Vaksinepolitiet begynner å patruljere gatene i Paris og slår fint opp til 9000 euro

10. august 2021

Fransk vaksinepoliti har begynt å patruljere gatene i Paris for å håndheve et viruspass og slå bøter så høyt som 9 000 euro.

Vaksinepolitiet begynner å patruljere gatene i Paris og slår fint opp til 9000 euro

Frankrike tok et stort skritt mandag og krever at folk viser en QR -kode som beviser at de har et spesielt viruspass før de kan nyte restauranter og kafeer eller reise med fly, tog eller buss over hele landet.

Med politikken nå i kraft, fanget en video fra Reuters -reporter Antony Paone Paris -politiet som gikk bord til bord i et utendørs sittegruppe og ba spisesteder om å lage et helsekort.https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?creatorScreenName=greatgameindia&dnt=true&embedId=twitter-widget-0&features=eyJ0ZndfZXhwZXJpbWVudHNfY29va2llX2V4cGlyYXRpb24iOnsiYnVja2V0IjoxMjA5NjAwLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwidGZ3X2hvcml6b25fdHdlZXRfZW1iZWRfOTU1NSI6eyJidWNrZXQiOiJodGUiLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwidGZ3X3NwYWNlX2NhcmQiOnsiYnVja2V0Ijoib2ZmIiwidmVyc2lvbiI6bnVsbH19&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1425107394074402819&lang=no&origin=https%3A%2F%2Fgreatgameindia.com%2Fvaccine-police-paris%2F&sessionId=147a6b4eb17155a45bd71c76379714b68347a23e&siteScreenName=greatgameindia&theme=light&widgetsVersion=1890d59c%3A1627936082797&width=550px

Spesialkortet utstedes til personer som er vaksinert mot COVID-19, eller som har bevis på en nylig utvinning av viruset eller som nylig har fått en negativ test. Tiltaket gjelder også turister som besøker landet.

De første kontrollene av politiet startet som et forebyggende tiltak i Paris på kafeer og restauranter der Pass Sanitaire er obligatorisk fra og med i dag. Straff på 135 euro fra neste uke, opptil 9 000 euro ved gjentatt lovbrudd.

Helsepasset – offisielt kjent som EU Digital Certificate – viser om en person har blitt vaksinert, mottatt et nylig negativt testresultat eller er blitt frisk. Alle over 12 år må også vise passet for å besøke en kino, museum, fornøyelsespark eller kultursenter fra 21. juli.

Hvem har egentlig fordel av vaksinepass?

Den største mottakeren av disse Vaccine Passport -prosjektene vil være den multinasjonale farmasøytiske industrien og ikke den vanlige mannen.

I tillegg til det, må de vanlige menneskene dele medisinske journaler for å bevise at de er skikket til å reise internasjonalt eller til og med se en film.

Den estimerte virksomheten disse farmasøytiske gigantene sikter mot er verdt 1,5 billioner dollar bare i 2021.

Så snart den nye amerikanske presidenten ble installert, ble det undertegnet en forretningsordre som påla nye reisebegrensninger og  begynne å teste muligheten for COVID-19 vaksinepass .

Selv Indias helseminister motsatte seg nylig ideen om vaksinepass i forkant av G7 -toppmøtet. Imidlertid har den indiske regjeringen stille ut retningslinjer for å  knytte vaksinesertifikatet mot COVID-19 til passet ditt .

På den annen side utarbeider guvernører fra mange amerikanske stater nå en juridisk struktur og signerer lover som  forbyr vaksinepass og obligatorisk vaksinasjon mot COVID-19 .

Guvernører fra Wyoming, South Carolina, Montana, South Dakota, Arizona, Idaho og Texas har utstedt pålegg om å forby vaksinepass mot Covid-19, mens North Dakota, South Carolina, Arkansas og Utah har vedtatt lovforslag om forbud mot vaksinepass.

Vaksinepassplan

De fleste av oss har bare hørt om ‘vaksinepass’ etter pandemien, da forskjellige regjeringer begynte å understreke kravet om ‘vaksinepass’ for å reise til andre land eller til og med for å gå til offentlige steder.

Imidlertid begynte planleggingen for å utføre  begrepet ‘vaksinepass’ 20 måneder før utbruddet av pandemien .

Det disse veikartene snakker om, er ikke bare et dokument som vil begrense din adgang eller bevegelse til bestemte steder. Det de ser for seg er et helt COVID-økosystem, en fremtid hvor hvert eneste aspekt av livet ditt overvåkes og reguleres i henhold til disse Pharma Overlords luner og fancy.Vi trenger din støtte for å fortsette vår uavhengige og undersøkende forskningsbaserte journalistikk om Deep State -truslene som menneskeheten står overfor. Ditt bidrag, uansett hvor lite det er, hjelper oss til å holde oss flytende. Vennligst vurder å støtte GreatGameIndia.

Støtt GreatGameIndia

Legg igjen en kommentar