USA Eksperimenterer Med WEFs Agendaen ‘Du Vil Eie Ingenting Og Være Lykkelig’ Ved Å Gi Gratis Penger

27. Juli 2021

USA er offisielt satt til å prøve World Economic Forums uttalte agenda om at ” Du vil ikke eie noe og fremdeles være lykkelig” innen 2030 ved å gi bort gratis penger til folk og spore dem for å se hva som skjer.

usa eksperimenterer med wefs "du vil ikke eie noe og være lykkelig" agenda ved å gi gratis penger

I følge World Economic Forums uttalte spådommer for fremtiden, “ Du vil ikke eie noe, og du vil fremdeles være lykkelig” innen 2030 .

Som en av ekspertene fra deres Global Future Councils, sier den danske parlamentarikeren Ida Auken det:

“ Velkommen til 2030 . Jeg eier ingenting, har ikke noe privatliv, og livet har aldri vært bedre. ” – Les mer HER .

Nå setter dusinvis av amerikanske byer disse ideene på prøve ved å eksperimentere med å gi noen inntekter med lav inntekt en garantert inntekt på $ 500 til $ 1000 hver måned å gjøre som de vil, og spore hva som skjer.

I eksperimenter over hele landet gir dusinvis av byer og fylker – noen bruker penger fra COVID-hjelpepakken på 1,9 billioner dollar som ble godkjent i mars – og staten California noen lavinntektsinnbyggere en garantert inntekt på $ 500 til $ 1000 hver måned å gjøre med som de vil, og spore hva som skjer.

En koalisjon kjent som borgmestere for en garantert inntekt planlegger å bruke dataene – samlet sammen med et University of Pennsylvania-basert forskningssenter – til å lobbye Det hvite hus og kongressen for en føderal garantert inntekt eller for å begynne med å tjene de nye $ 300 per måned skattekreditt for barn som skal utløpe etter dette året

Den økende interessen for disse såkalte pilotprogrammene for gratis penger viser hvor raskt konseptet med å bare dele ut penger, uten streng, har skiftet fra langt hentet idé til seriøst politisk forslag, selv om kritikere sprenger programmene som uoverkommelige eller nedslående. folk fra å gå på jobb.

“Pandemien viste oss hva som er mulig,” sa Los Angeles borgermester Eric Garcetti, hvis siste budsjett inkluderte et garantert inntektsprogram på 24 millioner dollar for å gi 2000 fattige familier 1000 dollar per måned.

“Vi skal nå være en ganske potent lobby for å få barnets skattekreditt permanent.”

Noen pilotprogrammer er finansiert privat – Twitter-grunnlegger Jack Dorsey har donert over 15 millioner dollar til MGI. Andre steder, som Minneapolis, bruker føderale dollar fra den amerikanske redningsplanen.

Må lese-artikkelen om emnet: No Privacy, No Property: The World In 2030 Ifølge World Economic Forum .

Matt Zwolinski, direktør for Center for Ethics, Economics and Public Policy ved University of San Diego, har studert garantert inntektspolitikk i over et tiår og sier den økte interessen er bemerkelsesverdig.

Men han sier at det er en feil ved å bruke pilotprosjektene som et “bevis på konseptet.”

De fleste er i ett til to år og gir penger til et smalt stykke av befolkningen som vet at kontantene til slutt vil stoppe, så det er mer sannsynlig at deltakerne søker heltid i den perioden enn om de visste at kontantene var permanente.

Dette er akkurat hva Klaus Schwab foreslår i sin bok COVID-19: The Great Reset .

Kilde: GreatGameIndia.comBRYTENDE! 78 Savnede Barn Funnet I New MexicoForrige InnleggRegjeringen I Tunisia Veltet Etter Voldelige COVID-19-ProtesterNeste Innlegg

Relaterte Artikler

internettkriminalitet (horisontal)

BIG TECHSENSURTYRANNI

Big Tech-Selskaper Er Enige Om Å Samarbeide I Internet Freedom Crackdown

HAFHAF27. Juli 2021

pcr tetsing svindel

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUS

CDC Trekker Tilbake Svindelaktig PCR-Testprotokoll Som Ble Brukt Til Å Forfalske Covid ‘Positive’ For Å Presse Plandemien

HAFHAF26. Juli 2021

russland arrangerte en kommunistisk plandemi tilbake i 1979, lik covid

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUS

Russland Arrangerte En Kommunistisk Plandemi I 1979 I Likhet Med COVID

HAFHAF25. Juli 2021

ordet for det er 'propaganda' wikipedia medstifter sier at nettstedet har forvandlet seg til lekeplass for rike og kraftige manipulatorer

KONTROLLPROPAGANDA

Ordet For Det Er ‘Propaganda’: Wikipedia Medstifter Sier At Nettstedet Har Forvandlet Seg Til Lekeplass For Rike Og Kraftige Manipulatorer

HAFHAF24. Juli 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.