VARSKU: Kan norske myndigheter vennligst forklare DETTE for norske borgere?

AV MOTSTRØMS

KOMMENTARER 8

are_thmb_fin
Are

Jeg har snublet over en meget spesiell side på Internett [1]. Kilden bak er av militær art [2]. På siden kan vi bl.a. lese om framtidige militære prosjekter, men vel så interessant er opplysninger om forventet endring i folketall for de forskjellige landene fram mot år 2025. Jeg tør påstå at informasjonen her er temmelig oppsiktsvekkende lesning! Ja, faktisk skremmende!

Det står oppført på denne militære siden at Norge i 2017 hadde 5,3 millioner borgere. Dette tallet bekreftes av Store Norske Leksikon på nett [3]. Videre kan vi på samme militære side lese at den forventede norske populasjonen i år 2025 vil telle 3,8 millioner borgere. Vi snakker altså her om en depopulering på hele 1,5 millioner individer i løpet av 8 år, i perioden 2017-2025. Ja, du leste rett: den norske populasjonen forventes ikke å øke, men å gå kraftig ned.

Som en aldri så liten relatert kuriositet kan jeg nevne fenomenet med Georgia Guidestones i USA. Dette er et digert stein-ornament som har blitt reist, men uvisst av hvem. På disse steinene kan man lese «10 bud» som er risset inn. Her beskrives diverse dystre mål for framtiden, bl.a. å «holde menneskeheten under 500 millioner individer i uavbrutt balanse med naturen». [4] Har dette noe med informasjonen på nevnte militære side å gjøre?

The_Georgia_Guidstones_fin
Georgia Guidestones – som forteller litt om hva maktkabalen har i gjære for resten av oss

Dersom norske myndigheter kjenner til dette, kan de da vennligst forklare denne utviklingsprognosen ovenfor norske borgere? Har dette noe med kabal-organisasjonen FN å gjøre, og kanskje nærmere bestemt den drakoniske FN-planen kalt Agenda 21? For øvrig en plan hvor Gro Harlem Brundtlands forfatterskap er sentralt, og hvor den meningsløse termen ’bærekraftig utvikling’ forekommer hyppig. Har kanskje legemiddelindustrien noe med denne depopuleringen å gjøre, siden skolemedisinen p.t. er den tredje største årsak til at folk omkommer i vesten? Hva med utrullingen av 5G – er dette relatert til disse tallene? Hva med matindustrien som blir stadig mer kontaminert med gift og hvor maten blir stadig mer ribbet for naturlige næringsstoffer? Hva med disse giftstoffene som de sprer over himmelhvelvingen på daglig basis, såkalte chemtrails?

For samme periode gjelder at USAs populasjon vil synke med hele 227 millioner individer, nærmere bestemt fra 327 millioner i 2017 til 100 millioner i 2025. Dette er en depopulering på hele 70%!!! Saken synes dermed å være enda mer prekær for amerikanernes del. [5]

USA_fin

For samme periode gjelder for Sveriges del at populasjonen vil synke med 2,8 millioner individer, fra 10,0 millioner til 7,2 millioner. [6]

sverige_fin

For resten av verdens land, se her.

Kort fortalt: kan noen myndighetspersoner her være så snill og stå fram med en forklaring på disse prognosene, spesielt for Norges del? Hva er det militæret vet som befolkningen åpenbart burde vite??!

underskrift_are_blaa

Referanser:
[1] http://www.deagel.com/country/Norway_c0153.aspx
[2] http://www.newsfocus.org/deagel.htm
[3] https://snl.no/Norge#-Folk_og_samfunn
[4] https://vigilantcitizen.com/sinistersites/sinister-sites-the-georgia-guidestones/
[5] http://www.deagel.com/country/United-States-of-America_c0001.aspx
[6] http://www.deagel.com/country/Sweden_c0192.aspx

————————————
Det går med mye tid til å holde liv i denne bloggen. Så hvis du setter pris på det jeg og Kiri skriver her, og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du enten sende via vipps til 98230377 eller via Paypal ved å klikke HER

Tusen takk! 

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.