Bidens krig mot Amerika: Målrett nasjonens “menneskelige infrastruktur” med obligatoriske, dødelige genterapiinjeksjoner for massemord alle de som holder landet i gang

Onsdag 28. juli 2021 av: Mike Adams
Merkelapper: Amerika , kollaps , ansatte , menneskelig infrastruktur , infrastruktur , Joe Biden , nasjonalt forsvar , vaksinemandater , vaksinekrig , vaksiner , Det hvite hus

Bilde: Bidens krig mot Amerika: Målrett nasjonens “menneskelige infrastruktur” med obligatoriske, dødelige genterapiinjeksjoner for massedrap alle de som holder landet i gang

Natural News ) Kinas strategi for å beseire Amerika og okkupere Nord-Amerika hviler på å ta ned Amerikas evne til å svare på kriser eller forsvare seg mot angrep. Ved første øyekast kan en tilfeldig observatør tro at åpenbare infrastrukturmål kan være Amerikas kraftnett, telekommunikasjonsinfrastruktur eller drivstoffraffinaderier, men en langt mer kritisk infrastruktur som ofte blir oversett er den “menneskelige infrastrukturen”.

Menneskelig infrastruktur refererer til menneskene som driver komponentene som holder Amerika i funksjon. Det er menneskene ved kullverkene, marineoffiserene på hangarskip, mennene som driver oljeboringsriggene og teknikerne ved atomkraftverk. Det er også legene og sykepleierne på sykehus og hundretusener av første respondenter som håndterer kriser og katastrofer.

Det forventes nå at Joe Biden kunngjør allerede i morgen at alle føderale myndighetsarbeidere vil bli tvunget til å akseptere eksperimentelle genterapiinjeksjoner som er falskmerket “vaksiner”. I tillegg erklærte DOJ det “lovlig” for alle private selskaper over hele Amerika å tvinge sine egne ansatte til å ta disse farlige, dødelige stikkene, selv uten FDA-godkjenning eller noen legitime langsiktige sikkerhets- eller effektivitetsdata.

Det bør være åpenbart for alle at nesten hver person som driver Amerikas infrastruktur, enten jobber for regjeringen eller jobber for private sektorbedrifter. Nesten ingen som er involvert i å drive Amerikas kritiske infrastrukturoperasjoner er selvstendig næringsdrivende.

Således er Joe Bidens kunngjøring om at alle arbeidstakere i den offentlige og private sektoren over hele landet kan bli tvunget til farlige, eksperimentelle genterapiinjeksjoner intet mindre enn en krigserklæring mot Amerikas “menneskelige infrastruktur”.

Obligatoriske “vaksiner” er en krigshandling mot Amerika

Dette er ikke en ulykke. Dette er Joe Biden som tar ordrer fra Barack Obama og KKP, som begge vil at Amerika skal tas ned og demonteres. Å angripe folket som driver Amerika gjennom et skript, konstruert biologisk våpeninjeksjonsskjema, er en krigstaktikk for å oppnå dette målet.

Lær mer i dagens situasjonsoppdateringspodcast:

Brighteon.com/16ff13e0-ab47-48de-9b44-c7f58fabe8a5

https://www.brighteon.com/embed/16ff13e0-ab47-48de-9b44-c7f58fabe8a5

Se flere podcaster og intervjuer på:

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

Legg igjen en kommentar