Vaksinepolitiet begynner å patruljere gatene i Paris og slår fint opp til 9000 euro

10. august 2021

Fransk vaksinepoliti har begynt å patruljere gatene i Paris for å håndheve et viruspass og slå bøter så høyt som 9 000 euro.

Vaksinepolitiet begynner å patruljere gatene i Paris og slår fint opp til 9000 euro

Frankrike tok et stort skritt mandag og krever at folk viser en QR -kode som beviser at de har et spesielt viruspass før de kan nyte restauranter og kafeer eller reise med fly, tog eller buss over hele landet.

Med politikken nå i kraft, fanget en video fra Reuters -reporter Antony Paone Paris -politiet som gikk bord til bord i et utendørs sittegruppe og ba spisesteder om å lage et helsekort.https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?creatorScreenName=greatgameindia&dnt=true&embedId=twitter-widget-0&features=eyJ0ZndfZXhwZXJpbWVudHNfY29va2llX2V4cGlyYXRpb24iOnsiYnVja2V0IjoxMjA5NjAwLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwidGZ3X2hvcml6b25fdHdlZXRfZW1iZWRfOTU1NSI6eyJidWNrZXQiOiJodGUiLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwidGZ3X3NwYWNlX2NhcmQiOnsiYnVja2V0Ijoib2ZmIiwidmVyc2lvbiI6bnVsbH19&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1425107394074402819&lang=no&origin=https%3A%2F%2Fgreatgameindia.com%2Fvaccine-police-paris%2F&sessionId=147a6b4eb17155a45bd71c76379714b68347a23e&siteScreenName=greatgameindia&theme=light&widgetsVersion=1890d59c%3A1627936082797&width=550px

Spesialkortet utstedes til personer som er vaksinert mot , eller som har bevis på en nylig utvinning av viruset eller som nylig har fått en negativ . Tiltaket gjelder også turister som besøker landet.

De første kontrollene av politiet startet som et forebyggende tiltak i Paris på kafeer og restauranter der Pass Sanitaire er obligatorisk fra og med i dag. Straff på 135 euro fra neste uke, opptil 9 000 euro ved gjentatt lovbrudd.

Helsepasset – offisielt kjent som EU Digital Certificate – viser om en person har blitt vaksinert, mottatt et nylig negativt testresultat eller er blitt frisk. Alle over 12 år må også vise passet for å besøke en kino, museum, fornøyelsespark eller kultursenter fra 21. juli.

Hvem har egentlig fordel av vaksinepass?

Den største mottakeren av disse Vaccine Passport -prosjektene vil være den multinasjonale farmasøytiske industrien og ikke den vanlige mannen.

I tillegg til det, må de vanlige menneskene dele medisinske journaler for å bevise at de er skikket til å reise internasjonalt eller til og med se en film.

Den estimerte virksomheten disse farmasøytiske gigantene sikter mot er verdt 1,5 billioner dollar bare i 2021.

Så snart den nye amerikanske presidenten ble installert, ble det undertegnet en forretningsordre som påla nye reisebegrensninger og  begynne å teste muligheten for COVID-19 vaksinepass .

Selv Indias helseminister motsatte seg nylig ideen om vaksinepass i forkant av G7 -toppmøtet. Imidlertid har den indiske regjeringen stille ut retningslinjer for å  knytte vaksinesertifikatet mot COVID-19 til passet ditt .

På den annen side utarbeider guvernører fra mange amerikanske stater nå en juridisk struktur og signerer lover som  forbyr vaksinepass og obligatorisk vaksinasjon mot COVID-19 .

Guvernører fra Wyoming, South Carolina, Montana, South Dakota, Arizona, Idaho og Texas har utstedt pålegg om å forby vaksinepass mot Covid-19, mens North Dakota, South Carolina, Arkansas og Utah har vedtatt om mot vaksinepass.

Vaksinepassplan

De fleste av oss har bare hørt om ‘vaksinepass' etter pandemien, da forskjellige regjeringer begynte å understreke kravet om ‘vaksinepass' for å reise til andre land eller til og med for å gå til offentlige steder.

Imidlertid begynte planleggingen for å utføre  begrepet ‘vaksinepass' 20 måneder før utbruddet av pandemien .

Det disse veikartene snakker om, er ikke bare et dokument som vil begrense din adgang eller bevegelse til bestemte steder. Det de ser for seg er et helt COVID-økosystem, en fremtid hvor hvert eneste aspekt av livet ditt overvåkes og reguleres i henhold til disse Pharma Overlords luner og fancy.Vi trenger din for å fortsette vår uavhengige og undersøkende forskningsbaserte journalistikk om -truslene som menneskeheten står overfor. Ditt bidrag, uansett hvor lite det er, hjelper oss til å holde oss flytende. Vennligst vurder å støtte GreatGameIndia.

Støtt GreatGameIndia

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.