Hvordan vedvarende aerosolplumer endres til korte ikke-vedvarende plumer for å lure publikum.

BILDER/ VIDEOER VIL BLI LAGT INN SENERE

Whistleblower Exposes Short, Non-Persistent

En varsler som arbeider i pågående aerosoloperasjoner sa:

” Jeg ville ikke være så bekymret for aerosolene de sprøyter som kjemikaliene de tilfører aerosolene for å få dem til å forsvinne raskt (ikke-vedvarende) . “

Piloter takker meg for å ha eksponert kjemiske aerosoler

Siden jeg skrev artikkelserien min om å eksponere contrails, har flere profesjonelle flyselskaper kontaktet meg og takket meg for min holdning mot contrailbedrag .

Alle fortalte meg personlig at de aldri har sett stier komme ut av jetmotorer, og at de setter pris på mitt arbeid med å avsløre desinformasjonen om contrails. Hver og en av disse pilotene visste at contrails er så sjeldne at folk flest aldri vil se en i løpet av livet, og hvis de oppstår, kommer de fra sjeldne, foreldede vanninjeksjonsmotorer (som ikke lenger er laget) i høyder så høye at de kan ikke sees fra bakken.

Hver av disse profesjonelle pilotene har fløy det meste av livet og har alltid hatt en dyp interesse for luftfart. Noen av dem flyr vanlige kommersielle jetfly, mens andre flyr store jetfly for store pakkeselskaper.

Hvis du er pilot og ønsker å dele informasjon med meg, er du velkommen til å kontakte meg når som helst. Jeg er alltid glad for å høre fra erfarne fagpersoner i feltet.

Fra Facebook:

Skjuler Chemtrails

De som sprøyter chemtrails, vil ikke ha noe mer enn at du tror at korte, ikke-vedvarende fjær som kommer ut av strålene er ufarlige konturer. Hvis de overbeviser deg om dette, vil du ignorere disse fjærene og la dem spraye deg uten innvendinger , og dette er akkurat det de vil ha . Vokt dere for de som hevder at korte fjærer som avgis av fly er “kontrails”.http://www.youtube.com/embed/At6rvhkN4Cw?rel=0

Fremover

RussDe som sprøyter chemtrails, vil ikke ha noe mer enn at du tror at korte, ikke-vedvarende fjær som kommer ut av strålene er ufarlige konturer.

Hvis de overbeviser deg om dette, vil du, når oppgraderinger i utstyret tillater dem å spraye kammerstier som bare produserer korte, ikke-vedvarende fjær, være overbevist om at de er helt ufarlige.

Disse oppgraderingene i utstyr skjer allerede. Ikke-vedvarende chemtrails dukker nå opp over hele verden.

Men det er ikke slutten på historien. Nå rapporterer folk på mange områder ingen synlige chemtrails i det hele tatt. Har de gått bort? Nei. De har bare gått i høy høyde.

Jeg har personlig vært vitne til at chemtrails endres fra:

(1) Vedvarende chemtrails, til

(2) Ikke-vedvarende chemtrails, til

(3) ikke-synlige chemtrails (chemtrails i høy høyde ikke er synlige fra bakken),

og fordi jeg har en følsom sans for lukt og smak , har jeg en viktig historie å fortelle.

Denne artikkelen dekker mye grunn. Jeg håper det hjelper med å øke bevisstheten om den nye taktikken som brukes til å skjule chemtrails for publikum .

Sensitive People Still Smelling Chemtrails Even Under Blue Skies

Jeg er ikke den eneste personen som lukter og smaker chemtrails like mye eller mer nå enn da de dekket himmelen daglig. Mange skriver meldinger til meg som uttrykker hvordan de lukter og smaker dem selv under blå himmel.

Ifølge noen varslere begynte regjeringer å bruke dispergeringsmidler som får stiene til å spre seg mye raskere for å holde dem utenfor offentligheten, og ifølge varslerne er dispergeringsmidlene enda mer giftige enn noen av stiene selv.

Nedenfor er en av disse meldingene:

“Ser ikke stiene så ofte i disse dager, men luktene er fremdeles veldig mye der, ofte sterkere enn noensinne. Jeg får forferdelig hodepine, går ut og lukter luft og voila, lukten er der, så helt sikkert de sprøyter så tungt som alltid eller mer, og stiene, som en varslingspilot nylig sa, har blitt stadig mer usynlige. ” —B.

Kunne lukte og smake på Chemtrails

Etter å ha hatt kontakt med hundrevis av chemtrail-observatører over hele verden i årevis, har jeg bestemt at mellom 2% og 5% av befolkningen er i stand til å lukte og smake på chemtrails . Jeg er en av dem.

For andre mennesker er det mindre merkbart. For eksempel når luften brenner bihulene mine og smaker metall til det punktet at den forstyrrer arbeidsevnen min, begynner forretningspartneren min – en normal “ikke-sensitiv” person – å kunne lukte og smake på dem.

Å kunne smake og lukte chemtrails (og å oppleve de forferdelige symptomene som er forbundet med dem ) har hjulpet meg til å forstå at de korte sporene som folk ser i dag (som noen kaller “contrails”) ikke er kontrailer i det hele tatt . Disse stiene har en sterk metall-kjemisk smak, pluss at de forårsaker alle de samme symptomene som vedvarende chemtrails gjør. Kort fortalt har chemtrails fått et nytt ansikt.

Contrails er ekstremt sjeldne

Jeg har vært en skywatch det meste av livet mitt (30+ år), og jeg har aldri sett en contrail . Ikke en gang. Aldri.

Jeg vokste opp i et av de travleste luftrommene i verden (Tampa Bay-området) og har sett bokstavelig talt tusenvis av tusenvis av jetfly gjennom årene. Jeg har sett jetfly i forskjellige høyder. Jeg har sett jagerfly fra MacDill Air Force Base fly overhead mange ganger. Jeg har sett alt fra små charterturer til store 747-er, og jeg kan med fortelle deg at jeg aldri – ikke en gang – har sett en sti komme ut av en jet.

Tampa Bay International Airport:
En av de travleste og mest avanserte flyplassene i verden.

