De australske selskapene som manipulerer været vårt

Over fem tiår med værmanipulering i Australia.

 Av TOTT News i funksjoner , mest populære – Topp 25 (kronologisk) , MV , vær og klimapå 40 kommentarer

Skjermbilde (118)
Jindalee Operational Radar Network. Foto:

I over fem tiår i Australia har studiet av skyer, regn og atmosfære i stor grad vært skjult for publikum, et hemmelighetsfullt nettverk av offentlige etater og private forretningsinteresser fortsetter å manipulere været rundt oss til deres personlige fordel.

OVERSIKT

Geoteknikk, eller værmanipulering, har nå blitt allment akseptert som bevisst inngrep eller storstilt manipulering av jordens klimasystem for å motvirke ‘global oppvarming' eller for å påvirke miljøet.

Globalt klima styres av mengden solstråling mottatt av Jorden og også av skjebnen til denne energien i Jordens system. Det vil si hvor mye som absorberes av jordens overflate og hvor mye som reflekteres eller stråles tilbake i rommet.

Reflektansen av solstråling styres av flere mekanismer, inkludert jordens overflate albedo og skydekning og tilstedeværelsen i atmosfæren til klimagasser som karbondioksid (CO 2 ).

Til dette begrepet tar geoingeniør sikte på å målrette disse nøkkelområdene, med to hovedunderliggende teknikker som er ansvarlige: direkte karbondioksidfjerning, som skysåing og solstrålehåndtering som tar sikte på å kjøle planeten ved å reflektere mer sollys.

Metoder
teknikker. Foto: Xu Qifei

Forslag om geoteknologi ble først utviklet i midten av det 20. århundre. Basert på teknologier som ble utviklet under andre verdenskrig, ble slike forslag designet for å endre værsystemer for å oppnå gunstigere klimaforhold i regional skala.

Australia har vært sterkt involvert i disse prosessene siden begynnelsen av fremskritt innen , med store prosjekter, dokumenterte eksperimenter, lovgivningsmessige artikler og mer, i over 50 år.

CSIRO: Å LAGE REGNEN

En av de mest kjente teknikkene for geoingeniør er skyfrø, en prosess som prøver å bringe regn til uttørket jordbruksland ved å spre partikler av sølvjodid eller fast karbondioksid i regnbærende skyer.

Såing av skyer kan innebære forsøk på å produsere regn når ingen normalt faller, eller det kan arbeide for å øke nedbøren over et bestemt område.

Denne teorien begynte i Australia kort tid etter verdens første laboratorieforsøk, etter at nye forskningsartikler publisert av amerikanske forskere I Langmuir og V Schaefer uttalte at regn kunne bli indusert ved å så skyer med tørris.

Etter en serie eksperimenter i New York klarte de to forskerne å få det til å regne ved hjelp av sølvjodidkuler. De fikk patent på teknikken sin , referert til som ‘', kort tid etter.

Som et resultat av den internasjonale studien ble skysåing først prøvd ut i Australia i 1947 da CSIRO brukte Royal Australian Air Force-fly for å slippe tørris i toppen av cumulusskyer.

I følge CSIRO-historien fungerte metoden pålitelig med skyer som var veldig kalde, og produserte regn som ellers ikke hadde falt, noe som førte til flere påfølgende forsøk.

Den første dokumenterte datoen for suksessen var i 1947. Beskrevet av CSIRO:

“Dette antas å være det første dokumenterte tilfellet hvor som helst i verden av et merkbart menneskeskapt nedbør som når bakken, og første gang dynamisk skyvekst fulgte såing.”

