Planlagt pediacide: Massemordet på barn via COVID-19-injeksjoner

PEDIACIDE — VAKSINRISIKO FOR BARN

av Michelle Perro, MD og Stephanie Seneff, PhD
Stephanieseneff.net

Merknad fra Drs. Michelle Perro og Stephanie Seneff

Den følgende artikkelen er et felles samarbeid mellom Michelle Perro, MD ( administrerende direktør ) og Stephanie Seneff, PhD ( MIT Research Scientist ). I 2017 produserte Dr. Perro og Dr. Adams den høyt anerkjente boka  Hva gjør barna våre syke?  med fokus på effekten av industriell mat på barns helse, og fremhever pasientens historier og seire. Dr. Seneff er forfatteren av den utgivne toxic  Legacy , som diskuterer hvordan glyfosat fortsetter å ødelegge våre barns helse og miljø.

Fra GMOScience Team:

Denne redaksjonen fokuserer på et annet, men like kjølende angrep på våre barns helse og vil fremme vår forståelse av hva som fortsetter å gjøre barna våre syke. Eksperimentelle genterapivaksiner inkludert både og genetisk modifiserte DNA-vektorvaksiner gjelder for leger og forskere.

I 1998 ble en gitt ut for spedbarn mot rotavirus, et smittsomt virus som forårsaker diaré.

Selv om det er ubehagelig, kan denne smittsomme sykdommen  håndteres hjemme med ekstra væsker . Imidlertid, kort tid etter introduksjonen av vaksinen, ble det rapportert at noen spedbarn utviklet intussusception, en type tarmobstruksjon spesielt for spedbarn der tarmteleskopene i seg selv, ofte forekommer i skjæringspunktet mellom tynntarmen.

Mens spedbarn kan være ganske syke, er rask intervensjon kurativ i alle tilfeller.

Risikoen for utvikling av denne tarmobstruksjonen etter vaksinasjon var 20-30 ganger høyere enn hva man kunne forvente i en normal befolkning, og skjedde innen to uker etter administrering av vaksinen.

Centers for Disease Control ( CDC ), i samarbeid med Food and Drug Administration (FDA) samt lokale byråer, grep raskt inn og stoppet bruken av denne vaksinen.

Det ble iverksatt to nødundersøkelser som viste at vaksinen økte risikoen for intususception med ett til to tilfeller blant 10.000 spedbarn som fikk vaksinen.

Som svar trakk produsenten frivillig rotavirusvaksinen fra bruk i 1999.

CDC hevdet at beslutningen om å fjerne rotavirus-vaksinen skyldtes at intussusception er en alvorlig tilstand, og at komplikasjonene fra en rotavirusinfeksjon i USA kan forhindres ved oral rehydrering. CDC sier:

“… når det oppdages at en vaksine har en alvorlig bivirkning, vil  en anbefaling om å fortsette å bruke vaksinen vurderes på nytt,  og vaksinen kan trekkes tilbake, til tross for den gunstige effekten av vaksinen for å forhindre sykdom.”

Tjuetre år senere …

Det ser ut til at i sammenheng med COVID-19-pandemien er forsiktighet kastet mot vinden. Så mye om 2020 og pandemien knyttet til SARS-CoV-2 er uten sidestykke.

I tillegg til en enestående sykdom og dens globale respons, har COVID-19 også startet en enestående akselerert prosess med  vaksineforskning, produksjon, testing og offentlig distribusjon. 

Følelsen av at det haster med å bekjempe dette viruset førte til at det i mars 2020 ble opprettet  Operasjon Warp Speed ​​(OWS) , daværende president Donald Trumps program for å bringe en vaksine mot COVID-19 på markedet så raskt som mulig, og hoppe over flere trinn i den normale evalueringsprosessen.

Som svar samarbeidet National Institutes of Health (NIH) med bioteknologiselskapet Moderna om å bringe en helt ny type vaksine mot smittsom sykdom på markedet, en som benytter en teknologi basert på  messenger RNA (mRNA) .  En annen mRNA-vaksine  ble også utviklet parallelt av i forbindelse med et lite bioteknologisk selskap i Europa som heter BioNTech.