Jeg bodde på en militærbase en stund. Jeg besøkte også familie på andre militærbaser og har alltid sett himmelen. Jeg har aldri sett et spor komme ut av en jet. Ikke en gang. Aldri.

Chemtrails bytter plutselig over natten

Jeg bodde i Jamestown, New York fra 2003 til 2008. I 2008 flyttet jeg nær Bangor, Maine.

Jeg var vitne til begynnelsen av utbredt chemtrail-sprøyting i Jamestown i 2005. I løpet av denne tiden begynte jeg å få plutselige, dramatiske helsesymptomer . Disse symptomene oppstod bare når sprøyting skjedde. Ikke før. Ikke timer etter. Mine helsesymptomer begynte i løpet av sekunder etter den salt-metalliske smaken i luften som skjedde omtrent 30 minutter etter at synlig sprøyting begynte.

Disse bildene viser et av de verste chemtrail-angrepene jeg noensinne har opplevd i Jamestown, New York 9. oktober 2007. Alt du ser på himmelen kom ut av jetfly. Under dette arrangementet var det en fryktelig salt-metallisk smak i luften. De to første bildene ble tatt i sentrum rett foran Jamestown Post Office. Det tredje bildet ble tatt rett over huset mitt bare noen få minutter senere. Det siste bildet ble tatt da chemtrails begynte å forsvinne.

I løpet av denne tiden var jeg vitne til følgende mønster igjen og igjen i årevis:

1. Chemtrails ble synlige på himmelen.

2. Cirka 20 minutter senere fylte en salt-metallisk smak luften.

3. Med en gang jeg oppdaget denne saltmetalliske smaken i luften, begynte helsesymptomene mine .

4. Når den salt-metalliske smaken i luften avtok, minket helsesymptomene mine tilsvarende.

5. Da den salt-metalliske smaken i luften var borte, var helsesymptomene mine helt borte innen 1 time. Jeg følte meg fantastisk igjen.

Dette mønsteret var alltid det samme. Det forandret seg aldri.

Ikke-vedvarende ChemtrailÅ flytte fra Jamestown til Bangor (jeg ble tvunget til å flytte på grunn av sykdommene forårsaket av chemtrails) ga meg en ekstremt verdifull observasjon. I begge byer gikk chemtrails fra lange til korte, ikke-vedvarende stier over natten .

Jeg tror observasjonene som ble gjort i to byer på to forskjellige tidspunkter er ekstremt viktige og verdifulle fordi det er en sterk bevegelse i dag for å overtale folk om at konturene er normale og vanlige. Folk blir lurt til å tro at de nye korte, ikke-vedvarende chemtrails er ufarlige kontrails.

Dette er et veldig farlig bedrag. Tenk på hva som vil skje hvis neste generasjon vokser opp og tror at contrails er normale , vanlige og ufarlige. Hvis dette skjer, vil sprøyting fortsette rett foran øynene på dem, og de vil aldri mistenke at noe er galt.

I de følgende avsnittene gir jeg viktige detaljer om mine observasjoner angående den plutselige endringen fra vedvarende chemtrails til non-persistent chemtrails, og tilhørende bedrag som pågår.

Bangor, Maine

Jeg flyttet til Bangor, Maine-området i april 2008. Gjennom året etter dekket store chemtrail-plumer himmelen nesten hver eneste dag. Massiv sprøyting var en forventet daglig forekomst.

I april 2010 skiftet chemtrails plutselig fra store vedvarende plumer til veldig korte, ikke-vedvarende plumes; den slags fjær som noen mennesker tror er ” kontrailer “.

Planleggingen (frekvensen) for de store, umerkede, sølv-chemtrail-jetflyene endret seg ikke, men de lange, vedvarende chemtrails dukket nå opp bare 3 til 4 dager per måned. Dette var en ekstremt dramatisk forandring som jeg håpet ville få oppmerksomheten til mine venner og familie. Dessverre gjorde det ikke det.

Jamestown, New York

Jeg var vitne til den samme hendelsen i Jamestown mange måneder tidligere, bortsett fra at det var en 4-dagers pause uten chemtrails mellom. Etter 4-dagers pause dukket de ikke-vedvarende fjærene nesten utelukkende opp. Min tanke var at 4-dagerspausen skyldtes en eller annen type utstyrsendring. Akkurat som i Bangor, ville de vedvarende fjærene i Jamestown fremdeles vises bare noen få dager hver måned, men den daglige rutinen innebar nå bare korte, ikke-vedvarende fjær.

De forferdelige luktene og smakene i luften var så intense at jeg fortsatte å ha muskel- / leddsmerter, hodepine, søvnløshet og hjertesmerter (og mer). Jeg ble tvunget til å flytte ut av Jamestown i 2008 i et forsøk på å gjenopprette helsen min.

Da jeg flyttet, haltet jeg bokstavelig talt på grunn av leddsmerter. Jeg var også redd for at hjertet mitt – som får alvorlig smerte når chemtrails sprayes – ville slutte å slå. Alvorlig sprøyting av chemtrail ga meg alle de fysiske tegnene på et forestående hjerteinfarkt. Disse skiltene forsvant så snart luften ryddet, hver eneste gang.

Oppdatering juli 2014: Philadelphia, Pennsylvania

Jeg tilbrakte mye tid i Philadelphia i 2014. I løpet av denne tiden var sprøytingen så tung at hele området så ut som en krigssone. Jeg husker at jeg fløy inn for første gang og ble forbløffet over at folk ikke sto opp og spurte om himmelen.

Når jeg skriver dette, er det tidlig i juli 2014, og alt dette har endret seg. Nå inneholder himmelen mange chemtrail-gjenstander, men praktisk talt ingen lange vedvarende fjær er synlige. Akkurat som de dramatiske endringene jeg så i Jamestown og senere i Bangor, prøver de tilsynelatende å skjule sprøytingen for publikum ved å gjøre fjær mye vanskeligere å se.

Akkurat som i Jamestown og Bangor, er det noen dager i måneden at langvarige stier er synlige, men de fleste dager er det bare små, ikke-vedvarende stier som er synlige i høyere høyder, og selvfølgelig den massive “melkehimmel “gjenstander er synlige hver dag, men folk flest skjønner ikke at de er forårsaket av nedfallet fra kjemiske aerosoler.