Etter suksessen med innledende studier, vil CSIRO-forskere fortsette dette arbeidet til 1952 og snart utvide til å omfatte teoretiske, laboratorie- og luftbårne undersøkelser av skystruktur og reaksjon:

36935722_10216661125621486_4623628814944043008_n (1)
Kronikkartikkel fra 1948. Foto: WeatherModificationHistory.com

CSIRO utførte lignende forsøk fra 1953 til 1956 i Sør-Australia, Queensland og andre stater, men denne gangen dekket et stort område i stedet for enestående skyer som før, og utviklet nye teknikker for å vise verden:

SMH Arkiv
SMH-artikkel fra 1951. Foto: WeatherModificationHistory.com

Eksperimenter brukte både bakkebaserte og luftbårne sølvjodidgeneratorer for å oppnå resultater. Hvert eksperiment dekket et målområde på 2000 til 8000 kvadratkilometer og et nærliggende kontrollområde av samme størrelse som ikke ble sådd.

På slutten av 1950-tallet og begynnelsen av 1960-tallet utførte CSIRO skysådd i Snowy Mountains, på York-halvøya i Sør-Australia, i New England-distriktet i New South Wales og i Warragamba-nedslagsområdet vest for Sydney.

CSIROs aktiviteter i Tasmania på 1960-tallet var også vellykkede, med såing over avgrensningsområdet for Hydro Electricity Commission på Central Plateau oppnådde dokumenterte nedbørsøkninger så høyt som 30% om høsten.

De tasmanske eksperimentene var så vellykkede at kommisjonen regelmessig har foretatt såing siden i fjellrike deler av staten.

Videre hadde slående resultater dokumentert over hele Australia et slikt løfte den gangen at nye systematiske programmer for sky-såing ble satt opp som et resultat for de neste femti-årene.

Dette arbeidet utføres i dag av CSIRO Division of Cloud Physics under ‘Marine and Atmospheric Research'.

JINDALEE-DRIFT

Da teknologiske fremskritt begynte å ta form på et globalt nivå, ble også omfanget av programmer og samarbeid mellom land for å fremme disse teknikkene i det 20. århundre.

En av de største operasjonene i Australia, sammenlignet med HAARP i USA, er Jindalee Operational Radar Network ( JORN ).

Jindalee Operational Radar Network er en multi-billion dollar høyfrekvent horisontal radar (OTHR) som bruker ionosfæren til å overvåke luft- og sjøbevegelser over minst 37.000 kvadratkilometer.

JORN ble et kjerneforskningsprosjekt fra 1970 og ble utviklet for å gi overvåking over Australias nordlige hav- og lufttilnærminger, og er Australias første omfattende land- og luftvarslingssystem.

Det gir en 24-timers militær overvåking av de nordlige og vestlige tilnærmingene til Australia, og tjener også et sivilt formål med å hjelpe til med å oppdage bevegelser.

Den brukes i ‘forsvar av Australia', og kan også overvåke maritim drift, bølgehøyde og vindretning.

I 1991 tildelte Commonwealth Telstra (tidligere Telecom) en hovedkontrakt på 860 millioner dollar for å designe og konstruere Jindalee Operational Radar Network.

Telstra tildelte store underkontrakter til GEC Marconi og Telstar Systems, et joint venture mellom Telstra og Lockheed Martin Corporation, og støttes av BAE Systems Australia, ifølge SA-regjeringen.

RLM Management Company, et joint venture av Lockheed Martin og Tenix Group, påtok seg fullt ledelsesansvar for JORN-prosjektet i 1997.

BAE Systems vil foreta betydelige oppgraderinger til JORN, med en forbedring på 1,2 milliarder dollar som vil toppe seg på mer enn 500 høyt tekniske jobber, mange av dem i Sør-Australia, i løpet av de neste 10 årene.

PROSJEKT STORMFURY

Selv om det ikke lenger var i drift, var Project Stormfury et av de mest offentlige tilfellene av geoteknologi som traff Australia , som fra midten av 1960-tallet til 1980-tallet var et prosjekt dedikert til eksperimentell orkanendring.

Hypotesen var at sølvjodidet ville føre til at underkjølt vann i stormen fryset, og forstyrret den indre strukturen i orkanen. Dette førte til såing av flere atlantiske .