Begge disse vaksinene er godkjent for nødbruk av FDA på rekordtid, med liten hensyn til det faktum at denne teknologien er eksperimentell og uprøvd.

Nå er det en aggressiv kampanje for å få disse vaksinene i armene på så mange amerikanske borgere som mulig, også på rekordtid. Dette gjelder ikke bare i USA, men også i økende grad på global skala.

I hovedsak tjener hele verdens befolkning som marsvin i en massiv eksperimentell studie, og det er klart potensial for stor skade.

Den globale massevaksinering av verdens voksne har nå strukket hånden ut i armene på barn. Opprinnelig ble 16-åringer oppmuntret og i noen tilfeller ‘mandat' for å motta den eksperimentelle behandlingen.

Aldersgrensen er nå redusert til 12-åringer, og nært forestående 5-åringer og yngre blir rammet som den neste “utsatte” befolkningen.

Barn har nesten null risiko for å dø av COVID-19, og det er derfor nesten sikkert at forholdet mellom risiko og nytte av disse vaksinene er for stort til å garantere at de brukes på barn.

Misnomer, Misstep og Myocarditis

Myokarditt er en tilstand forårsaket av betennelse i hjertemuskelen, og det har ofte blitt tilskrevet virus, medisiner eller andre betennelsesmidler.

Hjertet kan være mildt til alvorlig påvirket, forårsake potensiell hjertesvikt og arytmier. I tillegg kan det være en autoimmun prosess, og  useriøse antigener kan utløse dens utvikling . Det medfødte immunforsvaret og spesifikke cytokiner (Th 17) kan være drivere for ytterligere ødeleggelse.

Forekomsten av myokarditt er usikker, men det er uvanlig og kan berøre  bare 1 per 100 000 barn . Å virkelig forstå denne sjeldne hendelsen hos barn kan være vanskelig på grunn av diagnostiske utfordringer. Det er blitt postulert at  autoimmun myokarditt  kan være en av årsakene til rapporter om plutselig død etter mRNA-vaksinasjoner.

I motsetning til andre regenerative celler som leverceller regenereres ikke hjertemuskulære celler. Langsiktige effekter av hjertebetennelse har uforutsigbare konsekvenser.

Av betydning ville denne typen informasjon blitt avslørt i en normal vaksineprøve.

En bevissthet for en mulig kobling mellom mRNA-vaksinene og myokarditt begynte å vises på flere fronter som begynte i begynnelsen av mai. I en  uttalelse  17. mai 2021 uttalte ACIP (CDCs rådgivende komité for immuniseringspraksis) at det var relativt få rapporter om myokarditt, som var mer vanlig hos menn etter den andre dosen, og symptomene var generelt milde.

Uken etter  24. mai 2021  uttalte samme komité imidlertid at det var et høyere antall observerte tilfeller av myokarditt og perikarditt hos 16-24-åringer.

To dager senere ble en etterforskning startet med 18 sykehusinnlagte vaksinerte tenåringer i Connecticut med hjertebetennelse.

Videre ble det i en multiorganisasjonsrapport fra tidsskriftet Pediatrics rapportert om  syv tilfeller av akutt myokarditt / myoperikarditt hos friske mannlige tenåringer, alt innen fire dager etter å ha fått den andre dosen av Pfizer-vaksinen. Seks av de 7 guttene hadde ingen bevis for tidligere infeksjon med COVID (negativ SARS-CoV-2 nukleokapsid antistoffanalyse).

Av bekymring hadde alle tenårene forhøyet troponin (bevis på iskemisk eller inflammatorisk hjerteskade). De er alle rapportert å ha kommet seg med behandlinger rettet mot betennelse (steroide og ikke-steroide medisiner og immunglobulin). Imidlertid oppgir papiret,

“… Det er ikke fastslått noe årsakssammenheng mellom vaksineadministrasjon og myokarditt.  Fortsatt overvåking og rapportering til Food and Drug Administration (FDA) Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) anbefales på det sterkeste. ”

Som rapportert av  Children's Health Defense  15. juni 2021, inneholder VAERS-databasen 900 tilfeller av myokarditt og perikarditt i alle aldersgrupper, etter COVID- i tidsvinduet mellom 14. desember 2020 og 4. juni 2021.