Så dette er det tredje stedet jeg har bodd som har sett en plutselig endring i sprøytemønstre for å gjøre denne forbrytelsen mindre synlig for publikum.

Ikke-vedvarende Chemtrails endres til “Ingen spor”

I april 2010 forsvant chemtrails i løpet av få dager hver måned. Vi har faktisk klarblå himmel mange dager i løpet av måneden. Sammenlignet med den daglige sperringen av ikke-vedvarende chemtrails, er dette virkelig en dramatisk endring.

Det er fremdeles ikke-vedvarende chemtrails synlige på mange dager i løpet av måneden. Det er til og med vedvarende chemtrails fremdeles synlige noen dager hver måned, men de fleste / mange dager er helt klare, og etter år med daglig non-stop sprøyting er dette dyp endring. Selvfølgelig er himmelen fylt med nedfall av chemtrail (” geoengineering artifacts “) som forårsakes når sprøyting i høyere høyde kondenserer i lavere lag med varmere luft.

Akkurat på samme tid som de ispekte klare dagene begynte å dukke opp, var det en ny type chemtrail smak / lukt i luften. Denne nye smaken var veldig lik den “kjemiske” typen chemtrail som hadde vært så vanlig de siste årene (spesielt under regn), men denne nye typen hadde en mer bitter smak. Det forårsaket også noen få nye , inkludert riper, sår hals og mindre – men kontinuerlig – bihule- og luftveisinfeksjoner. Det virket som om det var en biologisk komponent til denne nye chemtrail-typen ( klikk her for å finne ut hvordan jeg oppdaget den biologiske komponenten). Vi fant også at det undertrykte immunforsvaret.

Vi har kalt denne nye chemtrail-typen ” Swamp Water ” -typen, basert på smak og lukt, som var noe som en blanding mellom sopp og alger.

I løpet av denne samme tidsperioden begynte jeg å motta rapporter om at det begynte å vises klar himmel i flere østlige stater flere dager hver måned. Chemtrail-overvåkerne begynte å hilse, “Chemtrails har stoppet!”

Dessverre hadde chemtrails ikke stoppet. Den fortsatte smaken og lukten av chemtrails på klare dager gjorde det tydelig for meg at de fortsatt ble sprayet. Det eneste spørsmålet var: “Hvorfor kan vi ikke se dem?”

Sprøyting i høy høyde

Det er tre faktorer som fikk meg til å tro at grunnen til at vi ikke kunne se chemtrails på disse klare dagene var fordi de ble sprayet i store høyder:

1. Plumstørrelse

2. Kantoppløsning

3. Geotekniske gjenstander (kunstige skyer eller “chemtrail-nedfall”)

Nedenfor diskuterer jeg disse i detalj.

1. Plumstørrelse

“Plume Size” refererer til den faktiske fysiske størrelsen på en chemtrails-plume. Jeg var i stand til å estimere fjærstørrelsen i forhold til andre typer chemtrails ved hjelp av følgende metode.

Når jeg kjører inn i Bangor fra huset mitt, må jeg kjøre langs rute 9, som er en svingete vei som går øst-vest. Dette er tilfeldigvis den samme veien som chemtrail-jetflyene flyr når de kommer inn i USA fra Canada. Jetene kommer inn i USA like sør for Cialis, Maine, og deretter flyr de vestover langs rute 9 til Bangor og Orono.

Diagrammet ovenfor viser flyveien til jetfly som avgir chemtrails i forhold til rute 9. Jetfly kommer inn i USA fra Canada sør for Calais. De flyr vestover mot Bangor og Orono. De metallsmakende stiene de avgir, stiger ned og sprer seg over tid.

Jetene flyr i en rett linje, men veien er svingete. Så, mens jeg kjørte langs veien, på enkelte netter, la jeg merke til at vi bokstavelig talt ville kjøre inn og ut av chemtrail-plumes.

Når vi buet mot sør, ville vi kjøre ut av en plume i noen minutter, og da vi buet tilbake mot nord, ville vi kjøre tilbake til en plume. Plommen vil da drive sørover (den rådende vinden er fra nord-vest), og vi vil forbli inne i plommen en stund uavhengig av hvilken svingete vi møtte. Etter kort tid, ville våre nordbundne kurver bringe ut av den sørgående drivende chemtrail, og våre sørbundne kurver ville føre oss tilbake til den. Dette er perfekt fornuftig når du tenker på det rette sporet av strålene, den svingete veien og vindretningen.

Selv om disse fjærene er store, er de – åpenbart – en endelig størrelse. Sunn fornuft tilsier at fjærene vil spre seg når de stiger ned fra frigjøringshøyden. Siden frigjøringshøyden deres tradisjonelt har vært ganske lav, er det ingen overraskelse at chemtrailplommer tradisjonelt har vært relativt små; liten nok til å kjøre inn og ut på en svingete vei.

Når kemtrails stiger ned, øker størrelsen på fjæren. Jo høyere fjæren ble sluppet, jo større vil skyen være når den når bakkenivå.

Imidlertid, i april i år, da den nye chemtrail-typen begynte (også kalt “Swamp Water”), oppdaget jeg at dimensjonsstørrelsen for denne chemtrail-typen var enorm. Det var ikke lenger mulig å kjøre inn og ut av denne chemtrail-typen. Lukten og smaken strakte seg over lange avstander.

Fordi fjærene øker i størrelse når de stiger ned fra himmelen, og fordi de nye “sumpvannet” -typene hadde mye større fjærer på bakkenivå, er det logisk å konkludere med at denne nye chemtrailtypen ble sprayet fra store høyder. Når du vurderer det faktum at den nye chemtrail-smaken / lukten er til stede selv når himmelen er klar og ingen jetstråler er synlige, har du enda mer bevis for chemtrails i høy høyde.

Selvfølgelig, med tanke på all oppmerksomheten som chemtrails har fått de siste årene, er det fornuftig at ønsker å forhindre at chemtrails blir synlige fra bakken: “Utenfor syne; ute av sinnet.”

2. Kantoppløsning

Chemtrail-plommer har en “kant”.