På slutten av 1970-tallet skulle prosjektet reise til Australia for eksperimenter:

27021395_862789613883407_4899153956749354200_o
Det viktige prosjektet når australske bredder. Foto: WeatherModificationHistory.com

Tidligere kubansk president Fidel Castro hevdet at Project Stormfury var et forsøk på å våpenføre orkaner, ettersom et nytt felt med våpenkrigføring ble en realitet da det 20. århundre nærmet seg slutten etter denne pakken med eksperimenter.

Selv om det nå er borte, ville dette programmet være banebrytende for skyfrø over hele verden.

SELSKAPENE BETYDET

Geoengineering fortsetter over hele Australia i 2018 – og er mer avansert enn noen gang.

I dag, mens det eksisterer noen regjeringsdrevne prosjekter, innebærer den mest populære typen prosjekter koordinering mellom regjeringen og et privat selskap.

I slekt:  Geoengineering-programmer og værmodifiseringseksperimenter

Et nøkkeleksempel på en moderne operasjon som for tiden fører disse eksperimentene til den moderne tid – en av to av de største i Australia – er vær- og vanneksperimentelt selskap, Snowy Hydro , basert ut av Snowy Mountains i NSW.

Etter innledende skyfrøforsøk i 2004 i Snowy, fant Snowy at den “eksepsjonelle vitenskapelige verdien av rettssaken” , “positive resultater av evalueringen” og “fravær av ugunstige miljøpåvirkninger” var tilstrekkelig ‘tvingende' til at regjeringen kunne bestå lovgivning for et pågående, operativt skyfrøprogram.

James Pirozzi, manager på Snøhvit Hydro, forklarte hvordan deres teknologi fungerer og har utviklet seg i 21 st århundre:

“Vi har en serie bakkebaserte generatorer på vestsiden av Great Dividing Range i Kosciusko nasjonalpark, og vi bruker de naturlige terrengegenskapene i vinden for å gi oss løft for å få materialet fra bakken opp i skyene, ”sa Pirozzi.

Disse generatorene, selve brennerne [er] egentlig en stor propanflamme. ”

Skysåingsaktivitetene som er utført av Snowy Hydro er autorisert av Snowy Mountains Cloud Seeding Act 2004 (Act), som foreskriver en rekke obligatoriske krav til skysåningsprogrammer i NSW.

En avis fra 2009 som undersøkte skysådd, fant at “samlet nedbør over mål var et sted mellom 5 prosent og 13 prosent større enn over en nærliggende kontrollregion” .

Et annet nylig fagfellevurdert papir antydet en gjennomsnittlig økning i nedbør med 14 prosent på grunn av nylige forsøksforsøk med Snowy Mountain.

I slekt:  Geoengineering-programmer og værmodifiseringseksperimenter

Et selskap med navnet Hydro Tasmania gjennomført var også nylig under skudd for skysådd i ledelsen til dødelig flom i Nordvest-Tasmania som resulterte i en koronial etterforskning.

Det ble senere funnet i en DPAC-gjennomgang at såingen fra Hydro “ikke hadde noen målbar innvirkning på nedbør ” – til tross for at flyvningen varte i en time og 34 minutter over Upper Derwent-avløpet, rettet mot Lake Echo.

Gjennomgangen fant at skysådd fly ikke bidro til påfølgende flom i 2016.

Hydro Tasmanias skysåddrift har vært på vent siden hendelsen.

Relatert: WeatherModificationHistory.com

Weather Modification, Inc. støttet også Queensland Environmental Protection Agency under deres ‘Feasibility Study for the Augmentation of Rain & Air Chemistry Monitoring' fra 2008 – og ga et instrumentert fly og mannskap for skysåing .

I desember 2006 kunngjorde Queensland-regjeringen 7,6 millioner dollar i finansiering av såkalt forskning til “varm sky” som skal utføres i fellesskap av Australian Bureau of Meteorology og National Center for Atmospheric Research.