Alle unntatt 32 av disse tilfellene fulgte administrering av en mRNA-vaksine. Dessverre viste CHD-historien en 19 år gammel kvinne som av hjertesvikt etter vaksinasjon.

Mulige mekanismer

Mens papiret sitert ovenfor benektet at det var funnet en årsakssammenheng mellom de sjeldne tilfellene av myokarditt og vaksinene, er det betydelig litteratur om både SARS-CoV-2 og mRNA-vaksinene som forklarer en veldig plausibel årsaksmekanisme.

MRNA-vaksinene består av mange lipid-nanopartikler, som hver pakker opp messenger-RNA som koder for piggproteinet som normalt produseres av viruset.

MRNA i vaksinene er konstruert for å motstå nedbrytning, og også for å produsere piggprotein i mye større hastighet enn den opprinnelige virusversjonen gjør. Selv om dette var uventet, har det nylig blitt demonstrert at piggprotein kan  påvises i blodet  hos personer som er vaksinert med en mRNA-vaksine så tidlig som en dag etter den første administrerte dosen, og at det forblir påvisbart i opptil to uker.

Det hadde vært kjent allerede i 2005 at det opprinnelige SARS-coronavirus binder seg til ACE2-reseptorer som et skritt mot å få tilgang til celler, og at det spesifikt er piggproteinet, som utgjør størstedelen av proteinbelegget, som binder seg til reseptorer.

Disse samme forfatterne viste også at piggproteinet i seg selv forverret akutt lungesvikt hos infiserte mus. De foreslo at piggebinding til ACE2-reseptorene  deaktiverte deres normale funksjon i renin-angiotensin-banen , noe som resulterte i skade på grunn av en akutt inflammatorisk respons.

I likhet med SARS-CoV, binder også SARS-CoV-2, viruset som er ansvarlig for COVID-19, ACE2-reseptorene, bortsett fra at dens bindingsaffinitet er  ti til tjue ganger høyere  enn forgjengeren, og dens binding til reseptoren også deaktiverer den normale funksjonen til ACE2.

Maruhashi og Higashi argumenterte i et fagfellevurdert papir om at redusert ACE2-ekspresjon i endotelceller kan være sentralt i de  observerte kardiovaskulære følgene  hos pasienter som lider av COVID-19.

En studie av Nuovo et al. viste at hvis S1-underenheten av piggproteinet i seg selv ble injisert i halen av mus, induserte det endotelcelleskader i blodårene.

Disse forfatterne skrev:

“Det konkluderes med at ACE2 pluss endotelskader er en sentral del av SARS-CoV2 patologi og kan induseres av piggproteinet  alene. 

Endotel dysfunksjon og endotel skade er veletablerte prediktorer for  kongestiv hjertesvikt .

Uhyggelig er versjonen av piggproteinet kodet for av vaksinene forskjellig fra den som produseres av viruset på en meget betydelig måte: det er konstruert for å være deaktivert i sin evne til å endre form etter tilknytning til ACE2-reseptorene, en nødvendig trinn for å la det smelte sammen med plasmamembranen og få tilgang til cellen.

Dette ble oppnådd ved å endre koden for et par tilstøtende aminosyrer i fusjonsdomenet til piggproteinet til  to prolinrester . Deres logikk i å gjøre dette var at det ville tillate at denne viktige delen av proteinet ble sterkt eksponert for immuncellene for å gi lettere produksjon av antistoffer, det eneste målet med vaksinasjonsprosedyren.

Dette vil imidlertid også bety at piggproteinet vil forbli festet til ACE2-reseptorene. Det er vist at et kompleks bestående av  S1-komponenten i piggproteinet festet til ACE2-reseptorer  blir løsrevet fra membranen ved enzymatisk virkning, og dette deaktiverer selvfølgelig ACE2s funksjon i membranen.