Når en aerosol først sprayes, er “kanten” på skyen skarp. Dette betyr at tettheten til aerosolen varierer sterkt innen en liten avstand. Så hvis du fløy bare noen få meter utenfor fjæren, ville du ikke lukte eller smake på den. Hvis du fløy bare noen få meter inne i fjæren, ville smaken og lukten være sterk (for de av oss med følsomme sanser).

Når chemtrails synker ned, reduseres kantoppløsningen. Med andre ord mister kanten av chemtrail sin definisjon når den sprer seg. På bakkenivå fører dette til at intensitetsnivåene endres mer gradvis over tid og over avstander.

Når aerosolen faller ned til bakken, vifter kantene ut og blir mindre definert. Med andre ord mister kantene oppløsningen. Derfor kan vi teoretisere at chemtrails i høy høyde vil variere i tetthet bare litt på en gitt avstand når de når bakken.

Med dette i bakhodet kan vi trekke følgende konklusjon:

Kantoppløsningen er omvendt proporsjonal med sprøytet høyde. Med andre ord, jo høyere en fjær sprøytes, desto mindre definerte kanter er den når den når bakken.

Da jeg innså at denne nye chemtrail-typen hadde veldig lav kantoppløsning, konkluderte jeg med at den måtte ha blitt frigjort fra stor høyde.

Husk at kanten sett av strålen – sett bakfra strålen – i hovedsak har to dimensjoner: høyde og bredde. Det er ingen praktisk kant langs z-aksen (dybde) fordi fjæren er kontinuerlig. Med andre ord, hvis du sto rett bak en stråle, ville den utstrålte fjæren være omtrent som en ellips. Avstanden fra venstre kant til høyre kant er bredden. Avstanden fra toppkanten til underkanten er høyden. Det er ingen kant på z-aksen (dybde) før skyen slås av eller på.

Fordi oppløsningen til alle kantene på skyen synker når skyen synker ned, kan vi forvente å finne en annen gjenstand av høytliggende kammerstier: lav nedkantoppløsning.

Hvis vi er i en stasjonær posisjon, når chemtrail-skyen faller ned, vil det ta en viss tid før luktens / smakens intensitet øker til full intensitet. Hvis det tar kort tid for lukten / smaken å øke, er det sannsynlig at chemtrail ble sprayet i lav høyde. Hvis det tar lang tid før lukten / smaken øker, er det sannsynlig at den ble sprayet i høy høyde fordi bunnkanten av fjæren har mistet oppløsningen.

Denne grafen viser den relative intensitetssyklusen for chemtrails i lav høyde versus chemtrails i høy høyde. Chemtrails i lav høyde endres i intensitet som ligner en sagtannbølge. Chemtrails i høy høyde endres mer gradvis på grunn av redusert kantoppløsning og økt fjærstørrelse. Alle tidligere typer chemtrails har vist intensitetssyklusen med lav høyde. I skrivende stund er det bare chemtrail-typen “Swamp Water” som har fulgt intensitetssyklusen i høy høyde.

Den nye typen “Swamp Water” av chemtrail har en veldig lav kantoppløsning på både X (sider) og Y (nederst) akse, så dette er enda en indikator på at de sprøytes fra høy høyde.

3. Geotekniske gjenstander

Å være en livslang skywatcher, jeg vet hvordan skyer ser ut når de dannes, og jeg vet hvordan de ser ut når de forsvinner. Nå som jeg har sett på chemtrails i 5 år, har jeg observert hvordan chemtrail spraying samhandler med – og faktisk danner – skyer.

Når korte, ikke-vedvarende chemtrails sprøytes, forsvinner chemtrails i løpet av sekunder og er ikke lenger synlige. Imidlertid, etter gjentatt sprøyting i samme område, begynner det å dannes skyer under chemtrail-jetflyenes stier. Disse skyene er et eksempel på ” Geoengineering Artifacts “.

For den tilfeldige observatøren virker artefakter for geoteknologi som andre skyer, men for det erfarne øyet er de dramatisk forskjellige.

Dette er bilder av normal himmel. De som er gamle nok vil huske dag etter dag med klarblå himmel både vinter og sommer, og spesielt om natten. Når kumulerte skyer dannet seg, var de skarpe, tydelig definerte og kontrasterte dramatisk med dypslumhimmelen.

Chemtrail-induserte skyer ( artifacts) dannes under området der chemtrails blir sprayet. Derfor, når vi ser artefakter for geoteknologi, vet vi at chemtrails sprøytes omtrent over formasjonsområdet.

Selv om vi ikke kan se chemtrails som sprayes, vet vi at de er der på grunn av tilstedeværelsen av disse kunstige skyformasjonene. Av denne grunn er artefakter fra geo-engineering nok et bevis på at sprøyting av chemtrail fortsetter, selv om daglig sprayaktivitet ofte ikke lenger er synlig.

Her er bare noen få eksempler på artefakter fra geoteknologi. Dette er ikke naturlige skyer. Dette er kunstige gjenstander som gjenstår etter at chemtrails er sprayet. Fra venstre til høyre: “Dissipation Plumes”, “Circulation Plume”, “Aged Dissipation Plumes”, “Pulled Cotton”. Se informasjonssiden Geoengineering Artifacts for mange flere eksempler.

I tillegg, å være en person som kan lukte og smake på chemtrails i luften, og å være en person som føler dramatiske (noen ganger livstruende) helseeffekter fra chemtrails, har jeg oppdaget dette forbløffende faktum:

Siden den gangen chemtrails plutselig ble synlige (april 2010 i vårt område), er lukten i luften, smaken i luften og symptomene forbundet med chemtrails generelt proporsjonal med tettheten av geoengineering artefakter (chemtrail- induserte skyer) til stede på himmelen. Lukten, smaken og symptomene går foran de induserte skyene med 30 til 90 minutter, men generelt gjelder dette faktum med få unntak. De få unntakene skyldes sannsynligvis visse forhold i atmosfæren som hindrer dannelsen av skyer, selv i nærvær av kondenskjerne.

Avslutningsvis gir artefakter fra geoingeniør oss enda en indikator på at chemtrails fremdeles er til stede selv når de ikke er synlige.

