Geoengineering Watch Global Alert News, 15. mai 2021.

Dane Wigington
GeoengineeringWatch.org

Brukes klimatekniske operasjoner til å gjennomføre andre agendaer? Hvordan vil det utfoldende paradigmet over hele verden spille seg ut? Hvem trekker i strengene? Hvordan vil befolkninger reagere når livene deres ikke lenger kan opprettholdes på grunn av konsekvensene fra det globale lockdown-scenariet? Hvilke sammenhenger er det mellom den nåværende krisen og klimaet? Den siste delen av Global Alert News er nedenfor.

Krise kan være katalysatoren for oppvåkning, nå mer enn noen gang trenger vi å doble kollektivt på vår innsats for å slå alarm. Alt er nødvendig i den kritiske kampen for å vekke befolkningen til det som kommer, vi må få hver dag til å telle. Del troverdige data fra en pålitelig kilde, få stemmen din hørt. Bevisstgjøringsinnsats kan utføres fra din egen hjemme-datamaskin. 
DW

Må se, DIMMINGEN,  vår mest omfattende klimatekniske dokumentar:

9 svar på Geoengineering Watch Global Alert News, 15. mai 2021, # 301

 1.  Bell sier:15. mai 2021 klokken 21:41Takk, Dane for din dedikasjon til å avsløre de daglige gruene vi eksisterer under. Jeg husker …… for 30 år eller mer siden … noen som sa at havnivået ville øke en dag … Jeg kunne ikke forestille meg det da, .. tok det med en saltkorn, .og nå blir det hele virkeligheten for de ‘våkne’    Mange byer under vann snart, er det uunngåelig … informasjonen din er perfekt. Jeg lurte ofte på Noah og båten hans full av dyr – var det noen gang basert på en eller annen historie – selvfølgelig er religion så uskarpt. Nå dager en båt på et dødt hav, død fisk som flyter rundt …… .erk.For de bestemte preppere er det en måte å styrke jordens mikrober, vekst osv. Med ting laget hjemme med metaller – GANS.Selv brukt i hydroponics varer varer lenge.en prøve ble gjort med å dyrke matavlinger i det varme ørkenklimaet med disse tingene … veldig vellykket. Selvfølgelig er det nødvendig med litt vann.Jeg har små ormuskuler som gjør vannet superkraftig og ting vokser veldig fort – men for mye og stilken skyter opp for fort, kan også drikke det, veldig beroligende – bade i det for foryngelse.Vann i disse dager er ganske ekkelt, og hva som er i det uansett, millioner av tungmetaller … ja … kanskje sitte i et badekar og drikke mye zeolit ​​og håpe på det beste ????Svare
 2.  Zebra001 sier:15. mai 2021 klokken 20:36I går kjørte jeg gjennom landsbygda og så et par store traktorer parkert ved siden av en åker. Dette er slags traktorer som sprøyter alle slags kjemikalier på nasjonens matforsyning, som i noen tilfeller ikke er sunn i det hele tatt. Og det var flere amerikanske flagg festet til toppen av disse traktorene. det får meg til å tenke på teksten til Pink Floyd-sangen, “Sorrow.”Det er fremdeles veldig kaldt mye av tiden her. Jeg har aldri sett det så kaldt i mai måned. Jeg legger ut mat til alle ville dyr og fugler her ute, fordi jeg tror folket har vært fryktelige forvaltere av denne planeten. Vi har ganske mange dyr som ser ut til å bli hjulpet av dette. For eksempel har vi en rekke vakre røde rev som kommer ut her hver kveld for å spise. Dette er ikke for å erstatte naturlige matkilder, bare for å supplere dem.Min 92 år gamle bestemor bor i et assistert oppholdsanlegg. Jeg så henne tilbake i desember og sørget for å gi henne mange klemmer, mot all offisiell policy for anlegget hennes. Det gjorde henne så godt som noe annet noensinne kunne. Hun hadde ikke hatt noen fysisk menneskelig kontakt på ti måneder på den tiden. Min bestemor hadde også et ekstraordinært fotografisk