DEN STORE INFORMASJONS KRIGEN


TAKKER FOR ALLE POSITIVE TILBAKEMELDINGER ..Det gir meg inspirasjon til å fortsette.

April 2021 (startet denne bloggen, og redigere og tilføyer noe hele tiden, så følg med)

Eg takker nå for du kommer innom bloggen og tar deg  tid til å se igjennom, siden du nå er her,ønsker eg å ta deg med på en runde i materiell, informasjon, bilder og videoer,kommentarer etc eg har samlet siden første gang, eg hørte om Corona.

(HUSK vær kritisk til all informasjon, også det eg deler med deg, noe er fra ulike kilder,og kan være feil og ikke verifisert. )

Eg håper at eg ikke kaster vekk tiden din.

Mitt navn er Sigve Varholm  Tlf 403 10 231, født i 1961, og har ingen formell utdanning innen virologi, lege og helse etc. 

Egen erfaring, Som barn fikk eg barnesprøyter, som utløste astma og allergi,eg  låg nermere 3 mnd på sykehus, tok flere hundre sprøyter for å bli Immun.

Dette ødelagte barndommen og store deler av mitt voksne liv, eg slet alltid med astma og allergi ,var alltid syk.

Da eg nevnte dette til en lege,for et par år siden, bekreftet han ,at mange har samme erfaring ,mange utviklet allergi. 

Eg begynte å jobbe i 1976, på et skipsverft, der støv , røyk og gasser ,noen ganger var de så ekstreme, vi måtte bruke spesielle masker,friskluftutstyr etc for å kunne overleve ,når vi igjennomførte enkelte jobber.

Også erfaring fra sprøytemaling, sandblåsing, dykking, røykdykkere.

Da lærer vi om ekte masker og hva som var viktig å passe på. Hvor mye luft vi må bytte ut pr.minutt,for at hjernen skal få oksygen etc. At kroppen også “pustet” igjennom huden over alt.

Denne masker fungerer bare ikke mot ..

Hvert år har eg hatt sesong influensa og allergi, har mistet uker på jobb og brukt titusener på medisin. 

I 2005, skjedde det noe, og eg er nå frisk. Men eg var virkelig  dødsyk. Sett i ettertid, var det bare flaks at eg overlevde.

Var dette et sars virus, som ga meg et solid immunforsvar.https://www.youtube.com/embed/60VGiW0cXDc?feature=share

SE denne videoen til endes. Kroppen skaper bedre immunforsvar naturlig enn en

Eg Har ikke vert syk siden,ingen allergi,influensa…. I tillegg bruker eg nå C og D Vitaminer, spiser Sundt og holder meg vekk fra folk som røyker.

Da denne såkalte C19 pandemien brøt ut, ble eg som alle andre redd, begynte prosedyrer med vask, sprit,desinfisering av alt..eg satt hele dagen i en gravemaskin, så det må vel kalles en form for “karantene”.

Etter at ting roet seg litt, ringte eg legen, da eg ønsket resept på brikanyl (astma medisin). Helt enkel kunne dem ordnet det pr.tlf, som alltid før.

Men nå med bruk av skremselspropaganda, måtte komme til lege for konsultasjon. 

En vanvittig prosedyre,satt I bilen og ventet.

Ble sluset inn på et laboratorium, der det satt en figur i full smittevernsdrakt, masker,briller og hansker .

Han mumlet igjennom bindet,at dette var ikke C19..skrev ut resept. 

Så spurte eg om ikke han kunne ta en test av meg allikevel..

Jo,det kunne han…

Da,tok han av seg masken og brillene,drog hetta ned..og sa: helt ærlig, eg kan ta en test,men den blir kastet rett I søpla. “FORDI DET IKKE FINNES UTSTYR I NORGE TIL Å SJEKKE C19. ” 

OK, det virket logisk når dette var et “nytt” virus…

MEN..?

Uken etterpå, døde en eldre person på omsorgsenteret ..der store avisoverskrifter konstaterer at det var covid-19..

DA VÅKNET EG!

Hvordan kunne journalister få ut informasjon om et covid-19 dødsfall, 4-5 dager etter at legen sa at det ikke finnes utstyr I Norge…altså FAKE NEWS!?

Eg møtte flere leger privat, som underbygget at noe ikke stemte. Sannheten og virkeligheten mellom sykehus og mediene stemte overhodet ikke.

Men hvorfor, hva ligger bak, hvem styrer dette..spørsmålene dukket opp.

Det mest groteske teorien,er at eliten ønsker å redusere jordens befolkning. https://www.bitchute.com/embed/ZSFfHsbPk6DR/?feature=oembed#?secret=9tarBUJW5M

This is a MUST WATCH !

(Send sms om du vet personlig om noen tlf.+47 40310231)

Planen er et diktaorisk «smartsamfunn» hvor stadig flere funksjoner overtas av datamaskiner og roboter. Mennesker i det befolkningsantallet vi har i dag blir overflødig og må elimineres på en skånsom måte, – i den grad folkemord noen sinne har vært det. For de som forstår , i motsetning til største delen av befolkningen som tror pandemien snart går over, var 11.mars 2020 starten på 3. verdenkrig…tall som 2025, 2031 etc. Dukker opp.

Se selv, og hør med egne øre hva Bill Gates sier “depopulation“https://www.youtube.com/embed/8BobKXkrt8M

EG BLIR REDD OG FORBANNA..!

https://youtu.be/8BobKXkrt8M

Se Danmark nå!? Eg har mange venner der,også min sønn.

SE SELV!

Danmark

Kansje du tviler..la meg vise et bildet til..nå begynner noe å skje!

Død

Eg blir kvalm og redd! DETTE ER INGEN SPØK..DET ER EKTE.

Ok, La meg ta deg videre igjennom en verden av informasjon.

SKREMMENDE?

Eg begynte å sjekke,og ganske riktig, eg fikk kontakt med folk fra hele verden ,med tilsvarende erfaringer. Noe stemte overhodet ikke. Sak etter sak,røpet at dette var noe annet ,og Bill Gates, Soro, Fauci,..se; FauciOg Biden ble ofte nevnt i samme åndedrag.

FAUCI, YOU CANT DENIE IT!https://www.c-span.org/video/standalone/?c4962333/senator-paul-dr-fauci-clash-research-funding-wuhan-lab

Link to cspan

I DAG dukker denne videoen opp..er vi vitne til tidenes største folkemord, finansiert av amerikanske skatte penger?https://www.bitchute.com/embed/FHgptieNrpB2/

Gamle minner om det eg har lest om NEW WORLD ORDER dukket opp og brikkene faller på plass, bevis etter bevis dukket opp.

Men la meg vise deg videre,igjennom beviser,teorier ,konspirasjonsteorier, fakta,dette er så mye, eg har selv brukt måneder på å samle.

Tilståelser

I en forbløffende tilståelse avslørte WHO-varsleren Dr. Astrid Stueckelberger mistenkelige aktiviteter til Bill Gates og vaksinealliansen GAVI. På det 41. møtet i Coronavirus Committee of Enquiry i Berlin

Se mere på  denne linken

Alt tydet på at dette var planene som  sattes i gang…

COVID-19 er mere et felles  “kodeord” et navn på planene,for å få folk til å registrere seg, få seg et ” C19 pass”. Dette passet blir starten på internasjonal kontroll/diktatur (NWO) 

Her vil etterhvert lønn,reiser,mat og medisiner, eiendom etc. Registreres…via ditt nye internasjonale fødsels nr./registrerings nr. Som gir deg rettigheter/eller rettere sagt “ta ifra deg” rettigheter du har i dag,alt etter om du gjør deg fortjent eller ikke.

Men værst er planer om å redusere jordens befolkning, td Norge skal ned med 1,5 millioner frem til 2025..hvor mange tar vaksinen?“Pr 05 .05 2021 har det internasjonalt blitt satt 1,​216,​363,​604 Vaccine doses administered in 174 countries”

Håper dette er en konspirasjonsteori som aldri blir realitet..men eg frykter det værste.

HUSKER DERE RWANDAS FOLKEMORD?

Her dukker minner opp om hutu og tutsier, noen galninger fra Belgia, fikk et land til å slakte ned seg selv..eg har vert gift med ei fra Rwanda, og fått litt ekstra info om reell fakta.

Sannheten verden ikke brydde seg om!:

Den 6. april 1994 ble flyet med Rwandas president Habyarimana skutt ned. En time senere var folkemordet i Rwanda i gang. I løpet av hundre dager ble om lag 800.000 mennesker drept – en intensitet uten sidestykke blant det tjuende århundrets folkemord.

Balkan..4 grupper satte I gang å slakte ned hverandre..INGEN FORSTOD HVORFOR.

Borgerkrigen i Jugoslavia var en borgerkrig i det tidligere Jugoslavia og foregikk mellom 1991 og 1999. Det oppfattes ofte som en serie med etniske konflikter, mer enn som én krig. Wikipedia

Selvsagt tenker man også på 2 verdens krig,alt man har lest og hørt.

FAKTA: Hvordan jødene ble merket og etterhvert sendt til gassing og dødsvaksinering. NORSK POLITI samlet over 570 nordmenn ,pakket dem på båt og sendte de til døden.. ” vi bare fulgte ordre“.. fulgte ordre om å slakte ned mennesker?

Historien igjentar seg..!

Tar eg feil?…eg håper det..

Nå velger eg deg som min faktasjekker, og stoler på at du tar din egen research og kontrollere det eg skriver er riktig. Eg har lånt linker,tekst,notater fra unike kilder, og det er mange ,et enormt puslespill av informasjon.

Kan virke litt “rotete”, fordi at det er et enormt materiale å gå igjennom, og eg tilføyer og redigere hver dag.

