Big Brother Australia: Du Har 15 Minutter Til Å Ta En Selfie Og Sende Den Til Regjeringen

September 2021

Den australske regjeringen tester en app for å håndheve sine karantene -regler. Staten vil sende tekstmeldinger til folk tilfeldig, og deretter vil de ha 15 minutter på seg til å ta et bilde av ansiktet deres og sende tekst til regjeringen . Skulle de mislykkes, blir den lokale politiavdelingen sendt for å følge opp personlig.

du har 15 minutter til å ta et bilde av deg selv og sende tekst til regjeringen

Regjeringen i Sør -Australia, en av landets seks stater, utviklet og tester nå en app som Orwellian som hvilken som helst i den frie verden for å håndheve sine karantene -regler.

Tilbakevendende reisende som setter karantene hjemme, blir tvunget til å laste ned en app som kombinerer ansiktsgjenkjenning og geolokalisering.

Staten vil sende dem tekst tilfeldig, og deretter vil de ha 15 minutter til å ta et bilde av ansiktet deres på stedet de skal være, rapporterte The Atlantic .

Skulle de mislykkes, blir den lokale politiavdelingen sendt for å følge opp personlig.

“Vi forteller dem ikke hvor ofte eller når de tilfeldigvis må svare innen 15 minutter,” forklarte premier Steven Marshall .

“Jeg tror hver sør-australier burde føle seg ganske stolt over at vi er den nasjonale piloten for den hjemmebaserte karantene-appen.”

Andre stater reduserte også innbyggernes frihet i sikkerhetens navn. Staten Victoria kunngjorde portforbud og suspenderte parlamentet for viktige deler av pandemien.

“For å sette dette i en sammenheng, satt føderale og statlige parlamenter under både verdenskrig og den spanske influensa, og portforbud har aldri blitt pålagt,” sa forskeren John Lee i en artikkel for Brookings Institution .

“Som svar på et spørsmål om han hadde gått for langt med å innføre portforbud (unngikk spørsmålet om hvorfor et portforbud var nødvendig når ingen annen stat hadde et), svarte den viktorianske premier Daniel Andrews: ‘det handler ikke om menneskerettigheter . Det handler om menneskeliv. ‘»

Imidlertid innrømmet Dan Andrews tidligere at den syv dager lange stengningen i Australia ikke var basert på vitenskap, men en løgn om at COVID-19 ble funnet i avløpsvann :https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1423167472551677957&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2021%2F09%2Fbig-brother-australia-selfie-tyranny.html&theme=light&widgetsVersion=e1ffbdb%3A1614796141937&width=550px

Jeg tror dette er det perfekte tidspunktet for å lese George Orwells dystopiske roman 1984 , og forstå at det er dit våre tyranniske regjeringer tar oss, hvis vi tillater det. Som alltid, aldri glem “elite” -familiene som gjemmer seg bak forhenget (sammen med tjenestefolkene deres, som George Soros, Rockefellers eller Bill Gates ).https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-1&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1423591912129241092&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2021%2F09%2Fbig-brother-australia-selfie-tyranny.html&theme=light&widgetsVersion=e1ffbdb%3A1614796141937&width=550pxhttps://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-2&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1423835943476203524&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2021%2F09%2Fbig-brother-australia-selfie-tyranny.html&theme=light&widgetsVersion=e1ffbdb%3A1614796141937&width=550px

I mellomtiden tvinger en offentlig skole i Washington  uvaksinerte studenter til å bruke ankelmonitorer  uten foreldrenes samtykke.

I følge Mississippi Health Office kan  pasientene på COVID-19 som nekter å isolere seg selv bli bøtelagt på 5000 dollar og til og med sendt til 5 års fengsel  eller begge deler.

Som GreatGameIndia rapporterte tidligere, vil studenter ved Connecticuts Quinnipiac University bli  bøtelagt med opptil $ 2 275 og miste internettilgang  hvis de ikke overholder universitetets COVID-19-vaksinasjonsretningslinjer.

Kilde: GreatGameIndia.comPortugal Og Nå Sverige Forbød Reisende Fra Israel, Den Mest Vaksinerte Nasjonen På JordenForrige Innlegg

Relaterte Artikler

Portugal og nå Sverige utestengt reisende fra Israel, den mest vaksinerte nasjonen på jorden

KORONAVIRUSVAKSINER

Portugal Og Nå Sverige Forbød Reisende Fra Israel, Den Mest Vaksinerte Nasjonen På Jorden

HAF6. September 2021

dr.  david martin fda godkjente en covid 19 -vaksine som ikke eksisterer

KORONAVIRUSVAKSINER

Dr. David Martin Slipper Bombe: FDA Har Bare Godkjent En COVID-19-Vaksine Som IKKE Eksisterer På Det Amerikanske Markedet

HAF6. September 2021

pfizer å 'kreve' to ganger daglig covid pille sammen med vaksiner

KORONAVIRUSVAKSINER

Pfizer Skal ‘Kreve’ To Ganger Om Dagen COVID-Pille Sammen Med Vaksiner

HAF5. September 2021

det er på tide å slutte å terrorisere barna våre

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSGLOBAL WARMING HOAXKRIG MOT BARN

Det Er På Tide Å Slutte Å Terrorisere Barna Våre

HAF4. September 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.