HOW THE OZONE LAYER IS DAMAGED BY IONOSPHERIC HEATER OPERATIONS

7 AUGUST 2021

Geoengineering Norway – Jan Winås  –  17. November 2020                           From Geoengineering Sweden – Posted on 2019-06-17 by  JM

Translated by Human Synthesis  – 7 Aug 2021

I videoen nedenfor forklarer The HAARP Report hvordan atmosfæren vår er ionisert på grunn av geo -ingeniørprogrammene som pågår.

HAARP -rapport:

D-laget av ionosfæren brukes til å manipulere troposfæren. Den naturlige ioniseringen i ionosfæren er ikke tilstrekkelig. For å utvide ioniseringen i ionosfæren, avgir fly tungmetaller (chemtrails). Tungmetallene reagerer med ionosfæren og styrker den. Utvidet ionisering betyr at ionosfæren kan brukes som et våpen. Ionosfæriske varmeovner brukes til å kontrollere jetstrømmen, spesielt over Stillehavet.

Tungmetaller styrker IONOS -sfæren

D-laget i ionosfæren eksisterer bare i løpet av dagen, og D-laget brukes av ionosfæriske varmeovner for å sende en luftstrøm ned til den øvre delen av jetstrømmen. Ozonlaget ødelegges av frie elektroner eller ioner fra D-laget. Ozonlaget er et tynt skall som sikrer at livet på jorden kan fortsette. Ozonlaget stopper den dødelige ultrafiolette strålingen som kommer fra solen. Uten ozonlaget ville ultrafiolett stråling nå jorden og drepe alt liv.

De ionosfæriske varmeovnene skaper høyt trykk i stratosfæren. Når D-laget beveges nedover, svekkes ozonlaget. Når D-laget i ionosfæren beveges oppover, blir D-laget sterkere. Tungmetallene fra flyet skaper D-laget i løpet av dagen. Tungmetallene som danner D-laget er litium, kalium, natrium, aluminium, kalium, strontium, cesium og barium. Det er etter all sannsynlighet disse stoffene vi finner i flyets drivstoff. Vi vet sikkert at aluminium, strontium og barium har kommet ned fra himmelen. Tungmetallene beveger seg til D-laget der ionosfæriske varmeovner sørger for at vindene fra ionosfæren beveger seg nedover mot jetstrømmen. Strålestrømmen styres ved å styrke D-laget.

jet stream_geoengineering_ionospheric varmeapparater_haarp
Jetstrømmer er vindstrømmer som sirkulerer planeten i høy hastighet. De ionosfæriske varmeovnene utstråler energi til ionosfæren, noe som får en luftstråle til å skyves ned gjennom ozonlaget og treffe jetstrømmen. Med ionosfæriske varmeovner kan du kontrollere jetstrømmen og dermed skape vær etter behag. 

OPPBEVAR OZONLAGRING

De ionosfæriske varmeovnene varmer opp et punkt i D-laget for å utvide gassen slik at det oppstår en vindstråle. Denne luftstrålen trenger inn i ozonlaget og skaper et hull i ozonlaget. Hullet i ozonlaget ekspanderer på grunn av turbulensen og på grunn av ioner fra D-laget. Hullet utvider seg sannsynligvis i timer, og hullet kan forbli i flere dager avhengig av stratosfærisk vind. Den dødelige ultrafiolette strålingen når nå jorden. Den ultrafiolette strålingen dreper plankton, amfibier, liv i fjellet, trærnes blader, insekter, vegetasjon. Den ultrafiolette strålingen forstyrrer næringskjeden i havene, den reduserer høsten, den forårsaker hudkreft og grå stær. Rundt ekvator dør froskene ut. I havene blir plankton ødelagt og genererer dermed sult og død for pattedyr.

ionosfæriske varmeovner-the haarp report-chemtrails aerosoler
Bildet ovenfor: atmosfærens struktur.

FORSTØRRELSE AV NATURSYKLUSJONENE I ATMOSFÆREN

Et annet bevis på at de ionosfæriske varmeapparatene forstyrrer de naturlige syklusene i atmosfæren, er at syklusen Quasi-Biennial Oscillation (QBO) har blitt avbrutt. QBO er en vanlig vind som er høyt over ekvator. Hver 14. måned endrer disse vindene kurs, og dette fenomenet har blitt målt siden 1950 -tallet. Dette fenomenet er nå stoppet for første gang siden målingene begynte. De ionosfæriske varmeovnene har brukt ionosfæren og Stillehavet så mye at de har forstyrret den naturlige syklusen til QBO.

sbx-geoengineering-haarp-ionosfæriske varmeovner
Bilde ovenfor: ionosfæriske ovner har forskjellige utseende. Bildet ovenfor viser SBX -radaren som er en mobil enhet. (aka HAARP -system, mikrobølgesender). 

SAMMENDRAG

  1. De ionosfæriske varmeovnene kan kontrollere jetstrømmen, men på samme tid forårsaker de alvorlig skade på ozonlaget hver gang de er i bruk.
  2. De ionosfæriske varmeovnene har injisert så mye energi i atmosfæren at de har forstyrret den naturlige syklusen til QBO.
  3. Utslipp fra fly av tungmetaller brukes som værvåpen til de fleste formål.
  4. Mer enn 100.000 fly flyr hver dag, og det er ingen forskrifter om utslipp av nitrogenoksid, sot eller metalliske nanopartikler.
  5. D-laget i ionosfæren forsterkes av nanopartiklene som sendes ut av flyet.
  6. Tungmetallene i ionosfæren ødelegger ozonlaget selv om de ionosfæriske varmeovnene er inaktive.
  7. Nanopartikler i D-laget øker ioniseringen.
  8. Et ionisert D-lag betyr at varmeovnene kan kontrollere jetstrømmen. Dette igjen fører til tørke, branner, flom og store fordeler for de som har innsideinformasjon.

EN SLUTTOMMERKING

Ødeleggelsen av ozonlaget og de døende korallrevene, de ødelagte skogene, de døende amfibiene og insektene viser at det er nødvendig med en internasjonal avtale for å forby profitt og bruk av ionosfæriske varmeovner. Menneskeheten går inn i en mørk alder. Samtidig vil vi ikke være i stand til å gjøre noe med det enten eller forstå hva som skjer. Biosfæren risikerer å dø ut, og så forsvinner også menneskeheten.


OPPHAVSRETTIGHETER

Kopier og lim inn than linken over for Yandex translation til norsk .

HVEM og HVA ligger bak det hele? :>

Poenget er at folket skal gjenvinne sine opprinnelige, moralske prinsipper, som med vilje har blitt vannet ut de siste generasjonene av vår presse, TV og andre medier som eies av Illuminati/Bilderberger Group, og ødelegger vår moral ved å gjøre dårlig oppførsel akseptabel for vårt samfunn. Bare på denne måten skal vi erobre denne kommende ondskapens bølge.

Kommentar:

Administrator

Menneskelig syntese

Alle artiklene i Human-Synthesis er fritt tilgjengelig og samlet fra Internett. Tolkningen av innholdet overlates til leserne og representerer ikke nødvendigvis synspunktene til administratoren. Ansvarsfraskrivelse: Innholdet i denne artikkelen er eneansvarlig for forfatteren (e). Human-Synthesis vil ikke være ansvarlig for unøyaktige eller uriktige utsagn i denne artikkelen. Human-Synthesis gir tillatelse til å poste originale Human-Synthesis-artikler på fellesskapsnettsteder så lenge teksten og tittelen ikke endres

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.