(Send sms om du finner faktafeil sms 403 10 231, da vil eg korrigere, PS.det er også vipps, om du vil meg litt)

NÅ står vi ved et veiskille,og dette er alvor.

Hva velger vi?

Frihet, eller slaveri? 

Er dette reelt eller konspirasjonsteori?

Det gamle systemet er ved veis ende.  Det er over. Løgnene presentert for oss igjennom regeringen, og mediene er nå så absurde at ingen skulle tro på dem. 

Dette er screenshot, av..se selv PLANER!

Mange mennesker er i ferd med å våkne opp, og forstår at vi har blitt løyet for i massive mengder.

Eg har over mange år,lest og sett ,møtt mennesker som vet og har fortalt mye om planer om THE NEW WORLD ORDER.

Drømmen om en verdens regjering, har blitt jobbet med i generasjoner. Det er lagt planer, det er testet ut på ulike grupper etc. La meg vise deg denne videoen først, dette er en faktabasert video, som vi har kopier av i tilfelle den blir tatt ned. 

Men utfordringer er store, befolkningen må reduseres, det må skapes en ny platform..

The Great Reset..?

NÅ ER DET ET DESPERAT FORSØK PÅ Å FORANDRE REGLER..ALL OVER THE WORLD..

Se vår egen regjering, “alt” er blitt COVID-19!?

NB: Her har faktasjekkere kommet med forklaring, da instrukser er at samme prosedyren kan avdekke alle desse virusene,og de kan/skal da informere pasienten om dette. Dette kan man lett missforstå..

Forandret planer

OVER HELE VERDEN SKJER DETTE!

La meg vise deg hva de kjemper mot i Amerika, et forsøk på å endre “the constitution”, fundamentet i et demokrati.

Her forteller de td. De kjenner ikke igjen Biden, samme som mange i Norge sier om Erna.

De er forandret,de er blitt farlige for friheten, demokratiet, menneskerettighetene , regjeringer styrer etter unntakstilstand..se denne video

POLITIKKEN ER BLITT ABSURD..

Natrativet

Mange gode krefter jobber nå for å gi det gamle systemt et siste dødsstøt.

Maktelitens værste mareritt er i ferd med å skje. Folk samles, og samarbeider for å skape  et nytt, og bedre system som innkluderer alle.  

Gamle verdier: Grådighet, kontroll, penger, og konkkuranse m.m.

Nye verdier: Samarbeid, respekt, tolleranse, m-m.  Det er viktig å strekke ut en hjelpende hånd i disse vansklige tider.

Mye , og forrviring blant  mennesker. Sammen skal vi gjøre denne verden til et bedre sted å leve for oss alle.

ALLE ser at vi er inni en vanvittig informasjon krig ,av sensur, mobbing, sosial utfrysning, konspirasjonsteorier,  blokkering, fake news, fakta sjekkere, løgner …ja,algoritmer jobber under høytrykk for å slette og skjule info for oss, dette har du hørt og fått det med deg?

Vår egen regjering, de tok en Hillary og sletter i panikk. Det finnes ingen unnskyldning!

Våres politikere på regjerings nivå, bruker også en kommunikasjon, som er mest kjent i den kriminelle verden, narko langere etc. Meldinger som forsvinner når de er lest..

De sletter også viktig informasjon, så ikke de skal kunne straffe forfølges…

Høie skjuler

Våres politikere og myndigheter ønsket 100 år taushetsbelagt, om årsaken til beslutninger..and covid-19 pandemien..

                          HVORFOR?

Se:Dagsavisen

Hva er hensikten? Hvorfor er våres politiske ledere redde for at denne informasjonen kommer ut, er det noe som passer dem dårlig?

Om de har gjort en god beslutning,burde de vært stolte og transparente!?

MEN DE ER IKKE DET!

Menneskerettighetene blir brutt,grunnlover blir ignoret, lover forandret..haste vedtak..

Nå styres det etter: “unntak”

You have to follow their rule not a law

HVOR KOM “FLAGGERMUSEN” IFRA?

Les her nå, snu ditt syn utover og les noe som faktisk, eller kanskje?, kan gi deg innsikt:
Masken begynner å falle av! «Det kinesiske biologiske laboratoriet i Wuhan eies av Glaxosmithkline, som (tilfeldigvis) eier Pfizer!

ALTSÅ FINANSIERT AV AMERIKANSKE SKATTE PENGER!

Den som gjorde vaksinen mot viruset som (tilfeldigvis) ble startet på Wuhan Biological Lab og som (tilfeldigvis) ble finansiert av Dr. Fauci, som (tilfeldigvis) fremmer vaksinen!

«GlaxoSmithKline ledes (tilfeldigvis) av økonomidivisjonen i Black Rock, som (tilfeldigvis) styrer økonomien til Open Foundation Company (Soros Foundation), som (tilfeldigvis) administrerer den franske AXA!

«Soros (tilfeldigvis) eier det tyske selskapet Winterthur, som (tilfeldigvis) bygget et kinesisk laboratorium i Wuhan og ble kjøpt av det tyske Allianz, som (tilfeldigvis) har Vanguard som aksjonær, som (tilfeldigvis) er aksjonær i Black Rock, «som (tilfeldigvis) kontrollerer sentralbankene og forvalter omtrent en tredjedel av den globale investeringskapitalen.

«Black Rock» er også (tilfeldigvis) en storaksjonær i MICROSOFT, eid av Bill Gates, som (tilfeldigvis) er aksjonær i Pfizer (som selger en mirakelvaksine) og (tilfeldigvis) nå er den første sponsoren av ‘WHO!

Nå forstår du hvordan en død flaggermus solgt i et vått marked i Kina smittet HELE PLANETEN!

Innlegg lånt fra Frode Blegen link

EG SATT 7 DAGER I FENGSEL OG LESTE..OG MERE OG MERE DUKKET OPP!

Etter at har blitt blokkert på Facebook IGJEN ,ønsker eg nå å bruke mere tid på vår egen plattform Mpesaduka, der bloggen min blir brukt NÅ på en helt annen måte,enn den opprinnelige var tenkt. 

DIKTATURET ER ET FAKTUM?

Sheep dog

Facebook blokkere også PRIVATE meldinger når eg sender , om eg td.nevner Facebook jail og min blogg,BLIR DE STOPPET.

“Kanskje like bra” tenker mange, kansje mange er lei av mine påstander og konspirasjonsteorier.

Men hvem skal bestemme hva du skal lese? Er du ikke voksen? Kan du ikke tenke selv?

Det mener selvsagt myndighetene at du ikke er..du skal fores mrd propaganda. 

Men dette er bare så mye mere, masse bevis på at diktaturer og knebling av demokratiet ,menneskerettighetene og ytringsfriheten er reell.

Det er vel like viktig for deg å få lov å si din mening? Og Dine venner,barn,familie..?

Og like viktig å få vite sannheten?

Hvorfor skal det være noen “myndigheter” som skal passe på hva vi leser,ser,skriver?

La oss starte med en flott sang..stem i. Det ligger alvor i desse ordene,folk tør synge ut..

SLUTT Å JUUUG !https://www.youtube.com/embed/h2ZgYfRmlc8?feature=youtu

Hva er Sannheten?

En screen shoot av en rapport..se selv.

Vaksine rapport

Bør ikke de som er oppegående kjempe imot? 

DU kan bli med å slå på lyset i “MAKTENS KORRIDORER “https://www.bitchute.com/embed/YKktYdEGBRnP/

MANGE STILLER SPØRSMÅL “HVORFOR

HVORFOR ENDRET DE DEFINISJONEN?

Tenk over hva første videoen handlet om..forandring av regler,for å kontrollere deg!

Den opprinnelige definisjon av en pandemi lød: (1,2)
«… når det dukker opp et nytt influensavirus som befolkningen ikke har immunitet mot, som resulterer i flere, samtidige epidemier over hele verden med enorme antall dødsfall og sykdommer.»


Definisjonen ble endret rett før svineinfluensaen.

WHO fjernet kriteriene for alvorlighetsgrad og høy dødelighet, og etterlot definisjonen av en pandemi som «en verdensomspennende epidemi av en sykdom.» (3)


Hadde det ikke vært for den endringen, hadde vi altså ikke kalt Covid-19 en pandemi. Les mere  Link

Så endret Norge til COVID-19 ,ser du nå hvorfor panikken styrer?

Flere regler og beskrivelser er endret..

HVORFOR SKRIVES det COVID-19 PÅ DØDSATTESTER, når folk dør av andre årsaker?

Utallige kilder melder om at dødsattester blir påført covid-19,selv om følk dør naturlig, ulykker… Dette utløser at staten betaler ekstra, mange STORE summer rundt om,til de som følger opp.

TD:Biden forslo nå ca.70 000 kroner, til begravelse av C19 dødsfall…? FRISTELSENE TIL å akseptere øker!

SE DENNE VIDEOEN 

Rett fra hjertet,og sannheten! Noen ligger bak og styrer…https://www.bitchute.com/embed/g0iimtAXdmEa/

HVORFOR?

Er det fordi dødstalla er stabile i hele verden, ingen tegn på pandemi?

“De” må skylde normale dødsfall på covid-19?

Hver dag dør om lag 150 000 mennesker i verden. Nesten 50 000 av dem dør av hjerte og karsykdommer. Litt over 25 000 dør av kreft. 4000 dør av/med covid-19. Hva resten dør av, som tuberkulose, kan du lese mer om på forskning.no

10 000 dør av sult og underernæring,  som det finnes medisin mot.. ” SUNN MAT”

Les mer Se link

I SVERIGE VAR DET HYSTERI OM DE STORE DØDSTALLA ..

Mange tror fremdeles (på grunn av propaganda) at Sverige hadde tidenes massedød i fjor relatert til covid, det stemmer overhode ikke!! 