Det er ekstremt uheldig at artefakter for geoteknologi er så vanlige i dag at mye av allmennheten godtar dem som naturlige skyer. For å gjøre saken verre, jobber regjeringens propagandamaskin aktivt for å overbevise de offentlige artefaktene for geoteknologi er naturlige skyer.

NASA Desinformation: Cloud Chart for Schoolchildren

Ikke bare dette, men produksjonsselskaper sliter filmer for barn som får barn vant til å se chemtrails:

Over the Hedge
Cars
Open Season

Fordi det er så veldig viktig å forstå forskjellen mellom naturlige skyer og geotekniske gjenstander, har vi laget en side spesielt for å hjelpe deg med å identifisere disse svært giftige kunstige strukturene:

Geotekniske gjenstander

Visuell bekreftelse

Jeg har ikke flydd på rundt 12 år, men i en interessant skjebne, fløy jeg til Florida i mai 2010; bare 1 måned etter den nye høyden, ” Swamp Water ” chemtrail gjorde sitt utseende (eller bedre sagt, “ikke-utseende”). Dette var spennende fordi det ga meg muligheten til å teste teorien min om eksistensen av chemtrails i høy høyde.

Gjennom årene har jeg flydd kommersielt mange ganger. Jeg har også fløy ikke-kommersielt fordi familien vår eide små fly og gjorde fallskjermhopping. Jeg tok til og med flyvetimer, så jeg vet ganske godt hvordan utsikten skal se ut fra himmelen.

Sikkert nok, under flyvningen, opplevde jeg at chemtrails ble sprayet i høye høyder. Vi fløy på 32.000 fot (ifølge Captian) og chemtrail-jetflyene var omtrent 1000 fot over oss. Etter å ha talt 12 chemtrail-jetfly tidlig i flyturen, sluttet jeg å telle.

Her er bare noen få bilder jeg tok på flyet. Den iriserende tåken var intens, og i alle år med fly har jeg aldri sett dette før. Et parbilde viser faktisk chemtrails-jetfly som sprøytes i høye høyder (ca. 1000 fot over oss). Vi fløy på 32.000 fot den gangen.

Dette var bekreftelsen på at jeg trengte. Chemtrails ble frigitt – og nå – i store høyder. Dette er helt klart grunnen til at de ikke lenger er synlige fra bakken, men jeg kan fortsatt lukte og smake dem i luften.

Det vil fortsette å være desinformasjonseksperter som prøver å overbevise folk om at chemtrails alltid har vært synlige i høye høyder. Etter min erfaring kan jeg fortelle deg at jeg – før chemtrails – aldri har sett stier komme ut av jetfly i høye eller lave høyder i løpet av alle flyene jeg har gjort. Aldri. Ikke en gang. Aldri.

Chemtrails In the Cabin

Før flyet lurte jeg på med intens nysgjerrighet om luften i kabinen til strålen ville være fri for lukt og smak fra chemtrails.

Hvis chemtrails ble sprayet i høyere høyder enn kommersielle flyreiser, ville jeg forvente at hytteluften hadde smak og lukt av chemtrails. Hvis chemtrails ble sprayet i lavere høyder enn kommersielle flyvninger, ville jeg forvente at hytta skulle være fri for smak og lukt fra chemtrails.

Dommen: Smaken og lukten av chemtrails var til stede i hytta under hele flyet.

Igjen, dette er fornuftig fordi chemtrails ble sprayet over oss. Vi fløy bokstavelig talt gjennom disen som ble skapt av dem. Ikke overraskende var chemtrailsmaken og lukten i kabinen til flyet den nye typen ” Swamp Water “. Dette er også fornuftig fordi dette er typen som har den enormt store fjærstørrelsen og den lave kantoppløsningen på bakkenivå (som beskrevet tidligere). Kort fortalt spredte de seg i en stor tåke når de stiger ned fra høye høyder.

Dette er enda en bekreftelse på høytliggende chemtrails .

The Horrible Haze

Fra bakken

Det er en forskjell i himmelens utseende i dag, selv når ingen chemtrails er synlige. Det er disig. Selv på veldig tørre dager når du forventer å se i titalls miles, er det noe i luften som begrenser synligheten.

Ikke bare dette, men himmelen ser lettere ut enn det som er vant til. Dypblå himmel fra år tilbake har nesten forsvunnet. Mennesker på sosiale nettverk over hele fortsetter å kommentere at himmelen mister sin farge og dybde.

Igjen, det er ikke noe mysterium her. Når du innser at chemtrails nå sprøytes i store høyder, er det mulig å forvente disse endringene i atmosfæren.

Fra luften

Det var en fryktelig tåke synlig under hele flyturen. Disen så ut til å lyse med en skimrende metallglans som fikk hele jorden til å se ut som om den ble fumigert med glødende støv . Jeg kunne se at ferske chemtrails sprayes gjennom hele flyet. De enorme fjærene oppløste seg sakte i uendelig tåke. Bildet til venstre er et av mange jeg tok under flyturen som viser denne globale disen.

Mine minner fra å fly for mange år siden består av klar, dypblå himmel og tilsynelatende uendelig synlighet. Fra 32.000 fot hadde luften en klarhet og renhet som inngrodd seg i minnet mitt. Den disete metalliske himmelen som jeg var vitne til gjennom hele denne flyturen var surrealistisk. I alle mine år med fly har jeg aldri sett noe lignende .

Geografisk Chemtrail Fallout Intensity Profile

Etter å ha flydd fra Maine til Florida og deretter tilbake igjen i mai 2010, tok jeg en ny tur til Florida omtrent en måned senere, men denne gangen kjørte jeg. Under hele denne reisen observerte jeg kontinuerlig intensiteten til den nye ” Swamp-Water ” chemtrail-typen.

De to første observasjonene mine ble gjort i fly, på 32.000 fot. De to andre observasjonene mine ble gjort på bakken mens du kjørte. Begge observasjonene var basert på smak og lukt. Til min overraskelse forble mønsteret tilnærmet identisk uavhengig av høyde (med ett lite unntak skissert nedenfor).

Skalaen jeg bruker for å måle chemtrail-intensiteten, varierer fra 0 (null) til 10. Null indikerer at det ikke er noen chemtrail-smak / lukt i luften. 10 indikerer at smaken / lukten er så intens at jeg ikke fysisk kan puste luften.