minne. Dette var så sent som i desember. På slutten av besøket i desember trodde jeg at jeg med hell hadde snakket henne om å være mottaker av eventuelle eksperimentelle medisinske prosedyrer. Imidlertid hadde hennes såkalte lege andre design og snakket henne raskt inn i det. I løpet av få uker etter at hun mottok sin andre eksperimentelle medisinske prosedyre, ble hun diagnostisert med demens og har siden hatt personlighetsforstyrrelser og kognitive underskudd.Jeg fant også ut for noen dager siden at min kone og mine to nieser, som er i midten av tjueårene, begge nylig tok visse eksperimentelle medisinske prosedyrer. Foreldrene deres var først i køen for å få tak i disse tingene.Jeg hadde advart dem om disse tingene for nesten ett år siden. Og fortsatt, så mange mennesker vil ikke høre på meg. Jeg vil satse på at de fleste av oss i dette samfunnet har hatt lignende opplevelser. ‘Det er mildt sagt hjerteskjærende.Jeg dro til apoteket mitt for omtrent en uke siden og spurte om jeg kunne ha en av pakningsvedleggene fra en av eskene i en bestemt eksperimentell prosedyre. Apotekeren var glad for å gjøre det og gikk til fryseren og dro ut en uåpnet forseglet eske med eksperimentell medisinsk prosedyre / EMP og brøt forseglingen og ga meg pakningsvedlegget. Det står med uthevede bokstaver på utsiden, INTENTIONALLY BLANK … .. Når det åpnes, er det nesten størrelsen på kjøkkenbordet vårt og er helt blankt ellers på begge sider. Hva tror du blir skjult for oss?Sukk….Jeg deler fremdeles Danes trykte materialer med folk så ofte jeg kan.BTW, når den patogene grunningen begynner, blant andre grunner, forventer jeg at vi i løpet av de neste 6 til 18 månedene kommer til å se at ting skjer til venstre og høyre som kommer til å få mange til å tvile på om de tok den riktige avgjørelsen til gjennomgå visse ikke FDA-godkjente medisinske eksperimenter.I det minste, ville det ikke vært bedre for folk å bare vente en stund til mer informasjon blir offentlig tilgjengelig? Og så vil de ha mer informasjon som de kan basere en beslutning om å motta visse prosedyrer eller ikke.Ah…. men så har vi selvfølgelig utbredt tap av kognitiv funksjon fra mange menneskers side, praktisk akkurat på det tidspunktet hvor menneskeheten mest trenger å ha god kognitiv funksjon. Dette skyldes uten tvil delvis nevrotoksisitet i nanopartikler av aluminium, som selvfølgelig er synergistisk med både høye nivåer av elektromagnetisk stråling og glyfosat. Henvis til traktorene jeg nevnte.Vipp flagget ditt … Svare
 3.  Mary Gilmet sier:15. mai 2021 klokken 18:53som en alun av et av deltidsprogrammene på deltid, mottok jeg en liste over aktuelle hendelser, hvorav den ene var en “online læring” YouTube fra 4/26 (hvorfor skulle det virke overraskende) av kong Fauci som holdt frem til gyldige panelmedlemmer alle offiserer eller profesjoner ved School of Public Health. Med respekt for minst en for hennes ekstraordinære karriere i det som ser ut til å være menneskerettigheter og relaterte verk av altruisme … Vet ikke hvordan hun endte på dette, men under alle omstendigheter – noen av hans høyhetens kommentarer var direkte chillende (f.eks. På HIV-forskning, som, hvis du ser på det, er det litt overraskende at han glir og tar det opp. Folk har tilsynelatende ingen anelse, spesielt hvis de er gisseltårn i elfenben…Svare
 4.  john michael vanOs sier:15. mai 2021 klokken 17:14FLOTT GODT ARBEID Danske TakkSvare
 5.  V. Susan Ferguson sier:15. mai 2021 klokken 17:12En direkte kobling mellom det kinesiske militæret og et stort forskningssenter for Pentagon-støttet virus.