Sveirge har hatt like mange og flere dødsfall ved tidligere influensasesonger, dette til tross for svært få tiltak ifjord! Hvorfor opplyser ikke media om det??

Sverige hadde 11.057 (!) døde av influensa i desember 1993. Altså på under 30 dager, Og det med en langt mindre befolkning i 1993. SE LINK

NORGE

FHI anslår nå at risikoen for å dø av korona er 0,12 prosent når vi ser på befolkningen som helhet.

PS: OM DU BLIR SMITTET.

Men er fortsatt en svært farlig sykdom for eldre. For eldre personer over 80 år i Norge er dødeligheten 4 prosent.

For personer under 39 år derimot er risikoen helt nede på 0,0022 prosent, ifølge FHIs siste risikovurdering, OG til flere som testes positiv,synker tallet. Aftenposten 

————-

Et ekte og fersk eksempel hysteriet  i Norge:

Samboeren døde av hjertesvikt,etter lang tids sykeleie.Hun oppdaget dette om morgenen,fant han kald i sengen. Pga. Sykdommen var hun forberedt.

Hun valgte å ringe politiet,da det ikke var noen vits med gjenoppliving.

Da ba politiet henne om hun måtte forlate rommet umiddelbart, det var farlig..han kunne ha dødd av corona..må komme deg ut.

Nei,sa hun ..det er hjertesvikt..!

Hvordan er du sikker på det spurte dem til slutt..

Eg har jobbet i helsevesenet..

Da ble det stille.

Sånne historier har eg hørt flere av!

(Send meg gjerne flere på 403 10 231.)

DU ER NÅ PÅ MPESADUKA.COM 

En hjemmeside, eg har planer om å utvikle for det østafrikanske markedet. Her er vår webside og plattform, Mpesaduka,en enkel side for kjøp og salg + blogg. Noter deg gjerne navnet, vi øker medlemstalla, nyhetsbrev,brukere mm registrer deg gjerne på nyhetsbrevet, og støtt oss..

Mpesaduka.com

MEN BLOGGEN BLE NOE MERE..MYE ANNERLEDES ENN TENKT.

Bloggen har blitt viktigere enn tenkt,ettersom eg allerde har dette verktøyet (bloggen),  bestemte eg meg for å bruke den til hva eg synes er VIKTIG NÅ! 

Også på grunn av FACEBOOK FENGSEL, FAKTASJEKKERE, SENSUR ETC. de har makt til å slette folks kritikk.

Derfor skriver eg nå på bloggen,og direkte til deg på pm. og håper du ser hvor viktig det kan være, at vi har ulike plattformer, hvor vi deler informasjon på.

Du husker hvordan Trump ble utestengt “over natta” ,der flere sosiale medier samarbeidet, men det ble hurtig røpet, fordi uavhengige plattformer ble brukt for å spre informasjon, og nå kommer han med sin egen plattform, som blir spennende å se.

Seinest nå i mai, nekter Facebook å tillate  Trump å få ny profil.

De ønsker Kontroll!

Hva er et virus

Eg sprer info om det eg mener er Sannheten om covid-19. Eg benekter ikke et virus, men fokusere på politikken..det er noe som ikke stemmer.Det er en agenda bak, mange har info om planene 30 år tilbake i tid..notater,møter etc. Det kommer frem,folk prater og røper.

Dette handler ikke om et virus, men noen steinrike personer, som tener sinnsykt på dette hysteriet. 

Se bare denne enkle grafen..bare den forsterker beviser på at talla blir manipulerte med.

Influensa forsvant

NEI SANNHETEN ER!?

Myndighetene slo sammen alle virus,og det ble COVID-19!!

Hvordan kan man si at andre virus nesten er borte?

Fra juli 2020 skulle alle de vanlige virusene registreres som covid. Så hvilke virus som er/ har vært i omløp får vi aldri vite..

FØLER DU DEG LURT?

Mange har oppdaget at dette handler ikke “ett” virus,men en diktatorisk politikk ,der alle kritikere skal knebles og fjernes,slik at en liten gruppe mennesker kan styre verden. “Hele” verdens regjeringer følger samme scriptet …https://www.bitchute.com/embed/mKQGdZooGhmz/

Den feilslåtte lockdown-politikken

Bevis etter bevis,  se  LINK

HVORFOR BLE EG BLOKKERT PÅ FACEBOOK? “Facebook fengsel “

Jo, eg delte bildet som vises”under” , en oppfordring til å slutte å bruke munnbind. Synes du at det er god nok grunn til at Facebook kicker meg ut?

Se selv: dette bildet er i strid med Facebook standard. Er det ikke Merkelig at de blokkere noe som leger over hele verden advarer mot, rapporter viser at feil bruk av maske er direkte skadelig etc.

Munnbind er beregnet til en halvtimes bruk,  det står på mange pakker “beskytter ikke mot virus” 

Så kommer faktasjekkerene og blokkerer meg. Dette er et godt bevis på det er en agendaen bak?

Facebookblokkering

FAKTA SJEKKIDIOTENE GLEMMER..FAKTA!

FHI publisertr en undersøkelse om hvorvidt munnbind har en betydning i å hindre “luftveis-virus”. Konklusjonen er at det har liten eller ingen effekt. Dette kan være nyttig for mange av dere å vise til arbeidsgiver, familie og venner som ikke helt har forstått dette ennå: LINK

 Hvem er og eier faktisk.no ?

Faktisk.no er en redaksjon som eies av NRK og TV2, samt et stort antall av norske aviser, med Dagbladet og VG i spissen. Faktisk.no presenterer seg slik på sine nettsider: «Faktisk.no AS er en ideell organisasjon og uavhengig redaksjon for faktasjekk av samfunnsdebatten og det offentlige ordskiftet i Norge.15. jul. 2020

Journalister er kritisk om at faktisk.no samarbeider med Facebook..link

SÅ MASKER…?

Overlege Halvor Næss ved Haukeland sykehus i Bergen:
“– Det er gjort en rekke randomiserte studier hvor munnbind er testet under influensaepidemier. Alle er negative. Munnbind hjelper ikke mot spredning av influensa i befolkningen. I fjor vår ble det gjort en randomisert munnbindstudie i Danmark. Det er den eneste av sitt slag under coronaepidemien og den var negativ.
– Det finnes altså ingen randomiserte studier (eller metaanalyse) som viser at munnbind hindrer smittespredning av luftveisvirus i den generelle befolkning”.

MAKT PERSON

 Se “makt personen” denne lille  Videosnutten

Mange doktorer slår alarm, Munnbind er nå dokumentert farlige å bruke for lenge i gangen..hjernen trenger oksygen,mange går flere timer med samme bind og binda samler bakterier etc.de hjelper ikke mot virus etc. Mange frykter en rekke sykdommer kommer i kjølevannet av maske bruken.

Seinest denne uken såg eg noen låne noen andres brukte munnbind, for å gå inn i en butikk..IDIOTIET ER FULLSTENDIG!

Eg har snakket personlig med mange,og de sliter daglig med å bruke masken,de får hudsykdom, eksem, utslett i ansiktet,de får puste problemer og blir lettere syke , immunforsvaret reduseres etc. 

Virus i kroppen
Bakterier fra masken

Dette kan du selv sjekke.. 

Et lite Facebook innlegg, folk viser avsky over at barn blir brukt på denne måten.

Corona idiotiet

Barn på 2 år blir kastet av flyet, galskapen er et faktum Link

BARN DØR AV VAKSINEN I ENGLAND 

Kids

MASKE ER FARLIG AVFALL!

De som bruker masker,slenger dritten ifra seg over alt. Denne kansje corona infiserte bleien ligger på en parkerings plass i Ålesund. Hvem skal plukke den opp..full av bakterier, spytt, corona og andre sykdommer, blåser den nå videre rundt om..til fare for barn,dyr etc..

Maske Ålesund
Munnbind

Dessverre er ikke engangsmunnbind laget av miljøvennlige, «grønne», materialer.

DE KASTES I HAVET..!

Plastikkfibrene i munnbindene frigjør mikropartikler, noe som gjør dem til en større trussel for miljøet enn plastikkposer.

Og du som bruker engangs munnbind kan puste inn mikrofibrene.

LINK
 

At folk kaster binda rundt om, til og med i drikke vanns kilder, lekeplasser, ja rundt over alt finner vi, kasta bind, de kan innholde også en rekke andre sykdommer,dyr ,barn,fugler etc. Drar desse farlige avfalla med seg…TENK!

KOSTER DET LIVET Å IKKE AKSEPTERE ?

De som følger med ,har sett oppslaga om Hans Kristian Gaarder, som nylig døde.

Flere seriøse medier gikk ut å beskrev det som et covid-19 dødsfall, uten bevis. Dette er underlig. Vi har hatt et bra system i Norge, med respekt for de døde og etterlatte, bevis obduksjons rapporter etc. 

Hans Kristian Gaarder

Videre undrer mange seg over:

“standard script ” hos mediene..

Leser artikkelen og finner følgende; Underlig at et av avsnittene er omtrent identisk med slik det ble beskrevet om Gaarder…. Nå ble jeg også  nesten konspiratorisk ..

Legger inn her; “Da vi ikke fikk kontakt søndag, ble vi bekymret og tok oss inn i boligen sammen med helsefaglig personell. Kvinnen ble funnet død og helsepersonell tok rutinemessige covid-19-tester, både hurtigtest og PCR-test. Hurtigtesten viste seg å være positiv, PCR-testen venter vi fortsatt svar på.” Det var da underlig at det var så likt, eller så er det bare en journalist som har en måte å skrive alt på…. 

Kommer det en slik sak til begynner jeg å bli mistenksom….. ;). Å være negativ til den experimentelle genterapi “vaksinen” har ingen ting med konspirasjon å gjøre…. Der drar de inn for mye.