Det er ikke noe tvingende behov for en vaksine for å beskytte barn mot COVID-19, da dødsraten blant barn er forsvinnende liten. Imidlertid opplever barn sjelden en alvorlig tilstand som   multisystem inflammatorisk syndrom  fra COVID-19-infeksjon, der barnet kan utvikle generalisert organbetennelse.

Dette kan behandles, men med veletablerte trygge medisiner.

For eksempel er det utmerkede  data som  viser hvordan ivermektin (et antiparasittisk legemiddel laget av en bakterie Streptomyces avermitilis) kan forankre seg i regionen til to av aminosyrene (leucin og histidin) i ACE2-reseptoren og forstyrre festingen av piggproteinet. til den menneskelige cellemembranen.

Mange  andre studier  har vist at dette legemidlet har blitt brukt med suksess i forebygging og behandling av SARS CoV-2-infeksjoner. Det har vært en utelukkelse og forvirring av de  forskjellige terapiene som er  tilgjengelige for bruk mot denne virusinfeksjonen.

Undertrykkelse av informasjon om forebygging og behandling med andre metoder, inkludert farmakologi som er trygge for barn, og naturlige kosttilskudd er et like kriminelt spørsmål som skal diskuteres på en fremtidig dato.

Logikk tapt

CDC har nå bekreftet 226 tilfeller av myokarditt etter COVID-vaksinen hos personer i alderen 30 år og yngre, med 250 flere rapporter ventet.

I alle aldre er 789 tilfeller av hjertebetennelse rapportert etter Pfizer- og Moderna-vaksinene. Det blir avholdt et krisemøte 18. juni 2021 for å diskutere denne saken.

Imidlertid bemerket Dr. Yvonne Maldonado, leder av American Academy of Pediatrics Committee on Infectious Diseases,  “… det er ingen anbefalt endring i vaksinering av ungdommer 12 og eldre.”

I begge originale studier av mRNA-terapiene fra Pfizer og Modera ble det rapportert om hjertebivirkninger i egen forskning.

Planlagt pediacide

Alt i alt har vi pålagt en eksperimentell terapi på barn for en sykdom som de i det vesentlige har null sykelighet eller på, har vært vitne til en eksplosjon av katastrofale helseeffekter som hjerteskade fra denne terapien, og fortsetter fortsatt med vaksinasjonsmarsjen fremover.

Historisk som vist av rotavirus-fiaskoen som ble diskutert tidligere, tillot bare åtte tilfeller av uønskede helseeffekter en brå ansikt og stans av bruken av vaksinen.

Med SARS-CoV-2 mRNA-vaksineeksperimentet, til tross for forferdelige konsekvenser, er det et åpenbart angrep på barn som bare kan sees på som et planlagt barnedyr.

Det er ingen rasjonell begrunnelse for det fortsatte angrepet på barna våre. Derfor må det være en umiddelbar opphør av dette genetiske eksperimentet på barn og en undersøkelse av de som er ansvarlige for det globale pediacidet.

En utsikt fra frontlinjen – Clinic Notes

Overdrivelse? Retorisk? Eller ekte nyheter fra frontlinjen?

Den virkelige effekten av vår posisjon kan sees i klinikken. Bare denne uken involverte flertallet av pasientene jeg brydde meg om å håndtere effekter fra CoV-2-vaksinen.

En 14 år som en uke etter den første Pfizer-vaksinen utviklet alvorlig rabdomyolyse, (preget av nedbrytning av skjelettmuskulatur; som kan skyldes medisiner, virus, traumer og trening) var fortsatt symptomatisk 3 uker senere.

Imidlertid hadde denne pasienten en uvanlig presentasjon med markører for autoimmunitet, og det er en rolle som autoimmun sykdom  hos barn med denne lidelsen. Hva er vaksinens rolle?

En 14 år gammel mann med en historie med brystsmerter, alvorlig myalgi (muskelsmerter), eksplosiv diaré og oppkast dagen etter den første Pfizer-vaksinen.