  I stor grad basert på en undersøkelse av kinesiskspråklige dokumenter og vitenskapelige publikasjoner, mener vi at Military Veterinary Research Institute og Institute of Zoonotic Diseases i Changchun, Jilin-provinsen, Kina, ledet av People’s Liberation Army General Ningyi Jin og pensjonert general Xianzhu Xia, er kjerneelementer i Kinas biovareprogram.Vi har etablert en direkte forbindelse mellom det kinesiske militærets Changchun forskningssentre i Jilin-provinsen og University of Texas Medical Branch (UTMB) i Galveston.
  UTMB er et stort forskningssenter for virus som er sterkt finansiert av National Institutes of Health, spesielt Dr. Anthony Faucis National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID).
  UTMB er også hjemmet til Department of Defense-finansierte Center for Biodefense and Emerging Infectious Diseases og har en av få biosikkerhetsnivå 4-fasiliteter for å inneholde og utføre forskning på verdens farligste virus.
  Nøkkelforbindelsen mellom UTMB og det kinesiske militærets Changchun forskningssentre i Jilin-provinsen er Pei-Yong Shi. Han ble utdannet i Folkerepublikken Kina og er nå professor ved Institutt for biokjemi og molekylærbiologi ved UTMB.
  Pei-Yong Shi har også vært æresprofessor ved Wuhan Institute of Virology siden 2007 og mottatt mer enn 5 millioner dollar i forskningsmidler fra Faucis NIAID.https://www.thegatewaypundit.com/2021/05/breaking-exclusive-uncovered-direct-link-chinese-military-major-pentagon-funded-virus-research-center/Svare
 6.  V. Susan Ferguson sier:15. mai 2021 klokken 17.11Påføring av et implanterbart motiv under 0,1 mm3 for trådløs temperaturføling i sanntid in vivo | Science Advances
  Abstract

  Det har vært økende interesse for trådløse, miniatyriserte implanterbare medisinske innretninger for in vivo og in situ fysiologisk overvåking. Her presenterer vi et slikt implantat som bruker et konvensjonelt ultralydbilde for trådløs strømforsyning og datakommunikasjon og fungerer som en sonde for sanntidsføling, inkludert overvåking av kroppstemperatur og temperaturendringer som følge av terapeutisk anvendelse av ultralyd.
  Sub – 0,1-mm3, sub – 1-nW-enheten, referert til som en mote, oppnår aggressiv miniatyrisering gjennom monolitisk integrasjon av en spesialtilpasset temperatursensorbrikke med lav effekt med en mikroskala piezoelektrisk transduser produsert på toppen av brikken .Det lille fortrengte volumet av disse motene gjør at de kan implanteres eller injiseres ved bruk av minimalt invasive teknikker med forbedret biokompatibilitet. Vi demonstrerer deres sensing funksjonalitet in vivo for en ultralyd nevrostimuleringsprosedyre hos mus. Våre motes har potensialet til å bli tilpasset distribuert og lokalisert sensing av andre klinisk relevante fysiologiske parametere.https://advances.sciencemag.org/content/7/19/eabf6312 Svare
 7.  V. Susan Ferguson sier:15. mai 2021 klokken 17:09Superparamagnetisk levering av nanopartikkel av DNA-vaksine – PubMed
        
     Sammendrag
  Effektiviteten ved levering av DNA-vaksiner er ofte relativt lav sammenlignet med proteinvaksiner. Den bruk av superparamagnetiske jernoksidpartikler nanopartikler (SPIONs) for å levere gener via magnetofection viser løfte på å forbedre effektiviteten av genlevering både in vitro og in vivo.
   Spesielt kan varigheten for gentransfeksjon spesielt for in vitro-anvendelse reduseres betydelig ved magnetofeksjon sammenlignet med tiden som kreves for å oppnå høy gentransfeksjon med standardprotokoller.