Følgende er intensitetsprofilen jeg observerte under disse turene.

Denne grafen viser den relative intensiteten til chemtrails i luften langs den østlige kysten. Gjennom fire separate turer langs den samme grunnleggende stien var intensiteten til høytliggende “sumpvann” chemtrails nesten identisk. Fra denne informasjonen kan man konkludere med at chemtrailintensiteten generelt øker med befolkningen.

Intensiteten i Maine var omtrent 4. Intensiteten økte til mellom 6 og 8 over Boston, New York og .

Intensiteten i South Carolina falt drastisk og var den klart mildeste på nivå 1.

Intensiteten i Georgia økte til nivå 2 og 3.

Nivå-2/3-intensiteten fortsatte til jeg nådde det nord-sentrale Florida (kanskje 75 miles nord for Tampa).

Sentral-Florida er det eneste stedet hvor intensiteten varierte fra en tur til en annen. På min første tur var nivået i dette området mellom 6 og 8 – veldig intenst. På min andre, tredje og siste tur var “Swamp Water” chemtrail-intensiteten i dette området på omtrent nivå 3 til 4.

Den interessante konklusjonen jeg trekker fra mine observasjoner om chemtrailintensitet langs de østlige kyststatene er denne: Generelt sett blir høyere befolkningsområder truffet med høyere vedvarende chemtrailintensitet .

Konklusjon

Geoteknikk (navnet regjeringen brukte på chemtrail-relaterte operasjoner) har vært en “hemmelig” operasjon, men fordi den har vært åpenbar i årevis, begynte en betydelig del av publikum å legge merke til og stille spørsmål.

Regjeringen har forsøkt å holde chemtrails utenfor offentlighetens sinn ved å gjøre de fleste av dem ikke-vedvarende (korte). I Maine skjedde dette i april 2009.

Regjeringen forsøkte videre å fjerne chemtrails fra offentlig bevissthet ved å flytte flere av dem til høye høyder. Selv om noen ikke-vedvarende chemtrails forblir i lave høyder, er de færre i antall. I Maine skjedde denne endringen i april 2010.

Regjeringen fortsetter sin propagandakampanje for å normalisere chemtrails. Denne kampanjen hevder at ikke-vedvarende chemtrails er “contrails” som bare består av vanndamp. De forsøker lite å forklare luktene og smakene i luften, og de prøver heller ikke å forklare skyhøye aluminiumsnivåer i jord .

Vi lever i en monumental tid. Korrupsjon , skandaler og desinformasjon er på et høyeste nivå. Regjeringer over hele verden prøver å gripe makten og kontrollere offentligheten i en enestående hastighet, men av alt det onde vi opplever i denne tiden, er ingenting mer skadelig eller dødelig enn chemtrails (også kalt “geo-engineering”).

Når de overlevende på denne tiden forteller historier om disse hendelsene til fremtidige generasjoner, vil disse menneskene løfte øyenbrynene forundret og spørre: “Hvorfor i all verden ville folk noen gang tillate at dette skjedde? Hva var galt med dem?” Svaret som blir gitt er enkelt: De var egoistiske, de var apatiske, eller ” De ble dopet .”

Epilog

I denne artikkelen dokumenterte jeg hvordan jeg har sett at vedvarende chemtrails blir til ikke-vedvarende chemtrails to ganger, på to forskjellige steder og på to forskjellige tidspunkter.

Jeg var vitne til at lukten, smaken og intensiteten til chemtrails i lav høyde forble nesten den samme etter endringen, og hvordan nedstigningstiden samt listen over tilhørende helsesymptomer var den samme etter endringen fra vedvarende til ikke-vedvarende chemtrails . Jeg var også vitne til samme type sølv, umerkede jetfly som sprayet vedvarende chemtrails som sprøytet ikke-vedvarende chemtrails etter endringen.

Før denne dramatiske endringen var jeg vitne til vedvarende chemtrail-plommer som gjorde himmelen overskyet nesten hver dag i årevis, så jeg opplevde at himmelen plutselig endret seg og ble tilnærmet vedvarende-chemtrail-fri over natten , men de samme sølv umerkede strålene fortsatte å fly, den ene etter den andre på samme flyrute og på samme forutsigbare rutetider .

I dag hevder noen få mennesker at de har sett ikke-vedvarende kontrailer hele livet. Jeg tror disse menneskene faller inn i en av disse tre kategoriene :

(1) De som faktisk så korte, ikke-vedvarende chemtrails tidligere og ble fortalt (og trodde) at de var kondensstier (“contrails”). Husk at chemtrails har vært i bruk siden Vietnam-krigen, så det er uunngåelig at noen få mennesker ville ha sett dem.

(2) De som ikke så “contrails”, men føler et enormt sosialt press for å tro at de gjorde det. De huler under presset og begynner å tro at de “må ha” sett “kontrails” selv om de ikke har noe spesifikt minne om det.

(3) De som er kontrahert av regjeringen for å spre desinformasjon (løgner) for å overbevise publikum om at ikke-vedvarende chemtrails er: (a) kondensstier (contrails bestående av vanndamp), og (b) at de er “normale” og “ufarlig”.

Den store verdenskrigskrigen

Det viktigste faktum å huske på er dette: Det er en veldig reell kamp for din tro i dag; en kamp for å kontrollere “hva du tror” – ditt verdensbilde. Årsaken til at dette verdensbildet er så kritisk, er fordi det styrer alle aspekter av det du gjør. Hver dag påvirker verdensbildet enhver beslutning du tar. Når du forstår den sanne naturen til denne store krigen, forstår du at det virkelige målet med denne krigen er kontroll.

Med tanke på den enorme innvirkningen ditt verdensbilde har på deg, spør deg selv:

Skapte du verdensbildet ditt, eller dannet det “automatisk” basert på informasjonen du har blitt utsatt for gjennom hele livet?

Hvis du finner ut at ditt verdensbilde dannes “automatisk” basert på informasjonen du ble utsatt for, så spør deg selv:

Er den informasjonen (lærebøker, nyheter, magasiner osv.) Nøyaktig? Hvem har ansvaret for informasjonen? Ser de etter min interesse?