Symptomene løste seg, og etter den andre dosen av vaksinen kom symptomene tilbake, mer aggressivt, men løste seg alene. Han har en historie med arytmier i barndommen.

Hans kardiolog følte at vaksinen ikke hadde noe med symptomene hans å gjøre og anbefalte ingen videre evaluering. Hva er vaksinens rolle?

En far på 30 år mottok J & J-vaksinen 1 måned før besøket og utviklet et nytt utbrudd av COVID 19- som mest involverte tap av smak og lukt. Han testet positivt for COVID ved PCR-testing.

Moren var bekymret for det ammende spedbarnet hennes og småbarnet. Hun mottok ikke vaksinen på grunn av sin egen krefthistorie og ble frarådet den. Hva er vaksinens rolle?

Dette er reelle kliniske situasjoner. Det formaterte skriptet er å nekte i vaksinen og ikke tilby annen behandling enn støttende behandling. Disse stillingene hjelper ikke de sårbare befolkningene vi under ed har lovet å ta vare på og beskytte.

(Denne kliniske delen er basert på den personlige erfaringen til Dr. Perro.)

Vi er ikke alene om bekymringene våre

Mange medisinske fagpersoner over hele verden slår alarm mot en policy om å vaksinere små barn mot COVID-19. Spesielt medlemmer av en medisinsk forening kalt  Alliansen for Portugals helse  har uttalt seg offentlig mot vaksinering

Portugisiske barn mot COVID 19, 100  israelske leger  fraråder vaksinering av barn, et brev signert av flere leger og forskere ble skrevet til  European Medicines Agency som  oppfordret dem til å undersøke sikkerhetsspørsmålene til COVID-19-vaksinene på nytt, og  American Institute for Economic Research  opprettholder den samme stillingen som vokal motstand mot injeksjonen av disse uprøvde stoffene i barnas armer.

Primum non nocere Den første regelen med medisin:  Gjør først ingen skade .

Les hele artikkelen på Stephanieseneff.net .

Kommenter denne artikkelen på HealthImpactNews.com .

21. juni 2021Skriv ut dette innlegget

15 472 DØD 1,5 millioner skadede (50% ALVORLIGE) Rapportert i EUs database over bivirkninger for COVID-19-skudd

Totalt antall visninger: 35,612234  50  22Dele 34Dele 18  9  https://www.facebook.com/v2.0/plugins/like.php?action=&app_id=&channel=https%3A%2F%2Fstaticxx.facebook.com%2Fx%2Fconnect%2Fxd_arbiter%2F%3Fversion%3D46%23cb%3Df17a0e2ff510794%26domain%3Dvaccineimpact.com%26origin%3Dhttps%253A%252F%252Fvaccineimpact.com%252Ff1526f0ad612248%26relation%3Dparent.parent&container_width=0&href=https%3A%2F%2Fvaccineimpact.com%2F2021%2F15472-dead-1-5-million-injured-50-serious-reported-in-european-unions-database-of-adverse-drug-reactions-for-covid-19-shots%2F&layout=box_count&locale=en_US&sdk=joey&send=false&show_faces=false&size=large&size=large

av Brian Shilhavy
Editor, Health Impact News

Den europeiske databasen over mistenkte reaksjonsrapporter er  EudraVigilance,  som også sporer rapporter om skader og etter de eksperimentelle COVID-19 “vaksinene”.

En abonnent fra Europa sendte oss nylig en e-post og minnet oss om at denne databasen vedlikeholdt på EudraVigilance bare er for land i Europa som er en del av EU, som består av 27 land.

Det totale antallet land i Europa er mye høyere, nesten dobbelt så mange, og teller rundt 50, selv om det er noen meningsforskjeller om hvilke land som teknisk sett er en del av Europa.

Så så høyt som disse tallene er, gjenspeiler de IKKE hele Europa. Det faktiske antallet i Europa som er rapportert omkommet eller skadet på grunn av COVID-19-skudd, ville være mye høyere enn det vi rapporterer her.