En venn av Hans Christian Gaarder skriver link

LITT PARALELL TIL PRESIDENTEN I TANZANIA. 

Tanzanias president ble trolig drept pga. Han ville ikke være med på planene. Mange andre har “forsvunnet ” pga.de har kritisert galskapen. Sjekk selv..

MAGAFULI funeral

Kilder i skriver:

“It's not that the superpower country don't know what is going in the world,they know what's going in east Africa,they might even know the cause of death of Magufuli who was against them.He was not sick surprisingly died 2 weeks after his ill

Lockdowns er en katastrofe for de fleste land,som ikke står i forhold til den pandemien dette er snakk om,firma går konkurs, selvmord, utallige overgrep, folk blir slått ihjel,vold,barn blir solgt etc. 

Folk blir drept bare for de kjøpte seg mat

Mann dead

MINNER FRA WW2 DUKKER OPP!

Minner fra krigen ww2

Se denne talen,denne dama er helt rå, hun  Nevner “Nuremberg code” 

The Nuremberg Code (German: Nürnberger Kodex) is a set of research ethics principles for human experimentation created by the USA v Brandt court as one result of the Nuremberg trials at the end of the Second World War.

Se talen på video,alt hun får sagt ,før hun trekker pusten og “tiden er ute på sekundet” hun sier: ja,eg er ferdig .. LINK

De er flere som tør å gå mot strømmen, og beviser at de har kontroll. Td.Texas opner opp for fullt.

Klikk på bildet:

Logo corona

Fornuften seirer og mange land oppner nå opp,også flere stater i Amerika og det går fantastisk bra. Smitte talla går ned, og verdens ordenen (NWO) har fått et skudd for baugen, etterhvert som corona blir avkledd.

FØR CORONA KOM HADDE EG PLANER 

Eg hadde som mange andre , planer,drømmer , reisemål før denne såkalte “corona tiden” ,som ble brått satt på vent, eg har ikke kunne reise å treffe min kjæreste på over 1 år…

Eg måtte også stoppe opp med mine planer.Det eg egentlig ønsker,er å bruke tid på vår nye plattform . Eg ønsker å invitere deg til et spennende hjemmeside prosjekt,  vi holder på med i Afrika,og fortsette mine opprinnelige planer.

Men på grunn av at Eg har denne plattformen og bloggen, har eg nå valgt å bruke mye tid på å sjekke,ta research formidle informasjon og for å kritisert “corona” planene. 

Eg vet at offentlige ansatte sitter og overvåker meg. Derfor er det viktig at eg formidle fakta og sannheten, og sjekker mine kilder grundig, men oppfordrer deg til å sjekke selv.

Nå kommer faktum om vaksinene.

Bivirkning: link

Rapport vaksinene

April 2021: Europa: 3964 Døde Og 162610 Skadet Av Bivirkninger For COVID-19 ‘Vaksiner'

Se mere link 

RAPPORTER BIVIRKNINGER 

En god vaksine skal være tilnærmet risikofri, og gi få og milde bivirkninger”.

Tallene viser at dagens ledere gir blaffen i å oppfylle tidligere satte vaksine-kriterier. Tallmessig henger ingenting på greip lenger, som man sa i gamle dager. Åpen artikkel på lenken under

SE LINK

Dead of vaccine

Nordmann rapporte:

Siden jeg bor i Sverige å ikke ønsket å bli stoppet på grensen om jeg ville en tur til Norge,  så  tog jeg første vaksinen for 3 uker siden. Bivirkninger, jo armene å ryggen er full av små sår, noe jeg aldrig har hatt før. Måtte fanden ta hele Coronaen.

Folk spør:

Kommer du til å ta Covid 19 vaksinen om du får tilbud om vaksine.?

Flere er døde av bivirkninger.

Stadig flere fullvaksinerte blir smittet og syke.. Vaksinen har bare vært på markedei i kort tid og ingen vet noe om langtids bivirkningene. Ingen vet om de får forkortet levealder hvis de tar vaksinen. Bivirkningene til svine influensaen kom lang tid etter at vaksinen var gitt. Det kan også skje med Covid 19 vaksinene som i dag er på markedet. Jeg kjenner lungesyke som har valgt å takke nei til Covid 19 vaksinen fordi de er redd for at kroppen deres ikke vil tåle bivirkningene til vaksinen.

Opptil 80 prosent av befolkningen på Sicilia som ble tilbudt AstraZenecas vaksine, nekter å ta den, ifølge regionens president Nello Musumeci.

I USA nekter de å ta neste dose (2) se link NTB 11. apr. 2021 16:58 – Oppdatert 11. apr. 2021 16:58 Link

Anbefaler å pause bruken av Johnson & Johnson-vaksinen

USAs legemiddeltilsyn FDA kommer til å be de amerikanske statene om å midlertidig stanse bruken av vaksinen, i forbindelse med at seks vaksinerte personer utviklet blodpropp. Link

EG KJENNER PERSONLIG TIL MINST 5 

God forklaring på vaksinene

Hva dem ikke forteller deg link

Seychellene er alle vaksinerte…men hva skjer?

På Seychellene i Det Indiske Hav er de fleste fullvaksinerte med to doser, nå øker covid smitten mere enn noen gang der. Hvordan er det mulig, burde det ikke være en nedgang av smitte?

“Seychelles, which has fully vaccinated more of its population against the coronavirus than any other country, has closed schools and canceled sporting activities for two weeks as infections surge.

The measures, which include bans on the intermingling of households and the early closure of bars, come even as the country has fully vaccinated more than 60% of its adult population with two doses of Covid-19 vaccines. The curbs are similar to those last imposed at the end of 2020.

“Despite of all the exceptional efforts we are making, the Covid-19 situation in our country is critical right now, with many daily cases reported last week,” Peggy Vidot, the nation's health minister, said at a press conference Tuesday.” SE link

Danmark!

Vi konspirasjonsteoretikere ble hånet og ledd til,når vi sa at dette vil komme..her er beviset. 

Danmark innfører pass

Så..se dette!

Her besvimer Tanja Erichsen, sjefen for Legemiddelverket i Danmarket, når Regjeringen erklærer at AstraZenicha avsluttes. https://www.youtube.com/embed/a9KXm8pVl9Y?feature=youtu

Det er svært sparsommelig med informasjon om dette i danske medier, men det sies at Erichsen har kommet seg. Hun ble “vaksinert” 9 april. 

Dansk lege uttalte i går at man denne vaksinen har skapt en ny dødelig sykdom, VITT, eller Vaccine-induceret Immun Trombotisk Trombocytopeni.” 

“Vaksinen” instruerer (genmodifiserende) immunforsvaret til å utføre en rekke farlige prosesser: mange samtidige blodpropper på usedvanlige steder (her siterer jeg Erichsen dagen før hun falt om) hvor mennesker nesten aldri ellers danner blodpropper (trombotisk), så som vener i mage- og hjerneregionen.

Blodproppene oppstår i kombinasjon med at antall blodplater faller drastisk (trombocytopeni). I mange tilfeller medfører de meget lave blodplatetall massive indre blødninger. 

Jeg gjør oppmerksom på at en stripe av helsesjefer det siste året har oppsagt sine stillinger. Flere og flere sykepleier kommer på banen som whistleblowers.

DOKTORER FORKLARER

Bruk en time av ditt liv, å se denne videoen. En av verdens mest erfarne og høyest utdannede inne virologi, bakteriologi, tidligere visepresident i Pfizer, Dr. Mike Yeadon forklarer deg litt om både corona, vaksinene og vaksinepass.https://www.bitchute.com/embed/Nhx4z65RNDNC/

COVID-19 PASS KOMMER?

JA ,DANSKER FÅR IKKE BENYTTE BIBLIOTEK UTEN PASSET! FAKTA!https://www.youtube.com/embed/pWoDbGNt4wg

Da vi nevnte dette første gang var det mange som mente at dette var en konspirasjonsteori. Vel nå ser det ut til at dette kan bli en realitet om kort tid!

VÅR EGEN REGJERING SAMARBEIDER MED RESTEN AV EUROPA OM Å INNFØRE DETTE PASSET..og det er da første steg til den nye verdens ordenen registrering av mennesker..? 

Forslag til europaparlaments- og rådsforordning om et rammeverk for utstedelse, verifisering og aksept av grenseoverskridende sertifikater for å lette fri bevegelse under COVID-19-pandemien (digitalt grønt sertifikat)

https://europalov.no/rettsakt/felleseuropeisk-vaksinesertifikat-for-eos-borgere/id-28884

______________

Grøsser! Er det konspirasjonsteori?https://www.bitchute.com/embed/xPFdAvyTcAA6/

MERE LYGN FRA BILL GATES..https://www.youtube.com/embed/kZ5DavuOkcM

KLAUS SCHWAB 

Tyrann Klaus Schwab erklærer uvaksinerte mennesker som en trussel mot menneskeheten

se :https://youtu.be/kZ5DavuOkcM

Link

VAKSINE PASS SE LINK

HÅPER VI KONSPIRASJONSTEORETIKERENE IKKE FÅR RETT…!

Hør på Ernas pressekonferanse om koronapasset. Regjeringen ønsker å bruke det til mer enn hva Helsedirektoratet anbefaler, og også til ting som krever en ny lovhjemmel. De vil knytte en masse goder til dette passet, også innenlands.

Nå kommer denne ufyselige fascistiske møkkakjerringa med Apartheid i Norge, og tro ikke at dette koronapasset noensinne forsvinner. Man må være vaksinert og under Bill Gates og gutta i Davos sin kontroll, for å få et minimum av individuell frihet, og det minimumet er også en illusjon. 