  SPIONer som har blitt gjort stabile under fysiologiske forhold kan brukes som både terapeutiske og diagnostiske midler på grunn av deres unike magnetiske egenskaper. Verdifulle trekk ved jernoksid-nanopartikler i bioapplikasjoner inkluderer en stram kontroll over størrelsesfordeling, magnetiske egenskaper til disse partiklene, og muligheten til å føre bestemte biomolekyler til spesifikke mål.
  Internisering og halveringstid av partiklene i kroppen avhenger av syntesemetoden. Tallrike syntesemetoder har blitt brukt for å produsere magnetiske nanopartiklerfor bioapplikasjoner med forskjellige størrelser og overflateladninger. Den vanligste metoden for syntetisering av magnetitt Fe3O4-partikler i nanometerstørrelse i løsning er ved kjemisk samutfelling av jernsalter. Coprecipitation metoden er en effektiv teknikk for å fremstille stabile vandige dispersjoner av jernoksid nanopartikler.
  Vi beskriver produksjonen av Fe3O4-baserte SPIONer med høye magnetiseringsverdier (70 emu / g) under 15 kOe av det påførte magnetfeltet ved romtemperatur, med 0,01 emu / g remanens via en samutfellingsmetode i nærvær av trinatriumcitrat som en stabilisator . Nakne SPION mangler ofte tilstrekkelig stabilitet, hydrofilisitet og kapasitet til å bli funksjonalisert.
  For å overvinne disse begrensningene ble polykationisk polymer forankret på overflaten av nylagede SPIONer ved en direkte elektrostatisk tiltrekning mellom de negativt ladede SPIONene (på grunn av tilstedeværelsen av karboksylgrupper) og den positivt ladede polymeren.
  Polyetylenimin ble valgt for å modifisere overflaten av SPIONer for å hjelpe levering av plasmid-DNA til pattedyrceller på grunn av polymerens omfattende bufferkapasitet gjennom “protonsvamp” -effekten.    
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24715289/Svare
 8.  V. Susan Ferguson sier:15. mai 2021 klokken 17:06Den minste injeksjonsbrikken som noen gang har blitt tipset om en ny cybernetisk medisin.
  Den er på størrelse med en støvmidd.
  Av Brad Bergan / 12. mai 2021Den minste datamaskinbrikken som noen gang hviler i en injeksjonsnål. [image] Chen Shi / Columbia Engineering
  Electronics blir umerkelig liten og åpner nye veier for medisinsk teknologi for å plassere avanserte overvåkings- og behandlingsinnretninger i kroppen vår. Og ingeniørene i Columbia University demonstrerte nettopp en ny og revolusjonerende versjon av dette, og skapte verdens minste single-chip system som noensinne er utviklet, ifølge en fersk studie publisert i tidsskriftet Science Advances.
  Og kritisk, den lille, nye brikken kan implanteres via en injeksjonsnål for å måle indre kroppstemperatur, og potensielt mye mer.
  En liten datamaskinbrikke ble implantert i syv mus på en gang
  Implantatet opprettet av ingeniørene i Columbia er rekordstort lite, men det bryter også ny grunn i å bare eksistere som en fullstendig funksjonell, elektronisk krets hvis totale volum er mindre enn 0,1 kubikk millimeter. Med andre ord er det størrelsen på en støvmidd, for ikke å nevne langt mer kompakt enn verdens minste datamaskin, som er en kubeformet enhet nøyaktig 0,01-tommer (0,3 mm) på hver side. Den mindre, nye brikken er bare synlig med et mikroskop , og presset konvolutten i strømforsyning og kommunikasjonsoppfinnsomhet.https://interestingengineering.com/smallest-ever-injectable-chip-hints-at-cybernetic-medicineSvare
 9.  V. Susan Ferguson sier:15. mai 2021 klokken 17:03 Manipulerende magnetisk nanomedisin: fremtiden for COVID-19 pandemi / endemisk behandling[utdrag]
  2. Manipulerende magnetisk nanomedisin: fremtiden for COVID-19-terapi