EudraVigilance-databasen rapporterer at det gjennom 19. juni 2021 er rapportert 15 472 dødsfall og 1 509 266 skader etter injeksjoner av fire eksperimentelle COVID-19 skudd:

Av det registrerte antallet skader er halvparten (753 657) alvorlige skader.

“ Seriøsitet  gir informasjon om den mistenkte uønskede effekten; det kan klassifiseres som ‘alvorlig' hvis det tilsvarer en medisinsk hendelse som resulterer i  død , er livstruende, krever innleggelse på sykehus, resulterer i en annen medisinsk viktig tilstand eller forlengelse av eksisterende sykehusinnleggelse, resulterer i vedvarende eller betydelig funksjonshemming eller inhabilitet , eller er en medfødt anomali / fødselsskade. ”

En  Health Impact News-  abonnent i Europa kjørte rapportene for hvert av de fire COVID-19-skuddene vi inkluderer her. Denne abonnenten har meldt seg frivillig til å gjøre dette, og det er mye arbeid å presentere hver reaksjon med skader og omkomne, siden det ikke er noe sted på  EudraVigilance  systemet vi har funnet som viser alle resultatene.

Siden vi har begynt å publisere dette, har også andre fra Europa beregnet tallene og bekreftet totalene. *

Her er sammendragsdataene til og med 19. juni 2021.

Totale reaksjoner for den eksperimentelle mRNA-vaksinen  Tozinameran  (kode  BNT162b2 , Comirnaty ) fra BioNTech  Pfizer:  7420 dødsfall  og 560,256 skader til 19/06/2021

  • 16,133 Blod- og lymfesystemlidelser inkl. 81 dødsfall
  • 12 637 Hjertesykdommer inkl. 964 dødsfall
  • 101 Medfødte, familiære og genetiske lidelser inkl. 6 dødsfall
  • 7000 Øre- og labyrintlidelser inkl. 4 dødsfall
  • 265 Endokrine lidelser inkl. 1 død
  • 8122 Øyesykdommer inkl. 17 dødsfall
  • 51 030 Gastrointestinale lidelser inkl. 348 dødsfall
  • 155.486 Generelle lidelser og tilstander på administrasjonsstedet inkl. 2290 dødsfall
  • 468 Lever og galdeveier inkl. 31 dødsfall
  • 6.110 Forstyrrelser i immunsystemet inkl. 32 dødsfall
  • 17.549 Infeksjoner og infestasjoner inkl. 762 dødsfall
  • 6275 Skader, forgiftninger og prosedyrekomplikasjoner inkl. 104 dødsfall
  • 13 249 Undersøkelser inkl. 285 dødsfall
  • 4 162 Stoffskifte- og ernæringsforstyrrelser inkl. 139 dødsfall
  • 79,125 Sykdommer i muskel- og bindevev inkl. 88 dødsfall
  • 325 Neoplasmer godartet, ondartet og uspesifisert (inkl. Cyster og polypper) inkl. 23 dødsfall
  • 100 895 Nervesystemet inkl. 780 dødsfall
  • 384 Graviditet, barsel og perinatale forhold inkl. 10 dødsfall
  • 107 Produktutgaver
  • 9 928 Psykiatriske lidelser inkl. 105 dødsfall
  • 1765 Nyrer og urinveier inkl. 115 dødsfall
  • 2696 Reproduksjonssystem og brystlidelser inkl. 3 dødsfall
  • 23,689 Sykdommer i , thorax og mediastinum inkl. 848 dødsfall
  • 26.641 Hud- og underhudssykdommer inkl. 66 dødsfall
  • 846 Sosiale forhold inkl. 10 dødsfall
  • 281 Kirurgiske og medisinske prosedyrer inkl. 19 dødsfall
  • 14.987 Karsykdommer inkl. 289 dødsfall

Totale reaksjoner  for eksperimentell vaksine mRNA mRNA-1273 CX-024 414) fra  Moderna:  4147 død  og 122643 skader til 19/06/2021