For dette uvesenet fra Bergen, har tenkt å fortsette å fortelle deg hvor mange du kan ha på besøk til enhver tid, og om du kan foreta ‘unødvendige' reiser over kommunegrenser i Norge. Når hun har fått sitt system, så har hun installert et trafikklys for oss alle, som gir rødt, gult, eller grønt på hva du som individ kan tillate deg å gjøre. Til og med i ditt eget hjem.

Hvis regjeringen får hastegodkjent den nye lovhjemmelen som sendes på høring, så kan enhver politiker som stemmer ‘FOR', ganske enkelt dra til bloksberg, og det kan også de som stemmer på noen av dem. Det er umoralsk i det hele tatt å avgi stemme ved stortingsvalget dersom dette innføres. 100% av folket burde boikotte hele valget, og heller demonstrere MOT ALLE politikere. 

Nei, jeg stemmer ikke på noe parti, som ikke høyt og tydelig går ut mot koronapasset, og iallefall til innenlands bruk. Jeg stemmer hverken på Demokratene, PDK eller noen andre, hvis de ikke markerer seg svææært så tydelig mot ERNA og regjeringens innføring av Apartheid i Norge. 

Den som tier samtykker, og tør ikke noe parti å stå opp mot Covid-kulten og ERNA på dette, så fortjener de ikke våre stemmer. Koronapass innenlands, hvor goder og friheter knyttes til dette passet, er en dealbreaker, og det burde det være for alle. Om noen støtter et sånt koronapass, så kan de pelle seg ut av vennelisten min. Min toleranse for sånn fascisme og segregering basert på vaksinestatus, er NULL!

Se denne videoen ..dette er planer https://fb.watch/5it0aGYnkZ

Se covid planen fra 2020-2025, dette vet vi om.

Lenge trodde jeg at koronasertifikatet ville bli kjørt gjennom uten høring overhodet, heldigvis har det dukket opp et høringsskriv, med svært kort frist. Nå må vi bruke sjansen. SKRIV KLAGE Link 

Noen linker til den internasjonale debatten om vaksinepass som pågår kan du se her.

OG er du seriøs motstander kan du jo også skrive under på dette oppropet :

Underskrift mot vaksine pass

Tusenvis har gitt høringssvar, mange sammenligner dette med jødeforfølgelsen se Dagbladet 

MANGE GODE FORENINGEN KJEMPER FOR FRIHETEN 

Er du medlem i Foreningen for Fritt Vaksinevalg?

Hvis ikke hvorfor ikke vurdere å bli medlem? Det koster bare kr 250 og du støtter en god sak.

https://www.frittvaksinevalg.com/medlemskap

«DAGENS TILTAK HENGER IKKE PÅ GREIP»
– lege og immunolog Charlotte Haug

Takk til Gillian Godtfredesen som delte videoen med Charlotte Haug allerede den 24.februar, 2021

Nå er Dr. Haugs uttalelser også publisert i VG.

Charlotte Haug MD, PhD, MSc. 
– Norsk lege og tidligere redaktør for Tidsskrift for Den norske legeforening. Hun har studert medisin fra Universitetet i Oslo og har doktorgrad i immunologi og infeksjonssykdommer fra samme sted.

Hun har også en mastergrad i helsetjenesteforskning fra Stanford University.

Hun sier masker ikke har noe effekt og hun er kritisk til helsemyndighetenes korona-strategi. Hun mener vi må styre etter hvor mange som blir syke og dør, og ikke smittetall alene.

Hun er ikke alene om å mene dette. 

Sommeren 2020 føk smittetallene i været, mens dødstallene holdt seg mer eller mindre på samme nivå. Hvorfor det? 

Fordi man begynte å teste fem ganger så mye og med en testmetode som siden første dag har gitt falske positive tall. Oppfinneren selv sa at hans metode ikke er egnet for det formålet den nå brukes til verden over. 

Det var veldig tydelige hvordan myndighetene og pressen flyttet sitt fokus vekk fra død og over til smitte.

Helt siden korona starten var alle overskriftene preget av død, død, død, men så snudde det hele til smitte, smitte, smitte og slik har det vært det siden.

Som Dr. Haug sier:

«Myndighetene fokuserer og konsentrerer seg om ordet smitte. Det er jo ikke noe man operer med til vanlig. Man vet f.eks ikke hvor mange som til enhver tid er smittet av forkjølelse eller influensa osv. Det er ikke vanlig…

…det vesentlig er hvor mange som blir syke og om vi kan håndtere det eller ikke.»

Les også artikkelen i VG her:

link

VAKSINEN VIRKER IKKE?

Se hvorfor vaksinen er farlig:

Mer..

Trucker

se LINK

FORSKJELLIGE RAPPORTER OM VAKSINEN SOM TD:

– Det er oppdaget flere tilfeller av alvorlig blodpropp etter Janssen-vaksinering. Det bør være nok til å få det til å gå kaldt nedover ryggen på norske helsetopper, skriver Aftenpostens kommentator. (abo)

____________

Vet du at det er nesespray som er 99.99 % effektiv mot covid-19? Link

_____________

Merkelig?

Onsdag ble det meldt om flere tilfeller av at fullvaksinerte ved et sykehjem i Ullensaker hadde fått påvist Covid-19 i løpet av påsken. Nå er det samme skjedd i Rogaland.…

______________

HVA BLIR SENVIRKNINGER..?https://www.bitchute.com/embed/kUYkJ37avCRz/

Dette er bare en brøkdel…

Kommentar

HVORDAN PROPAGANDA BRUKES

Deler fra venn, via Helge Aspevik:

MEDIAS FALSKE PCR KJØR;

Slik fungerer propagandaen:

Alle er så forferdet over situasjonen som media fremstiller i Brasil. 6000 mennesker får diagnosen covid som dødsårsak hver dag.

Høres forferdelig ut, og de som har hostet fram dette og funnet ut at dette er flott skremselspropaganda nevner ikke med et ord at det bor 211 millioner mennesker der. 0,002 prosent, 20 prosent av en promille har altså testet positivt og har avgått med døden….. og man har utelatt at de skal ha både symptomer og riktig testsyklus ved testing.

Kan ikke bli annet en hakkande gale. 99,998 % av befolkningen har ikke Covid om man tror på tallene, selv med 97 prosent falske positiver… Slik fungerer altså propaganda, og folk sluker dette rått!

Med den feilaktige testpraksisen som er standard, så er det over 97 prosent falske positiver.

_______

Manglene ved PCR testen blir plukket i fra hverandre som jeg aldri har sett noen andre steder i boken “Covid -why most of what you know is wrong” av den svenske legen Sebastian Rushworth i kapittelet “How accurate are the covid tests?”, der han dokumenterer alle sin påstander med fakta og fagfellevurderte vitenskapelige undersøkelser.

Og det er ikke bare pcr testen Rushworth plukker ifra hverandre, han plukker ifra hverandre alle logikbristene rundt c 19, og han plukker de ifra hverandre på samme måte som han gjør med PCR testen, med rein fakta og logikk. I boka til Rushworth kan INGENTING stemples som konspirasjonsteorier, løgn eller påstander.

Link

Natriativ
https://youtube.com/watch?v=8GG4sRJVIfA%3Ffeature%3Dyoutu

Og se denne, en helt vanlig kvinne,filmer med sin egen telefon link

Testingen har bare økt enormt i omfang, og at WHO har gitt ut rettningslinjer slik at testene kan foretaes riktig, blir igneorert over hele verden. Man skal ikke overstige 17 sykluser. Ved 35 sykluser blir 80 prosent av disse falske svar. Når vi her i landet og over hele verden praktiserer 40 og 45 sykluser, da blir alt galt.https://www.bitchute.com/embed/mL1I4Mua860q/

Det stopper ikke der. WHO har gitt ut retningslinjer om man skal ha en positiv PCR test tatt på riktig måte, altså ikke overstige 17 sykluser, og man skal ha symptomene i tillegg for å påstå at man har Covid på grunn av at PCR testene fanger opp fragmenter av Coronaviruset som kan ha ligget i kroppen i mange år, lenge før Covid ble oppfunnet i det hele tatt.

Har man altså en positiv Coronatest men ikke symptomene, så har man heller ikke Covid i følge WHO.

Problemet er at tallene du hører om på radio og TV er tall der man kun baserer seg på testingen stort sett. Tester man positivt, så har du Covid, noe som ikke er tilfelle dersom du ikke har symptomene som er identiske med influensaen. Skjønn det den som kan… 

Ikke stopper det der heller, de 18 markørene (“CTCCCTTTGTTGTGTTGT”, tatt fra 18-karakterers primersekvens som finnes i WHO coronavirus PCR-testprotokolldokument) man plukker ut i PCR testen finnes naturlig i alle kromosom 8 hos menneskene enten de er syke eller friske, så dette kan ikke bli annet enn gale. 

Den dagen våre helsemyndigheter lytter til WHO, tester riktig, med riktig antall sykluser, setter diagnosen på folk som har avlevert riktig test…

Den dagen har du fått friheten din tilbake, for den dagen eksisterer ikke Covid lenger omtrent i det hele tatt.

Vi vil ikke ha et eneste tilfelle omtrent faktisk. Den dagen har WEF tapt kampen om å bli verdens herskende organ som nok er den egentlige agendaen bak det hele…. Den dagen får du beholde kongehus og regjering slik du har det i dag og som disse vil ha vekk. Den dagen blir verden normal igjen, ikke før.

ÅPENT BREV TIL WHO

Open Letter to the WHO: Immediately Halt All Covid-19 Mass Vaccinations-Geert Vanden Bossche, DMV, PhD

link

USA FINNER IKKE CORONAVIRUS I KROPPER SOM ER PÅVIST COVID-19 

Laboratories in US can't find Covid-19 in one of 1,500 positive tests

CDC sued for massive fraud: Tests at 7 universities of ALL people examined showed that they did not have Covid, but just Influenza A or B – EU statistics: ‘Corona' virtually disappeared, even under mortality.

