Her får man bevis for hva de kriminelle 169 kjeltringer har stellt istand. Det neste er å tilintetgjøre folk og land helt.

Corona…tvangsvaksinering…lock down…selvmord…plyndring…drap…mm. Dette er hva de har fått til siste 70 år. Nygaardsvold i 40 åra. Gerhardsen i 40-50-60 åra. GHB på 70-80-90Bondevik…Stoltenberg 2000 og NÅ denne(Erna…Simone ..en Bolsjevik) som gir resten av folkets eiendom bort.. for sin videre karriere.Grunnloven er et papir de bruker der sola aldri skinner.Det haster at folk sier stopp…men er redd det er for seint.Et folk bestående av feige egoistiske individer fortjener det som kommer….Og det kommer snarere enn hva man aner.Det blir et sjokk for de som ikke ville høre på advarslene.Trist som f…en.Go JolShipOHoi

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.