  • 2239 Blod- og lymfesystemlidelser inkl. 29 dødsfall
  • 3315 Hjertesykdommer inkl. 446 dødsfall
  • 39 Medfødte, familiære og genetiske lidelser inkl. 3 dødsfall
  • 1 454 Øre- og labyrintlidelser
  • 82 Endokrine lidelser inkl. 1 død
  • 1883 Øyesykdommer inkl. 7 dødsfall
  • 10 655 Mage-tarmlidelser inkl. 142 dødsfall
  • 33.936 Generelle lidelser og reaksjoner på administrasjonsstedet inkl. 1 759 dødsfall
  • 209 Leversykdommer inkl. 11 dødsfall
  • 1117 Immunsystemsykdommer inkl. 5 dødsfall
  • 3.835 Infeksjoner og infestasjoner inkl. 234 dødsfall
  • 2480 Skader, forgiftninger og prosedyrekomplikasjoner inkl. 77 dødsfall
  • 2670 Undersøkelser inkl. 89 dødsfall
  • 1 297 Stoffskifte- og ernæringsforstyrrelser inkl. 85 dødsfall
  • 15,131 Muskel- og bindevevssykdommer inkl. 77 dødsfall
  • 128 Godartede, ondartede og uspesifiserte svulster (inkl. Cyster og polypper) inkl. 15 dødsfall
  • 21.684 Nevrologiske sykdommer inkl. 424 dødsfall
  • 255 Graviditet, puerperium og perinatale forhold inkl. 2 død
  • 20 Produktutgaver
  • 2437 Psykiatriske lidelser inkl. 69 dødsfall
  • 807 Nyrer og urinveier inkl. 52 dødsfall
  • 459 Reproduksjonssystem og brystlidelser inkl. 1 død
  • 5,640 Sykdommer i luftveiene, thorax og mediastinum inkl. 399 dødsfall
  • 6.538 Hud- og underhudssykdommer inkl. 28 dødsfall
  • 504 Sosiale forhold inkl. 13 dødsfall
  • 397 Kirurgiske og medisinske prosedyrer inkl. 38 dødsfall
  • 3.432 Karsykdommer inkl. 141 dødsfall

Totalt reaksjoner  for den eksperimentelle vaksinen AZD1222 / VAXZEVRIA (CHADOX1 NCOV-19)  fra  Oxford Astrazeneca :  3364 død  og 793,036 skader til 19/06/2021

  • 9.136 Blod- og lymfesykdommer inkl. 132 dødsfall
  • 12.135 Hjertesykdommer inkl. 396 dødsfall
  • 95 Medfødte, familiære og genetiske lidelser inkl. 2 dødsfall
  • 8.797 Øre- og labyrintlidelser
  • 309 Endokrine lidelser inkl. 2 dødsfall
  • 13 459 Øyesykdommer inkl. 12 dødsfall
  • 81.806 Gastrointestinale lidelser inkl. 161 dødsfall
  • 212,663 Generelle lidelser og tilstander på administrasjonsstedet inkl. 891 dødsfall
  • 525 Lever og galdeveier inkl. 25 dødsfall
  • 3085 Immunsystemsykdommer inkl. 11 dødsfall
  • 17.791 Infeksjoner og infestasjoner inkl. 217 dødsfall
  • 7 854 Skader, forgiftninger og prosedyrer komplikasjoner inkl. 77 dødsfall
  • 16.731 Undersøkelser inkl. 79 dødsfall
  • 9765 Stoffskifte- og ernæringsforstyrrelser inkl. 50 dødsfall
  • 123.637 Sykdommer i muskel- og bindevev inkl. 45 dødsfall
  • 332 Neoplasmer godartet, ondartet og uspesifisert (inkl. Cyster og polypper) inkl. 8 dødsfall
  • 169 286 Nervesystemet inkl. 532 dødsfall
  • 223 Graviditet, fødsel og perinatale forhold inkl. 4 dødsfall
  • 103 Produktutgaver
  • 14.931 Psykiatriske lidelser inkl. 27 dødsfall
  • 2 809 Nyrer og urinveier inkl. 29 dødsfall
  • 5967 Forplantningsorganer og brystlidelser
  • 26.631 Luftveis-, thorax- og mediastinumlidelser inkl. 387 dødsfall
  • 36 457 Hud- og underhudssykdommer inkl. 22 dødsfall
  • 772 Sosiale forhold inkl. 4 dødsfall
  • 671 Kirurgiske og medisinske prosedyrer inkl. 16 dødsfall
  • 17 066 Karsykdommer inkl. 235 dødsfall