SE LINK

COVID-19 ER FALSK!?

Dr. Derek Knauss: “COVID-19 er falsk; 

CDC blir saksøkt for massiv svindel: Av ALLE testene av personer som ble undersøkt ved syv universiteter viste at de ikke hadde Covid, men bare influensa A eller B – EU-statistikk: “Corona” forsvant nesten, til og med dødelighet.  Link

Fraud

DET ER NOEN SOM  GÅR RETTENS VEI.

LINK

__________

MANGE KRITISERER REGJERINGEN 

Og…beviset, Se hva vår egen regjeringen skriver om PCR testen, og tenk hvor mange falske tester som finnes.

Vår regjering om pcr testen

Så er planer å..

Skoletesting

KONSPIRASJONSTEORIER?

Mange kaller oss/meg konspirasjonsteoretiker,sølvpapirhatter etc.. men den frykten for at vi har rett er enormt stor, og ingenting vil glede oss mere enn vi tar FEIL 

Rigtwrong

OSLO 17.04.2021

En dyktig taler..https://www.youtube.com/embed/Z5Y_vFaPmvw?feature=youtu

Ta en kikk på denne videoen, dette er ekte,det er Sannheten..hvorfor samler de inn DNA med  SWAB TEST ? 

Nå blir alles DNA lagt systematisk i en database,og kan brukes…TENK!

Er dine organ verdt noe..?https://www.youtube.com/embed/T3KbZOVEa_o

Google kontrollere “alt” på nettet.

Google slettet  plutselig annonsering på siden. Bare dette beviser at sterke krefter står bak “corona” og vi må erstatte denne inntekten med noe annet.

Eg anbefaler å bruke andre/ flere søkemotorer, td. Duckduckgo.com der algoritmer er annerledes. Her er 10 andre søke motorer link

VERDISKAPNING FOR MILLIARDER FOR VANVITTIG MANGE MILLIARDER

MENINGER: Det er på tide med et opprør, for staten ser tydelig ikke verdien i vår eksistens. Koronatiltakene i 2020 kostet staten drøyt 130 milliarder. Så om 700 milliarder kroner fra små og mellomstore bedrifter ikke betyr noe for regjeringen, så er det kanskje det samme om vi eksisterer.

Se link 

Kilder man kan studere:
https://www.menon.no/wp-content/uploads/26menonpubl13200999smb.pdf
https://www.ssb.no/virksomheter-foretak-og-regnskap/statistikker/bedrifter
https://www.regjeringen.no/contentassets/c0e6b65e5edb4740bbdb89d67d4e9ad2/nasjonal_beredskapsplan_pandemisk_influensa_231014.pdf
https://www.regjeringen.no/no/statsbudsjett/2021/statsbudsjettet-2021-a-til-a/id2765698/
https://www.nho.no/tema/sma-og-mellomstore-bedrifter/artikler/sma-og-mellomstore-bedrifter-smb/
https://public.tableau.com/profile/brreg#!/vizhome/Kompensasjonsordningenfornringslivet/Story1
https://www.skatteetaten.no/kompensasjonsordning/innsyn/)

DEMONSTRASJONER VERDEN OVER 

Folk har fått nok,de er i ferd med å snu opp ned på verden. Millioner av mennesker har igjennomskuet planene og tar til gatene.

linker her til noen få

https://www.facebook.com/groups/798326487375730/permalink/942943176247393/?sfnsn=mo

Danmark

Norge stop Lockdown now

Stuttgart lockdown protest

Politiet støtter folket i Odessa 

CANADA se video

Australia link

INDIA? HVA TRUR DU?

I starten av mars 2021 hadde India 40 000 covid 19 dødsfall.

To mnd og 260 millioner vaksinerte mennesker senere har India 200 000 flere covid 19 dødsfall.

Det gir en økning på 30 ganger etter at de startet massevaksinering. Ikke for å være “slem” altså. Dette kan selvfølgelig ha flere forklaringer, jeg blir likevel betenkt.

India's Health Ambassador & Tamil Actor Vivek Dies One Day After Taking COVID Vaccine les mere på linken..

Kopiert:

“De spekulative nyhetsinnslagene om India og koronadødsfallene der er inhumane og skaper en skrekkstemning på sjuke menneskers bekostning som åpenbart har til hensikt å holde angsten ved like også i Vesten. Avisa New York Post hadde tittelen COVID surge ‘swallowing' people in India ‘like a monster'. Og det er ikke noe bedre i Norge.

Se denne…

Nå gir regjeringen store beløp i «bistand» til India, og tabloidavisene påstår det dør uhorvelig mange av covd-19. De fremstiller de høye dødstallene i India med at det er viruset som er årsak til de høye dødstall. Slår man opp VG, så er den virkelig blitt som «Verdens Ganges», spekket med misvisende publiseringer, og skremselspropaganda. Som elva Ganges i India renner den full av søppel gjennom mediene. Det er klart at det er en politisk agenda bak den ensrettede propaganda de og andre tabloidaviser kjører, uten at de forteller lesere at India sliter veldig i hetebølgen som er nå. Om politikerne som nå kaster ut våre skattepenger med begge hender i «bistand» ikke kjenner til forholdene i India nå, så bør de til å lese seg opp. Snakke med folk de kjenner, med kontakter derfra, så de får riktig informasjon. 
India har en befolkning på rundt 1,4 milliarder. Svært mange der mangler tilgang på friskt vann. De lever i sterkt forurensede områder. Det bor en halv milliard langs elva Ganges. Fattige folk bruker elva som avfallsplass, de bader både seg selv og husdyrene sine i den, de vasker klær i den, og tekstilprodusenter har utslipp i elva. Dette vannet drikker folk. India Wants To Use Flesh Eating Turtles To Rid The Ganges Of Decomposing Bodies (HBO) – YouTube Fattige folk har ikke penger å kjøpe flaskevann, og mange har ikke tilgang til det heller. Mange bor på gata og sover over alt. Dette bruker vestlige medier, og tar bilder av mennesker som ligger slik og sover, og påstår at de ligger strødd av død som følge av covid-19. Det er falske bilder pressen bruker. At folk nå dør som fluer i India kommer av helt andre forhold enn covid-19, så slutt å la pressen skremme opp folk med denne løgnpropaganda. 

Et stort problem – men behold proporsjonene
Det er klart at koronadødsfall i India er like tragiske som andre steder, og at indisk helsevesen, som er et av de aller dårligste i verden, har enorme problemer med å takle dette.

Men denne orgien i død og kremasjoner (som er det vanlige i India) hører ingen steder hjemme i seriøse medier. Seere og lesere får et inntrykk av at koronakrisa i India er forferdelig mye verre enn andre steder. Og det stemmer simpelthen ikke!

Hvis man forholder seg til Worldometer og husker på forbeholdet at man gjerne ikke skiller mellom om folk dør med eller av covid-19, så ser vi at India per 30. april 2021 hadde registrert 211.800 døde. Men for å kunne si om det er mange i forhold til andre land må man beregne det ut fra folketallet. Med en befolkning på 1,4 milliarder (1.400 millioner) betyr det at India har registrert 150 døde per million. Ifølge samme kilde har Norge registrert 756 døde, og som kjent ligger Norges tall svært lavt i internasjonal sammenheng. Det er 137 per million, altså ikke så veldig mye mindre enn India. Italia med 60 millioner innbyggere har registrert 120.000 døde (samme kilde, samme forbehold). Det er 2000 per million, eller relativt sett 13 ganger så mange som India.

7000 mennesker dør av sult hver dag i India
Til tross for Indias store økonomiske framgang de siste 20 åra har India fortsatt en tredel av alle underernærte barn i verden. Hovedårsaken til underernæring og sult er en pandemi som heter klasseundertrykking, i India forsterket av kastesystemet. Femti prosent av alle barn i India som dør før de er fem år. dør av underernæring. En tredel av alle som rammes av hungersnød i verden, bor i India. 836 millioner indere overlever på mindre enn 20 rupees om dagen. 7000 indere dør av sult hver dag. Og ja, de dør på gata, som det heter i reportasjene.

Normalen er altså at sultedøden tar dobbelt så mange liv som det den angivelig voldsomme koronabølgen tar. Men det skriver ikke VG om og det forteller ikke NRK om, for da snakker vi om den globale kapitalismepandemien, som fortsatt dreper uhorvelig mange flere enn det koronaviruset noen gang kommer til å gjøre.

Koronalockdown dreper mange flere enn viruset i India
2020 ble en katastrofe for India. Det var ventet at økonomien ville få en alvorlig smell, men de faktiske tallene er verre enn fryktet. Prognosene lå på et fall på 18,3 prosent. Lockdown førte til at 140 millioner mennesker mistet jobben. Bygg- og anleggsindustriens aktivitet ble halvert og industrivirksomheten gikk ned med 39,3 prosent.

Den verdensberømte indiske forfatteren, aktivisten og samfunnskritikeren Arundhati Roy sa i et intervju med Financial Times at Indias svar på pandemien har blitt en sosial katastrofe. 24. mars kunngjorde statsminister Modi den mest straffende og dårligst planlagte lockdown i verden. 1,38 milliarder mennesker fikk fire timer på seg til å adlyde tiltakene.

