Hitlers Reisepass og Corona passerer. Ser man en likhet her?

5. oktober 1938: Tyske jøder fikk en rød J- stormløp i Reisepass. Alternativet til å godta dette passet var å bli hjemme. Ekskludert fra samfunnet. Ikke ulikt 2021.

5. oktober 1938: Tyske jøder fikk en rød J- stormløp i Reisepass. Alternativet til å godta dette passet var å bli hjemme. Ekskludert fra samfunnet. Ikke ulikt Europa 2021.

5. oktober 1938 ugyldiggjør Riksdepartementet alle tyske pass som jødene hadde. Jødene må overgi sine gamle pass, som vil bli gyldige først etter at bokstaven “J” er blitt stemplet på dem.

Regjeringen krevde at jødene skulle identifisere seg på måter som permanent ville skille dem fra resten av den tyske befolkningen. I en lov fra august 1938 bestemte myndighetene at jødiske menn og kvinner som hadde fornavn med “ikke-jødisk” opprinnelse, innen 1. januar 1939 måtte legge til henholdsvis “Israel” og “Sara” til deres fornavn.

Alle tyske jøder var forpliktet til å ha med seg identitetskort som angav arven sin, og høsten 1938 ble alle jødiske pass stemplet med en rød rød bokstav “J”. Da naziledere satte fart i krigsforberedelsene, banet antisemittisk lovgivning i Tyskland og Østerrike veien for mer radikal forfølgelse av jøder.

Kilde: Holocaust Memrorial Museum

Min kommentar:

Alternativet for jødene i Tyskland var å godta den nye «Reisepass» eller ikke reise i det hele tatt. I 2021 har et mindretall i Europa blitt tilbudt samme valg. Du må godta en ny «reisepass» eller bli hjemme. Den nye «reisepass» kalles et sertifikat.

Rase er ikke problemet i 2021. Problemet er innlevering. Lederne er at Tyskland var overbevist om at et lite mindretall på omtrent en prosent, representerte en trussel mot nasjonens og sikkerhet. Ikke så ulikt hvordan et lite mindretall blir stemplet som en risiko for offentlig hede i dag. Og enda verre. Hvis folk nekter å ta med Cover-19-passet, er det nettopp grunnen til at det offentlige livet må forbli begrenset. Folk som ikke kan gå på jobb, og bedrifter som lider, taper. De ikke vaksinerte er i fare en risiko for menneskers livsstil og og evnen til å overleve. Selve statens fiende.

Åpenbaringen 6: 9-11

Da han åpnet det femte seglet, så jeg sjelene til dem som hadde blitt drept under alteret for Guds ord og for vitnesbyrdet de holdt. Og de ropte med høy røst og sa: “Hvor lenge, Herre, hellig og sann, til du dømmer og hevner vårt blod på dem som bor på jorden?” Så ble det gitt en hvit kappe til hver av dem; og det ble sagt til dem at de skulle hvile en stund til, til både antall medtjenere og deres brødre, som ville bli drept som de var, var fullført.

Veien ned mot andre Holocaust vil være fylt med alle slags gode intensjoner. Som å hevde å redde menneskeheten, og bringe fred og velstand til oss alle. Bibelen sier at det vil komme en dag da folk som dreper deg, vil føle at de gjør Gud en tjeneste.

John 16: 2
De vil føre deg ut av synagogene. ja, tiden kommer at den som dreper deg, vil tro at han tilbyr gudstjeneste.

De tyske SS-offiserene hadde belter med meldingen til ofrene. «Gott mitt uns».

Messias har advart oss på forhånd. Rett før hans andre komme vil det dukke opp en ond kraft som er verre enn . Problemer av det slag som ikke har blitt sett siden verdens skapelse. Det var en flukt fra knyttneven Holocaust. Det var mulig å flykte til Amerika. Snart vil tyranniet være globalt. Det vil ikke være å flykte, enn til den totale overgivelsen til Yeshua Messias (Jesus). Han som kan oppdra deg for tidlig martyrium og død, og føre deg inn i den evige sabbatshvilen i sitt evige rike for himmelen.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.