Dette er bare noen få eksempler!

MURDOCH OG TURNBULL

Nåværende statsminister Malcolm Turnbull kunngjorde i 2007 at $ 10 millioner fra det australske vannfondet til regjeringen vil bli gitt til etterforskning av en ‘uprøvd teknologi' som har som mål å utløse nedbør fra atmosfæren, selv når det ikke er skyer.

Skjermbilde (117)
Trodde vi glemte? Foto: ABC

Pengebankrollene forsker på mystisk ioniseringsteknologi fremmet av den hemmelighetsfulle Australian Rain Corporation (nå Australian Rain Technologies ), i håp om å bruke kommende forsøk for å vise at teknologien kan gi økt regn.

Selskapet vil ta metoder som er diskutert ovenfor, og legge til elektrifisering av ionosfæren for å skape skyer ut av tynn luft, selv når det ikke er regn, en teknikk som hittil ikke er utforsket.

Mr. Turnbulls kontor sier at det ikke ble brutt noen vaktmesterprotokoll fordi prosjektet faktisk ble godkjent før valget ble kunngjort.

Malcolm Turnbulls innsamlingsgruppe, Wentworth Forum, inneholder en lang liste med sjenerøse givere som er ansvarlige for dette trekket, inkludert Frank Lowy, Ros Packer, John Simons og Matt Handbury – styreleder og deleier av Australian Rain Corporation!

Det er blitt avslørt at Mr. Handbury er den velstående nevøen til Rupert Murdoch og styreleder og innehaver av Murdoch Books, som er hovedkvarter for Australian Rain Corporation!

Begynner alle å gi mening nå?

Malcolm Turnbull ble spurt følgende spørsmål i forhold til forbindelsen av ABC i 2007: Har Matt Handburys bidrag til din innsamling av Wentworth Forum bidratt til å sikre finansiering til Australian Rain Corporation?

“Det er absolutt ingen forbindelse,” sa han.

“Det er et opprørende forslag”.

Forespørsler om intervjuer med Mr. Turnbull, leder for Australian Rain Corporation, leder av senteret som var kontrakt på å teste enheten, ble avvist.

FØLG OSS

For mer TOTT-nyheter, abonner GRATIS på nettstedet og følg oss på sosiale medier for mer eksklusivt innhold:

Facebook –  Facebook.com/TOTTNews
YouTube –  YouTube.com/TOTTNews
Instagram –  Instagram.com/TOTTNews
–  Twitter.com/EthanTOTT

RELATERT INNHOLD

Retningslinjer for bruk av skysåing som et verktøy for vannforvaltning i Australia: cmar.csiro.au

Brisbane-demonstranter samles på King George Square i opposisjon til Geoengineering: tottnews.com

Seeding av skyer stimulerer nedbør, men hva er det og hvordan fungerer det ?: abc.net.au

Turnbull pumper $ 10 millioner i regnmaktspill : abc.net.au

ATLANT ™ -teknologi: australianrain.com.au

Skyer dannes over regnteknologi : abc.net.au

banner

Dele denne:

I slekt

Demonstranter samles i Brisbane i opposisjon til geo-engineering

Australian Bushfires: A Smart City Conspiracy?

Kina planlegger en rask utvidelse av værmodifiseringsprogrammet

Tags: Agenda 2030AlternativeAustraliaAustralian Rain CorporationAustralian Rain TechnologiesChemtrailsCloud SeedingConnectionCSIROEthan NashGeoengineeringGlobal WarmingHiddenHoaxHydro TasmaniaIncIndependentLinkMalcolm TurnbullMatt HandburyMediaMurdoch , MV , News , RAAF , Rupert Murdoch , Scam , Secret , Snowy Hydro , TOTT News , Turnbull , Weather , Weather Manipulation , Weather Modification

PUBLISERT AV TOTT NEWS

Australias frontlinje. Vis alle innlegg fra TOTT News

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.