Slik jobber AP sitt propaganda apparat for å sverte opposisjonelle

Dato: november 1, 2012Forfatter: Arcticliving26 Kommentarer

Mange har kanskje hørt rykter om at AP og Stoltenberg bruker en hel milliard av våre skattekroner, til å sverte opposisjonelle og dissidenter som er offer for det internasjonale klandestinske nettverket, som styrer i Norge og mange andre land i verden, og som omfatter AP toppene i Norge også.

Mange har kanskje hørt rykter om at AP og Stoltenberg bruker en hel milliard av våre skattekroner, til å sverte opposisjonelle og dissidenter som er offer for det internasjonale klandestinske nettverket, som styrer i Norge og mange andre land i verden, og som omfatter AP toppene i Norge også.

Det hemmelige nettverket av frimurere, som går innom Jesuitten Jonas Gahr Støre, og illuminati lederen Thorvald Stoltenberg, og like opp til Vatikanstaten med den sorte paven og hans kardinaler i Vatikanstaten inne i Roma, benytter partiene og det tilsynelatende demokratiet i Norge, som verktøy for sitt maktbegjær om verdensmakten. Dette begynner nå å bli kjent blant befolkningen om hvordan de jobber i det skjulte, og benytter den paramilitære organisasjonen Stay Behind i Norge, som deres “black ops” eller skjulte agenter for å true, avlytte, presse, sabotere, og endatil likvidere de som kjemper for frihet i Norge, og for folkets innflytelse over egen stat.

Hans Kristian Gaarder har avslørt dette i sin meget gode artikkel om Stay Behind her: http://www.nyhetsspeilet.no/2011/09/stay-behind-norges-skjulte-statlige-monster-mafia/stay_behind_hauge_stoltenberg/

For å vise dere hvordan dette nettverket jobber, så skal jeg vise bare ett eksempel på hvordan AP som verktøy for dette hemmelige maktnettverket, bruker digital propaganda via nettsøketjenesten Google, som “sannhetsgestalt” for å terrorisere opposisjonelle, til inntekt for sitt eget forskrudde maktbegjær, på bekostning av folkets frihet og rettferdighet. Google tilbyr hvem som helst å kjøpe seg en topp-plassering som resultat av et Google søk. Jeg som politiker, opposisjonell, frilance journalist og webredaktør, for den frie og uavhengige nyhetsbloggen “Mitt Nord-Norge bloggen”, har i flere år vært overvåket av dette hemmelige maktnettverket, gjennom sine hemmelige agenter i illuminati og fra “politiorganisasjonen” til nettverket i Norge, den paramilitære organisasjonen Stay Behind. Foretar man et Google søk på mitt navn “Per-Vidar Johansen” så får man opp et rimelig bra antall treff, sett opp mot at det bare finnes 3 personer i Norge som heter Per-Vidar Johansen, og jeg er den eneste som er profilert av disse 3 personene. På Google sin første side av søkeresultatet, så kommer det opp linker til artikler på nettet av meg. Min populære nyhets-blogg, er blant disse resultatene som vises på førstesiden. Men de resultatene som vises på førstesiden av Google, inneholder flere linker som kan oppfattes som negative for meg, av den som søker på Google, og som skriver inn mitt navn i søkefeltet til Google.

En av artiklene på førstesiden av Google søkeresultatet, er skrevet av en av AP sine slueste propagandister, den tidligere fylkesekretæren i AP i Troms, Bernt Sønvisen, og denne artikkelen hans, vises nesten på topp i Google. Sønvisen sitter nå som rådgiver på Stortinget for AP. I artikkelen som omhandler hans kritikk av Regionpartiet, et politisk parti jeg stiftet for noen år siden og senere la ned, blir jeg på det groveste utskjelt av denne Sønvisen og erklært som fascist og mørkebrunt grums på ytterste høyre fløy, fordi jeg stod i spissen for å få stoppet etableringen av nord-europas største ultra radikale islamistiske moske lagt til Tromsø. Sannheten om moskeen kom for en dag senere, da det som jeg forventet skulle skje, ble avdekket at moskeen var et fremstøt fra Al Queida terrorister og skulle finansieres av det mest ultraradikale islamistiske regimet i verden, de saudiske Wahabistene. Klokelig tok AP rev i seilene etterhvert og stoppet videre saksbehandling for denne moskeen. Jeg hadde med andre ord rett i min kritikk av AP og dette moskeprosjektet, men ble av AP propagandisten Sønvisen, belønnet med fasciststempelet. Den andre artikkelen som kommer på topp hos Google, er den artikkelen jeg selv skrev på min egen nyhets-blogg, om nedleggingen av Regionpartiet, som jeg selv stiftet. Her har AP tatt kontroll på Google og kjøpt 2 topp plasseringer på Google som har som hensikt å svekke meg som person som en mørkebrun fascist, samtidig med å underbygge AP sin egen misforståtte integreringspolitikk.

Jeg har skrevet mange artikler på min nyhets-blogg, som er lest av langt flere enn den artikkelen om nedlegging av Regionpartiet, men ingen av disse artiklene vises på førstesiden av Google, hvilket ville være naturlig, i og med at de har de samme søkeordene indeksert i alle artiklene jeg skriver. Her er et skjermbilde av et Google søket som viser helt tydelig hvordan AP benytter folkets skattepenger til å forsøke å svekke opposisjonelle som kritiserer AP regimet. Vil vi at våre skattepenger skal brukes på denne måten? Det er ingen tvil om at AP kjøper opposisjonens valgkampsaker eller kjøper seg toppplasseringer hos Google, hvor AP kan bruke blogger eller andre sosiale medier tilhørende opposisjonen, for å sverte en hver motstander av regimet. Her er en god nyhetsartikkel fra NRK som viser at AP jobber med skjult agenda ved hjelp av dine skattepenger, og kjøper seg til topps uansett hvilken sak de ønsker kjørt igjennom sitt propaganda apparat

Legg igjen en kommentar