ANDRE SKRIVER

Mye fokus på India om dagen. De dør som fluer av covid-19 ifølge media.
Jeg fulgte med India i fjor fordi jeg leste i media at de ikke ville ta vaksinene, og sverget til medisin som Ivermectin. Det syntes jeg var veldig interressant siden jeg er imot vaksinen, og la merke til hvor lite døde de hadde av covid-19 til å være et land med over 1,3 milliarder mennesker. 
Smittevern og hygiene er dårlig i India, men det skjønner vel alle. Men de klarte seg overraskende bra når det kom til dødstall fra covid-19 i 2020

16 januar 2021 begynte de å vaksinere og etter det har hele landet rast! Bare se på grafen! 

Graf
India graf

Tilfeldig? 
Rart de skulle få en mutant ETTER landet begynte å få vaksinene? 
Kan vaksinen være grunnen til at de blir syke? 
Er kanskje vaksinene mutantene? 

Hvis du ser på grafen på det siste bildet så valgte de å starte vaksineringen når kurven hadde flatet ut. Hvorfor? 

Bare tenker høyt jeg

Den korte tidsfristen for lockdown!! Hvorfor?

HAT OG SPLITTELSE

Alle har vel nå fått med seg at Svein Østvik brente et munnbind utenfor Stortinget på en demonstrasjon mot lockdown og coronarestriksjoner for noen dager siden?!

Link

USA har CDC gått ut med info om at 70.6% av de smittede brukte maske hele tiden. Av de som ikke brukte maske ble 3.9% smittet.
Hva sier det?


Charter Svein har helt rett han. Og det e jo så enkelt å forstå for de som har hjerne å tenke med https://brandnewtube.com/embed/WbRRICmsudpe81b

England lege arrestert Den profilerte legen og professoren Heiko Shcöning ble arrestert i London sist lørdag. Grunn? Jo, han sa sannheten om de drakoniske smitteverntiltakene i forbindelse med koronakrisen. Dette er sensur. Ytringsfriheten gjelder ikke lengre. 

Mere kommer..

THE GREAT  ?

Er dette noe vi må forberede oss til?

S NOW UNDER WAY THAT AIMS TO ELIMINATE 90% OF THE HUMAN POPULATION ON PLANET EARTH… HERE'S WHAT'S COMING AND HOW TO KEEP YOURSELF ALIVE

Link

(Send meg tilbakemelding på 403 10 231, om hva du trur)

FUNGERER TILTAK?

Hvordan forklarer du da at de landene i Europa med strengest tiltak, er de som gjør det dårligst?
Til info er det nå over 30 internasjonale studier som bekrefter at tiltak ikke har noe særlig effekt.

Allle er listet i denne artikkelen: Link 

SÅ HVA MED FORSIKRING ?

Så på tampen..denne fantastiske vaksinen som skal redde verden, fraskriver forsikringsselskaper seg alt ansvar for.

Ingen Forsikring

IT HAVE TO STOP! 

https://www.bitchute.com/embed/7Olb6KhppaEb/

“Today some people are starting to understand why the German people didn't rise up. Fear kept them from doing the right thing.

Medical mandates today are a major step backward toward a fascist dictatorship and genocide.” se LINK

[As a service to protect truth from censorship and to share widely, mirrored copies of this video are available at Truth Comes to Light BitChuteBrighteon, and Odysee channels. All credit, along with our sincere thanks, goes to the original source of this video. Please follow links provided to support their work.]

KORRUPSJON

Bare til informasjon..
Siden eg blogger,mottar eg vanvittig mye info. Dette alt fra Garder, Regjeringen, til det store “utland”..

Eg får daglig oppdateringer om.td. hvordan VG  bruker talla..interessant at en så stor avis kan holde det gående med “truverdig manipulasjon”

Når boblen nå sprekker..aner vi ikke konsekvensene…og den vil sprekke..

Snart starter verdens største rettsak, anført av tyske advokaten som knuste VW og den tyske bank, han har 1000 …tusen frivillige advokater i teamet, og over 10 000  ti tusen leger følger opp med bevis..dette er sinnsykt stort, så bare følg med..

Tik Tak Tik Tak, sannheten kommer i små drypp for en dag og langt verre skal det bli.. 

RETTSAKER I HOPETALL

Les mere :LINK

Vi må bare spre informasjon, så flere våkner..

LA MEG AVSLUTTE MED HÅPET.

Verdens største rettsak er på gang se link

Og EUROPA RÅDET SIER..

CORONA PASS OG DIKTATUR

VIKTIG INFO. FRA EUROPARÅDET:

Brussel – Europarådet – Publiserte 9. februar:: 

Ingen obligatoriske vaksiner og ingen diskriminering av uvaksinerte tillates.

(Vaksinen er ikke godkjent, men har kun en haste/nød tillatelse, den beregnes godkjent først i 2023. Om ikke bivirkningene er for store, da vil den ikke bli godkjent)

Den 27. januar 2021 undertegnet Europarådet resolusjon 2361, som sier at vaksinasjoner i EU-land IKKE skal være obligatoriske. Videre kan IKKE personer som ikke har blitt vaksinert, diskrimineres på noen måte. 

Dette stopper effektivt forestillingen om “vaksinepass”.

Resolusjonen går så langt som å pålegge medlemsland som Sverige å aktivt informere innbyggerne om disse rettighetene. Denne viktige Resolusjonen er ignorert av vanlige politikere og media.

Mange innbyggere har vært bekymret for om de ikke-testede vaksinene vil være obligatoriske, siden det allerede er blitt foreslått i flere land. I Sverige har det imidlertid ikke vært på grunn av en lov som forbyr ufrivillige medisinske inngrep. Men til tross for denne loven, kunne regjeringer utøve et så sterkt press på befolkningen, at det kunne bli nesten umulig å leve uten å bli utsatt for denne eksperimentelle gen behandlingen som kun er tillatt på nød grunnlag, men IKKE godkjent. Vaksinene skal først vurderes godkjent etter denne prøve perioden i 2023. Siden den er høyst eksperimentell, så vil det beste sannsynligvis være å vente til etter den blir godkjent. Dette fordi rapporter om dødsfall og bivirkninger vokser raskt.  

I Danmark ble det varslet et vaksinepass for å få tilgang til kjøpesentre, sportsbegivenheter og andre offentlige steder, offentlig transport eller reiser utenlands. Heldigvis stopper Europarådet nå disse planene, siden ufrivillige medisinske eksperimenter er forbudt av Nürnbergkonvensjonen.

Europarådet er en mellomstatlig europeisk samarbeidsorganisasjon med 47 medlemsstater, som til tross for navnet og det samme flagget er atskilt fra EU. 
Resolusjonen om tvangsvaksinasjon beskriver kort problemene forårsaket av Covid-19-pandemien med den resulterende arbeidsledigheten, den økonomiske nedgangen og fattigdommen. Det peker også på at det er en viss mistillit blant den europeiske befolkningen når det gjelder et tvangsvaksinasjonsprogram. Resolusjonen inneholder ulike anbefalinger for hvordan man kan oppnå et stort vaksineinntak, men også noe uventet – nemlig klare bestemmelser for det.

Punkt 7.3 i resolusjonen forplikter alle medlemsstater til å sørge for at innbyggerne blir informert om at Covid-vaksinasjoner IKKE er (det eneste ordet skrevet med store bokstaver i hele resolusjonen) obligatoriske og at ingen er politisk, sosialt eller på annen måte presset til å bli vaksinert.

For det andre – minst like viktig – medlemsstatene må sørge for at ingen blir diskriminert for ikke å bli vaksinert på grunn av mulig helserisiko eller fordi personen rett og slett ikke ønsker å bli vaksinert.

Sistnevnte er spesielt interessant med tanke på dagens propaganda av vaksinasjonspass fra mediene og flere europeiske regjeringer, som de hevder er nødvendig. Den svenske regjeringen kunngjorde 4. februar at den har besluttet å innføre et digitalt vaksinesertifikat som vil være klart til sommeren. Men hva skal det da bli brukt til, hvis det blir ulovlig å diskriminere noen som ikke har det?

I følge Nürnbergkonvensjonen kan eksperimentelle vaksiner sees på som et eksperiment på befolkningen.  ModeRNA og Pfizers mRNA gene terapi, har ALDRI blitt testet tidligere. Langtidsvirkningene er helt ukjente. 

Konvensjonen består av ti punkter: 

Det frivillige samtykke fra mennesket er helt nødvendig. 

– Men spørsmålet gjenstår: Er det virkelig frivillig hvis du ikke har lov til å jobbe, sende barna til skolen, reise eller til og med besøke kjøpesenteret hvis du ikke underkaster deg eksperimentelle vaksiner?
Det femte punktet sier: Ingen eksperimenter skal utføres der det er grunn til å tro at død eller deaktiverende skade vil forekomme. 

– Utallige helse- og kontrollmyndigheter i flere land uttalte hvordan de forventet at dette skulle skje i ganske stor skala. Dødsfall, alvorlige vaksineskader har allerede blitt oppført som et resultat av vaksinasjonene, blant annet ved US Public Health Agency CDC. 

(Det er over 1000 meldte døde og ov ca 15.000 skadde i Amerikas VAERS register – det finnes 740 sider med skader og bivirknings oversikt. Det har vært 46% økning i dødsfall på aldershjem i England etter vaksineringen. Mange som har fått vaksinen har allikevel fått Covid rett etterpå. Det er mange som har fått lammelse i halve ansiktet, mange som har fått hjerteproblemer og 13 har blitt binde og enda fler har fått synsforstyrrelser. 19 åringer og 23 åringer har dødd, så ikke bare eldre). 

