FN og vestlige myndigheter støtter sjokkerende vaksinemandater, krenker menneskelig kroppslig integritet og autonomi

“No Jab, No Job” Sykehusarbeidere protesterer: “2020: Heroes, 2021: sparket og arbeidsledig”

Av Carla SteaGlobal Research, 31. august 2021Region: Europa , USATema: Lov og rettferdighet , politistat og borgerrettigheter

Alle Global Research -artikler kan leses på 51 språk ved å aktivere rullegardinmenyen “Oversett nettsted” på det øverste banneret på hjemmesiden vår (stasjonær versjon).

Besøk og følg oss på Instagram på @crg_globalresearch.

.

***

Folk dør av mMRNA Covid -vaksinen.

Det er en verdensomspennende oppadgående trend i vaksinedød og skader. 

De siste offisielle tallene (30. august 2021) peker på omtrent: 

38 488 mRNA -vaksine rapportert og registrert dødsfall i EU, Storbritannia og USA (kombinert) og

6,3 millioner rapporterte “uønskede hendelser”.

Dette er de offisielle tallene. Mindre enn 10% av dødsfallene og skadene rapporteres. For vaksine -bivirkninger registreres og rapporteres omtrent en prosent av skadene.

Størrelsesorden for vaksinerelaterte dødsfall er MINST 380 000 for en samlet befolkning (EU, Storbritannia, USA) på 830 millioner.

Mest ubevisst er det faktum at FNs generalsekretær pålegger denne uprøvde og ofte dødelige vaksinasjonen for FNs ansatte, i strid med alle menneskerettighetserklæringer fra FN i hele historien.

***

25. august 2021 samlet mer enn tre tusen sykehusarbeidere, sanitetsarbeidere, MTA-arbeidere, lærere, kunstnere og politi seg på New Yorks rådhus for å protestere mot mandatet for Covid-19-vaksinen, som har vist seg å være utrygg, med mange fryktelige langsiktige “Bivirkninger” av vaksinen, flere dødsfall, dødelige, ofte kroniske hjerteskader, en “vaksine” som man frykter endrer både dna til vaksinerte, og som fremtiden vil vise, kan forårsake sterilitet. Ja, denne vaksinen vil redusere befolkningen.

Dette mandatet endrer forholdet mellom staten og den enkelte, ettersom slagordet “no jab, no job” truer levebrødet og livet til arbeidere i hele USA og alle land som krever en vaksine som gir enorme fortjenester for “Big Pharma”, nå garantert immunitet mot ansvar for de ofte dødelige konsekvensene av vaksinen. I følge britisk juridisk myndighet Francis Hoar , bryter dette mandatet Nürnberg -koden, Internasjonal menneskerettighetslov, Strasbourg European Court of Human Rights, og selvfølgelig Verdenserklæringen om menneskerettigheter.

FNs generalsekretær er adoptert

Mest ubevisst er det at FNs generalsekretær pålegger denne uprøvde og ofte dødelige vaksinasjonen for FNs ansatte, i strid med alle menneskerettighetserklæringer som FN har utarbeidet i hele sin historie.

FNs ansatte som nekter vaksinasjonen, trues med seks måneders permisjon UTEN lønn! 13. august utstedte FNs generalsekretær mandatkrav, som inkluderte:

“Vaksinasjonskrav for visse kategorier. Vaksinasjoner vil være påbudt for ansatte som utfører visse oppgaver og/eller visse yrkesgrupper ved UNHQ hvis funksjoner ikke tillater tilstrekkelig håndtering av eksponering … De ansatte som skal vaksineres, må motta den endelige dosen med vaksine senest 19. september 2021 …… Alle ansatte ved UNHQ for å ta hensyn til behovet for å beskytte hverandre, må rapportere sin vaksinasjonsstatus, inkludert gjennom EarthMed med umiddelbar virkning. ”

Hva skjedde med medisinsk personvern?

Although there is massive “major” media attempt to obscure the often lethal consequences of this vaccine, the enormous significance of the issues involved is indicated by the fact that every major media outlet in New York City was present at the August 25 demonstration, and quoted and televised many of the protest speeches by New York City teachers, sanitation workers, MTA workers, and other professional  and non-professional employees of public and private organizations.

CBS, NBC, AP, Channel 1, New York Post, News 4, er blant de mange mediene som dekker denne historiske protesten, oppvåkningen av den offentlige samvittigheten som de innbyggerne og arbeiderne som samfunnets faktiske funksjon er avhengig av, er rasende over at de blir redusert til løsøre av den såkalte regjeringen, og livene deres blir ufarlig satt i fare av myndighetene hvis lønn betales av skattene til disse arbeiderne: lærere, sanitetsarbeidere, politi, kunstnere og alle de uunnværlige kategoriene av arbeidere som samfunnet vil kollapse uten. Regjeringsarbeidere er offentlige ansatte, og bør ikke ha lov til å diktere livet til dem de tjener. Dette er glemt av disse såkalte “offentlige ansatte” som oppfører seg som en kombinasjon av parasitter og diktatorer.