Tenk på dette:

Hva om denne informasjonen ble “skje matet” til deg for å få deg til å danne et verdensbilde som ba deg om å handle på en måte som var i andres beste? Er dette mulig? Har dette noen gang skjedd før historisk? Har dette noen gang skjedd med en hel nasjon i historien?

Selvfølgelig har det, og med tanke på at USA for tiden bruker flere hundre millioner dollar årlig på å spre desinformasjon, tror du bedre at det skjer akkurat nå.

Kunnskap er makt

De som kjenner deg best er de som er best rustet til å kontrollere deg.

Hvorfor bruker reklamebyråer millioner på menneskelig psykologisk forskning? Hvorfor bruker produsenter millioner på å forstå demografi? Hvorfor bruker regjeringer millioner på å forstå menneskelig atferd?

Svar: Å kjenne deg.

Hvorfor vil de kjenne deg?

Fordi, å kjenne deg er å (få makten til) å kontrollere deg.

Husk at de som kjenner deg best er de som er best rustet til å kontrollere deg.

Å kjenne deg er å få muligheten til å forutsi dine fremtidige handlinger. Evnen til å forutsi fremtidige handlinger er en styrke som er lik innsidehandel.

De som forstår beslutningsprosessen din godt nok til å forutsi dine fremtidige beslutninger, har også fått makten til å endre forhold på en slik måte at de forutsigbart kan kontrollere dine handlinger. Foreldre bruker ofte denne kunnskapen til barna sine for å kontrollere oppførselen, og de er i stand til å gjøre dette fordi de kjenner barna bedre enn barna deres kjenner seg selv

Hvis en regjering får denne typen kontroll over et , sikrer de effektivt sin makt. Hvis – mens de overvåker publikum – oppdager at de mister troen på publikum, kan de justere politikken sin for å gjenvinne troen din.

Selvfølgelig krever denne typen overvåking å kjenne til dine mest personlige tanker, og hvordan bedre å oppnå dette for å lytte til dine personlige telefonsamtaler. Det kan være lurt å revurdere det du mener er den virkelige grunnen til rettløs avlytting.

Så, en regjering som kan kjenne deg godt og også kjenner tankene dine, er en regjering som kan opprettholde din tillit, og så lenge de opprettholder din tillit, opprettholder de sin makt.

Kjenn deg selv

Inntil du kjenner deg selv, er du praktisk talt forsvarsløs mot de som kjenner deg bedre.

Tenk på dette.

Hvis noen kunne overbevise deg om at korte jetstier er ufarlige konturer, så når de oppgraderer utstyret sitt slik at chemtrails kan være korte (ikke-vedvarende), vil du allerede tro at de er helt ufarlige vanndampe, og som et resultat, du ville ikke gjøre noe for å stoppe dem. Kort sagt, all motstand mot sprøyting av chemtrail ville stoppe, og absolutt dette ville tjene deres interesser. Dette ville være deres metode for å nøytralisere opposisjonen; deres metode for “kontroll”.

I dette tilfellet vil du tro at du vant chemtrail-krigen. Du ville ikke gjøre noe for å motsette deg disse villedende korte stiene, og bortsett fra den lille andelen av befolkningen som kan lukte og smake på dem, ville ingen uttale seg.

Hvor mange mennesker har du hørt utrop de siste årene at “den blå himmelen er tilbake”? Jeg har hørt dette fra mange mennesker mange forskjellige steder. Hvorfor? Fordi chemtrails blir korte (ikke-vedvarende) mange steder.

Så, på disse stedene hvor chemtrails har blitt korte, er det igjen å vitne om at de er skadelige? Svar: De som kan lukte og smake på dem.

Gjør deg nå klar for dette.

Psykologer blir nå opplært til å fortelle pasientene at metallsmaken de opplever er forårsaket av en økning i adrenalin. Disse pasientene blir fortalt at denne adrenalinbølgen er årsaken til depresjon, angst, tretthet, smerte og andre fysiske og mentale symptomer som de opplever, samtidig som metallsmaken.

Når du vurderer implikasjonene av denne logikken, kan du se utviklingen av en metode som kan brukes til å miskreditere chemtrail-aktivister som kan smake på chemtrails.

Regjeringen har gått mot en politikk om å vurdere konspirasjonsteoretikere som psykisk syke i årevis, men nå setter de de siste brikkene på plass:

Den første delen av politikken er at chemtrails, når de blir korte, blir hevdet av regjeringen som ufarlige konturer, og alle som er imot denne oppfatningen snakker motstridende med vitenskapen og blir umiddelbart miskrediterte.

Den andre delen av politikken er denne: de gjenværende menneskene som fremdeles tror korte stier er chemtrails – fordi de kan smake på metallet i luften som er forbundet med dem – er psykisk eller fysisk syk, og kan bli tatt – med makt – inn i varetekt og merket som “psykisk syk”.

Jeg håper inderlig at du følger denne logikken.

Nå må vi mer enn noen gang være årvåken for å overvinne bedrag, spesielt den spesielle typen bedrag som får oss til å føle det sosiale presset som prøver å tvinge oss til å akseptere ting som er ulogiske eller virkelig uvitenskapelige. Denne mest virale typen bedrag er selvbedrag, og det første trinnet i å bevæpne oss mot denne pesten er dette:

Kjenn deg selv.

Når du renser ditt eget intellektuelle hus og desinfiserer samvittigheten din, vil du oppdage den intime forbindelsen mellom ditt verdensbilde og dine daglige beslutninger, og dermed dine handlinger.

Når du har opprettet denne dype forbindelsen, vil du kjenne deg selv kontinuerlig “sjekke” verdensbildet ditt ved å se på dine handlinger. Når du spør “Hvorfor gjorde jeg det?”, Vil du begynne å innse hva som får deg til å krysse av. Du vil begynne å forstå hva du virkelig tror, ​​både bevisst og ubevisst. Du vil også begynne å avdekke falsk tro i underbevisstheten din som har hindret deg hele livet.