Totale reaksjoner  for den eksperimentelle COVID-19-vaksinen JANSSEN (AD26.COV2.S) fra  Johnson & Johnson :  541 dødsfall  og 33, 331 skader til 19/06/2021

  • 306 Blod- og lymfesykdommer inkl. 16 dødsfall
  • 496 Hjertesykdommer inkl. 56 dødsfall
  • 14 Medfødte, familiære og genetiske lidelser
  • 177 Øre- og labyrintlidelser
  • 8 Endokrine lidelser inkl. 1 død
  • 383 Øyesykdommer inkl. 3 dødsfall
  • 3086 Gastrointestinale lidelser inkl. 23 dødsfall
  • 8761 Generelle lidelser og reaksjoner på administrasjonsstedet inkl. 137 dødsfall
  • 52 Lever og galdeveier inkl. 4 dødsfall
  • 85 Immunsystemssykdommer
  • 392 Infeksjoner og infestasjoner inkl. 13 dødsfall
  • 320 Skader, forgiftninger og prosedyrekomplikasjoner inkl. 8 dødsfall
  • 2.003 Undersøkelser inkl. 37 dødsfall
  • 184 Metabolisme og ernæringsforstyrrelser inkl. 10 dødsfall
  • 5718 Sykdommer i muskel- og bindevev inkl. 17 dødsfall
  • 16 Neoplasmer godartede, ondartede og uspesifiserte (inkl. Cyster og polypper)
  • 7093 Nevrologiske sykdommer inkl. 68 dødsfall
  • 9 Graviditet, fødsel og perinatale forhold inkl. 1 død
  • 9 Produktproblemer
  • 355 Psykiatriske lidelser inkl. 5 dødsfall
  • 119 Nyrer og urinveier inkl. 8 dødsfall
  • 114 Forplantningssystem og brystlidelser
  • 1130 Sykdommer i luftveiene, thorax og mediastinum inkl. 43 dødsfall
  • 804 Hud- og underhudssykdommer inkl. 2 dødsfall
  • 72 Sosiale forhold inkl. 3 dødsfall
  • 336 Kirurgiske og medisinske prosedyrer inkl. 26 dødsfall
  • 1289 Karsykdommer inkl. 60 dødsfall

* Disse totalene er estimater basert på rapporter sendt til  EudraVigilance . Totalene kan være mye høyere basert på prosentandelen rapporterte bivirkninger. Noen av disse rapportene kan også rapporteres til det enkelte lands bivirkningsdatabaser, for eksempel US VAERS-databasen og det gule kortsystemet i Storbritannia. Dødsfallene er gruppert etter symptomer, og noen dødsfall kan skyldes flere symptomer.

Kommenter denne artikkelen på HealthImpactNews.com .

Se også :

Forstå tidene vi for tiden lever gjennom

Identifisere de Luciferian-globalistene som implementerer den nye verdensorden – Hvem er “jødene”?

Insider eksponerer frimureriet som verdens eldste hemmelige religion og de Luciferiske planene for den nye verdensorden

Den viktigste sannheten om den kommende “nye verdensordenen” Nesten ingen diskuterer

Det er på tide å velge sider: Vet du til og med hvilken side du er på?

Guds segl og merke er langt viktigere enn “dyrets merke” – er du forberedt på det som kommer?

Er Guds dom i ferd med å falle over Amerika? Hva er “dyrets merke”?

Sataniske røtter til moderne medisin – dyrets merke?

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.