Leserne bør laste ned denne informasjonen fra Europarådet på smarttelefonen, når det blir nødvendig å minne offentlige tjenestemenn på Europarådets retningslinjer:
Europarådets resolusjon 2361 om vaksiner:

7.3 med hensyn til å sikre høyt vaksineopptak:
7.3.1 sørge for at innbyggerne blir informert om at vaksinasjonen IKKE er obligatorisk og at ingen er politisk, sosialt eller på annen måte presset til å bli vaksinert, hvis de ikke ønsker å gjøre det selv;
(dette betyr du trenger IKKE å underskrive noe eller begrunne ditt valg på noen måte, da det regnes som diskriminering) 

7.3.2 sørge for at ingen blir diskriminert for ikke å ha blitt vaksinert på grunn av mulige helserisiko eller ikke ønsker å bli vaksinert;
(Det betyr du i fremtiden også skal kunne fritt reise uten å tvinges til å vaksinere deg)

ET MEGET GODT HØRINGSSVAR TIL VÅR REGJERING

Denne kom inn fra en god venn, kanonbra skrevet:
 
Høringssvar til forslag om koronasertifikat fra nn
Hvis jeg har forstått riktig, skal koronasertifikat gi oss “privilegier” som det å bevege oss fritt innenlands eller utenlands, under forutsetning av at vi “klarer å ta” sertifikatet.


Med å “klare å ta” sertifikatet mener jeg at man enten må pådra seg covid-19 , og siden bli frisk fra denne, og kunne dokumentere dette, eller man må være villig til å ta en type genterapi (vaksinen) som enda ikke er testet over lang tid, og dermed bare har en slags nødgodkjenning.
Jeg har god helse, og “klarer” antageligvis ikke å pådra meg sykdommen. Jeg har bestemt at jeg ikke vil stille i forsøksgruppen på genterapi. Dermed er jeg ikke blandt dem som “klarer å ta sertifikatet”.
Bevegelsesfrihet – både innenlands og utenlands – er grunnlovsfestede rettigheter man har i et fritt land.


Norske myndigheter sier i dag at man skal få frihet til å bevege seg hvor som helst hvis vi “klarer sertifikatet”, som om dette er noe positivt.

Som om vi skal få noe.
Vi får jo ingenting. Vi blir fratatt grunnlovsfestede rettigheter hvis vi ikke “klarer å ta” det nye sertifikatet. De kan ikke gi oss noe vi har fra før.


Dette framstår for mange – inkludert meg – som at våre myndigheter prøver å innbille oss at de gjør oss en tjeneste, eller gir oss noe – friheten.
Dette konseptet med å ta med den ene hånden (ta fra oss bevegelsesfriheten) og gi med den andre (gi oss tilbake bevegelsesfriheten) under gitte forutsetninger (gjør som jeg sier), og la det framstå som om man gir noe til noen, når man egentlig strammer til kontroll og makt, kjenner man best fra psykiatrien. I psykiatrien kalles det for psykopati. Psykopater har en egen evne til å få folk til å føle at man skylder dem noe.
Den medfødte psykopatens teft for å oppnå makt, blir også brukt i mange diktatur. I diktatur setter man denne typen ondskap i system, for at en liten elite skal kunne meske seg på bekosting av andre.
Myndigheter som innfører koronasertifikat må aldri forveksles med redelige ledere i et fungerende demokrati.
På grunn av at dette har blitt lagt fram som et forslag, foreslår jeg at Stortinget hevder mistillit til sittende regjering, og ber dem gå, og at forslaget om et koronasertifikat inngår i historien som en “nestenulykke”.
Hilsen nn

Kryss fingrene

KARANTENE HOTELL?

Hei. 
Jeg har nettopp landet i Oslo, hvor jeg nektet karantene hotell. Politiet anmeldte meg, og jeg sa dere får gjøre det dere må, men dette er imot . Så får vi se om jeg får en bot. Prøvde å filme alt, men de var som hauker over meg hele tiden. Om det er noen advokater her som eventuelt kan hjelpe meg, om en bot kommer, blir jeg sjeleglad. Jeg stod på rettighetene mine og er nå på vei hjem til min egen bolig. For en opplevelse dette var. Vondt å se at alle bare nikker og sier de gjør jobben sin, uten å vite at det de faktisk gjør ikke er lov.

Justisdepartementet karantenehotell

Det interessante er at de ikke har hjemmel til å gi deg bot,dette er en del av skremselspropagandaen, anbefaler alle å vurdere dette seriøst!

LYKKE TIL FOLKENS, STÅ I MOT TYRANNIET!

SÅ TIL MPESADUKA …

MINE OPPRINNELIGE PLANER

Siden 2018 ,har vi skaffet oss erfaring og kontaktnett og bygget opp en flott hjemmeside, mpesaduka.com 

Siden har:

Kjøp og salgs funksjoner og en blogg.

Det er over 1400 medlemmer som mottar ukenlig info om nye produkter, som legges ut for salg.

Det er over 1200 produkter annonsert pr.dato og nye kommer hele tiden.

Nå har vi en drøm om å utvide denne siden,der vi vil inkludere en ny tjeneste.

For å realisere dette,har vi samarbeid med et norsk webdesigner team, som er satt til å vurdere og estimere og evt.programmere.

Det krever er budsjett på ca.60 000.- NOK.

Våres ideer er holdt litt hemmelig  (uoffisielle) . Men vi har trua på at vi skal klare å tene penger fremover om vi kommer i gang nå.

Det er flere årsaker til mine planer. Først av alt har denne “corona” forsterket  behovet for hjelp, folk mister inntekter, de fattigste, de i slummen, flere og flere kommer dit..dette er vanvittig, det er katastrofe.

1.ønsket å hjelpe lokale med en gratis plattform for kjøp og salg.

2.Få innsikt og spre kunnskap om Afrika. 

3.Knytte kontakter mellom folk,business mm.

4.Ønsker å starte en NGO, som hovedsakelig blir målrettet til å hjelpe  “jenter og barn,fra helvete på jord.”https://www.youtube.com/embed/_1x5m1KGoxE

Kort forklart:

Navnet som er vurderet:

NGO: Glory on the street 

GLORY har en i denne sammenheng, delt betydning. 

Glory er en Kenyansk kvinne, som gikk på universitetet inntill hun ble gravid og etterlatt av faren. Familien hennes,kirken etc. Stillte opp og hun fikk en sønn. 

Men sønnen hadde ene hånden ute av “ledd”, skulderen, og måtte til med intensiv behandling.  Nå er han i toppform, takket være dyktig helsepersonell, venner og familie og en fighter til mor.

Glory er også tilbake på universitetet.

Nå en dag i april, var Glory ute på gaten  som frivillig og delte ut gratis bind til jenter. Da plutselig kom hun over en jente på gata,som var nær fødsel..

Bildet av dem når hun hjelper med å få på sko.

Streetgirl

Glory kastet seg rundt og fikk henne på sykehus og der hun fødte en gutt, i løpet av én time, men gutten har komplikasjoner, og minner dukker opp.

Dette er vanvittig tøft! 

Dette minnet Glory på hva hun selv gjekk igjennom, og vi kommer til å følge opp denne babyen så langt vi har ressurser.

Jenta har ingen rettigheter heller ikke familie, og blir bare etterlatt på gata sammen med babyen. Dette er harde fakta.

Glory ønsker å fortsette med å dele ut bind, følge opp jenter som er forlatt på gaten. Mem det er vanvittig tøft ,se skjebner i øynene og vite ,du må kanskje bare “slippe taket” og dra hjem.

Mange barn blir solgt ,også til trafficking. 

Glory har igjennomført sykepleier sekretær utdanning, og mottatt internasjonale papirer. Slik at med erfaring og utdanning, står hun enda sterkere i kampen for å hjelpe.

Nå trenger hun deg, som kan støtte og hjelpe, for å gjøre en innsats. Det kan være nå, men også seinere..følge med.

Vipps: 403 10 231 og skriv Glory ,så mottar hun uavkortet hele beløpet,som vil gå til dette arbeidet. 

Webside planer:

  1. Den nye ideen, har litt med å skaffe arbeid til folk/formidle. Dersom du kan tenke deg å bli med på dette spennende prosjektet, kan du kontakte meg for mere info. Eller bare vippse noen kroner.

Husk at alt eg mottar på:

Vipps nr 403 10 231

Blir systematisk fulgt opp og brukt til de ulike formål, skriv derfor hva du ønsker å hjelpe og  støtte oss med.

På forhand tusen takk.

Mvh

Sigve Varholm 

Tlf. +4740310231

Å støtte oss, kan også være psykisk, der du kan gi tilbakemeldinger,dele videre ,holde kontakten. Td. Sende sms eller e-mail: Varholm@gmail.com.

(PS.dette “brevet” ,og nye blogger vil bli oppdatert flere ganger fremover,medan eg sitter i facebook fengsel)

Facebook jail

DU ER VÅR VIKTIGSTE FAKTASJEKKER!

Finner du noen faktafeil i innlegget, sender du en sms på 40310231 eller mail Varholm@gmail.com ,så kikker vi på det.

Faktasjekkere

PS.om du registrerer deg på nyhetsbrevet ellet du helt enkelt sender meg en sms på 403 10 231 så vi kan holde kontakten fremover.

TUSEN TAKK FOR AT DU TOK DEG TID 

PS.vipps en tier eller 2 til 403 10 231 om du synes dette var bra informasjon. Overskudd vil gå til videre utvikling av siden, og støtte prosjekter i Afrika. 

Takk.

Mvh

Sigve Varholm

________________________________________

About Mpesaduka

Mpesaduka.com its a FREE online platform for marketing. Stay tuned and get the last and best hot deals straight to your malibox. Please subscribe on our newsletter 

Karibu mpesaduka.com

If you want to support us, feel free to donate.DONATION TO MPESADUKA&coPengene går til videre utvikling av denne siden og hjelpe unge i Nairobi ,spesielt  Glory/lady young ønsker å bidra, så langt ressursene våres rekker, så en liten kommer godt med.Lady young donation PayPal Norwegian vipps: 403 10 231 Kenyan m-pesa  +254716575427

KARIBU MPESADUKA

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.