  Nanobioteknologi er veldig lovende å undersøke nye metoder for å håndtere COVID-19-pandemi / endemisk vellykket. I denne retningen har eksperter utforsket det opto-elektromagnetiske nanosystemet for å oppdage SARS-CoV-2-viruset ved hjelp av en biosensing-tilnærming. Slike optiske, elektriske eller magnetiske biosensorer fungerer basert på genosensing og immunsensing har oppdaget SARS-CoV-2-viruset selektivt på et veldig lavt nivå. Disse effektive, miniatyriserte biosensorene kan betjenes ved hjelp av en smarttelefon og markedsføres for klinisk bruk for tidlig diagnostikk av COVID-19-infeksjon.Den vellykkede integrasjonen av disse SARS-CoV-2 virussensorene med AI og IoMT muliggjør virusdeteksjon på stedet og deling av bioinformatikk med det medisinske senteret samtidig for en riktig terapeutisk beslutning. Denne tilnærmingen er også nyttig for å spore oppgaver og administrere COVID-19-infeksjon i henhold til profilering av pasientinfeksjoner. For å unngå menneske-til-menneske-overføring av SARS-CoV-2-virus, har eksperter utviklet stimuli-responsiv nanoteknologi som ikke bare kan fange aerosol av virusstørrelse, men kan utrydde virus ved bruk av ekstern stimulering, for eksempel nanoenable fotosensitiv virusnedbrytning. Ulike typer klær som inneholder nanopartiklerhar demonstrert SARS-CoV-2 virusfangst og utrydding med hell [2,9]. Imidlertid er det nødvendig med betydelig oppmerksomhet for å øke produksjonen og distribusjonen av disse maskene til offentlig bruk.
  Dessuten er bidraget fra biotekniske farmasøytiske selskaper også av høy betydning når det gjelder å undersøke nye terapeutiske midler med høyere effekt med minst / akseptable bivirkninger. Selv om SARS-CoV-2-viruset er nytt og har vist belastningsvariasjon som gjør behandlingsoptimalisering utfordrende. Men bioteknologiske eksperter analyserer alle aspekter av bioinformatikk for å designe og utvikle en effektiv terapi basert på nye antivirale midler, CRISPR-Cas, antistoffer og vaksiner5.En annen tilnærming for å håndtere COVID-19-infeksjon er å innføre eller øke immuniteten gjennom ernæring, for eksempel har nutraceuticals fungert som hemmere for å forhindre binding mellom SARS-CoV-2-virus og ACE-2-enzym.
  Å undersøke et terapeutisk middel mot SARS-CoV-2-virusinfeksjonen virker mulig nå, men levering av disse midlene er fremdeles en gjenværende utfordring fordi dette viruset kan ha mange reservoarer over tid. Det er også demonstrert at pasienter med COVID-19-infeksjon midlertidig eller permanent kan ha immunkompromitterte biologiske systemer. Slike relaterte bivirkninger inkluderer risiko for hjertestans, synsproblemer, svakt luftveier, nevrologiske lidelser (et av de alvorlige problemene fordi SARS-CoV-2-virus krysser blod-hjerne-barrieren) osv. Derfor er et enkelt terapeutisk middel designet mot SARS-CoV-2-viruset er kanskje ikke nok til å behandle COVID-19-infiserte pasienter fullstendig.
  Dermed vil en manipulerende terapi, en kombinasjon av optimaliserte terapeutiske midler, bestående av et anti-SARS-CoV-2-virusmiddel og immunstøttende midler kreve å bli optimalisert basert på pasientens infeksjonsprofilering. Eksperter har tenkt på det og tatt opp / håndterer følgende bekymringer 1) legemiddel-til-medikamentinteraksjon, 2) levering av medikament / medikamenter på det målrettede stedet, 3) kontroll over frigjøring av medikament / medikamenter fra en terapeutisk formulering, og 4 ) immunstøttende langtidsvirkende terapier. Disse oppgavene er utfordrende, men må håndteres; Derfor kan det å utforske aspekter av nanomedisin være en lovende tilnærming for å utvikle nye behandlinger for å håndtere COVID-19-infeksjon og støtte immunforsvaret sammen med SARS-CoV-2-viruspåvirkede organer.
