COVID-19-Pasienter Som Nekter Å Isolere Seg Selv Blir Sendt Til Fengsel I 5 År I Mississippi

24. August 2021.

I følge Mississippi Health Office kan pasientene på COVID-19 som nekter å selvisolere bli bøtelagt på 5000 dollar og til og med sendt til 5 års fengsel eller begge deler.

covid 19 pasienter som nekter å isolere seg selv vil bli sendt i fengsel i 5 år i Mississippi

Statens helseoffiser i Mississippi utstedte en isolasjonsordre mot COVID-19  på fredag, og fortalte folk at hvis de tester positivt for COVID-19 og nekter å isolere seg selv, kan de få bøter eller mulig fengsel.

I sin isolasjonsordre (les HER ) sa Mississippi State Health Officer Thomas Dobbs at folk må isolere seg hjemme når de blir klar over at de er smittet.

Det forventes at folk forblir hjemme i 10 dager etter at de har blitt syke eller testet positivt for COVID-19, uavhengig av om de er fullstendig vaksinert.

“En negativ test for COVID-19 er ikke nødvendig for å avslutte isolasjonen etter 10 dager, men du må være feberfri i minst 24 timer med forbedring av andre symptomer,” heter det i ordren.

I pålegget sto det at avslag på å adlyde kan inneholde flere bøter eller straff. Noen som nekter å følge ordre fra en helsepersonell kan få en bot på 500 dollar, opptil seks måneders fengsel eller begge deler.

Når en livstruende sykdom er involvert, kan imidlertid nektelsen å følge ordren inneholde bøter på opptil $ 5000, fem års fengsel eller begge deler.

Staten har slitt med en relativt lav vaksinasjonsrate – bare 37 prosent av befolkningen er fullstendig vaksinert, ifølge data fra Johns Hopkins University.

Som GreatGameIndia rapporterte tidligere, vil studenter ved Connecticuts Quinnipiac University bli  bøtelagt med opptil $ 2 275 og miste internettilgang  hvis de ikke overholder universitetets COVID-19-vaksinasjonsretningslinjer.https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1425107394074402819&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2021%2F08%2Fcovid-19-patients-who-refuse-to-self-isolate-will-be-sent-to-jail-for-5-years-in-mississippi.html&theme=light&widgetsVersion=e1ffbdb%3A1614796141937&width=550px

I mellomtiden har  fransk vaksinepoliti  begynt å patruljere gatene i Paris for å håndheve et viruspass og slå bøter så høyt som 9 000 euro.

Kilde: GreatGameIndia.com  / Referanse: MSDH.ms.govSverget Erklæring Fra Nobelprismottaker Luc A. Montagnier Forelagt Den Internasjonale Straffedomstolen Påståtte Myndigheter Medvirker Til Folkemord Og Forbrytelser Mot MenneskehetenForrige InnleggFDA Gir Full Godkjenning Til Pfizer COVID-19 Jab Etter 1,5+ Millioner Skader Og 9 000 Registrerte VaksinedødsfallNeste Innlegg

Relaterte Artikler

fda gir full godkjenning til pfizer covid 19 jab etter 1,5+ millioner skader og 9k+ registrerte vaksinedødsfall

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

FDA Gir Full Godkjenning Til Pfizer COVID-19 Jab Etter 1,5+ Millioner Skader Og 9 000 Registrerte Vaksinedødsfall

HAF24. August 2021

edserklæring fra prof.  luc a.  montagnier forelagt den internasjonale straffedomstolen med påstand om at regjeringene er medskyldige i folkemord og forbrytelser mot menneskeheten

KORONAVIRUSAVFOLKNINGTYRANNIVAKSINER

Sverget Erklæring Fra Nobelprismottaker Luc A. Montagnier Forelagt Den Internasjonale Straffedomstolen Påståtte Myndigheter Medvirker Til Folkemord Og Forbrytelser Mot Menneskeheten

HAF24. August 2021

bill gates aksjer pfizer biontech

BILL GATESKORONAVIRUSVAKSINER

Bill Gates Har Store Aksjer I Både Pfizer Og BioNTech – FOI Avslørte At Han Er Den Primære Grunnleggeren Av MHRA

HAF23. August 2021

Det australske rådet skjøt ly av hunder i stedet for å la frivillige samle dem, fordi ... covid

KORONAVIRUSNYHETER

Australian Council SHOT SHELTER HUNDS Døde I Stedet For Å La Frivillige Samle Dem, Fordi … Covid

HAF23. August 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.