisebegrensninger. Dette berører ikke muligheten for medlemsland til å oppheve den midlertidige restriksjonen på ikke-essensielle reiser til EU for fullt vaksinerte reisende, “sa EU i en uttalelse den gang.

Selv om Israel er et av de mest vaksinerte landene på jorden mot COVID-19, øker tilfellene. Den lille nasjonens syv-dagers gjennomsnitt for COVID-19-infeksjoner mandag var over 1000 per million mennesker, noe som er dobbelt så mange som man ser i USA og Storbritannia, ifølge Oxford University’s Our World in Data.

Kilde: GreatGameIndia.comDr. David Martin Slipper Bombe: FDA Har Bare Godkjent En COVID-19-Vaksine Som IKKE Eksisterer På Det Amerikanske MarkedetForrige InnleggBig Brother Australia: Du Har 15 Minutter Til Å Ta En Selfie Og Sende Den Til RegjeringenNeste Innlegg

Relaterte Artikler

du har 15 minutter til å ta et bilde av deg selv og sende tekst til regjeringen

STOREBRORKORONAVIRUSPOLITISTATTYRANNI

Big Brother Australia: Du Har 15 Minutter Til Å Ta En Selfie Og Sende Den Til Regjeringen

HAF6. September 2021

dr.  david martin fda godkjente en covid 19 -vaksine som ikke eksisterer

KORONAVIRUSVAKSINER

Dr. David Martin Slipper Bombe: FDA Har Bare Godkjent En COVID-19-Vaksine Som IKKE Eksisterer På Det Amerikanske Markedet

HAF6. September 2021

pfizer å 'kreve' to ganger daglig covid pille sammen med vaksiner

KORONAVIRUSVAKSINER

Pfizer Skal ‘Kreve’ To Ganger Om Dagen COVID-Pille Sammen Med Vaksiner

HAF5. September 2021

det er på tide å slutte å terrorisere barna våre

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSGLOBAL WARMING HOAXKRIG MOT BARN

Det Er På Tide Å Slutte Å Terrorisere Barna Våre

HAF4. September 2021

Legg igjen en kommentar