  Nanomedisin (10 til 200 nm) er en terapeutisk last designet med en passende nanobærer og et terapeutisk middel. I dag har magnetisk nanomedisin utført for å håndtere virusinfeksjon i forskjellige magasiner, selv i hjernen fordi nanomedisin er i stand til å krysse barrierer i kroppen ved å benytte følgende tilnærminger 1) funksjonalisering av nanomedisin med barrierer-spesifikke reseptorer, 2) å bruke ekstern stimulering som ultralyd, og 3) ikke-invasiv guidet tilnærming som magnetisk styrt legemiddeltilførselssystem.
  Foruten medikamentlevering, kunne magnetisk nanomedisin formuleres for å levere flere legemidlerpå et målrettet sted for å oppnå ønsket terapeutisk ytelse på grunn av 1) kontroll over frigjøringen ved å påføre ekstern stimulering som et ac-magnetisk felt, 2) formulere en magnetisk last for å laste flere medisiner uten legemiddel-til-medikament-interaksjon, for eksempel lag etter lag (LBL) -tilnærming, og 3) sekvensen for medikamentfrigjøring kan innstilles og planlegges i henhold til et stadium / krav til sykdomstilstand [13–15]. Ytelsen til slikt nanomedisin avhenger hovedsakelig av valget av en multifunksjonell stimuli-respons medikament nanocarrier som magneto-elektriske nanopartikler (MENPs) [12], opto-magnetisk, opto-elektromagnetisk, magneto-LBL, magneto-liposom, og magneto-plasmonics nanosystem. Disse avanserte nanomedisinene leverer ikke bare medikamentet / medikamentet, men hjelper også til å gjenkjenne legemiddelfordeling og sykdomsprogresjon.
  Kombinere ovennevnte fremtredende funksjoner, manipulerende magnetisk nanomedisin (MMN) som en av de potensielle fremtidige terapiene der kontroll over levering og ytelse om nødvendig. Slike MMN har evner til å gjenkjenne og utrydde SARS-CoV-2-viruset for å håndtere COVID-19-infeksjon og symptomer. Dessuten, på grunn av fleksibiliteten ved å bruke det terapeutiske middelet du velger, kan disse manipulerende nanomedisinene utformes og utvikles som langtidsvirkende terapi for COVID-19-infeksjon der antivirus- og immunstøttende midler kan bli lenger i kroppen uten å forårsake noe bivirkninger. Slik personlig MMN (figur 1) er en presserende behandling, og dens utvikling bør være fokus for fremtidig forskning med følgende mål
  Figur 1. Systematisk illustrasjon av manipulerende nanomedisin projisert som fremtidig COVID-19 pandemi / endemisk terapi    1 Utforske stimuli-responsive magnetiske nanosystemer for on-demand-kontrollert levering og frigjøring.
      2 Bildestyrt terapi for å gjenkjenne leveringsstedet og bekrefte frigjøring av medikamenter.
      3     En magnetisk veiledet tilnærming til å levere medisiner over barrierer som tarmen, BBB, etc.
      4     Magneto-LBL / liposomal tilnærming til å levere flere medikamenter for å unngå medisin-til-medikamentinteraksjon og kontroll over medikamentfrigivelsessekvensen. For eksempel bør et antivirusmedisin frigjøres først, deretter et immunbeskyttende middel.
      5 MMN kan tilpasses i henhold til pasientens sykdomsprofil og medisinsk historie, for eksempel valg av anti-SARS-CoV-2-virusmiddel (antistoff, ARV, CRISPR-Cas, etc.) basert på pasientens genomiske profilering.
      6 MMN kan også tilpasses som langtidsvirkende terapi som tillater legemiddelutgivelse over lengre tid (2–3 måneder), ettersom det kreves behandling for å håndtere infeksjonseffekter etter COVID-19.
      7 MMN kan utforskes som personlig presisjonsterapi.https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/17425247.2021.1860938

Legg igjen en kommentar