Skjult i denne groteske travestikken av regjeringens “bekymring” for folkehelsen er den beryktede “svingdøren”, det faktum at myndighetene som er forpliktet til å garantere sikkerheten til denne vaksinen ofte i stedet, og konsekvent vokter overskuddet til den lukrative farmasøytiske industrien, “Big pharma”, ved å logge på lovbeskyttelse for fortjenesten fra “big pharma”, (som gir store kampanjebidrag til mange av disse regjeringsarbeiderne) og når regjeringspersonalet i NIH, FDA, WHO og den andre alfabetesuppen av offentlige etater som har til oppgave å beskytte offentligheten, (hvis skatt betaler lønnen), trekker seg fra statlig “tjeneste”, så får de garantert enorme lønninger som jobber for de private farmasøytiske selskapene. Disse regjeringspersonellene har åpenbart et stort insentiv til å sikre overskuddet fra “big pharma,

Denne bevisstløse ordningen er ikke ukjent av offentligheten for øvrig, som nå avslører mistillit og avsky over de grovt hykleriske motivene til dette regjeringsmandatet som risikerer å forårsake uopprettelig skade på livet deres, og muligens deres utidige død.

  • “NYPD Police Benevolent Association lover å saksøke hvis det er nødvendig med offiserer for å få Covid -vaksiner” med overskrift av Cory James fra CBS.
  • “De bruker oss som labrotter” sa City -ansatt Kim Williams i Queens. “
  • “Jeg tar ikke vaksinen,” sa MTA -togoperatør Evangaline Byars. “
  • “Vi har ikke de langsiktige bivirkningene eller risikoen ennå,” sa en av foreldrene.

Skolelærer Katherine Class i Brooklyn fortalte

“CBS Cory James hun sa opp jobben sin for en dag siden fordi hun nekter å bli tvunget til å få vaksinen.”

Ytterligere diskreditering av mandatkravet som forsøker å rettferdiggjøre dette dikteringen med det uredelige argumentet om at personen som vaksinerer beskytter andre, er det absolutt motsatte og nå anerkjente faktum at piggproteinet til vaksinasjonen har en “scatter” -komponent som faktisk SPRIDER infeksjonen til andre, og beskytter IKKE verken den vaksinerte personen mot et virulent “gjennombrudd” av covid -virusinfeksjonen, men faktisk setter de friske mennesker som ikke er vaksinert i fare, og infiserer dem ofte med sykdommen. Vaksinen er en superspreder. Men det er kanskje den underliggende intensjonen.

23. august 2021 publiserte The New York Times en artikkel med tittelen: “Et sykehus finner en usannsynlig gruppe som motsetter seg vaksinasjon: ITS -arbeidere”

“New York – Bevegelsen deres begynte diskret – bare en håndfull mennesker som kommuniserte på krypterte apper som WhatsApp og Signal. Men på bare dager hadde det ballonet ti ganger. Og i løpet av to uker hadde det blitt til en fullstendig offentlig protest, med folk som vinket med pikettegn for å fordømme innsatsen for å presse dem til å motta vaksiner mot koronavirus. Men dette var ikke bare noen vaksinemotstandere. De var sykepleiere, medisinske teknikere, smittevernere og annet personale som jobber på et sykehus på Statin Island, som har den høyeste graden av Covid-19-infeksjon i noen bydel i New York City. Utenfor Staten Island universitetssykehus i forrige uke, da forbipasserende biler og brannbiler tutet støttende, sang de ansatte ‘Jeg er ikke en labrotte!’ “” Yolanda Mozdzen, 43, en medisinsk assistent, var ivrig etter å være en av de første blant ansatte til få vaksinen. Men mindre enn fem minutter etter at hun fikk et skudd av Moderna -vaksinen i desember, spredte utslett seg over kroppen hennes, og hun begynte å få et anfall. Bivirkningen utløste en autoimmun lidelse, ifølge et brev fra legen hennes, og åtte måneder etter at hun mottok vaksinen, sa Mozdzen at hun fortsatt lider av plager, inkludert kortsiktig hukommelsestap og svimmelhet. Mozdzen sa at hun måtte kjempe for å få skikkelig kompensasjon. ‘Jeg ble igjen uten penger’, sa hun ……… .. Forrige uke sa Mozdzen opp jobben. ” Mozdzen sa at hun fortsatt lider av plager, inkludert kortsiktig hukommelsestap og svimmelhet. Mozdzen sa at hun måtte kjempe for å få skikkelig kompensasjon. ‘Jeg ble igjen uten penger’, sa hun ……… .. Forrige uke sa Mozdzen opp jobben. ” Mozdzen sa at hun fortsatt lider av plager, inkludert kortsiktig hukommelsestap og svimmelhet. Mozdzen sa at hun måtte kjempe for å få skikkelig kompensasjon. ‘Jeg ble igjen uten penger’, sa hun ……… .. Forrige uke sa Mozdzen opp jobben. ”