Når du begynner å fjerne disse falske troene, begynner en revolusjon å finne sted i livet ditt. Du begynner først å kjenne deg selv – å se deg selv for det du virkelig er – god og dårlig. Så begynner du å se verden for hva den egentlig er – godt og vondt. Du begynner å se de sosiale meldingene bak nyhetshistoriene, -tegneserier, populære filmer og lærebøker. Du begynner å forstå hvordan det hele fungerer. Sosiale ingeniører som utvikler metoder for å kontrollere offentligheten, har visst dette lenge. Nå er det på tide at du gjør det også.

Til slutt, i forhold til chemtrails, når du begynner å se verden for hva det egentlig er, og som et resultat du innser hvordan desinformasjon – til en viss grad – har kontrollert deg gjennom hele ditt liv, vil du raskt innse hvorfor denne uttalelsen har slik dype implikasjoner:

Chemtrail-talsmenn vil ikke ha noe mer enn at du tror at korte, ikke-vedvarende fjær som kommer ut av jetfly er ufarlige konturer.

The Great Anomaly: Trail, No Trail

Og her har vi kjernen i saken. En jet etterlater en ikke-vedvarende sti, og en annen etterlater ingen sti i det hele tatt. Jeg tok dette bildet selv i 2005 i Jamestown, New York. Jeg var vitne til det samme fenomenet ved utallige anledninger.

Og her har vi kjernen i saken. En jet etterlater en ikke-vedvarende sti, og en annen etterlater ingen sti i det hele tatt.

Ulike høyder

En “contrail” -talsmann vil forklare dette bildet ved å si at en stråle flyr i høyere høyde, og derfor fryser vanndampen og er derfor synlig.

La oss koke argumentet hans ned. Han sier i hovedsak at frossent vann er synlig og ikke frossent vann ikke.

Vi bør svare med å påpeke at forbrenningsprosessen i ALLE jetmotorer resulterer i vanndamp. Vi bør da påpeke at både vanndamp og ispartikler – i tilstrekkelige mengder – er synlige fra bakken.

Basert på kravet deres, bør ingen jetfly være uten spor. I følge logikken deres produserer alle jetfly vanndamp og bør derfor ha stier.

Sannheten er at mengden vann som produseres av forbrenningskjemien er altfor liten til å sees.

Videre, hvis global oppvarming var et legitimt problem, ville vanndamp produsert av stråler være av største bekymring fordi drivhuseffekten av vanndamp er mange ganger høyere enn for CO2.

Ulike jetmotorer

Den “contrail” forslagsstiller kan hevde at jetmotoren er av en annen type og derfor produserer en annen mengde vann.

Vi bør svare med å påpeke at forbrenningsprosessen i ALLE jetmotorer er basert på samme grunnleggende drivstoff og kjemi, og at det er en ubetydelig forskjell i vanndampproduksjon fra en jetmotor til en annen.

Så igjen, i henhold til deres logikk, skal ALLE jetfly ha stier.

Ulike fuktighetsnivåer

Den “contrail” forslagsstiller kan hevde at den ene strålen flyr i luft som er mer fuktig enn den andre strålen.

Vi bør svare ved å påpeke at de mulige forskjellene i fuktighet som eksisterer i synlig klar luft er uvesentlig, spesielt når vi sammenligner med mengden vanndamp som produseres ved jetforbrenning. Det må med andre ord være mye vann i luften for at det skal være synlig. Forskjellene i fuktighet som muligens kan eksistere i klar luft er altfor liten til å gjøre forskjellen mellom en stråle som produserer en synlig sti eller ingen synlig sti.

Vi kan også påpeke de mange anledninger at vi har sett stier stoppe og starte, og siden både “fuktighet” og “temperatur” -argumentet er falske påstander, kan det ikke være noen annen forklaring enn dette:

Stier etterlatt av jetfly, enten de er vedvarende, ikke-vedvarende eller periodiske, må inneholde reflekterende partikler og er derfor per definisjon aerosoler.

Relaterte linker

Contrail Desinformation War

De dukker opp overalt; nettsteder og blogger som prøver å overbevise publikum om at korte, ikke-vedvarende fjær som kommer ut av jetfly er “kontrailer”. Facebook-shills er statsansatte og entreprenører som får betalt for å overbevise deg om hvilke korte, ikke-vedvarende stier som kommer ut av jetflyene er ufarlig vanndamp.

Ikke bli lurt. Contrails er ekstremt sjeldne og forekommer bare under forhold som:

1. Er så sjeldne at folk flest aldri vil se en i hele livet, og
2. Kan ikke sees fra bakken.

Vanndampkontrailer er ikke bare veldig sjeldne, men ekstremt korte. Hvis du står på bakken og ser en sti komme ut av en stråle, lang eller kort, vedvarende eller ikke-vedvarende, kan du være ganske sikker på at det er en kjemisk aerosol – en “chemtrail”.

Det er noen få mennesker som har sett stier i sitt område i flere tiår, så det bør påpekes at sprøyting av aerosoler har eksistert siden 2. verdenskrig. . Til sammen sammenfaller all denne informasjonen med våre observasjoner.

Hva folk sier

Fra Facebook:

Koblinger som utsetter krigen for desinfiseringsinformasjon

1. The Great Contrail Con

2. Contrail Coverup

3. Et bilde av en faktisk contrail

4. Plommer skifter over natten

5. Geotekniske gjenstander

6. Hvorfor noen fremdeles tror på kontrailer

Andre Chemtrail-relaterte lenker

Ærlig pilot tror Chemtrails “En nødvendig ondskap”

Ser du en ikke-vedvarende sti? Det er enten en kjemisk aerosol eller en vanninjeksjonsturbofan

Utbygging dokumentert

Council on Foreign Relations: “Millioner brukt på å forvirre publikum”

Historiske eksempler på biologisk og kjemisk testing på amerikanere

Min Chemtrail-historie

Klimaforandringsløgnen eksponert på 90 sekunder

Climategate er fortsatt problemet

Hvorfor Chemtrails?

Aluminiseringen av jorda våre

Desinformationsprogrammer for amerikanske myndigheter (“CoIntelPro”)

Amerikansk lov tillater sprøyting av borgere med kjemikalier eller biologiske midler selv om det forårsaker permanent skade eller død

Chemtrails i animerte filmer

Hvorfor et “Doomsday Seed Vault” i Arktis?

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.