Lørdag 28. august var det en enorm fredelig demonstrasjon mot vaksinmandatet ved Columbus Circle i New York City, og deltakerne marsjerte i sentrum forbi Times Square, Herald Square og mot Battery Park.

Den 28. august fordømte enorme fredelige offentlige demonstrasjoner i to hundre byer i Frankrike vaksinemandatet og krevde autonomi for kroppen og livet.

I Berlin 28. august ble en enorm fredelig demonstrasjon mot vaksinemandatet møtt med politibrualiteit.

I Athen ble en enorm fredelig protestdemonstrasjon mot vaksinemandatet møtt av politivold.

Denne kvelden er det planlagt å holde en ny demonstrasjon på rådhuset som protesterer mot vaksinatmandatet.

“Arbeidere samler seg for medisinsk frihet #INGEN MANDATER”

1. september 2021 er det planlagt et nytt ekstremt viktig stevne fra kl. 11.00 til 13.00 på New York Presbyterian Weill Cornell Medical Center, med tittelen: “Heroes to Zeroes.” Dette rallyet, på 1300 York Avenue, East 69 Street @newyorkfreedomrally er ekstremt betydelig, fordi det signaliserer at forargelsen mot vaksinmandater når kjernen i det medisinske etablissementet, Cornell Medical Center, som utdanner de mest elite medisinske studentene og helsepersonell i USA, og er et av de mest prestisjefylte medisinske sentrene i verden. (Faktisk var Anthony Fauci utdannet ved Cornell Medical School).

Det indikerer at skepsis, vitenskapens essens, nå kan vi håpe nå de hittil dogmatiske holdningene til Covid, og dets såkalte “vaksiner” som det ikke er utført tilstrekkelig testing, eller de ofte dødelige konsekvensene av vaksinasjon studert. , eller til slutt til og med kjent eller forventet. FN er også til sin skam skyldig i denne dogmatiske holdningen, og minnes Vatikanet for 500 år siden da Galileo utfordret religiøst dogme, som han ble truet med å bli torturert til. Kort tid før hadde Giordano Bruno blitt brent levende på bålet etter pålegg fra paven, for å motsi Vatikanets dogme om at solen kretset rundt jorden. 500 år senere erkjente Vatikanet at deres dogme var falskt.

For to dager siden døde to mennesker i Japan umiddelbart etter å ha blitt vaksinert med Pfizer -vaksinen, noe som fikk den japanske regjeringen til å kreve tilbakekalling av store doser av Pfizer -vaksinen forurenset med et metallstoff, og sannsynligvis andre giftige komponenter. En ukrainsk mann døde av myokarditt umiddelbart etter å ha blitt vaksinert med Moderna -vaksinen. Og de store farmasøytiske selskapene har blitt garantert og forsikret fra ethvert ansvar som følge av skade som følge av deres vaksiner. De er beskyttet av kjennelser fra amerikanske myndigheter og andre organisasjoner, og big pharma kan ikke holdes ansvarlig eller ansvarlig for noe.

Man kan bare håpe at den voksende verdensomspennende harme mot vaksinemandater fortsetter og eskalerer til et punkt der det er tilstrekkelig kraftig til å tvinge retrett ved at vaksinediktaturet setter menneskelig art i fare med sin uvitenhet og arroganse- og grådighet.

*

Merknad til leserne: Klikk på delingsknappene over eller under. Følg oss på Instagram, @crg_globalresearch. Videresend denne artikkelen til e -postlistene dine. Krysspost på bloggen din, internettfora. etc.

Carla Stea er forskningsassistent for Center for Research on Globalization (CRG) og Global Research’s Correspondent ved FNs hovedkvarter, New York. 

Alle bildene i denne artikkelen er fra forfatteren

relaterte artikler

Kan vi stole på Amerikas COVID-19 vaksineskade-statistikk?

30. mars 2021

Massiv svindel ved rapportering av vaksinskader; Tilbaketrukne data, påstå at de er “trygge og effektive”

18. august 2021

Er det “vaksinerte” som sprer viruset til det “uvaksinerte”? Stigende sykehusinnleggelse av de “vaksinerte”?

30. august 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.